plus/minus

Plus 
1. Mina hjälpsamma och omtänksamma vänner
2. Tobbe
3. Wasa sandwich. Mycket gott mellanmål
4. Solen som skiner och gör att snön smälter
5. MVG i Ledarskap B och VG på historiauppsatserna
(6. Bara en enda dag kvar till helg)

Minus
1. Allt pluggande som är kvar
2. Onödiga prickar
3. Plånboken som ekar och de/det som är orsakande till det
4. För mycket tänkande, det förstör mer än det löser
5. Bussen som aldrig kommer samtidigt som jag vill åka hem




Se på fan att man skulle få sig en överraskning på 70-dagar-kvar-till-studenten-dagen. Studentmössor och sånt kom idag. Dock inte min mössa. Men jag fick mina trosor och mitt förkläde, det kan jag ju bygga mig en hatt av om inte annat! :)

Vardag igen

Nu har mitt förlängda påsklov tagit slut och idag var man tillbaka i skolans vardagslunk...

Tisdagen föregick sig så att vi tränade (kan inte säga att det var som vanligt för det var en pissträning) och sedan var det lite snack på läktaren efteråt. Vår vanliga skara töser som sammanstrålar på tisdagskvällar blev reducerad till enbart mig och Dannie. Vi åkte hem till henne för att titta på hennes gitarrhjälte till pojkvän (som faktiskt är jätteduktig) och åkte sedan till McD där vi länsade järnet.

Tobbe gjorde min tisdag genom att svänga förbi och ge mig en puss, otroligt välbehövligt.

Mat och så hemma hos Dannie och Patte, sedan började han spela igen och Dannie började rensa garderoben. Inte för att jag klagar, fick både kofta, jeans och linnen. Vi kom på att vi skulle på skräckfilm och jag ringde in förstärkning i form av Mickan. Saw 4, sjukaste av sjuka filmer.

Jag och Mickan bestämde oss ganska snabbt att det bara var på låtsas, Dannie somnade och Patte kommenterade.

Hem till Mickan, House och sömn.

Promenad upp på stan, promenad hem, fixa busskort, hundpromenad med Shaggy, matlagning och matätning tillsammans med Mickan innan jag tog mig ännu en promenad - hem till mellringe.


Plugg. Jobbsök. Städning. Promenad med Lisa och visit hos Harfeldtarna.

Myskväll med Tobbeponken.


Idag; skolans mörka, tidiga mornar. Pluggandets ädla konst. Träna sig lite. Eventuellt bastu med snörullning om det finns någon snö kvar.


Fredag:

Träning 0800

Trampa 40 min

Sola

Ev möte

Skola

Träningslära seminarie

Klädfix

Handbollskvart; Linde-Sävehof


Lördag:

Kvalfinal med B-laget mot IVH

Förfest hos Maria med Mickan och alla gossar

Coctailparty med tillhörande utgång



Vem kom på coctailparty-temat när jag för en gångs skull hade tänkt ut en härlig outfit?
Jag och Maria kammade hem MVG i Ledarskap B!
Grabbarna spårar tvärtaggat till lördag -  ingen press!

Jag tycker riktigt mycket om dig

Världen är vit

Skapligt att någon överdriver detta med snö. Nu ska det ju vara vår! Vad är det här?!

Söndag:

Lite bitterhet och sömnbrist

Motion

Pluggande


planer med Mickan; sällskapsspel

Tog tillfället i akt att släta över lördagens humörsvängningar och Tobbe for in för att få pisk i spel som jag iaf har chans att vinna i.

Tjejerna mot killarna i "Med andra ord"

Vinnare: Tjejerna; Anna X, Mix, Masken och Maria

Looosers: Tobbe, David och Emil

Cluedo, Jag och Mickan hängde inte riktigt med i början så vi fegade oss till en säker 2a plats. Man kan se det som att döda tid i en handbollsmatch.


Måndag:

Lite trött

Till Pålsboda för mat och firande av mormor

Hem till Örebro och hockey med Mickan och Hannah. Sov turligt nog sista perioden då slutsiffrorna skrevs till 9-1.

