msn

Msn är väl rogivande...

S:

jaha, hur var promenixen ? =)


A:

jävligt kort och tråkig


S:

lät som en penis det där


BFF tribute





Här har vi henne. Min bästa
Danielle Sillrén (Mobilnamn: Den Heta)

Bild 1: A love story. Dannie och hennes karlakarl Patte.
Bild 2: Dannie gullar med lillprinsen Theo på min student. Han ser ut att trivas bra där
Bild 3: En oförglömlig dag som min pärla delade med mig. "Var jag än är på jordklotet så kommer jag komma på din student" - och det gjorde hon!
Bild 4: Är inte detta vänskap? Vinst mot Vadstena...
Bild 5: Varför? Varför, varför, varför ens försöka? Varför springa på berg när det finns småsten?
Bild 6: Checka spirorna! Grrr...

Nej, det är ingen vanlig tjej




xannax.blogg.se är stolta att presentera:
Therese "Dojjan" Jämthed
Nej nej, hon är ingen vanlig tjej...

Bild 1 - inte nog med att målvakten har fått släppa in ett skott, här får hon det i sitt ansikte. skapligt in her face, 87an.
Bild 2 - jag vet inte om killen bara ska nöja sig med att få sitta brevid en skönhet, men D's ansiktsuttryck säger något helt annat.
Bild 3 - hon är vacker, pussglad och kan poosa. vad mer kan man begära?
Bild 4 - hur många vet att Dojjan tänker ställa upp i luftgitarr-SM? 

spaning

Läst i NKIK's gästbok:

"Bara att glömma gårdagens match och blicka framåt. Skador och sjukdomar tillhör spelets regler och de kan man aldrig frejda sig mot. Dock så lyser det igenom lite mot topplagen ( RP borta och igår) att när det blir tufft och jämnt så vet de andra lagen vad de ska göra och har ett spel som de tror på. Det gör att svackorna i matcherna blir färre och tekniska felen blir många. NKIK har den bästa truppen i serien men får inte ihop det mot de bättre lagen- de har man sett nu mot RP och LIF... "

Så de säger... PHUUH (á la Hampa)

håll i er, här kommer 5an

Vikt... Denna ändlösa diskussion

Vad är vikt?
Hur mycket apelsinerna ska kosta på ICA?
Vilken flytväst man ska använda?
Hur mycket får man väga för att vara "okej"?

Jag ställde mig på vågen idag, för första gången på länge vill jag minnas. Och det var en rätt stor skillnad på för något år sedan... Mycket stor skillnad. Men jag kanske lurar mig själv att jag inte ser ut som en uppblåst barbara? Nja, jag har Nisse att tacka för några kilon, som tack och lov innehåller muskler.

Jag kanske ska ta tag i det där, det gick ju bra i somras. Men vad är livet utan att ha det lite "gött" ibland? Jag är delad...

4 av bara farten!

i-landsproblem

här går man och är irriterad över att man blir sjuk, så man inte kan jobba (för att tjäna pengar att spendera på mobilräkning, kläder och spara till kommande behov) så man inte kan träna (som man väljer helt själv för att man älskar en idrott) eller äta (visst, det är behövligt men också otroligt gott) dricka vatten som man tycker inte är helt rätt temperatur på.

och så finns det folk som måste jobba för att överleva dagen med några riskorn, som inte kan tränar för att de vill utan måste springa kilometer till brunnen för att få vatten att dricka. pengar att spara finns inte ens.

jag gick och svor och brottades med min dammsugare som har sånt otroligt bra sug att golvet följer med (sån där heltäcksplastmatta).

Vad svårt man har det...

nummer 3?

hur många bloggar kommer man upp i på en dag när man har alldeles för mycket tid att tänka?

jag tror att denna blir 3e idag, men vad gör det? bloggar är till för att skrivas.

imorgon ser jag fram emot att vakna med energi, eftersom att jag har kunnat få i mig mat och rört mig idag. så imorgon ska jag uträtta under... eller, det var kanske att ta i.

OBS!
kan någon tänka sig ta en låååååååååååååång (behöver inte vara alltför tidig) före-frukost promenad med mig imorgon?

sedan ska jag fixa till lite hemma, byta batteri på den nya klockan som kom hem utan att funka, plugga teori.
Bara vara, och bara vara frisk. Känna att man orkar lite mer än att förflytta sig mellan säng-dator och soffa. Det tycker jag är skönt.

Man blir glad för mindre när man har varit sjuk.

Klurar

Här sitter jag och klurar...

Jag omger mig med vänner, av alla de slag. Mina nära vänner som är värda mer än sin vikt x 1000 i guld. Vet de ens om de? Vet de om hur tacksam jag är att vi är vänner?
Det är ju bara att hoppas. Man brukar säga att man inte vet vad man har förrän man har förlorat det, men måste det verkligen vara så? Jag tror att jag vet hur bra jag har det, just nu.

Jag slår ett hårt jävla slag för vänskapen och ger BIG LOVE till mina härliga vänner.



