Midsommar och allehanda

Midsommar, denna ytterst trevliga svenska högtid... Var skulle vi då ta vägen? Vilka skulle vi vara? vad skulle vi göra? Hur skulle vi sova? Kunde vi duscha?
Svar:
Milen utanför Västerås.
Jag själv, Dannie, Patte, Mackan, Frerra, Karresson, Jeppe, Fille, Lollo, Natialie, Adrian, Ogge, Koffe, Johan, vovven Fanny och någon/några jag säkert glömmer bort i skrivande stund.
Med midsommarstång, båt och vattenskidor, krocket, fotboll, frisbee, snappshäfte, tipspromenad, alkoholen och oss själva var underhållning inget vi oroade oss för.
Alla lyckades stuva in sig i stugorna, i säng, soffa eller på golv.
Vi kunde duscha ISKALLT, innan Fille kom på att sladden inte satt i på varmvattenbrederaren. Men det var ju så dags då!

Vi lämnade öret vid det okristligt tidiga klockslaget 08.00. Anlände vackert till stugan där folket (självklart) inte var vaket efter en blöt pokerkväll. Den första levande var dock Frerra som kom ut för att ta ett uppfriskande/tillnyktrande dopp.
Vi styrde upp krocket (detta sällskapsspel som aldrig blivit beprövat av mina lemmar tidigare) och det första jag gör på "uppvärmningen" är att krossa min lilltå med min egen mördarklubba. Detta krocketspel fick aldrig uppleva midsommardagen, då nån/några hörde bön och slog sönder skiten någon gång under dagen. Diverse fotbollsmatcher styrdes upp och avstyrdes. Jag och Dannie bestämde oss för att doppa oss i det blå (bruna?) och kyligt var det, mindre mysig botten tillhandahöll oss denna sjö med också.
Det största och bästa var att jag och Dannie tog på oss att roa diverse med att åka vattenskidor. Efter att ha tappat mina skidor, tagit sönder flytvästen, gått ner i splitt och svalt halva sjön så kom jag UPP! Säga vad man vill men jag åkte puckelpist och denna jävla materialsport tillät mig inte att stå speciellt länge men jag var stolt ändå. Då jag höll på att frysa av mig alla kroppsdelar jag har så försökte sig Dannie på't. Klart att hon också kom upp! Dessvärre damma hon i arlset vid tillfälle också, vatten ska inte upp den vägen helt enkelt. Men det var klart roli!
Tipspromenad styrdes upp av den alltmer imponerande Jeppe, frågorna liknade ju skit för min och Dannies del men vi behöver inte få på papper att vi är kloka.
Grillning styrdes upp av grillmaster Danielle Sillrén och gött var det!

*Patte hittade sin bästa leksak, en åkgräsklippare som användes till allehanda ärenden under kvällens gång.
*Snappsvisor sjöngs och flaskorna tömdes
*En alternativ midsommarstångsdans i stil med Borat [Djieskådjians]
*Vackra lövkransar prydde ett par huvuden
*Icke vinst för mig och Dannie i tipspromenaden, den gick till Peppe och Erika som erhöll varsitt paket v6. Grattis!
*Partytältet restes, stod och slogs sönder
*"Jag har aldrig", Örebroregler. Här får man inte skryta med sina egna erfarenheter
*Ett (tusen) telefonsamtal som mörkade min kväll och på så sätt några andras också
*Jeppe gör sitt så bra, och leker T-rex med chirren och jordgubbstårtan
*Jag, Johan och Koffe kommer fram till att vi faktiskt är gamla "bekanta", ringer Victor och styr upp reunion redan veckan efter.
*Snuskiga historier byttes över matbordet
*Doverse dans uppvisades
*Sovning på luftmadrass brevid Mackan på sitt jävla "självuppblåsande liggunderlag" som inte blåste upp sig.
*Godnatt musik av Jeppe, Fille och Adrian på fiol
*Peptalk av Jeppe och Fille, värt!

Vilken skitlördag det var, utelåst hemifrån i regnet men då räddar Dannie och Patrik mig. Mys med film och gött, sovning på soffan istället för i Kärleken men man får ju inte vara kräsen som hemlös.

