en guldvärdkväll ...

en guldvärdkväll igår tillsammans med min pärla, patte och mackan. bara slapp och ingenting speciellt men det är ju precis det jag har saknat. så svårt var det! :)

jag var uppe och städade, handlade och gjorde sånt som jag tyckte behövdes innan mamma och pappa kommer hem. men så visade det ju sig att de inte kommer hem förrän idag. jaja, idag jobbar jag ju så det var ju lika bra att kriga igår.
var uppe på stan en snabbis med lisa och lyckades äntligen fixa banken! bra jobb anna.
hem för att vända eftersom dannie ville ha hjälp med hjärngymnastiken och sedan blev jag kvar där hela kvällen innan jag och mackan gick hemåt.

idag är det jobb på apoteket i marieberg, med tillhörande tusen långa cykelturer.
mamma och pappa kommer hem
fest? ja, jag kan ju lika gärna ta bort frågtecknet eftersom jag fick två sms av pettson:
"Fest ikväll"
"När kommer du?"
Frågan var alltså inte om jag kommer, utan när jag kommer. Jag tar en lugn utekväll bara för att hänga med mina pärlor, en annan jobbar ju imorgon.

-jobb i linde i 3-4 veckor tillsammans med Kajsa
-handbollen är igång. känns lite sådär
-fick ett väldigt upplyftande samtal igår
-bokat frissatid
-avbokat körlektioner
-lisa är hemma igen, tokbrun och inte längre singel

ledig dag?

Blev väckt av Tessan som frågade om jag kunde jobba, men med dagens åtaganden blev det lite svårt. Jävligt synd eftersom jag skulle behöva timmarna, men ibland måste hushållet komma före. (hahahahaha)

Sov lite till innan jag hämtade upp frukost och tidningen, man måste ju hålla sig uppdaterad. Ringde Mickan för att höra hur hennes dag såg ut, hon var i upplösningstillstånd över lägenheten och sin handlingsförlamade bror. Hon är duktig, städa, tvätta, skälla och prata i telefon på samma gång.

Har plockat undan lite, diskat, plockat fram inför den storslagna middagen jag ska laga, vattnat blommorna och sånt som hör till en ledig dag.
Ska upp på banken och hämta ut min lön (jippieyay) samt kika in på körskolan.
Träning med b-laget ikväll igen, imorgon smäller det på riktigt. Jag har faktiskt lite ångest om jag ska vara ärlig.
Hade lite utav samtalet igår som ska tas upp idag igen, hämta kraft Anna.

Detta ska göras inom snar framtid:
-träna ordentligt, jag ska iaf ge mig fan på att ta en plats så får vi se hur långt det räcker
-skaffa ett jobb (eller, söka jobb som en tok får väl duga ett tag)
-ta tag i körkortet, de första lektionerna är redan bokade
-återuppta dealen med mickan, kilona ska bort
-försöka inte hetsa upp mig över sånt som jag har svårt att påverka
-umgås med mina vänner, alla dem som jag inte träffat på länge
-hitta en helg och åka till västerås med tjejerna och köra med J&J.

mamma och pappa kommer hem i helgen, wei. mamma kommer vara apbrun, det gillar jag inte.

plus
träningen är igång
lite positivt snack med Malin igår
Dannie, Lina, Emma
lön

minus
oron över allt som är så oklart
förkylningen
vädret
min vänstra vad


9 timmar

Jag blev väckt av jobbet för att Dojjan har blivit sjuk, det var bara att hoppa upp ur bingen och svischa iväg i regnet.

Jag tränade med u-laget igår, kändes skönt att komma igång men jag vet att det är andra takter som väntar. Emma O ringde när jag var på G hem, har inte snackat med henne på HUR länge som helst så hon hänge på hem ett tag. Vi satt och surrade och försökte uppdatera varandra om vad som har hänt sen sist, och det är ju en hel del!

Har sovit dåligt inatt så väckningen blev ju inte vältajmad men vad gör man? 9 timmars arbetsdag blir ju lite mer på kontot...

Jobbsökningen är i full gång, behöver lite solsken på den igenmulna himlen.
Handbollen är väl igång nu också, ska mycket till för att spela i a-laget känns det som.
Tankarna börjar mala igen, det känns inte alls bra.
Vännerna finns där, men jag är alltför sällan med dem.

Mina stjärnor på natthimlen
Danielle, utan alla våra samtal vet jag inte vart jag skulle vara idag. Mer dater åt oss bara, sen är jag nöjd.
Emil, vi har kommit varandra så mycket närmare och jag saknar honom alltmer. Jag vet att han finns där.
Mamma och pappa, de tar hand om sin lilla dotter och hjälper mig på alla möjliga sätt. Oro=kärlek
Mikaela, ovärdelig när man har en dag på botten, eller när man vill ha någon att skratta med.