Ytterligare en tanke...
Tacksamhet. Hur bra är vi på att visa tacksamhet? Mer än att säga "tack" när någon håller upp dörren, eller säger till att man har tappat vantarna...
Vissa perioder när man får så mycket hjälp av folk runomkring, säger man någonsin tack? Eller det handlar inte ens om ordet. "Tack", det säger jag ju t o m till kassörskan när det är hon som har fått mina pengar. Det handlar mer om att visa tacksamhet. Jag tror att jag har lärt mig det, rätt mycket i alla fall. Helt fullärd lär ingen bli, men vissa är på tok mycket sämre än andra. Att visa det på olika sätt, det är en sak. Men att inte visa den alls, det är fel...

Back to Linde

Jahapp, det blev en kort sejour borta från Lindesbergs industriområde. Men det är jag rätt glad för, speciellt när alternativet var vad det var.
Jag har ju saknat dom där..

Men nu måste det kämpas på litegrann. Körkortet ska fixas, och det snarast! Jag måste fortsätta söka jobb inne i Örebro så att jag någon gång ska kunna flytta hemifrån. Jag ska hålla mig frisk. Och, (ja mamma) jag ska städa lite mer.

Planerna för sommaren... Det är också ett frågetecken. Ska man söka "sommarjobb"? Ska jag åka iväg och jobba någonstans? Träna häcken av mig (det är väl att ljuga, F-Ns träning gör den ju bara större) är ju ett som är säkert iaf.



Jag har börjat dagen med att vara så trött att ögonen har fallit ihop hela tiden, det blir väl så när man inte får i sig någon energi. Så med en kraftansträngning åt jag mat och nu sitter jag ju i alla fall vid datorn, med ögonen öppna. Ett steg i taget...
Lisa kom förbi med en ny handledskärlek, den var riktigt FRÄN! Tack Lisa.


dagens plan
söka jobb
ringa Lindesberg och styra upp nästa vecka
dammsuga huset
städa mitt rum (inklusive alla papper)
träna på egen hand
titta på handbollen

"Handbollande" i bilder




Bild 1: Ja. jag kanske klär av henne med jag gör mål också. Två plus från publiken!
Bild 2: Domarmiss och modemiss. Är det en liten cameltoe som håller på att krypa bakvägen i matsmältningssystemet?
Bild 3: Likt gymnastik så ska man heller inte se handbollsspelares sportbh. Puff är oskyldig.
Bild 4: En lite annorlunda situation, men Pollen ser inte ut att vara ledsen för att hamna på golvet (varför? hon har bollen)
Bild 5: Det är väldigt dumt att slänga sig efter bollen över en motspelare när denne har bollen. IQ-miss.
Bild 6: "Huuuuur gör flickorna i Stockholm?" 

Men, det är trots allt jävligt KUL att spela handboll!

Delad lycka...

Segerglädje efter 34-26 mot Lindeskolans IF.

Delad lycka är dubbel lycka. Hur mycket lycka ser man då på den här bilden? :)

som sagt, inte läge

Ännu en dag i sjuksängen, vad är det med mig och mitt imunförsvar?
Jag spyr (tyvärr bokstavligt talat) på det här!

Jag skulle bege mig till ännu en dag på utbildningen (inte alls speciellt övertaggad men fast besluten om att avklara ännu en dag) då jag inte ens hann till dörren utan fick vända och fördriva dagen med vispad coca cola, vatten och ljudbok som jag somnat ifrån otaliga ggr.


Nu har pappa åkt till Italien och lämnat mig och mamma till vårt öde. Hur ska vi klara av hushållet utan min far? Jag ska inte ljuga, det kommer nog gå rätt bra.

I och med att den här utbildningen pågår denna vecka och jag troligtvis inte kommer vara i form för att åka dit imorgon heller så får jag nog avveckla den från mina planer. Då återstår alltså att komma tillbaka till Lindesberg och fortsätta jobbjakten i Örebro. Jag börjar tröttna lätt på att gå runt som i ett vakum, trots att jag är väldigt lyckligt lottad som har ett jobb. Lindesberg är jättebra, med arbetskamrater som jag trivs med och ett jobb som flyter på. Men, det är ändå i Lindesberg och en bit att åka.



Vill inte bittra ihop just nu. Jag behöver energi och kraft till så mycket för att det ska kunna komma någonstans.
Boost up, Anna! Nu håller vi i...
Bit ihop och hoppas att tänderna håller, som Maja sa.

Jag är inte bitter...

Utbildning idag... i vadå?
Konsten att ta ett nej...
56 nej, från företag, på en utbildning! Vad är det för utbildning?
Det är som att lura ner oss till idrottshuset och säga att vi ska träna och då ska vi spela avgörande matchen mot tabellettan.

Lagom bitter Anna cyklade hem för att direkt åka till idrottshuset och avverka en träning. Ingen toppenträning kanske...

Och nu. Inte ALLS läge.


Men, jag är inte bitter. Jag har en pärla som skiner, för det mesta. Idag fick hon se lite utav "the other side", inte alls värt för henne. Den andra delen av mina dubbelD's var lycklig idag. Och jag fick inget KS alls (inte för att det brukar hända, men efter träningar är jag inte alltid så skärpt)

Vilodag

Ännu en helg till ända och den avslutades med denna otroligt sköna och slappa söndag tillsammans med Mickan och Lisa.

Igår tog vi den äckligt lilla (och försenade) bussen till Stockholm och Huddinge. Att sitta sådär trångt är inte inte helt okej innan en match. Vi spelade och vi förlorade - vi har svårt för att möta Huddinge men igår var det vår okoncentration som gjorde att det sket sig med våran raka segerkurva.
Som tur är har vi en Stockholmsresa nästa helg att ta revansch direkt. Vi åkte hemåt med våra tränare, den ena blek och nära döden (tycker han själv) och den andra med bruten tå. Vilket radarpar!

