Bitterpitt

Igårkväll var jag bitter, bittrare än en omogen citron. Handbollen liknade verkligen skit, och denna sport som ska vara en rolig fritidssysselsättning kändes mer som en koncentrationsläger. Nu tar jag i från tårna, men jag var verkligen not on the top igår, såattsäga. Men efter ett telefonsamtal svalnade alla mina idéer om att sluta spela, klottra ner idrottshuset, punka alla bollar i världen och hänga upp våra tränare i tummarna i en mörk fängelsehåla.

Dannie blir dagens hjälte, hon skjutsade hem mig med pinkpunkad cykel efter träningen.

Nyårsplanerna har nu blivit ändrade, destination tros bli London istället. LONDON BABY!
Vi kommer bo hos Abbes polare och jag tror på inget annat än succé. Ska bli grymt att göra något annorlunda på nyår och få fira det i London är ju grädden på moset. Har varit sugen att åka dit länge...

Fredag
jobb i lindesberg
ökk + sola
hem (bror med flickvän hemma)
kvällen ännu lite oklar med reservation att träffa Lina

Lördag
stan med Frick, klappjakt + lunch
idrottshuset, kolla b-laget och spela musik på herrarnas match
adventsmiddag med familjen, mormor och morfar och familjen Franzon

Söndag
soooovaaaa
mer klappjakt? 

Klumptorsdag

Så mycket som sker, så mycket på G...

Handboll och fys som aldrig förr
Första körlektionen avklarad med bravur, nu ska bara teorin kämpas med lite mer
Madrid på nyår med Dannie och Abbe (hittills)
3a i serien efter några efterlängtade vinster och mycket speltid
Snart jul med allt som hör till (förutom att vi blir utan familjen Grinch (familjen Franzon) på julafton hemma hos mormor och morfar) De jävlarna drar till Thailand.
Inbjudan från PD
Adventsmiddag med familjen Grinch, bror och Christina kommer hem också och det blir lite julklappsbyte
Stötte på Olso-rymmarn Lina på väg till träningen igår, ska se till att få träffa henne lite innan helgen är över
Julklappsshopping och lunch med Fricken på lördag

Dagens dunderklump:
Jag skulle kolla om vi hade nachochips hemma för att jag tänkte lyxa lite i helgen. Råkade dra med mig mammas (antar jag) naturchips ner och när jag satte ner foten på golvet sa det POFF! KRAS! Jag trampade sönder chipspåsen och ja, det var ju bara att dammsuga upp alla smulor från hela köksgolvet.

Rodney Carrington - Show Them To Me (Live)

I love you. I mean, I don't if I love you. But you sound like someone I could love. Drunk and horny - and I love that!

No one is fighting when they see a topless girl, maybe if you show yours to, we can save the world.
Show them to me. Unclasp your bra and set does puppies free. They look a whole lot better without that sweater.

I don't care if they don't match, the one bigger than the other. You can show me one, and I'll imagine the other.
Even if you're old there's nothing wrong, don't be sad your boobs ain't bad - they are just a little long


Han är rätt skön han, ändå
http://www.youtube.com/watch?v=eMXt3l5EC5E

magont

Jag vaknade klockan 2 inatt av att jag hade så otroligt ont i magen, tog värktabletter och det gav sig inte! Somnade väl vid 5 kanske och mådde inte hundra när pappa väckte mig klockan 6. Magen gjorde fortfarande tusen ont och det var bara att skicka ett sms till Kajsa och stanna hemma från jobbet.
Under täcke och filt, värktabletter, värmekudde - men det ger fan inte med sig!

Hel-helg

fredagen spenderades ungefär som förra fredagen som jag beklagade mig lite för barra över. städning och grejande hemma innan jag hoppade i säng med DH säsong 1.
Jag fick sova läääääänge på lördagen, så underbart skönt! Lunch med laget på rosalies och sedan match mot Tumba hemma i Idrottshuset. Folk kan ju säga vad de vill, men det var iaf ingen medveten underskattning. De var riktigt duktiga, fast vi kunde ju varit bättre också. Men, gör vi 36 mål framåt kan vi knappast vara dåliga, speciellt som anfallet har varit vår svagare punkt förut.  Nu råkade ju de ändå göra 30 mål på oss, men ni som kan er matte förstår att vi vann med 6 mål och kan därför vara nöjda med ännu en seger.