Newbody-jobb hemma

Parlamentet och Wallander med Tobbeponken


Tisdag:

Sooooovmorgon

Plugg

Jobbsök

Träning

Tisdagskväll med tjejerna



Plötsligt känns allt rätt så bra. Som Sussie säger: "Det känns rätt gött faktiskt"

Byt bröd

Vad sägs om att jag ska lära mig göra smartare val?

Byta bröd - check
Åka på spontantripper till Boga by night - nitlott
Löpträning tillsammans Dannie - snart check
Att efter 1a april byta godis mot grönsaker - återstår att se

Jag funderar på att börja prenumerera på Moore. Den är ju faktiskt riktigt rolig att läsa. Jag blev dock besviken när det stod att Helen var blondbomben från Örebro. Är inte det jag? Kan man läsa en tidning med falska underlag?
 - Skämt åsido

Efter gårdagens afton stog det klart att det här kan bli jobbigt, med flera olika anledningar. Det är ju synd. Jag hoppas att det är något som är värt att jobba för, men jag vet inte. Jag vill inte alltid vara den som måste jobba för't, men jag är ju inte den som är den. Eller?

Påskharen springer inte snabbare än mig

Glad påsk kära vänner och de som jag inte känner.

Skärtorsdagens kväll spenderade jag tillsammans med Tobbe. En upplevelse som jag inte missunnar någon; Arboga by night. Filmer, chirre och cola och ett trevligt sällskap gjorde att tiden sprang iväg.
Några timmars sömn och en armbåge i ögat senare så fortsatte filmfestivalen och sedan frukostshopping på konsum. Hem till Örebro för middag med mamma och pappa och sedan lite halvdegigt tills Mickan min Mickan dök upp med ett påskägg. Hon vet vad hennes kvinna behöver :) Sen så tjatade hon så inåt så hon fick hålla mig sällskap när jag gick ner till bastun för att duscha. (Ni som känner både mig och Mickan vet att jag fick be henne följa med för att inte behöva gå själv)
Förfest light hemma hos mig med Tobbe, Maria, SaraPe, Henke och Markus. Utgång på Klaras och godkänd outfit av Olof. Ingen höjdarkväll ute trots att det var många härliga ute. Det var alldeles för många ohärliga också...
Top 3
"Meh, sluta puttas. Ge fan i att puttas" svar: "Hahaha så liten, förlåt jag såg dig inte där nere"
"Har du inga egna fötter att stå på eller?" svar: "jag är ledsen men jag har lite längre ner till golvet än dig"
"Annaaaaa, vi är på kroooogen" svar: "roligt gossar. har ni fått hår på snoppen än?"

Ja, jag var dryg igår. Lite kanske.

Hemgång tidigt, kram av vakten som önskade/önskades glad påsk och återseende på lördagskvällen.

Degförmiddag med Tobbeponken och påskbrunch med mamma.

Kvällen? Ett mysterium ännu...



Jag har hittat tillbaka lite nu, det behövdes bara ett samtal som inte handlade om något speciellt. Känns bra!

Skärtorsdag

Gårdagen blev en dag på staden med Mickan och Hannah där vi kikade i affärer, jag provade ut min balklänning med skor och vi åt McD. Vi tog oss ut till Marieberg där vi gick runt och bittrade oss lite till en början, jag blev sedan glad. Tack mamma! :)

En bananasplit och en halv cola senare så köpte vi present åt Hannahs mamma och skulle sedan åka hemåt. Självklart hade vi missat en buss, så vi satte oss för att vänta. Turarnas tur att Dojjans pappa Peter fick syn på oss (efter en oskyldig busvissling) så han skjutade oss till stan där sedan vi åter blev upphämtade i bil av Tobbe. Vi körde hem Hannah och lyssnade på Norrlands guld-skivan. Sedan var det pizza, cola, chirre och hockey som gällde. Tyvärr förlorade västerås matchen.


Bror fyllde igår också, 22 unga år. Grattis!
TovePe blev i tisdags 20 härliga år. Grattis!

Dagen började hos Mickan, en promenix i solen, möte med Lisa och promenad hem till mellringe. Lagade mat och pratade,skönt att träffa henne igen.

Kvällen kommer att spenderas med Tobbe och morgondagen bjuder på överraskningar tror jag.

