Massa egentligen - onödig blogg

Finns sååååå mycket egentligen, men jag orkar inte ens hälften.


Jobb på travet igår, körde baren med en tjej som heter Josefine. Bra dricks och huggx4 på 19åriga pojkar, bra för mig? Jennifer och Mickan jobbade i korven, trodde McDonaldsAbbe skulle få tokhets på tempot och likaså speedoMickan. Men de överlevde och cashen trillar in...

Idag lördag och massa fixande hemmavid. Eller en del blir gjort i alla fall...

Ikväll blir det fest (skräll - nej!) Fricken har tagit ledigt, Pettson ska med o Månsan har vaknat till liv i Örebros djungel. Kan Dojjan hålla fanan högt efter förra lördagen, det återstår att se.


Jag skulle egentligen åkt till Linköping denna helg för fantastiskt häng med massa sköna tjejer som man inte ser mycket av nuförtiden, men så skulle jag jobba igår och så har mitt huvud strulat till det för mig själv och jag trodde att jag gjorde rätt. Men, jag får fortsätta lära av mina misstag. En enda lång läxa känns det som, så snart är man kanske fullärd.


På måndag börjar allvaret, jobb och idrottshuset. Det senare är oklart i vilken form, jag och mitt humör.



    

Är det dags att hitta magrutorna och skaffa sig blåmärken igen?

min karl alla dar i veckan


Vad göra?

Jag har lite små-ågren vad jag ska sysselsätta mig med i helgen. Jag känner att jag å ena sidan har varit borta hela sommaren och borde egentligen ta itu med väggfärg, golvlägg, möbelletning och resten av mitt liv. Pengar borde hållas i också om jag ska ha råd med min båt och att muta en karl att vara med på kärleksbilder med mig nästa sommar. Å andra sidan är det nästan sista helgen jag kan göra någonting innan handbollen drar igång (trots att jag inte kan vara med) och tar alla helger. Vad göra?

Huvudgymnastik?

Hemstad eller huvudstad?

       

Öret                                                               Estockholmo




Pssst, nämnde jag förresten?
Åh, dessa hemlisar

händerrrrrr?



Nån som vill ha sönder ett bord med mig i helgen?

/
"som att släppa ut en kossa bland arabhästar"

saftig helg + sommaridyll

Fredagskvällen blev spenderad i Askersundstrakterna med ett härligt gäng, god mat, dopp i Vättern (även håret för Frida), campingskratt, spel och prat. Mindre kvalitetssömn men desto mer mys i storstugan, regn och åska gjorde att det blev en tur till Askersund och tidig hemgång för töserna.

Helt död la jag mig hemma och sov innan det var dags för omstyrning och uppslutning hemma hos Frida. Jag, Frida och Tessan cyklade i regnet till Josse där jag fick styra upp ett väldigt blött ölspel på effektiv tid innan vi åter skulle bege oss, denna gång med grabbar vid målsnöret. Visar sig vara brors gamla hangarounds och det hela blir mycket trevligt. Strömpis (for the win) även denna lördag och kul var det. Blev bra uppskrämd men skyddade mig ganska duktigt på hemvägen...


Ännu en morgon då jag var helt död skulle jag packa (rullcity)väskan och bege mig till Arvika och mina pärlor Soffan och Robin. Resan gick tillslut bra, det var dock knappt och Soffan o Hanna hämtade upp mig. Vilken idyll det var! Små stugor som alla låg mot vattnet med en lite större gräsplätt i mitten för gemensamma aktiviteter eller mat... Helt underbart! Vi hoppade i vattnet och bakfyllan sköljdes bort tillsammans med en tupplur. Grillning med all släkt på kvällen och ganska tidigt i säng för oss.
Frukost serverad ute på uteplatsen och sedan en fisketur, monstergädda som skrämde skiten ur oss alla och jag spottade en stor, död bäver. Soffan skulle såklart på och peta och det luktade... bäveras, konstigt nog?
Grillkväll med Soffans polare Sara och Hanna samt lilla Ludvig. Robin smet ut på sjön medan vi bekantade oss. Och vilka härliga tjejer det var!