"Jag behöver en medicin för jag är så slö. Jag orkar inte äta mat och inte bli kär. Jag har en jättefin tjej, ung är hon också. 60 år gammal bara. Men jag orkar inte bli kär. Jag pussas aldrig. Nu går jag."

Helgen

Jag blev upphämtad av Mickan och Hannah efter jobbet och åkte uppåt stan för att hämta upp Freddan som hade underhållits av Maria och Sara. Hem för middag med mamma och pappa och sedan bio. Batman, the dark knight. Den var riktigt bra, fast jag var väl lite smånervös där ibland. Utanför bion stötte vi ihop med Sara och hennes karl Anders. Det var första gången jag fick träffa den mystiske östgöten, men han fick tummar upp!
Vi satte oss på Pitchers men det blev bara en liten stund innan vi tog oss hemåt mot Mellringe. Kramade mamma och pappa hejdå eftersom de drog till Kroatien en vecka. Mamma kommer bli chokladbrun, så länge fick man njuta av det...
Lördagen blev lite mys framför en film och en liten tripp på staden med klädkoll, mat på McD och presentshopping. Hemåt och lite hetsfixning innan vi drog oss till Mickan där för-förfesten hölls. Dallas, Maria och Linnea kom, och sedan värdinnan själv. Taxi till Brickeberg och 3x20årsfest för Sara, Kim och Maria. Vi höll lite låda, snacksade lite och umgicks innan vi tog taxin in till Klaras. Inte alls mycket folk ute men Freddan fick ju se lite av Örebros uteliv iaf. Man kan ju säga att han ägde Klaras dansgolv, vi stog med hakerna nere vid golvet och bara kollade på... Vi åkte hem framåt halv 2 när det började bli lite för trött. Lång mysmorgon innan vi köpte en pizza och kikade lite Hot Shot. Mickan kom och plockade upp oss för att kolla på träningsmatchen i Idrottshuset mot Linde. Jag blev riktigt sugen att spela, men jag kände mig rätt långt borta. Ska bli så skönt att komma igång den här veckan!
Efter handbollen gick vi till resecentrum och Freddan hoppade på tåget hem till Skåne igen...

Vi hade en riktigt härlig helg, kul att ses på hemmaplan.
Jag blir bara så kluven, fundersam och inåtvänd... Det återstår att se.

Livet hemma

Nu har jag varit sjuk massa dagar, men nu är det på G till friskheten.

Igår var jag hos brorsan i Västerås och hälsade på. Det var riktigt härligt att träffa honom igen, det var ett tag sen sist. Vi gick lite på stan, kollade på kort och filmer från Kos och filmer från deras inkilning. Jag vill införa sådant i handbollen, men det skulle väl bli ett jävla liv då. Vi gick upp på stan igen, käkade, kollade runt lite och tog tillsist en fika innan vi köpte ett paraply och gick hemåt. Kollade på kung fu panda och lagade mat som vi käkade till entourage. Maten var så stark att det rann ur både ögon och näsa på mig, det gjorde ont att andas ut.
Tågresan hem var en historia för sig...
Jag fick iaf inte läsa många sidor och jag blev lite småskraj ett tag. Sedan blev jag självklart förbannad (ovanligt för mig) när jag cyklade hemåt. Surrade lite med mor och far innan jag gick och la mig.

Har fixat en del hemma på förmiddagen och fick sedan skjuts av mamma till jobbet. Tänkte att tiden bara flög förbi, men då var det ju jag som inte ställt om klockan från grekisk tid så jag låg en timme före...
slutar iaf kl 7 och då blir det upp och hämta mitt skånebesök som är här över helgen. Jag och Freddan ska på batman ikväll, sen ska jag lära honom sova.

Mera Kos

Självklart tog inte resan slut efter första utgången!