Det ryktas

Det ryktas om;

Att någon fick mysa lite värt igår
Att D har dissat A tillbaka till verkligheten
Att en sexig brandman kommer vara med på TV ikväll
Att det är hockey-pizza-mys-kväll
Att någon ska klämma sig i en balklänning
Att någon blev väckt av två snygga sotare kl 8 imorse
Att någon halkade på den hala isen
Att någon aldrig kan sova och skickar sms mitt i nätterna
Att någon är kääääääär


"Vad kallar man en feg tjur?
- Rädd bull!"


. slut

Nu har matchernas match spelats och därmed är säsongen över för ÖSK Handbolls damlag. Det blev 10 raka vinster i slutet, även om den sista satt för långt inne för att vara riktigt skön. Pinnen och Alex lämnar oss nu, vilket jag inte riktigt har förstått än. Jag började förstå lite imorse då jag grinade till Freaky Friday, så känslig brukar jag inte vara utan Dannie annars.

Lördagen blev ett äventyr med Mickan min Mickan. Vi kom på oss själva med att vara sysslolösa innan kvällens (nyktra) festligheter skulle börja så vi fick för oss att åka till Eskilstuna och heja på våra herrar som spelade en viktig match. Vi fick även med oss mannen i rött (Tobbe) och lyckades navigera oss till hallen där matchen spelades. Karlarna var duktiga och vann efter hårt slit och monsterräddningar av Pontus. Lämnade av Tobbeponken i hans hem"stad" och rattade traktorn mot Maria och kvällens pokertillställning. Maria fyllde 20 år och detta firade jag med att åka ut FÖRST från amatörbordet. (Gilltig ursäkt; jag ville se melodifestivalen och räknade med att Mickan skulle kamma hem storkovan) Jag kilade förbi en annan fest hos Jensa i klassen som också hade valt att fylla år på lördagen. 19 år och mellofest hemma hos Mozart. Jag blev i hissen upp inbjuden till en "trevlig tremanna-tillställning" hos Jens granne som var ca 30-40, luktade sprit och hade uppenbarligen raggat upp en dam för kvällen. Jag tackade ödmjukt nej och gick in till mina homies. Jens fick en stressboll i form av en tutte tillsammans med ett kort; "För att du är den minst stressade jag känner... och kille". Trevligt att hänga lite med folket som några var mer förfriskade än de mådde bra av.
Tillbaka till Maria och mer melodifestival, det blev sedan hemgång till Kärleken tillsammans med Mickan runt 12-tiden.

Söndag och matchdags. Bror hade kommit hem för att se mig spela så vi åt lite brunch och rattade iväg för att lämna kameran till Alex och sedan plocka med oss denna nystylade skåning till idrottshuset.
Vi vann matchen med en ynka boll och vi kan väl säga att de fick smaka lite kött. De spelade dock en bra handboll till skillnad från oss.
Hem och middag med mor och bror innan det var dags för pyntning av mig själv. Tobbe och Ruud hämtade upp mig efter att jag läxat upp grannungarna med reglerna för dunken och släppte av mig hos Mickan. Förkrok hos Dannie, alla var taggade och det var trevligt. Jag tappade mitt toppenhumör någonstans men det gjorde ingenting. Utgång på björnis och Örebros freakshow. Riktigt skumt folk ute. Tessan och Dannie vann på roulette (Dannie på nummer 18, tackartackar!) och sedan blev det strul i min frånvaro. Jag och Mickan gick ut för att förfölja henne så att hon kom hem hel och någorlunda ren. Det var ändå skönt att se henne komma hem ordentligt, även om det inte var det ultimata adjöet för en utekväll. Jag kände mig ändå ledsen när jag och Mickan gick hemåt.

Det känns som att jag har tappat något värdefullt...

Elitsatsning

08.03.15 En ny resa börjar för damerna

Efter ett år i fyran, ett i trean och tre i tvåan lämnar nu "Pinnen" och Alexander Szwarcwald över stafettpinnen till en välmeriterad trio och en ny resa tar sin början.