Jag och Mickan blev upphämtade av mamma och snabbt hem för att byta om och gå till Lisa. Väl där fick vi kasta i oss mat i tätt sällskap av alla som redan hade ätit. Maria, Lisa och jag hade lite kvalitetssnack på toaletten innan Maria skulle iväg och jobba. Resten av sällskapet åkte på en dyr taxiresa till Strike där bowlingen skulle få oss varma. Jag och Pettson lyckades mind-dribbla med oss själva angående Saras förslag och betalningen och jag idiotförklarade alla. I själva verket var det jag som tänkte som en klubba.
Rolig bowling och vem öppnar med en strike? Man kallas ju inte "X" för inte.
Vidare för upphämtning av Abbe och Elin och sedan till Strömpis där min kusin driver löst och vakten driver med oss. In kom vi och kul hade iaf jag. Sjukt mycket folk så att hålla ihop sällskapet var en lögn. Hittade man nån man kände var det bäst att hålla sig kvar.
Jag blev sams med den korta och kompakta och lovade ett mms från willys grönsaksdisk. Det kändes riktigt skönt, trots att jag inte tänker på det där speciellt ofta.

Hemgången försenades av en tur till McD där jag blev väldigt arg på två småpojkar och sedan ännu en taxitur.
Idag vaknade jag upp, snackade lite med min pärla, kollade lite tv, Lisa kom över med Vänner säsong 1 och sedan blev det handboll.
En underbar söndag, förutom att min bror blev lite sur på mig.


Lite så vi jobbar

TABELLSP VOF+/-P+/-
1. RP IF131012309 - 2242185
2. Örebro SK131003367 - 2792088
3. Norrköpings KvIK13913339 - 2681971
4. IFK Arboga HK13904354 - 3121842
5. Lindeskolans IF13724331 - 2981633
6. HK Tallen13616295 - 34413-49
7. Vadstena HF13607323 - 34112-18
8. HK Järnvägen13517232 - 28411-52
9. Huddinge HK13508301 - 32010-19
10. Torshälla HF13418287 - 3219-34
11. AIK132110258 - 3495-91
12. Tumba HBK131012288 - 3442-56

"When she's on radio, like wowowowo"

ÖSK vann länsderbyt mot Lindeskolan

Lina Larsson i Lindesberg och Danielle Sillrén i ÖSK Foto VA-bild
Lina Larsson i Lindesberg och Danielle Sillrén i ÖSK Foto VA-bild

ÖSK vann länsderbyt mot Lindeskolan i handbollens division 2 för damer med 34-26. Med segern ligger ÖSK på andra plats i tabellen och laget har stora möjligheter att vinna serien och gå upp till division1.

 Danielle Sillrén i ÖSK och Lina Larsson i Lindesberg

ÖSK tog tidigt en stor ledning som Lindeskolan sedan aldrig kunde jobba ikapp. 15-åriga målvakten Vivian Kamel i ÖSK och Lina Larsson i Lindeskolan fick pris som matchens lirare.


Vivi tha king

 
Vivian Kamel räddar ett skott mot Lindeskolan i Idrottshuset. Bild Håkan Ekebacke

Bildspecial: Vivian stängde ÖSK-målet

 SPORT/HANDBOLL/ÖREBRO Publicerad: 2009-01-22 21:58

15-åriga Vivian Kamel var så nervös inför debuten att hon darrade men det syntes inte på planen. - Hon är en supertalang och det ska bli spännande att följa henne, säger ÖSK-tränaren Malin Lake efter seger med 34-26 i Idrottshuset.

Klicka för större bild
 BILDSPECIAL
Visa bilderna

Derbyt blev aldrig någon riktig match. ÖSK ryckte från första minuten och ledde med 7-1 redan efter tio minuter. Den chockstarten tvingade Lindeskolan till en tidig timeout.
Stora problem för Lindeskolan och ÖSK-spelarna jublade som om de redan hade vunnit matchen.
ÖSK behöll ledningen och gick till halvtid med 19-13. Framåt handlade det om Jennifer Albertsson och tungt skjutande Danielle Sillrén. Längst där bak handlade lika mycket om Vivian Kamel som för allra första gången i sitt unga handbollsliv startade en seniormatch.
- Jag gjorde en räddning i början och jag kunde inte få en bättre start, säger Vivian som tog varenda kantskott som Lindeskolan kastade mot henne.
- Det var så kul att spela, skrattar hon.
I den andra halvleken pendlade ÖSK-ledningen mellan sex och tio mål. Till slut blev det 34-26 till hemmalaget. Danielle Sillrén gjorde åtta mål trots att hon vilade en stor del av den andra halvleken efter en smäll mot höger underarm. ÖSK-bombaren blev dessutom punktmarkerad i slutet av matchen.