Jobb på fotbollsskolan, vecka 25; instruktör för mördarbarn. Jag överväger starkt att aldrig mer göra barn, eller ens fundera i samma baner. v 26, platsansvarig i Ekeby. Noll att göra och pissväder, samt mördargrupp på e m.

Lövdalen, yees

Vi tappra själar tog oss tillsammans till willys (efter strul med upphämtning) och inhandlade vad som såg ut som mat till 50 pers.
Jag shotgunade Sledge röda fara och vi åkte först till brändåset på matintags-stopp. billigt för oss, dyrt för donkan.
Väl framme (efter att vi åtskilliga ggr svurit över kostigs-vägarna) tornade den röda stugan med vita knutar, som har namnet lövdalen, upp sig stolt.
efter att ha packat in alla människor med väskor och tusen matkassar så for vi neråt sjön för att bada.
snabbdopp för alla utom de tre starka töserna, som iallafall var i ett tag. Sedan styrdes en vädligt jämn volleybollmatch upp, jolle låg mer än han stog, solen i ögonen, nerförsbacke, bollar i kohagen och karre som inte ville nyttja sina nävar.
Gör nu en lista i punktform, ej inbördes ordning:
- Tusen för mycket mat
- kubbmatch
- ko och tjurmatning
- ölspel med idiotregler (ta av dig hatten och tilltala alla med fru och herr innan efternamn, avsluta varje mening med tjofadderittan hambo, avsluta varje mening med punkt, punkt)
- Karre fullast igår, vilket han stog för och retade alla andra för
- Karre var också en bra kopia av Mange i Torsk på Tallin
- Karre hade de bästa samtalen, i telefon, med sig själv och med människor och matriel i stugan
- sledge spelade gura och frerra sjöng blues "jajjemen"
- Jag skrattade så jag grät
- Spel som höll på att mynna ut i ännu en skrattdöd
- Chi-pong, höll också på att ta livet av en del
- Patte löpte rakt ut i kohagen vid 2 tiden med Sledge efter sig, för att välta kor. synd att kossorna var uppe vid ladugården.
- Frerra, Jolle och Karre håller i elstängslet och skrattar åt stötarna
- sovdags och karre höll låda om frerras volleybollspelande.

svårt att sammanfatta denna helgen, men med några ord som kommer från Pattes mun, mer än ofta: Roli! Götteligöttgött

is it? yees, it's Friday!

Fredag idag alltså och bloggluckorna kommer allt tätare. men i sommar är det nog inget av mina större problem, de sitter på andra ställen...
Har hunnit med relativt mycket och lite i veckan men det kommer ändå kommas ihåg som avskedsveckan...
Maria är nu i Jersey, lyckliga engelsmän. Jag saknar henne redan men tiden om sommaren brukar gå snabbt, jag hoppas att hon har tusen kul därnere...

Min egna sommarplaner såhär långt (en preliminär sådär)

16-17/6 - sommarstugan med dannie, patte, peppe, sledge, frerra, jolle och fisbajs
v. 25 - Jobba på fotbollsskolan
22-24/6 - midsommar med dannie, patte + gossarna med medföljande 2 flickvänner
v. 26 - Jobba på fotbollsskolan
v. 28 - Jobba i Norrköping på Stadium Sports Camp med Lucke
19-24/7 - Rimini med familjen
27-29/7 - kan det bli Mora
v. 31 - Jobba på hockeyskolan
v.32 - Hockeyskola
v. 33 - ev. Grekland med mina gossar

Sådärja! Ge mig solen nu, och lite härliga vindpustar när de behövs...
Och så, Sledge, att blinka höger vet jag inte om det är så smart. Men tack för att du bryr dig. Du är ju en toppenkille!

Sommarlov

Ett långt blogguppehåll har gjorts, med diverse anledningar...