Säsongen 2003/2004 såg ÖSK Handbolls första damlag ljuset och under ledning av Zivko Kokic och Margan Engstedt började de en resa genom fyran och trean på två säsonger och gjorde ett bra första år i division 2 och slutade på en femteplats. Det blev även finalspel i JSM och en fin sjundeplats. När Lars-Åke "Pinnen" Johansson tog över säsongen 2006/2007 var det uttalade målet division 1, men allt för många skador på allt för många spelare gjorde att det inte blev så och åttondeplatsen kändes som ett stort misslyckande. Visserligen tog sig U-damerna till division 3 men ekonomin satte stopp och istället kvalar man åter igen till trean i år. Årets säsong skulle ses som en nystart och bredvid "Pinnen" tog Alexander Szwarcwald plats. Det enda uttalade målet var att ha roligt varje gång det var handbollsdags. Det gav en till tredjeplats.

Tidigt under den gångna säsongen bestämde sig "Pinnen" och Szwarcwald att ta ett steg "tillbaka" och tillsammans med Mats Dahlberg och Jörgen Nybom har de funderat över hur nästa steg ska tas för ÖSK-damerna.

-Vi har sedan innan jul haft en kontinuerlig diskussion om vad som är möjligt att göra efter säsongen och i samråd med styrelsen började vi ta kontakt med olika handbollsmännniskor och andra, berättar Alexander Szwarcwald.

Under gårdagens presskonferens presenterades så damlagets nya tränarstab - Malin Lake, Henrik Lykke-Kjeldsen och Nils Holmdahl.

-Jag tycker vi har fått ihop en "hyfsad" tränarstab, småler "Pinnen".

Malin Lake känner de flesta till som både meriterad (bl a 5 VM) och kunnig och för de som följt kampen om tredjeplatsen i damtvåan och kvalet till trean är namnet Henrik Lykke-Kjeldsen inte helt obekant. En tränare som tog Vadstena HF, som tappade fyra tongivande spelare inför årets säsong, till oanade höjder placeringsmässigt och deras B-lag till division 3 kval. Nils Holmdahl, mannen bakom bl a Örebro Volley och Anna Lindberg, kommer ta hand om fysbiten.



Nu är det verklighet...

Klar't och betar't

Jag började dagen med att försova mig, sedan stressa så att jag blev illamående. Herregud, hur känslig får man bli?
Jag lyckades i alla fall bränna en skiva (helt SJÄLV!) med projektfilmen, skriva loggbok, träningsdagbok och städa mitt rum. Cyklade sedan så fartvinden var farlig till skolan där vi fick en "fri uppgift", och frivillig musikal. Jag lämnade i alla fall in projekt-filmen och en bilaga och skulle sedan cykla hemåt för att äta lunch. Jag fick Mickan på tråden och kilade upp för att mumsa lite kladdkaka som förrätt och sedan styra cykeln hem till Mellringe igen. Det var meningen att jag skulle plugga, ja.
För det första var jag jättehungrig, för det andra hade jag fått prev från Polismyndigheten i Örebro Län (hjälp!) för det tredje så somnade jag in i ca 2 timmar.

Jag skrev en "att-göra-lista" på skolarbeten och den blev sorgligt lång trots endast en (egentligen två) rester. Men första strukningen är redan gjord! Krönika om föreläsningen av Ulf Karlsson - check!

Intensivt sms:ande. Seriositeten ligger verkligen på topp.

Sen kvällsträning
08.00 morgonträning
Plugg-dag i skolan
Redovisning av etikarbete
Föreläsning om alkohol och idrott
Hockey!

Tre olika inbjudningar på lördag. Synd att man ska slitas av att vara så populär. (ironin rinner nästan)

Matchernas match på söndag.

Good girl gone bad

Igår vet jag inte vad som flög i mig, poetådran pulserade mer än vanligt tror jag.