Lake är imponerad
ÖSK-tränaren Malin Lake har sett många av världens bästa målvakter från sin niometersplats i landslaget. Hon tvekade inte att kasta in tonåringen i derbyt i stället för rutinerade Jenny bernström.
- Hon är bara 15 år men man kan inte hålla tillbaka en sådan talang. Hon är en supertalang och det ska bli spännande att följa henne, säger Malin.
ÖSK:s elitsatsning har fått rejäl fart den senaste tiden. Derbysegern innebär att laget passerade Norrköping och ligger på en andraplats i division 2 östsvenska södra.
- Det är kul att det har lossnat. I höstas vann vi matcher utan att spela bra. Nu har vi ett bättre spel. Men viktigast är vår starka fysik som Nisse Holmdahl ligger bakom. Tjejerna känner att de är starkare och det ger självförtroende, säger Malin Lake.
Var tycker du att ni är i ÖSK:s elitsatsning?
- Vi är nog lyckligt ovetande men både jag, Thomas Dunder och Nisse Holmdahl är imponerade av hur snabbt spelarna har tagit stora kliv framåt.


saxat från msn

johaan säger:

dirty sexy money nu...något du sett nån gång?


A n n a x .. säger:

Nej, känns så patetiskt att titta på något som liknar min vardag


johaan säger:

haha


johaan säger:

mmm...e så trött på mitt Unga mödrar liv..


A n n a x .. säger:

ja, det är tungt..

A n n a x .. säger:

bristningar när man är 16..


johaan säger:

jajemen...


johaan säger:

gått upp 10 kilo fett o 8 kilo vatten




Ibland kan man ha kul med mindre...

hemma idag

Här sitter jag...
En fröken inne på sitt tjugonde levnadsår (och som jag lever!) ledig från jobbet, småfeber och en lårkaka som minne från min bästa.

Ja, jag är hemma från jobbet idag men jag är är faktiskt ledig enligt schema. Imorgon ska jag jobba och sedan åka med Dannie från fiendeland till hemmaplanen och bara KÖRA! Ja, jag som är lite utav en pessimistisk optimist hoppas att jag kommer få spela en del imorgon. Sugen är jag!

Idag ska jag få till att plugga teori, fortsätta min garderobsrensning, ordna till bland viktiga papper, boka frisörtid hos min räddande ängel Lotta och ringa en vän...

onsdag
allehanda göromål hemma
göra en väntjänst
kolla på handboll

torsdag
jobba i linde
samling 17.00
match mot Lindeskolan 18.30

fredag
jobba i linde (kan vara den sista dagen)
sysselsättning och tidsfördriv

lördag
spela match (förhoppningsvis i huddinge)
middag och allehanda trevligheter

söndag
hemmafix
styra upp kommande vecka

Årets första cookie

Måndagen avklarades utan större rubriker, ännu en idiot som satte sig brevid mig på bussen och sjöng. Träning och jag vet inte riktigt vad jag ska säga, bra var det väl inte. Men lite skratt är alltid kul, visst Dojj? "Jag tyckte du gjorde förra träning jättebra, men idag du spela som en kråke"  Nya meriter av min "BFF" som lyckades ha knät ivägen när jag skulle förbi och skjuta, ingenting dumt eller så, bara olyckligt. (Jag gjorde mål kan jag väl tillägga) Direkt efter blev det blått, svullet och bubbligt, årets första lårkaka.

Körde hem och förutom två KS så gick det riktigt bra, börjar kanske få koll på det där nu. Kollade handbollens 2a halvlek när jag kom hem, som pappa hade spelat in och jag blev grymt imponerad. Målvakten framförallt men också viljan hos de blå-gula gossarna. Jag ska ge mig fan på att lära mig knorra också.

Vaknade idag med ett stort, fint blåmärke som är stenhårt och ömt som satan. Cyklade iväg till bussen och fick åka hela vägen till sjukhuset eftersom både Kajsa och Pinnen ligger hemma. Väl på jobbet efter några timmar så känner jag hur jag säckar ihop mer och mer, känner mig varm och konstig och Rolle konstaterar att jag har feber. Så nu väntar jag på att 13.15 bussen ska åka hem till Örebro så jag kan få någon rätsida på det här. Jag tänker inte vara sjuk, jag ska ju spela på torsdag. Eller ja, värma upp och hoppas på det bästa.



Mamma ringde med glada nyheter på måndagen. Jag blev så lättad att jag grät. Nu kan man lägga den oroskänslan åt sidan och bara glädjas med min mor som mår bra.

softsöndag

Hur skönt är det inte att sova ut en söndagsmorgon?
Sen vakna upp utan att må illa, ha ont i huvudet eller ha ångest efter gårdagens fylla. Det blev en lugn tillställning för mig och Pettson, svårt att tro med alla toalettbesök men det var det iaf...
Så idag har jag trallat runt i mjukisar och gjort i princip ingenting större delen av dagen. Jag har pluggat lite teori och kollat på handboll, inte städat som jag skulle ha gjort men skiten finns ju kvar imorgon också.

Nu ska jag snart inta horisontellt läge i Kärleken och bara somna in denna sköna söndag.
Word!

söndag

Vinst igår och sedan middag med mamma, pappa, farmor, bror och Christina.
Bernau var hemma från Oslo och slog till med 20 årsfest i Haga. Jag fick med mig Sara "bangar aldrig" Pettersson. Vi hade riktigt trevligt. Grymt kul att träffa Bernau igen och sedan snabbhäng med grabbarna från klassen.
Vi tog oss upp på stan och hoppade in på O'learys, spurt in på toaletten och sedan drink á la Katja. Vi hängde lite med några killar som hade problem med personligheterna tror jag, norrlänning, sthlmare eller örebroare? Han visste inte ens själv.