Jag var faktiskt jättenöjd med min match, det kändes jättebra trots två brända lägen. Men jag vet inte, någonting gör att det dras neråt ändå. Vi snackade lite om det, tjejerna och ja det kanske kommer bli bättre. Ett helt lag är inte negativt bara för att en spelare är det. Ett lag är iofs inte starkare än sin svagaste länk men det finns gränser.

Utgång på kvällen, jag blev väl lite misspepp hemma först när jag inte hade någonting att ha på mig och sedan den där skuldkänslan jag får.
Men, vi samlades hemma hos Mickan och allt var riktigt trevligt. En omgång Våghals gjorde att vi fick skicka bestämda sms, ringa och prata låtsasspråk och leka sälar på golvet. Kvällens höjdpunkt tycktes bli när Måns skulle breaka på Klaras.
Klaras den kvällen var riktigt riktigt kul, jag träffade inte speciellt många jag kände men vad gjorde det när vi hängde ihop. Vi dansade skiten ur det där stället, skulle man kunna säga. Dannie dansade så hon fick håll (!), säger inte det nästan allt?
På väg ut i klädkön:
Okänd kille (OK) och jag (AX)
OK: ska vi byta garderobslapp?
AX: Vill du ha min handväska
Tjejen ser väldigt tveksam ut när hon räcker över en svart tjejkappa och en handväska till killen.
OK: Jaha, vad har du för ursäkt för att vara här då?
AX: Hur menar du nu?
OK: Ja, men att vara här och vara äldre än 18.
AX: Hur gammal är du egentligen?
OK: Jag är 27.
AX: Jag är 19, räcker det som ursäkt
OK: Jaha, ska du med mig hem?
AX: Nej, det tror jag inte.
OK: Ska vi dela taxi?
AX: Jag bor på väster
OK: Bra, jag bor på norr
AX: Nej, jag ska gå och äta. Och det är ju inte riktigt åt samma håll
OK: Vi går och äter
OK: Jag försöker liksom ragga upp dig. Hur går det?
AX: Nja, du föll väl med ditt nagellack rätt snabbt
OK: Jag har beställt åt oss. Så ska du med hem eller?
AX: Nej, det ska jag inte.
OK: Vill du inte se min lägenhet?
En tjej kommer in och OK hälsar glatt. Hon sätter sig vid oss och börjar prata.
Tjejen: Hej. Vad heter du? Hur gammal är du?
AX: Jag heter Anna och är 19 år.
Tjejen: Jaha, ska du med hem?
AX: Hur känner ni varandra?
Tjejen: Vi bor ihop!

Hursomhelst, en guldkväll!
Söndag med ett skönt bad, handboll i Hallsberg och handboll i Lindesberg.

träningsvärk och framtidsplaner

Tisdagens träning sitter fortfarande kvar i kroppen. Pissnisse hade förberett ett monsterpass åt oss och passande nog var han själv inte där för att ta emot all skit som vi trötta och svettiga handbollstjejer kastade över honom. Inget ont om Nisse, han är kung men FYFAN vilken smärta det är!
Jag valde att inte köra ökk eftersom jag hade små svårigheter med att bara gå normalt. Nu blir det til att köra det imorgon, inte optimalt dagen innan match men jag får väl stretcha ordentligt och sova ut.

Igår på apoteket hände en otroligt rolig grej. Min kollega A har en krona som hon själv kittat fast med tandkitt efter att den blivit utslagen. Igår stod vi och larvade oss lite i kassan då det var tomt på folk och skrattar. Då, Flopp! Där flög hennes tand rakt emot mig, som tur var fick hon tag i den i luften. Men som vi skrattade, jag fick lov att dyka ner bakom disken för att torka bort skrattårarna när en kund kom in.
   Jag hade tid hos frissan och gav henne fria händer, mitt förut så blonda hår är inte så blondt längre. Jag klassas väl fortfarande som blondin antar jag men nog blev det skillnad. En hundrastning tillsammans med Trulsa,  Mickan och Shaggy och sedan gav jag mig hemåt för att laga mat och krypa ner under en filt.

Idag var det jobb i Lindesberg och i lunchrummet diskuterades mina framtidsplaner, eller snarare planer som mina kollegor skulle tycka passa mig. Kvinnlig bodybuilder som åker på världsturné, har fans som slickar på musklerna och ger diamanthalsband. Eller bli 300 kg tjockare och utöva "squaching" som H-E föreslog, tjocka tjejer sätter sig på män som ligger på sängen och fettet bara rinner över. Känns väl inte som att jag nappar på någon av ideerna...

veck-slut

Vad har helgen bjudit på för godsaker förutom min egen hemmagjorda glass på fredagskvällen?