Mamma var nervös att vi skulle missa konserten, sa hon. Egentligen var hon nog nervös för att hon visste att Dannie skulle sitta vid ratten och då köra järnet för att vi inte ens skulle missa den första popcorn-omgången. Mamma visade sig ha lite rätt, och lite fel. Absolut inget ont om Dannies körning, när jag får körkort vill jag lära mig köra som henne. Fast, jag ska nog ligga lite under fartgränserna med tanke på min (o)tur med farbor blå. Vi kom iallafall fram och hittade parkering bara sådär. Det är ju tur att Dannie och Tessan är bevandrade konsertbesökare med utmärkt lokalsinne. Vi skulle försöka leka svarta-börsen-hajar, det var ingen lek. Jag mördade min tumme i kön och fick be om en servett av två tjejer som stog bakom oss.
Vi kom in och jag fick självklart lämna mitt paraply till Sthlms uteliggares förtjusning. Efter att ha avnjutit Adam Tenstas förband från toalettkön som tog tusen så kom vi in och fick praktisera statisk benböj. Så plötsligt hör vi några bekanta toner. Adam Tensta drar igår med MY COOL. Vi springer ut, Dannie hinner knappt knäppa byxorna och sedan upp för att glänsa på våra toppenplatser. Vi missade iingenting utom svettlukten från scenen. 
Rihanna på scen. Så otroligt snygg tjej, man kan få komplex för mindre men där kan man absolut inte ens mäta sig. Hon var grym på scenen, kanske lite mer rock-tjej än jag hade förväntat mig men det var inte till det sämre. Lite höjda ögonbryn åt valet av scenkläder, men hade man haft en sån kropp och varit världsstjärna så hade jag säkert också haft sånt på mig.
Jag försökte underhålla Tobbe som tyvärr inte kunde följa med i sista sekund, jag tror att han blev glad.

Jag hade en tom plats på min högersida och kan inte låta bli att rikta ett par ord till den som skulle suttit där (som egentligen skulle blivit jag eftersom Frida och Tessan skulle ha vunnit mittenplatserna) men jag pratar såklart om Frida. Rihanna gjorde ingenting som inte du har gjort på Klaras dansgolv (förutom hennes gnidande i soffan).
B-laget med denna guld-tös vann igår mot Vadstena och är nu klara för kvalfinal. Frida fick återigen bli målskytt, det kanske kom som ett litet plåster på såret efter måndagens missade passning till henne i slutsekunderna...



Bra B-laget!
Bra Västerås som vann i förlängning mot Borås!
Bra Dannie och Tessan för härligt sällskap!
Bra Kärleken att du stod varm när jag kom hem för att sova!
Bra Frida som gjorde sitt "för föreningens bästa"!

I brist på annat

Det kommer säkert inte tyckas som något sammanhängande syfte med denna blogg men jag skriver den för mig själv då.

Projektarbete 1 - KLART!

Jag fick igår frågan: "Vad vill du ha mest av allt just nu?"
Svaret blev: MVG på projektarbetet, någon som håller om mig när jag ska somna... och mindre fötter!

Just det där med sovandet har åter blivit en öm punkt, ligger och snurrar och drömmer sedan mardrömmar. Inatt handlade om en maffiakidnappning och ja, den historien är det sjukaste.

Saknar vänner som vet hur jag känner
Saknar en kille med normalstor pille
Saknar kroppkalas som ser ut som ett timglas
Saknar en tjej som har gjort en dum grej
Saknar solen och att guppa i poolen
Saknar skratt och en lila kravatt
Saknar dig och allt du gjorde för mig
Saknar en hund och en apelsinlund
Saknar saker att göra, det kanske ni kan höra


Saknar hon hjärna? Vilken jävla stjärna.



Så roligt har jag ibland.

Nu: Stockholm, Hovet. I sällskap med Dannie och Tessan (Frida som mentalt sällskap) och se Adam Tensta och Rihanna.
Roligt? Mhm, rätt så!

Heja B-laget ikväll. Klipp Vadstena!

Gossip girl

Vad var det för pojke som A gick solskenspromenad med på holmen när hon vägrade titta på D? De möttes tre gånger men A vände bestämt bort blicken. Vem ger A rätten att ignorera D? D var rasande och ringde till B. Vad kommer hända härnäst?




Bokstäver hit och dit. Serien är king men i verkliga livet blir det bara krångligt.
Skjut henne i huvudet Dannie!