Har haft en skön söndag nu, som ska avslutas med handboll och lite popcorn och ramlösa granatäpple. Mums!


sköööön lördag

ÖSK-damerna har häng på serieledningen

 SPORT/HANDBOLL/ÖREBRO Publicerad: 2009-01-17 19:15

ÖSK Handboll vann samtidigt som serieledande RP förlorade. Nu har det hårdsatsande Örebrolaget sitt framtida öde i egna händer.
- Vi tar steg i rätt riktning hela tiden och det vore oerhört roligt att gå upp, säger ÖSK-tränaren Thomas Dunder efter storsegern 40-17 mot Tallen på hemmaplan.

7-1 till ÖSK efter några minuter och till slut seger med 23 mål, 40-17.
Det var inget nagelbitardrama när ÖSK vann mot Tallen från Enskede som är division 1-laget GT/76:s farmarlag. Mer oväntat var att serieledande RP samtidigt förlorade på bortaplan mot IFK Arboga.
Ett resultat som gör att ÖSK bara är ett poäng efter RP som laget möter på hemmaplan i slutet av serien.
- Det är långt dit, vi har ju bara spelat lite mer än halva serien. Släpper man koncentrationen åker man dit direkt. Det enda vi kan göra är att fortsätta att spela bra. Närmast har vi derbyt mot Lindeskolan på hemmaplan, säger Dunder.
Danielle Sillren fortsätter att imponera offensivt. ÖSK:s storskytt bombade in nio mål trots begränsad speltid. Sillren har gjort 21 mål på de två senaste matcherna och Lindesbergstjejen kommer att bli viktig i derbyt mot moderklubben på torsdag.
Mot Tallen var mittsexan Anna Axelsson ovanligt målsugen med sex fullträffar.

 FAKTA
• ÖSK-målen: Danielle Sillren 9, Jennifer Albertsson 6, Anna Axelsson 6, Emma Bertholdsson 5, Therese Jämthed 4, Malin Bergfalk 3, Kristina Sperkova 3, Elin Forsberg 2, Camilla Månsson 2.


Dubbel D's

Det finns alltid tre sidor av en situation...

Din version
Den andres version
Sanningen



Tacka fan för att man har underbara vänner.

Mina dubbel D's är så vuxna och mogna...
Man kan ju tro att jag talar om något helt annat, men det är ju såklart Dannie och Dojjan som vuxet diskuterar deras lägenheter med målarfärg och inredning.

Dannie in tha spotlight



Muskelcheck - storleksskillnad.
Njaaaa, tycker ni verkligen det?

^^,

"Att gå i någon annan människas skor" eller vad det heter...

Nu har jag gått 4062 steg, plus-minus (enligt stegräknaren i mobilen) i ett par sandaler storlek 36. Ja, jag som har 41. Och vet ni vad? Lika bra mår jag för det...

T g G

Jag gjorde det faktiskt, jag rensade min garderob! Bara liggande t-shirts och linnen iofs, men en bit på väg... Det blev en påse som ska bort, då måste det ju rimligtvis vara en påse som ska in också? Det säger sig ju självt...

Jag vill tjäna massa, massa pengar. Då ska jag ta med min mor på en shoppingrunda där hon skulle förbjudas kolla på prislappar...

En killes berättelse:

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket.
Jag har heller aldrig förstått det där med Venus och Mars.
Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan. 
 
Till exempel: 

En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet när hon till sist säger; 'Jag känner inte för det. Jag vill att du bara ska hålla om mig. ' 
 
Jag sade; 'VA??!! Vad var det där?'. Sedan säger hon de ord alla pojkvänner fasar att höra....

'Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man' 
Hon besvarade min frågande min med att säga; 'Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte för vad jag gör för dig i sovrummet?' 
 
När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag. 

Nästa dag tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne.

Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort onämnt shoppingcenter. 
Jag gick med henne i affärerna där hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg. 

Hon kunde inte bestämma sig för vilka hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till sina nya kläder. 
Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen. 
Tillåt mig säga... Hon var så upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. 
 
Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband när hon inte ens kan spela tennis. 
Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa; 'Det går bra älskling'. 
Hon var nästan nära sexuell tillfredsställelse av allt shoppande. 
 
Med ett jättestort leende sade hon till sist; 'Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar'. Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade; 'Nej älskling, jag känner inte för det'. 
 
Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat; 'VA?'. 
 
Jag sade sedan; 'Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna'. 
 
Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag; 'Varför kan du inte älska mig som den jag är istället och inte baraför de saker jag köper åt dig?' 
 
Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller. 

Psssst

Jag har inte vågat säga någonting här, men många vet nog om det...

Jag ska bli lite snabbare (som pappa säger)
Jag ska nämligen bli FASTER!

Bror och Christina ska ha en liten knodd i sommar. Köpa det!