På lördagen var det tokjobb på krämarapoteket, sjukt (fniss) mycket folk och mycket att göra. Men det var kul att vara på ännu ett nytt apotek med en hel del folk. Jag spatserade ner på stan och snackade lite med Sara och Maria. Maria är hemma nu, wei! :) Sedan skulle jag köpa de där svarta, härliga pumpsen. Klart som fan att de var slut i min storlek... Precis min tur.
Jag bikade ner pärlan till idrottshuset och kollade på herrarnas match med Dunder, hans svans, Dojjan med tillhörande fader och Mickan kom. Det var verkligen en usel match, tråkigt att se och tråkigt för herrarna. Jag sällskapade med Dunder och hans polare upp på stan, såg på deras inledning av en rafflande biljardmatch för att sedan cykla hem till mammas goda mat. Jag tog mig i kragen och cyklade åter uppåt stan, denna gång till Sörby för att sällskapa med flickorna på förfest hemma hos Maria. Verkligen mys att träffa henne igen, och Sara förgyller ju tillvaron med sin blotta närvaro. Killarna ramlade in i strida strömmar och en stund fann jag mig sitta ensam med 10 gossar. Jag drog iväg ett sms till Abbebabe "Här laddar jag för match, mitt i ett penisstim", jag tror att hon blev lite avis.
Jag lämpade av Maria med Dallas och Linnea vid Klaras och tog min kära cykel hem till Mellringe. 45 jävla minuter tog det, tusen motvind. Jag kände mig som Lennart Svahn, ni vet... han i Blåsningen.
Sömn, underbara sömn innan det var läge att gå upp, ladda för match med lunch på Gröna Grodan och sedan finfin buss mot Torshälla med morfarbror Olle vid ratten.
Vi vann matchen, 25-30. Vi spelade inte bra, men gjorde 30 mål och vann vår första skitmatch. Jag är rätt nöjd med min insats, även fast det först var riktigt surt men efter snack med Lake så kunde jag se det från den ljusa sidan.
En fet köpmåltid från Kebabhouse tillsammans med Mickan fick avsluta min vecka, och så GOTT det var!


veckans to-do

måndag
jobba på apoteket shop
hjälpa dannie
handbollsträning

tisdag
jobb i linde 06.30
fysträning + handbollsträning
tisdagskväll hos dannie

onsdag
jobb på apoteket shop
frissan
jobbintervju

torsdag
jobb i linde
(ökk? #1)
handbollsträning

fredag
jobb i linde
(ökk? #2)
sooovaaaa

lördag
soovaaa
tumba hemma (om jag blir uttagen)
"lagfest" (om jag blir uttagen)

söndag
fixtrixdag
match med u-laget (om jag inte spelar med a-laget)


Världens bästa päron



Vad kan man säga om dessa tu? Förrutom att de fastnar otroligt fint på kort...
De har varit tillsammans sedan de var 14 och 16 år. Trots den långa tiden är de så otroligt kära, det är härligt att se. De har lyckats, två ggr, med att göra härliga ungar. De stöttar, ställer upp och finns alltid där samtidigt som de låter oss få lära av våra egna misstag. Jag älskar er!

Resultatet?




lilla fröken duktig

Vad gör andra folk en fredagskväll?

Några kanske i detta nu gör sig snygga till förfest och sedan utgång? Rykten säger ju att min fdp-klasskompis Elov ska uppträda på realesefesten på Klaras med hans nya singel "Singel och sökande", egentligen är det kanske där jag borde vara ikväll...
Några kanske tillsammans lagar en god fredagsmiddag, dricker ett glas vin och tänder lite ljus.
Några kanske jobbar och tjänar pengar.
Några kanske bara slappar och njuter av att det är helg.

Vad gör då Anna en regnig fredagskväll som denna?
JO; hon gör egen glass (ett försök på Ben&Jerrys coockiedough), tvättar och dammsuger.
Jag ska inte klaga, jag har degat en hel del idag men just denna "mellankväll" innan mat, tv och mys är väl inte den mest roande.

Imorgon ska jag dock vara en av dem som tjänar pengar på helgen, jag ska jobba på Apoteket på Krämaren. Då vet ni vart ni ska om ni råkar ha lite ont i huvudet efter gårdagens roligheter.
Jag har tänkt heja på herrarna när de spelar match och kvällen är ännu oklar.
Söndag är det match, match, match! HEJA SPORT!