PKPK   AnnaX

Trötter var Kloker, blev Glader och lite Toker

Ännu en vinst i handollens division 2. Ännu en vinst som inte var helt självklar. En vinst med 9 bollar, det var skönt.
Det gick bättre igår, men jag flåsar fortfarande likt Tomten när han klämmer sig nerför för trånga skorstenar.
28-19. Själviskt; 2 mål, en utvisning, x antal blockar, fixade straffar och fick en rivsår som svider. Mina kära supportrar från Arboga var och kollade, detta har visat sig vara ett vinnande koncept.

Matchernas match går av stapeln på söndag. Den derbyaste derbyt NÅGONSIN. ÖSK Handboll vs. IFK Örebro. 14.00, värt att boka in och komma i tid. Det vankas publiktillströmning som inte ens Lindesberg sett maken till.

Med lite lätt ont i halsen och snorig näsa åkte jag hem till Maria för att kriga klart filmen till projektet. Maria är verkligen bra på att vara bra när det gäller. Filmen blev mycket bättre än jag kunnat tro och klockan blev mer än vi mådde bra av. Lite godnatt-snack innan vi slocknade och det kändes som att knappt 10 minuter hade gått innan väckarklockan ringde och det var dags för frukost och hundpromenad.

Som två zombies åkte vi till skolan och tog oss an Marias klass på idrotten där vi höll i en handbollslektion. Måste säga att B5orna imponerade på mig.
Naturkunskap och bra jobb med Öhrling (som idag är dagens kille) och sedan klassråd med snack om studenten, studentkryssning och vidare mindre detaljer som skola.

Hem och mat, söööööööömn som slog mig likt ett baseballträ i huvudet. Nu är det projektplugg, svenskaplugg, träningsläraplugg och åka ner till träningen och hämta tros/kalsong-beställningar som återstår. Jag missar ännu (!) en tisdag hemma hos Dannie med töserna, men allt för att de ska kunna vara stolta över mig och mina betyg den 5e juni.

Maria är king
Grattis bror till playoff-vinst
Adam Tensta och Rihanna imorn i Sthlm

Och du... jag trodde mer om dig.

Citronsagan

Jag drar mig till minnes, Mellringeskolan och åk 8, bildsalen. Vi fick i uppgift att rita och skriva en barnbok och min handlade inte helt otippat om en bitter citron och en söt sockerbit. Vem är jag då i denna verklighetsbaserade saga? Ja, eftersom att jag för en tid sen fick höra av okänd gubbe på gymmet att jag "är för mätt för att vara söt" så är jag väl antagligen citronen i sammanhanget.

Igår var verkligen inte min dag. Sov inte bra, segade mig med pluggandet. Mickan piggade upp mig en stund men sedan var jag åter nere på botten igen. Det var matchdags och jag kände bara för ett par ronder i boxningsringen. Men vi vann en skön seger, Mickan var kingeliking i mål, Dannie fick slänga av några tyngder från sina axlar och gå ut som stolt segrare från helveteshallen. Jag däremot, var inte bra. I i försvar, inte i anfall och som jag örstod det var jag inte speciellt bra i omklädningsrummet och eftersnacket heller.

Vill inte ha dåligt samvete men som ett brev på posten säger han med hundögonen att jag ska ställa upp. Jag ställer ju alltid upp. Nu, en enstaka gång ska man iväg på något kul som inte (egentligen) skulle ha någon som helst inverkan på handbollen. Skitsamma, nu får det bära eller brista.
Handbollen är ju en del av mitt liv, inte hela mitt liv.

Historieplugg tillsammans med ängeln Mikaela, sista inlämningen 23.20. YES!
Pappa kom hem inatt. Han luktade Irland och jag hade faktiskt saknat honom.

Återigen match ikväll, återstår att se om jag kommer få spela efter gårdagen... Hoppas på det eftersom min trogna supporterskara från Arboga kommer och hejar. ÖSK - ErPing... hur ska det sluta?

two-face

Vem skriver en A4 om abortfrågan en lördagskväll efter Melodifestivalen? Vem stiger upp innan tuppen en söndagsmorgon för att skriva två uppsatser i Historia; Reformationen och dess konsekvenser och Svenska stormaktstidens uppgång och fall? Vem sitter och pysslar med projektarbete när hon inte kan skriva ett piss på historieuppsatserna? Vem har en ny telefon med samma nummer men inga nummer? Vem känner att hon igår svek sin bästa vän? Vem tror att hon har blivit av med lite utav sin värdighet? Vem har fått en "axelkaka"? Vem fick dåligt samvete utav sin tränare igår?