:)

veckan

måndag
jobb i linde tillsammans med dannie (strul bigtimes)
köra till träningen
individuellt samtal
handbollsträning

tisdag
lilla sovmorgon
plugga körkort
fixa med telenor
laga/äta lunch
körlektion (parkeringsexpert)
köra till glanshammar och hämta Mickan
köra till träningen
fys + handbollsträning

onsdag
jobb i lindesberg 8-17
åka hem med mickan
frivillig aktivitet
ultimate garderobsrensning (!!!)

torsdag
jobb i lindesberg med dannie
handbollsträning

fredag
jobb i lindesberg med dannie
stan och presentfix + outfit-overlook
ev. middag med maria

lördag
frukost med laget?
match 13.30 idrottshuset
middag med päron, bror+chris, mormor och morfar och farmor
20-årsfest

söndag
göra allt som jag inte hunnit med i veckan

+

Efter ett samtal med en viss fader så kom jag att tänka på hur bra jag faktiskt mår. Om jag tänker tillbaka 1 och 2 år, så var jag nere och nosade på botten. Nu mår jag bra, visst att mindre bra dagar passerar men jag håller näsan över ytan hela tiden och kör på. "Det är bara att bita ihop och hoppas att tänderna håller" Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Har haft individuellt samtal med tränarna och efter det känns allt bara bra. Skönt att få veta konkret vad det är man ska jobba på och vilka kvaliteter de ser att man har. De tog även upp det här med mitt Norge-jobb som jag tackade nej till, något jag inte tänkt på på länge. På kvällen hade jag fått ett mail av VDn för företaget som undrade hur jag mådde, om jag hade jobb och att jag bara skulle höra av mig om jag var sugen på att komma dit. Det är ju inte aktuellt men känns riktigt kul ändå att han hör av sig.

Träning igår och min "BFF" höll på att bryta nacken av mig. Patetiskt rädd tänker jag "jag är förlamad" samtidigt som jag rör på kroppen. Rädd blir man... Jag kunde köra efteråt så det var väl ingen fara, pirrar lite konstigt ner i ryggen bara. Handbollsträning på torsdag och match på lördag. Känner lite press inför lördagen, måste imponera på storebror efter att jag har talat mig varm om hur bra vi har varit efter plattmatchen i Arboga som han var och kollade på. Dannie lär ju göra mål på varje skott "med den bössan hon har". (en sällsynt komplimang från bror) Men orolig är jag inte, det har verkligen sett grymt bra ut och känts otroligt bra.

För att ta hand om min kropp (som Jonas säger att jag är usel på) så ska jag till nerv-trollkarlen med min höft och knä och till en kotknäckare med min rygg. Sen är man tiptop och då ska de fan inte behöva skratta åt min raka rygg!

Tröttsamt

¤ Jobb som får göras om p ga okunskap, jobb som inte ens skulle behövt göras p g a envishet. Och nu, nytt jobb som måste göras eftersom det blir fel i systemet annars.

¤ Du som faktiskt bara tänker på en sak, dig själv. Otacksam, självisk och ingen jag vill ta mer ifrån.

¤ En liggande förkylning som inte gör mer skada än att den är jobbig att ha i kroppen, bort så jag blir pigg.


Tröttsamma grejer som blir ett finger i ögat, inget man vill lägga energi på. Det finns så mycket annat som är viktigare.


helgus

Fredag blev jobb i Linde med både Dannie och Mickan, vi behövde storförstärkning med allt klickande på datorerna. Någon lyckades dock ta bort det jag hade suttit med i ca 13 timmar så det var ju bara att börja om och se glad ut, eller nåt.
Hem och till ÖKK innan det var dags för fotografering, det är ju bara att svälja att man inte är snyggare än så...
Sara fyllde 20 och jag tyckte inte att hon skulle fira sin stora två-nolla hemma med Let's dance så vi tog oss till o'learys. Vi stötte på de sköna gossarna som ville vara med och fira "Sahara Hotnights". Lisa, Sara, Tomas och Alex tittade in efter bowlingen och var lite härliga. Lisa doppade sin kamera i min cider för att visa att den var vattentät, smart Lisa när glaset är fullt. Jag och Sara följde med gossarna till Strömpis där vi fick hälsa på Maria på andra sidan baren. Jag hade riktigt kul, man fick göra lite själv och med medlidande av Maria så är jag nöjd.

Lördag och lunch med Maria, Lisa och Sara på Hells. En stadstrip med Maria innan jag följde med Sara och kollade in hennes och Alex lägenhet med tillhörande underbar kattunge. Vi drog oss ner till idrottshuset för att kolla AIF-cupen och heja på Alexander. Kul att stöta på massa folk och se lite bubba. Sedan var det dags att dra hem till Sara för kvicksilver-fix och 20 minuter senare stod vi klara vid taxin och åkte hem till Emma för förfest. Hon och Amanda ska dra till Thailand två månader (grrr) och hon bor ju i Sthlm så henne träffar man inte ofta. Jag blev övertalad att följa med ut men det var rätt lugnt ändå. Det strulade vid Klaras och jag blir så jävla trött, riktigt skit! Mycket dans och lite kändisar ute. Fick ett självförtroendeboost deluxe av Hampa, men skippade maten för den långa kön. Sedan var det en låååååång promenad hem.

Upp tidigt för att jobba i Lindesberg, mycket segt vill jag lova.

Hund & kattliv?

RixMorgonZoo hade en liten skratthysteri som jag vill dela med mig av - såklart. Jag älskar ju att få folk att skratta.

Först ut är hundens dagbok...