Ytterligare en dag på stranden, vissa mådde verkligen piss. Jag var inte en av dom utan hakade glatt på alla lekar som styrdes upp. Vi skippade beachpartyt och bjöd istället med oss våra nyfunna vänner Jim och Jon på middag på El Paso. Det dansades macarena och åts otroligt god mat. Jag fick det största köttet nånsin och det var GÖTT! Vi drack corona och det hela avslutades med en tequila. Vi tänkte ta med oss grabbarna till hotellet för förfest men HotellHitler vägrade såklart släppa in de väna gossarna så det blev en taxitripp till hotell Oscar med den trasiga sängen. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men plötsligt var det förutom oss 10, 15 norrmän inne i hotellrummet. Som ett brev på posten kom hotelägaren och kastade ut oss allihop. Sagt och gjort, vi gick till bargatan. Jon fick "sitt bästa hångel någonsin" och tjejen gick tydligen därifrån. Konstigt? (haha)
Dagarna blandas ihop så lätt, men måndagen var en lugn tillställning, vi gick ut och åt och var i säng ganska tidigt. Tisdagen var ju dagen för Crazy Cruise, en partybåt med vattenrutshkanor rakt ner i det blåa vattnet. Vi värmde upp tidigt, förfestade efter frukost såattsäga. Landade inte på de bästa platserna trodde vi, men sen kom vi på: vem fan solar på en partybåt?! vi drack och dansade, ägde båten skulle jag vilja påstå. Lisa var kapten för dagen och fick därmed äran att vara med i en lek där en kille och tjej skulle spränga ballonger mellan sig genom två olika sexställningar. De borde ha vunnit om det inte vore för de två finska Boratarna. Vi var med på crazyjump, jag gjorde mitt livs första volt. Jag hamnade klockrent på rumpan och ryggen, brutal smärta och jag vann inte ens! Lisa och Jossan kom hem med varsin vinsttröja, Lisa på hoppet, Jossan på limbon. Man blev ledd till West bar där det skulle vara en överraskning. Vi hoppade in och möttes av en kaskad av vatten. Vattenparty! Grymt kul! Vi tog oss hemåt för en liten nap och blev väckta en knackning på dörren. Maria gick för att öppna och vi trodde ju självklart att det var någon av de andra tjejerna så vi brydde oss inte. In i rummet kommer en norrman som blev glatt överraskad när han såg oss ligga och ta igen oss. Vi bjöd in han och hans kompisar på för-förfest på vårat rum innan vi skulle iväg till Hotell Michelle. De stampade in, två till att börja med. Jag ville dra igång lite så jag körde en musikvideo. Tyvärr började cd'n att hacka, men det gjorde ingenting då de två andra norrmännen kom in. Herregud, vilken snygging. Vi blev helt sålda, tyvärr skulle vi ju kila vidare till en förfest där hälften av oss inte ens visste namnen på de vi var hos. Utgången blev blöt, minst sagt. Vi gick på att ta en fishbowl, vilken diverse hoppade av på så det blev till att dricka ordentligt. Det finns historier om nån Borat och någon Jacob Jörgensen, men de förvsann i det antika Grekland. Jag kom hem och roade Mickan och Maria som var så vänliga att filma mig...
Onsdagen var inte en av mina hetare dagar, mycket bad och sömn under parasollet. Vaknade upp med en filmkamera i ansiktet, tack Jon.

Handbollen

När vi var nere på Kos fick vi reda på vilka som kom med i a-truppen, det visade sig vara 22 stycken av de tidigare uttalade 20. 2 stycken som inte varit med och tränat alls i sommar och ytterligare en som inte varit med överdrivet mycket.

Det kändes lite sådär när jag fick reda på att jag kom med, eftersom att alla 5 linjerna hade gjort det. Men det är väl bara att kämpa till sig en plats. Jag var inte alls så sugen att åka på träningslägret då jag började bli sjuk redan på Kos, och sjukdomen gav sig inte utan blev bara värre. Men jag åkte med, lite synd på missförstånd men det fick bli så. Det var iaf grymt skönt att se Dannie igen. Jag saknade henne som en tok där nere på Kos. Självklart var Dojjans glada ansikte en lättnad att mötas av, och de andra tjejerna också. Pinnen, Malin och Nisse får åka med där också :)
Vi åkte mot Hörken där Nisse bor och där träningslägret skulle hållas. Det var diverse snack och man kände sig väl inte alltför välkomnad med hostan och förkylningen. Jag kunde dock inte ta mig hem, så det blev att ta tjuren vid hornen. Matlagning, mat och massa snack och regler under kvällen och dagen. Vet inte riktigt hur jag ska känna för allt det här, det känns konstigt och mer än ovant.
Sömnen var dock underbar och sedan blev det samtal med tränarna, det verkade rätt positivt iaf.
Internmatch i Linde, gamla mot nya. Det såg riktigt bra ut, dock var det hetshandboll på hög nivå. Kan inte sätta fingret på känslan riktigt, men någonting är det.

Skönt var det att komma hem iaf, nu ska jag bli frisk!

Uppdatering

Nu kommer det, resornas resa. Det kommer nog bli många inlägg om Kos eftersom att det var mycket som hände, och mångas minnen som ska printas ner. Här kommer lite från första veckan, som jag kommer ihåg i skrivande stund... Mycket nöje!