Ja, det är väl ingen överraskning att allt ovanstående handlar om Anna "X, B, Lilla grodan" Axelsson.

Pissplugg går inte alls bra, vilket kanske inte är konstigt eftersom jag skriver denna blogg istället för att sitta med näsan i historieboken.
Nervös inför matchen mot Lindesberg, känner mig på G att bli sjuk vilket jag vägrar.
Onsdag? Hur ska jag göra? Var inte beredd på att få den vänd emot mig, jag trodde dumt nog att jag hade gjort mig förtjänt av det.
Polisanmälan gjord x 2.
En väns svek som bara gör mer och mer ont ju större avstånd jag får till händelsen.

Det är just nu jag behöver er.



snacka om att prata med sig själv!

Läget nu.

Onsdag: tårar, skälvningar och rädsla.
Torsdag: Projekt, träning, myskväll/spakväll med Mickan och totalslockning framför Beck
Fredag: Projekt, handledarmöte, musikklipp, mat, cruising, match.
Trög match som tillslut vanns! Jag och polismamsellen EmmaB gjorde vårat bra som vi brukar. Vi kanske inte gjorde flest, men vi gjorde lika många! Man skulle kunna säga att vi jobbar högt och vi jobbar lågt ;) Vi hade ett nytt ansikte i mål, Anna, som gjorde sitt mellan stolparna. Lilleputt Jossan stannade kvar på planen med fick spela oförtjänt lite. Skönt att vinna i alla fall.
Hemåt med Mickan igen och chips, grönsaker, dipp, let's dance utröstningen och HELA Beck.

Lördag: Plugg. Stan och fixa med mobilstrul. Vovvevakt åt Dannies guldklimp Trulsa. Mat med mamma. Melodifestivalen.

Söndag: Plugg. Match mot Lindeskolan i Lindesberg.

rädd och ledsen

Strul. Igen. Men denna gången kan jag utan tveksamhet säga att jag inte kan beskyllas för det.

Tisdag och utgång med klassen + Sara (och Julia men hon hör ju till klassen) och 3 andra tjejer. Förfest hos Jens, rätt härlig form och ingen fara på taket. Satin och 2 xider från Sara, härlig form och ingen fara på taket. 1 xider senare = bläcka.
Drogad?

Jag är riktigt rädd och samtidigt väldigt tacksam att det var en snäll person som hjälpte mig. Synd bara att han har varit med vid andra snedsteg. Det kunde ha hänt vadsomhelst, jag minns ingenting. Telefonen är borta och likaså var mina vänner som jag var ute med. Hampus tog med mig hem, ringde mammma som blev livrädd och till bror i Västerås. Jag gick hem till Dannie på morgonen där tårarna kom, tacka för att man har sina pärlor. Hem till mamma som var helt förstörd, och likaså var jag. När hon förstod hur det hela gått till var hon precis som jag rädd och tacksam för att jag hade hamnat i goda händer. Satt i en timme i duschen och grät.

Jag blev faktiskt riktigt rädd.

Oskuld, tagen!

Jag hittade idag (hittade och hittade men i alla fall) en av mina homies på internetbloggen. En av de satans vänner som flyttat ifrån mig och Örebro. Men han är en toppengrabb och jag tycker om honom i alla fall. Han har förövrigt kanske Sveriges snyggaste flickvän. (Han har alltid tyckt att hon är snygg och jag sa alltid att hon spelade i en högre liga, men ibland är det kul att ha fel. De är så fina tillsammans!)