Promotion; Abbe

MIn kära vän Dojjan säljer ut sina vänner på sin blogg. Jag ska inte härma henne, däremot ska jag promota lite för ett av mina nyaste stjärnskott.

Jennifer Abbebabe Albertsson
Jennifer föddes i slutet av Augusti på det glada 80-talet, närmare bestämt 1984. En dag då änglarna skrattade och solen sken...
Jennifer har bott i Norge och jobbat och varit ute och rest mycket i världen men har nu hittat en fast punkt i Örebro där hon snart flyttar till en härlig central etta.
Jennifer jobbar på lager där hon kör truck, hon spelar handboll i ÖSK och hon cyklar dit hon ska trots att hon är innehavare av körkort. En miljömedveten tjej - kanske precis är någonting för dig.
Det händer alltid saker runt Jennifer, men hon har ingenting emot att krypa upp i soffan med en bra film och mysigt sällskap.

Vem vill inte hamna i blåsväder med denna pingla?


SEGER!

Jag har fört ett krig i det tysta.

Jag åker buss 303 till Lindesberg nästan varje vardag, bussen går 07.15 och det är en hel del folk som åker med den. Jag brukar komma ca 07.10 och då är det inte många som står där och väntar. Och eftersom jag vill sova några minuter extra så ställer jag mig så att jag snabbt kan hoppa på och få en skön plats. MEN! Det finns en kille som tränger sig, varenda jävla gång. Folk kan stå i en lång kö (och då ställer jag mig faktiskt sist) men han går före. Det slår aldrig fel!
Jag påpekade detta för min mamma och pappa och de sa att jag fan skulle stå på mig lite. Där började mitt tysta krig, jag sneställde mig (som den linjespelare jag är) för att spärra av hans väg. Men den där jävla idioten har inget samvete i kroppen! T o m när min favoritchaffis kom, så körde han och stannade precis framför mig, men vad händer? Idioten tränger sig självklart före mig ändå och chauffören säger "Jag stannade ju framför dig så du kunde gå på först, men det verkade du inte förstå". "Jo, jag förstod det men ANDRA FATTAR VISST INTE"
Nu är jag sådan som person att jag irriterar mig mer och mer men känner att en sån skitsak inte är någonting att bråka om. Så jag gör det i det tysta... och, nu kommer det!

Igår VANN JAG! Jag ställde mig helt sonika framför idioten (jag fick t o m sidoförflytta mig lite för att han verkligen försökte gå förbi) och kom på före honom. Alla segrar är segrar!

To be with you

Hold on little girl. Show me what he's done to you.
Stand up little girl. A broken heart can't be that bad.
When it's thuogh, faith will twist the both of you.
Come on baby. Come on over. Let me the one to show you.

I'm the one who want's to be with you. Deep inside I hope you feel it too.
...

Build up your confidence so you can be on top for once.
Wake up! Who cares about little boys that talk too much.
I've seen it all go down. The game of love was all rained out.
...

Waited on a line to be the next to be with you
...

Why be alone? We can be together baby.
You can make my life worth live. I can make you start to smile.



Jag kan inte låta bli att älska den här låten. Fortfarande. Jag vet inte hur länge sen det var jag blev kär i den, men den får mig att rysa lite smått.

"Ledig"

Kan vi inte göra en insats, tillsammans? Kan vi för en gångs skull slänga ut de där jävlarna från vårt land. Här åker man hem från jobbet och ser en gubbe som står och ger de där glupska äckelasen MAT. Svält dem så de drar härifrån och skitar ner någon annanstans.
Självklart pratar jag om dessa djävulens påfund som kallas Kanadagäss!


Min "lediga" dag idag, dvs att jag inte gick upp i ottan och åkte till Lindesberg.
Dagens to-do:
Kassautbildning, ICA Tybble
Ladda hem och kolla på ÖSK-NKIK
Laga lunch (micra soppa och steka upp pannkakor)
Ringa till; sjukgymnast, vårdcentral, tandläkare, körskola
Fixa med pengar
Köra veckans gympass
Fixa buss och ÖKK-kort
Betala räkning
Gå på Lindesberg-H 43 med Oscar och Viktor

... ja det var väl allt det

Nytt försök

Jag måste börja morgonen (sena natten, kl 07.00?) med att citera mig själv.
"Det är fan inte lätt att krypa fram under täcket när man sover i en isbjörns rövhål"
Jag spenderade nämnligen natten hemma hos Dannie, och Dannie har precis som min mor förstått det här med att sova med öppet fönster. Dvs, råkar man sticka ut en kroppsdel utanför täcket så riskerar man köldskador. Jag ska varken baktala min mor eller Dannie, det sägs att det är bra att sova med öppet fönster och det är riktigt skönt när man väl har hittat tekniken att förflytta sig under täcket.