07.00 - Tjoho! En promenad - det bästa som finns
09.00 - Tjoho! Ungarna är uppe - det bästa som finns
12.00 - Tjoho! Leka i trädgård - det bästa som finns
14.00 - Tjoho! Åka bil - det bästa som finns
16.00 - Tjoho! Leka med en boll - det bästa som finns
17.00 - Tjoho! Matte och husse kommer hem - det bästa som finns
20.00 - Tjoho! Bli kliad på magen i soffan - det bästa som finns
22.00 - Tjoho! Sova i matte och husses säng - det bästa som finns



Sedan kommer den något bittrare katten...

783:e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet om att jag en dag ska lyckas rymma och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. Idag misslyckades jag ännu en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. (Kom ihåg! Lägg en i deras säng) Fångade en mus som jag bet huvudet av, la den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare vad jag är kapabel till. Så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappande och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. På kvällen dök deras kumpaner upp i någon slags sammankomst, jag blev placerad i isolering under mötet. Men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst pga min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade ´till som allergi. Jag måste komma underfund med vad detta är så jag kan använda det till min fördel. De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dom. Inför risken att någon skulle tjalla. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt, han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör, han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar om varenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket - men jag kan vänta!

Blogwar

Therese är rätt bliven, en riktig lojd skulle man kunna säga.
Hon är en sån som tittar mot himlen när man säger; kolla den döda fågeln.
Hon tror att man kan borsta tänderna med kolasås.
Hennes pappa har försökt sälja henne för använda tuggummin och parkeringsbiljetter, men det gick inte.
Tessan tror att Harry Potter är baserad på en verklig händelse och att varje liten pinne skulle kunna vara en trollstav.


Hon försöker sätta upp sitt hår fint, sminka sig litegrann och ha fina kläder, men:
DET GÅR INTE ATT POLERA EN BAJSKORV TESSAN!


The blog war -09

Tardarnas tard Therese Jämthed har gått ut med ett pressmeddelande

"Jag har länge burit på det här men inte vågat uttala mig. Jag blir löjligt förälskad i mina krukväxter och gråter när de vissnar. Jag begraver blad för blad och skriver små dikter för att hedra dem.

Jag har även en tendens att kissa på toaringen trots att jag sitter ner.
Jag säger att jag är 1.68 men det är svårt att bortförklara att mina fötter syns på körkortet"


Tessan tror att hon är grym, hon tror att hon leker
Men hur coolt är det att vara ett tard som blommor smeker
Hon tycker att hon är frän när hon mig dissar
Men hur dum är man om man träffar ringen när man sitter och kissar

Till Fröken Therese Jämthed

DU kan vara tard!
alla tards klappar i händerna, Tessan klappar -heyhey-

Tessan Jämthed går på vatten, tjalalalala lalalala



Dannie har visat sig vara en stjärna på att lägga in kundregister. Grattis, du har hittat ditt kall i livet!

istapp

Det är för kallt för att det här ska fungera, mina fingrar gör ont, mina tår är nog obefintliga och mina lår har tagit semester.

Det var underbart att få krama om M igår. Det var för dig, alltihop.

Jag vill höja mitt glas för en riktig klasspelare, Therese Jämthed. Jag sa det till henne igår, hälsade det till henne idag men jag kan nog inte säga det för många ggr. Du Är Grimmm!

Idag är jag trött. För lite sömn, för dålig sömn. Trött i kroppen på ett härligt sätt efter gårdagens match. Trött på folk, vissa är rikstards. Otroligt trött på det manliga släktet.

Jag är som en groda utan ben - hopplös!
Jag måste ändå skratta åt mig själv, vilken blåögd blondin man ändå är. "Alla ska få en chans", ja det kan så vara men varför ska jag dela ut chanser åt höger och vänster som vinterkräksjukan? Jag kan faktiskt ärligt säga att jag tycker att jag är smart, oftast iaf. Men i vissa lägen är jag dummare än tåget och borde låsas in. Tur att det rinner av som vatten från afrokrull...

dubbel-skönt

Vi vann mot Lindeskolan idag. 26-34 och vi var överjävligt bra. Hela laget.
Det var så otroligt skönt och kul att spela.
Heja oss! (Dannie är nog min idol)

Mallan kom dit. Det var så skönt att bara se henne, men ännu skönare att kunna krama om henne.
Det känns som en ännu större seger att se henne le. Hon är verkligen stark.

Kärlek till Mallan, i alla tider.

En påminnelse

Att livet kan vara såhär nyckfullt och fullständigt okontrollerbart...

Alla mina tankar finns hos Mallan och hennes familj. Det finns ingenting jag inte skulle göra för att hjälpa henne nu.
Mallan, som allt som oftast har ett leende på läpparna och de där stora rådjursögonen, hon ska inte vara ledsen. Trots att vi inte är de tajtaste vännerna så har hon en plats i mitt hjärta och har många gånger fått mig att lysa upp.

Nu finns jag här för henne, vad det än kan tänkas vara hon behöver.




Jag är arg! Vem fan bestämmer egentligen? Man kan ingenting göra och hoppas på att allt ska gå vägen ändå. Det är sugpung på hög nivå och man kan inte göra någonting åt det...