Klockan 02.00 1/8 drog vi oss från Örebro i två fullproppade bilar med två pappor bakom rattarna. Vi kom fram som vi skulle till Arlanda och checkade in från den tusen långa kön, då fick vi reda på att det var ett tekniskt fel på planet och vi skulle få vänta. STRUL, men vem fan vill åka i ett trasigt plan? Vi tänkte göra det bästa av situationen och roade oss bäst vi kunde, vi träffa några av Napa-folket som hade börjat festa på ordentligt. Kom Eklind någonsin fram? Det är frågan...
Fick ett glädjande sms från min ögonsten här hemma, hon kom vidare på polisen. Kunde jag få höra något bättre när jag var på så pissigt humör? Stoltheten lyste och folk trodde säkert att jag fixat ett privatplan eller något liknande, så glad blev jag. Så småningom lyfte planet, 7 timmar försent och vi var på väg till solen. Lite småsura miner pga tröttheten syntes väl till men det blåstes bort tillsammans med den varma bris som mötte oss när vi steg ur planet på Kos flygplats. Allas väskor hade kommit fram och det enda smolket i min bägare var den misslyckade bikinivaxningen som gjorde att jag inte kunde gå som folk. Vi hoppade på bussarna och kom fram till hotellet. Vi blev väl inte mållösa av storleken på rummet men Dallas, Bella och Joss fick fan en städskrub jämfört med oss så det var inte läge att klaga. Vi hade svårt att vänja oss med toaletterna i Grekland, det tog ett tag. Så när hotellmanagern (nu kallad Hotell Hitler) återigen drog reglerna om toaletterna kunde Maria inte låta bli att le. Då får hon en utskällning och får ställa sig i skamvrån, bokstavligt talat! Vilken idiot!
Vi gick ut och åt och tänkte spana in staden lite, trötta och lite småskabbiga som vi var. Vi tänkte ta oss en tur på bargatan för att kolla läget och de ville slänga in oss trots resekläder, sminklösa och ofixade hår. "Det här kommer bli sjukt" tänkte vi. Vi gick och la oss relativt tidigt eftersom vi tänkte gå till stranden dagen efter, en promenad som visade sig ta ungefär 25 minuter. Vi hamnade på Apollo beach där Lisa och Melina jobbade, man behövde bara ligga där på solstolarna och ropa om man ville ha någonting att äta och dricka. Micket soft!
Vi träffade Jim och Jon som visade sig komma från Västerås och bestämde förfest med dom på deras hotell. Jossan blev utnämnd till kapten första kvällen och hon fick hålla i tyglarna. Vi drog oss mot hotell Oskar där vi skulle möta killarna. Efter en väldigt fin insmuggling av 8 stycken icke-hotellgäster så fann vi en lapp på deras dörr "Tjejer! Vi är vid baren, kommer om 10. Kom dit eller vänta här. Kram Jim och Jon" Sagt och gjort, vilka väntar? Jag och Jossan gick ner till baren för att hämta upp grabbarna tillsammans med deras nufunna vänner norrmännen. Förfesten drog igång och någonstans där fick vi för oss att dansa i sängen. Jim ville också vara med och PANG! Sängbotten gick tvärsönder.
Tidig hemgång för mig och Mickan denna kväll men de andra var kvar och då främst Lisa. Lisa blev lite överförfriskad och roade Sara hela hemvägen. Innan de gick hem blandade hon dock sin alldeles egen drink, som ingen ville dricka.
Detta är vad jag har fått höra från Sara:
"Sara, det är lite svårt att gå. Mina skor är så sluddriga"
Vid kyrkan:
"Sara, jag vill kissa"
"Men här kan du inte kissa Lisa det är ju helig plats"
Lisa ser lite bestämt på Sara och säger:
"Men Sara! Här kan vi ju inte kissa. Det är ju helig plats!"

Greetings from Kos!

Sitter har pa ett internetcaf'e och vill uppdatera alla hemma i i regniga sverige.

Vi har det grymt bra, varmt och underbart med en harlig vind som flaktar skont.

Gjort hittills:
Crazy cruise, en bat med vattenrutchbanor rakt ner i vattnet, bra musik, dans, lekar och fest en hel dag.
Akt lyxyacht med nagra miljonarer fran turkiet
Besokt bargatan och satt spar
Dansat pa bardiskar
Nattbadat
Laaaaaanga dagar pa stranden, upp tidigt varje dag oavsett hur sen natt.
God mat och TUSEN tzatziki
Sjalvklart mycket mer ocksa, men det kommer mera.

Till er dar hemma:
Dannie, jag saknar dig nat sa sjukt mycket. Du ar min basta van, langtar till att traffa dig pa lordag.
Brorsan, saknar dig ocksa. Har haft manga tankar till dig ang. traning och knat. Hoppas allt gar bra.
Mamma och pappa, jag hoppas verkligen att ni inte oroar ihjal er. Det g[r finemang har nere!
Saknar manga, manga fler.

Maria, ha det guld i Norge.

Ikvall ar det beachparty med en STOR buff'e, skapligt vi ska ata tzatziki, kott och potatissallad!

RSS 2.0