Nu till min helg (igen!)
Helgen, de två dagarna i veckan som man tänker att man ska ta det lugnt på, samtidigt som man ska hinna med allt. Man ska fixa hemma, det som man inte hinner eller orkar i veckan, man ska slappa, träffa vänner, roa sig och bara sova lite längre på mornarna.
TSSS, skitsnack!
Jag försöker vara produktiv, men jag vill bara sova! Jag är helt slut efter en arbets-/träningsvecka som går i ett hela tiden och ungefär 6-7 timmars sömn. Det är i snålaste laget för min del.
Fredag: Jag var överlycklig över att ha avklarat veckans träningspass så jag, istället för att åka till gymmet, kunde åka direkt hem. Det blev en lugn kväll i soffan med ishockey och mammas hemmagjorda mozzarellapizza. Tidigt i säng.
Lördag: Sov till 10, up och duschade för att sedan åka upp på stan för kvalitetstid med Lisa och Sara. Helt underbart att hänga med dessa två igen. Sedan bara hem, vara trött och en sväng förbi bastun innan jag la mig med min favoritdoktor, Dr House och somnade.
Söndag: Upp tidigt för frukostbuffé med laget (iaf 4 st) på Java innan det bar av till idrottshuset och match mot serieledande Norrköping. Det var så grymt kul att spela, kändes verkligen bra. Och ja, då vann vi ju också. Jag fick riktigt mycket speltid och är nöjd med all förrutom min utvisning och mitt sista avslut. Hem för att äta farsdagsmiddag och sedan i säng. När klockan stog på 16.15 tänkte jag gå och lägga mig... Det säger väl allt?

Grrrah!

Här har jag suttit och skrivit ett rätt långt inlägg om helgen, och så bara försvinner det!

I-landsproblem och vardagsstraff, men lika sur blir man för det!

torsdag

Gårdagskvällen tillsammans med Dannie, Abbe och Mickan vad jättehärlig. Vi var hos Anita på Mary Kay och fick handvård och ansiktsbehandling. Mysig kväll, grymt skönt och jättebra produkter! Cred till storkonsumenterna Dannie och Abbe som höll i plånkorna.

Gårdagskvällen fortsatte med mys hemma hos Dannie, precis som förr i tiden. Mat, tv och film innan vi gick och la oss. Vaknade imorse av att en unge gallskrek utanför fönstret och följande dialog utspelade sig:
"maaamma, föörlååååt"
"håll käften unge!"
"fööörlååhååt mammaa"
"kanske, men sparkar du på mig så sparkar jag tillbaka"
"buuhuuhuu"

ungen storbölade ju och mamman verkade inte ha vaknat på rätt sida. Både jag och Dannie tänkte se efter hur detta tard till mamma såg ut men ingen av oss hade lust att resa oss ur sängen.
Efter denna incident så ringde min pappa, 5 ggr. Han hade glömt sätta på knapplås. Tack pappa, när man för en gångs skull hade sovmorgon. Men jag förlåter min pappa, han är ju skön!

Jag har idag jobbat på Apoteket shop, ett skönt avbrott i Linde-vardagen och nu är det snart dags för träning igen.
Jag måste också saxa en grej från Ösk Handbolls gästbok:

"va o kollade på damerna för nån helg sen o tyckte alla hade storleken för liten på matchkläderna.. e det inte oskönt o springa runt i så tajta grejer? eller kanske just det som e eran grej...:)"

humörshöjare

♥ Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull.


♥ Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.


☺ Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja vara precis som Du.


☺ Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dig.


☺Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.


♥ Du betyder allt för någon.


♥ Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.


☺ Du är speciell och unik.


♥  Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.


☺ När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta också..


☺ När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång till, det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.


☺ När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dig själv, får du Exakt som Du ville, förr eller senare.


☺ Kom alltid ihåg komplimanger du fått, glöm alla otäcka gliringar.


☺ Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om de vet.


♥ Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att
denne är underbar.


Efterlysning!

Igår blev jag spelad ett spratt...