Träningshelg avklarad

Hur illa det än kändes på nyårsdagen, att veta att man dagen efter skulle bli igångsparkad av tränare Lake och Dunder, så känns det så jävla mycket bättre nu! Nog för att vi har tränat i något som borde kallas Fryshuset, tror tamigfan att det var minusgrader i den där jävla hallen.
Idag värmde vi upp med boxning och jag ville nästan ut i minusgraderna och springa i snö med en stock över axlarna precis som Rocky. Och precis som Rocky fick jag möta en jätte med stålslunga, ja eller jag mötte Dannie. Hon tror att hon vann, det är ju kul! :)

Nu är det som det ska vara, lite blåmärken, ont här och var och skinnflådda fingertoppar - handbollen är igång igen! Och trots detta så är det så jävla kul. Jag kunde ha blivit ett näsben fattigare idag, men det känns ju bra att man har vänner som månar om en och ens hälsa.

Match mot Linde på tisdag, en match som det snackas om och har gjort ett tag. Men jag tror på oss, stenhårt. Såsom träningarna har sett ut den här helgen kommer de inte fatta vad som händer runtomkring dem.
HEJA SPORT!


Big ups till Dojjan som skjuter så hårt att bollen fastnar på väggen, hur skön är man då? Bruuuschaaaan, abou!

#3

Juldagsutgången blev uppstyrd tillsammans med Mickan, Maria och David. Maria som är hemkommen från Oslo över helgen blev mitt lyckopiller.
Bror hjälpte mig lite med val av kläder och jag kände mig lite härlig när jag var klar att åka till Mickan för att sedan ta oss till förfesten hos kollektivet Joel-Claes-Martin. Vi kommer in och det är ett penisstim (beepbeepbeep) innan Maria och David dyker upp.
Vi skulle ge oss på att spela fotbollsmatch på tv'n men jag och Mickan lyckades få 5 röda kort och därmed vann David och Maria. Pisspel!
Folk började röra sig och vi tog oss mot Strömpis där vår kväll skulle utspela sig. Stötte på min vaktis som hade hjälpt oss och fick en härlig kram. "Man vet tydligen när man är full, för då kommer min fluga att snurra runt", och det var så lugnt så :)
Hälsade på Maria på andra sidan baren och hon blandade lite goda drinkar till oss innan vi gick och satte oss för att samtala lite. Där sitter vi i godan ro, och han dansaren från Lets Dance dyker upp vid bordet brevid. Jag hade fortfarande lite agg kvar efter julfesten i Linde när jag inte lyckades så bra med buggen så jag tänkte att han ska allt få föra mig så det ser lite bra ut. Han drog då upp David och började bugga, sedan nån slowfox (?) och plötsligt ger han David en puss. Hans polare vid bordet brevid börjar skrika "Det var det sämsta, det sämsta, det sämsta vi har sett". Då trycken han in tungan i munnen på en förvånad David som precis har satt sig ner. Jag, Maria och Mickan höll på att tappa både hakan och ögonen och asgarvade.
Träffade på nån kändis här och där, men det var inte många av mina vänner som var där. Men vi 4 hade kul och jag fick tillslut dansa lite, då är jag nöjd.
Mickan skulle bli bjuden på drink av en som blev nekad i baren, då tog han sönder hennes halsband istället - kul gosse.
Mat på BK och sedan en promenad innen det blev taxi hem av äcklig taxi-chaffis.

#2

Julafton började som vanligt med öppning av klapparna i strumpan och sedan skattjakt. Ja, både jag och bror har svårt att bryta den traditionen...
Vi fixade oss iordning, jag sprang över till Harfeldts och önskade god jul med lite hemgjort julgodis och sedan åkte vi till Pålsboda. Vi började hemma hos mormor och morfar i år, därmed ett tusen gott julbord. Alla blev lite pömsiga och lagom till kalle Anka låg vi och såsade i varsin soffa, jag höll mig dock vaken och tog min nap lite senare, vilket bror lät mig höra. Han är en äckligt pigg människa till skillnad från lillasyster som behöver sova för att fungera.
Vi öppnade klappar och drack lite glögg, vi blev utan morfars dunder-bål i år så Emil och morfar gick loss i skåpet. Vi gick senare upp till min farbror och faster där kusiner med barn och farmor var. Lite mer julklappar och allmänt umgänge och mys med de som man inte träffar så ofta. Hur kan man vara så nöjd över att vinna i singstar?
Jag och mamma trodde att klockan var jättemycket så vi började röra på oss, det visade sig vara några timmar fel i huvudet på oss. Fick lite samtal från den delen av mitt umgänge som festar på julafton, det lät som att det var kul men väldigt mycket för långt att gå.

Jag är jättenöjd med min julafton, fick jättefina klappar. Bl a två biljetter till Raw Comedy Club av Mickan, kläder av Emil och Christina, kläder av mamma och pappa, en kock-kniv, kastrullset av farmor, duntäcke (!) till Kärleken av mormor och morfar, och en del mer. Tack alla för en härlig jul!

2009

Gott nytt år folket!

Ja, jag är ju en utav de där "lame ass motherfuckers" som drar en traditionsenlig summering av mitt år. Mest för att jag själv faktiskt tycker att det är jävligt kul.

Men det får vänta, 2008 har inte riktigt hunnit bli minnen ännu.

Jag vill dock höja en skål (skadad efter gårdagen) till alla dem som på något sätt påverkat mig under det gågna året, både piss och puss. För nu ska jag fejsa 2009 och göra't bra!

RSS 2.0