Vad jag i skrivande stund kan minnas har skett sedan sist är en totalspårad tisdag med efterföljande skitrutten onsdag. Även en tröttsam torsdag som spenderades i hästhagen med hela virginska skolan. Den s k  VI-kampen. Självklart vann SPI, som traditionen lyder. Med en gedigen insats i dragkampen och en inte så imponerande insats i irländskjulafton-fotboll så drog jag mitt strå till stacken.
Fredagen var studenternas dag, eftersom att hettan var mer tryckande än Turkiet förra året så var jag lagom mör då jag anlände till HB teatern. Efter en stadstur med brorsan avnjöt vi studenttåget, det enda jag kunde tänka på vad: Nästa år är det jag! skrämmande tanke...
Sen var det studentstress (i vanlig ordning) underbara Maria först, Härliga Johannes och avslutade med sköna Joel.
Hem snabbt som satan för att duscha innan jag skulle infinna mig hos Lina, hem igen för att byta ut outfiten. Lite härligt innan jag spårade på folket, mot Frimis eftersom Babar blev avskrivet av Frickelao som ville snuska sig med sin Erik.
Det var verkligen studenternas afton, jag kunde inte annat än njuta av deras glädje.
Stadsparken var en historia för sig och natten likaså.
På lördagen vankades guppeligupp på hästapållar som present till Dannie, roli roli! kvällen avrundades med ett dopp och myskväll med Dannie, Patte och så Frida och Tessan som söp ner sig istället.
Söndagen, idag alltså har spenderats med det lite härligare gänget, bror, Adolf, Hampa, Tobbe, Challe, Anna, Manda, Jovana, Frida och sist men inte minst Dojjan!

Jag har hamnat i en rejäl vägkorsning, med lite för många vägar att välja mellan... Åt vilket håll ska jag blinka?

Sista skolveckan

Nu har alltså den där lite skönare veckan börjat, vilket vädergubben också har förstått och gett oss det härliga solskenet. Nu är det rätt bra...

Helgen då, eller minnesvärda delar av den...
Fredag:
Tränade sönder mig, ja jag vet, trots att jag inte får. Däckade på sängen med handduken direkt efter dusch och sova underbara 3 timmar.
Tillsammans med min härliga mamma (som firade sin och pappsens bröllopsdag tillsammans med mig, men vilken underbar dotter man är som styr blommor från pappsen som höll till i Irland med sin vän den mörkaste av mörka öl) åkte jag för att titta på mina fina handbollstöser som dagen i ära var vackra och redo för bal. Jag styrde tillsammans med Frida, Dojjan, Hannis, Ankan och Jovana lite mat och härligt på Pitchers innan det var dags för bio med Lisa, Martin och Sara. På Pitchers lyckades jag ju med ännu en grej, ska vända mig om och gå tillbaka till bordet då jag springer rakt på en gubbe med gummimage. Ber så hemskt mycket om ursäkt, vilken godtogs mer än väl och jag fick en inte så önskad kram och omhållning. Men ändå, bio! Pirates, vilken film. Eller ja, en starkt överrepresenterad Johnny Depp, men som han gör det. Och några fler än jag andades lite tyngre när kameran hörde bön och zoomade in Orlando Bloom. Något besviken på slutet så åkte vi hemåt.
Lördag:
Trött efter Fredagen låg jag och drog mig till top-10-at-10 på MTV var slut och solade sedan en stund med mor. Hälsade på Lisa och Martin i det härliga vädret och fick sedan stressa. Jag och araS mötte upp Maria och Robban som skulle ta oss till relax-avdelningen. Väl där var väl sällskapet snäppet över medelåldern som Robban utlovat men härliga ändå. Pingis, slapp och bastu blev det innan extreme make-over fick spela in.
Ingen lycka med listan, synd det. Pitchers, snabbvisit. Frimis, flickvän till Koffe i kön. Hemlig ort, där blev vi kvar. Hängde med fotografen som hade vurpat rejält på cykeln. Efteråt började strulet, till Elvis där dryga vännen inte var nå trevlig alls. Inget batteri på mobilen men lämnade ändå av Sara på bussen. Gick själv och sökte efter den "korta och kompakta". Ingen lycka. Blev fångad av två polacker som visade sig jobba för Fredrik Lindgren, efter många om och men följde jag med för att kunna få tag i numret och ringa. Blev räddad av den korta och kompakta efter att en av polackerna försökte sig på något som hans skrev fick ångra bittert.
Filledill i AD och vaknade med den stora Tröttheten.

En söndag värd namnet, mer behöver jag kanske inte säga....

RSS 2.0