Italien then

Nu dragan vi till Italy i härliga 5 dagar. Jag, far, mor och bror... blir härligt!

saknar dig verkligen vännen, trodde att jag var hårdare än såhär.
Nu kör jag i vänsterkurva, den svåraste av dem alla.



Heiheihei - DA

back on track

Nu har det varit ett långt uppehåll, såpass att jag inte riktigt kommer ihåg allt som hänt sen sist...
Jag har nu avklarat en vecka som ledare för multi grupp 2 på stadium sportscamp. Jag tillsammans med Camilla från Gävle, ursprungligen från Växsjö hade hand om 20 barn i åldrarna 10-14.
Innan det begavs iväg var jag duktigt nervös och undrade vadfan jag hade gett mig in på men Lukas och Sara (hans grupp 1 kollega) lugnade ner mig under bilfärden ner. när vi anlände på lördagskvällen så gick vi runt området och spanade lite, min första tanke var: fyfan va stort, jag kommer gå vilse.
Camilla anlände och vi åkte tillsammans med the boss ut och åt, för att sedan sitta uppe till klockan 1 och försökte planera på bästa sätt inför anländningsdagen.
Ungarna kom runt 1 tiden och vi fick då träffa dom för första gången...
dessa barn (de flesta av dem) kom att fastna i hjärtat, de var så härliga allihop. en toppenvecka med ett enda fett minus, inbrottet i tjejernas rum där de blev av med massa saker. Men de imponerade på mig med att bita ihop och göra det bästa av veckan som var kvar.
det är svårt att skriva allt om denna vecka, det hände så mycket kul som är värt att förevigas men det får väl komma allteftersom. sången ska iaf publiceras.

Multisången, melodi: mössens sång från Askungen

Vi ska sporta Vi ska skratta Vi ska lära känna andra
Vi ska testa alla sporter Som Sportscamp har att offer
Å när vi träffar andra Så flörtar vi som Anna
Vi är multi Vi är multi Vi är mutli Vi är multi
Vi är multi Vi är multi Vi ät multi ZIONSALVA Aha!

De raggade upp killar åt mig på rullande band, mest utsatt blev en lite härligt läcker kille vid namn Crille, gymnast. De hann planera allt från första samtalet, första dejten till bröllop och barn. Stackarn hade det inte lätt...
Discot blev en spårning på dansgolvet, med tjejerna först och främst. De snappade upp vattenspridaren, gå och handla och gräsklipparen. Det var stämning som en härlig krogkväll.
Ett lite småsorgligt hejdå blev det på lördagen, de hade hunnit komma en väldigt nära. Inte minst Camilla och Sara, vi hade nog roligare än Lukas ;)

Efter att ha anlänt hem och gjort ett efterlängtat besök så fick man damma på sig partydressen (hpfm) och åka hem till mickan, för att senare åka till Hanna. Där var OSCAR, älskade människa. Han hade med sig Saga, en riktig toppentjej! Annars var ju gänget plus andra där, lite halvspårat sådär. Satin fick det bli som hak under kvällen, inte toppentoppen till en början men när det härliga folket trillade in så ökade stämningen avsevärt. Mickan och töserna, lite förfriskade. Koffe och grabbarna, också de hade tullat på flaskan.
Svettigast vinner och dött lopp mellan mig och Emma. Hobbe (som jag träffade för första gången) skitade ner mina vita byxor mot ett träd, kallade mig sugga för att sedan säga att allt var lugnt och pussa mig på kinden. Fotografen bjussade på halv buckare för att sedan bli nekad efterfest. En trött efterfest från min sida och smutsiga byxor. Taxi hem runt 4 och underbar sömn följd av en perfekt bakisdag.

fortsättning lär följa...

RSS 2.0