Här går man, intet ont anande, in på mailen på jobbet (fy Anna, privat  på jobbet) och ska kika vad som kan ha ramlat in i inkorgen. Där står då mail från B2 (en matchmakingsajt) att ******-83 har skickat ett meddelande. Då är det någon av mina kära vänner (utgår jag ifrån eftersom de lagt upp en relativt sanningsenlig profil) som har lagt ut en profil i mitt namn! Nog för att jag kanske har varit singelbitter en längre tid, men matchmakingsajt vid 19 års ålder? Det känns inte som att jag är där riktigt... Jag kan inte avregistrera mig eftersom jag inte vet vad det är för lösenord och meddelanden ramlar in från killar från hela landet.

Jag tycker dock att det var ett riktigt roligt skämt, förutom att jag har ingen aning om vem som har gjort det! Ingen har ännu gett sig tillkänna...
Strukna från listan av misstänkta är iaf:
Mickan, Dannie, Dunder, Abbe, mamma och pappa...

Snälla, berätta vem av mina härliga vänner det är som har en sån skön humor och är så uppfinningsrik.

Footloose

Lördagen var verkligen ALL THAT, såattsäga. Maten hemma hos bror och Chris i V-ås (tacogratäng, tacos 2 dagar i rad - check!) var grymt god och sedan tog vi bilen till Sthlm. Ja, emellan där fick vi ju en p-bot också. Det sög ju.
Jag gav mig på lite shopping och blev några pengar fattigare men läckra grejer rikare.
"Morotschinos", T-shirt/tunika, kofta, 2 par skor och 2 schalar (delade med mamma)
Är det någon som kan ge bra tips hur man töjer tygskor?
Middag på en härlig resturang där de verkligen hade KÖTT, inte nån liten fläskfilébit som var storlek XXS utan härliga bitar. Det gör en köttälskare lycklig.
Musikalen var grymt bra. Man kan inte annat än bli imponerad, de sjunger underbart bra, de dansar som gudar och har en härlig utstrålning. Jag har ju lite svårt att hålla tillbaka mina känslor när killarna slänger av sig tröjorna sådär och tjöt lyckligt. Brolle hade ett sånt sug i blicken, jag försökte förklara det för mina vänner dagen efter med "Hittar du någonting i munnen Brolle, så är det mina trosor". Så jäkla bra!
Tack mamma och pappa, Emil och Chris för en underbar dag!

Söndag och match, ja jusste.
Allt kändes bra, uppvärmningen var bra och inledningen såg bra ut (ja, från bänken) men sen är det ju någonting som händer. Jag kan väl säga att jag återigen är nöjd med min insats, om det inte vore för den söta lilla känga jag fick när jag frågade vad jag gjorde för fel när det inte fungerade bakåt och jag hade två spelare... Nej, jag skyller inte på någon annan men någonting och någonstans är det ju något som blivit fel.
 Och jag vet inte hur jag ska uttrycka mig men någonting är det som inte känns bra. Det är en osäkerhet i gruppen och jag vågar inte säga någonting för att man inte vet hur det kommer tas emot. Tydligen kan man inte säga vad man tycker utan att någon ska bli ledsen eller känna sig utpekad, eller vad vet jag.
Ska man kan börja bara hålla käften? - Ja, det får nog bli så.

Ålderns höst?

Åldern gör sig påmind?
Nej, jag är ju bara 19 år men det måste vara ovanan med att träna sent, lägga sig sent, upp tidigt och jobba 8 timmar om dagen, Jag är TRÖTT!
Igår blev det storstädning hemma, matlagning och sedan en brutalt lugn fredagskväll. Jag tror att jag gick upp 5 kg, men 5 kg tacos är så jävla värt!
Mickan kom över med Robert Gustavssons samlade verk som vi låg och skrattade åt innan jag slängde in handduken vid 22.

Bloggen skrivs i västerås hemma hos bror där vi mellanlandar innan det bär iväg till Sthlm för lite shopping, god mat och musikalen Footloose.

Hänt i veckan:
Tardarnas tard på bussen hem från linde i torsdags
Lite småbråk på träningen
Vunnet cykelrace och motståndare i busken

Imorgon är det match! Vadstena hemma, risken finns att det blir en grymt tuff match efter allt snack som har varit. Nämnde jag inte det? Jag ska ju spela!

Capitano Abbebabe ska leda oss mot framgång, jag tror på henne i den rollen. Starkt!

RSS 2.0