Besök en av Sveriges "Top Notch"gossar:
http://robban1987.webblogg.se/

En del av er kanske känner igen honom... Undrar varför? ;)

den ändrade helgen

Fredagen var som bekant dagen för matchen mot Huddinge. En dålig match med en skön seger.
Lördag började med en äckligt tidig morgon på ICA cityhallen, med uppstigning 05.25.
Jag sov mig igenom större delen av morgonen och förmiddagen, varpå jag fick samtalet av Pinnen att jag skulle spela på söndagen. = ingen efterlängtad utgång.
Jag genomförde en mindre lyckad pyamasprotest, den fyllde ingen funktion eftersom ingen var hemma.
Jag skulle då tillbringa kvällen med Frida och hennes Johan framför melodifestivalen, men Frida sjukskrev sig med rosslig stämma och ond hals.
Jag funderade då på att sätta på mig kanintofflor och sjunga högt precis som en viss Bridget Jones. Men, Mickan min Mickan räddade mig ur min misär och tog med mig på en magisk afton tillsammans med mamma och mormor Mickan. Melodifestivalen var väl inte alls den dödens grupp som det sades, men Bentzing var skön! "Jag kan va' bättre än bra", det var väl det som satte sig mest.
Mickans mormor bjöd på roliga kommentarer och Björn Gustavsson förstärkte åter sin plats som en av mina hjärtegossar. "Var får jag allt ifrån? Glöggen!" Han ringde på kvällen, jag var rätt bitter. Men jag antar att jag inte ska vara så tjurskallig, eller nåt.
Sovmorgon hos Mickan utvecklades till stressmorgon med skivbränning, packning, iordning-görning och upphämtning varpå vi hämtade upp alla de som skulle med till Västerås.
Skivan gjorde i mina ögon (öron) succé! IVH vann mot Lindeskolan och lämnade vårat öde om kval i våra egna händer. En sväng på staden och mat på Vivaldi samt en liten snabbtitt i The Store (en galet färgad top), MQ och Gina Tricot där vi hittade de utlimata Kos-tröjorna. Anna, inte bara X utan XS! wööw.
Nästan äckligt mätta kollade vi en stund på hockey där Hanna och Erika fick se Färjestad göra narr av Västerås. Match mot Irsta.
Piss 1a halvlek av undertecknad, svimfärdig och uäh. Fick mig en ovän för livet i det grönklädda laget. 2a halvlek = upphämtning. Jag och Emma gjorde inte de utlovade 7 målen var, det fick bli 5 var. (Varav ett med vänster) och återigen fick jag vikariera på 9meter och gjorde denna gången inte bort mig lika mycket som sist.

Efter samtalet så låg jag vaken länge. Jag kunde verkligen inte sova och funderade mig blå på hur detta skulle kunna ordnas på bästa sätt. Det känns piss när det inte finns en självklar lösning på ett för mig väldigt viktigt problem.

ändrade planer

Jahapp, min härliga helg blev inte precis som tänkt.

Fredag och match. En riktig pissematch och ja, min insats går inte till historien som en av de bättre. Vinst som vinst i tabellen, men den svider lite själen.
Fick reda på att det skulle bli inventering eftersom det bara hade dykt upp 7 st på fredagskvällen. Så, upp kl 05.25 för att åka med min ängel till mamma som hjälpte till.
Hem kvart över 7 för att det var färdigräknat och inte tillräckligt med dosor till alla närvarande.
Färskt bröd-frukost. Sova. Vakna. Sova

Eftersom min linjekollega igår, Dallas, skadade sig och haltade runt i ostdisken så blir det b-lagsmatch för mig imorgon i Västerås. Positivt är att bror kan komma och kolla och att jag har chansen att prestera bättre än gårdagen. Hacka gurka á la X och ta b-laget till kval, det är väl inget dåligt mål med en söndag? Jag och Polismammsen Emma ska försöka leva upp till våra egna höga tankar om oss själva och göra minst 7 mål var.

Ska göra mitt bästa för att bryta min och Marias trend med att skada oss på b-lagsmatcher.

Alltså, ingen utgång ikväll. Outfiten får vänta till bättre tillfälle. Istället blir det melodifestivalen tillsammans med Frida och hennes Johan, coca-cola och... russin?
Inte heller fick jag efterlängtat sällskap denna helg.

Vad är det för likhet mellan Anna och en toalett?
- Bägge har blivit spolade!


Självömkan åsido. Jag måste börja lära mig av mina misstag.


Inte för att fjäska, men hon är det bästa som finns!  (`v´)
Danielle Sillrén, du är min kompis ;)                         `v´

RSS 2.0