En lugn förmiddag på tisdagen innan vi tog oss in till Arvika stad för fika med Soffans bror o polare, check på Pelle o Tinas tokfina stadslägenhet med pool i källaren o lite ärenden. Karlstad o mat på Bergvik, samt H&Ms barnavdelning innan jordgubbspaj hos Robins mamma o pappa.

Bil med storasyster Jenny och sightsing i Karlskoga när vi inte hittade till pinnstolen, men sedan hem och tidigt i säng efter massa fix.



Bilder från helgen kommer...



Ibland suger jag verkligen, såååå dålig!

ett sms. 13 ord. stor glädje.

Pusspuss, sov gott. Du är magisk, rakt igenom vännen. Älskar dig. Puss, love


Helt ur det blå, vilken underbar vän man har i Örebros stadsdjungel




friday, I'm in love

Jag samlade kanske inte full pott bland vuxenpoängen i onsdags, jag föll för grabbtrycket och hängde på ut. Och glad är jag för det! Grabbarna bjöd på extra allt, helt underbara killar. Jag och Claes bytte tröja - en "typisk Anna" har jag fått höra... Stötte på Jessica och Malin ute, men de signade av på nattbad. Claes hoppade först i vid Harrys och sen badade vi alla 4 i stadsparken innan det blev efterfest och mat. Att sova som en sardin, kommando, i jeansshorts önskar jag ingen jag tycker om...


Vad gjorde vi egentligen?

Mådde sisomsådär på torsdagen när jag städade ur lägenheten och pussade på kissemissarna, lämnade nyckel till pettson och åkte hem för att hämta badkläder. Plockade upp grabbarna som hade gått på ölen igen och åkte till g-vik för att göra Maria sällskap. En härlig dag i solen innan det molnade ihop sig och det var dags att cykla hem för att göra mig klar för jobb på travet med Dannie. TOKSVETT och fick massa skäll bland korvar, burgare och pommes med en ful keps på huvudet - SÅ ska en bakisdag avslutas!


Svimfärdig tvingade jag mig att fixa med lite grejer innan jag stupade i säng - till gossarnas stora besvikelse...



Idag blir det en tripp till Askersund och bukens stuga/hus/mansion med lite härliga människor. Tror att campinggarvet kommer ligga som ett täcke över östergötland inatt...
Imorgon stads-hus-fest med en toppenklase donnor och kanske lite karlar innan vimmelfotografen skall trakasseras igen.
Åker troligtvis till Arvika på söndag för kvalitetsdagar med min pärla Sofie och toppengossen Robin - happy times!


/midsommar-reunion


sommardag och hjärnspöken

Jag har haft en underbar sommardag i Harge med min älskade kusin och hennes håriga man Robin. Himlen var blå utan ett moln och solen stekte, tyvärr (?) så fläktade det på bra så man kände inte riktigt att solen tog. Men när man kom hem så upptäckte jag att jag ser ut som en halvkokt kräfta.

Kors i taket och stäng alla dörrar, jag kammar hem STORA vuxenpoäng idag genom att i sista sekund stanna hemma från en härlig onsdagsutgång med några sköna grabbar för att jobba och vara pigg imorgon.
(rättning; i skrivande stund ringer grabbarna och ber mig på alla tänkbara underbara övertalningssätt att komma, så nu återstår det att se om jag kommer vara pigg... jobba klart ska jag i alla fall göra)




Återstår att se om Claes bröst får vara ifred ikväll, eller inte...




Jag är lite orolig i sinnet förövrigt, får inte riktigt någon ro. Jag hatar dessa hjärnspöken som hoppar på mig då och då, de gör mig rädd.


När jag känner så så blir jag underbart glad av mina härliga nära och kära. Såg följande precis nu;

Igår så träffade jag Anna. Vi åt sushi och drack vin, börjar bli lite utav en tradition. Jätte mysigt och jätte härligt att träffa henne, en tjej med hjärtat på rätta stället!

Min goa kusin som snart ska flytta till Norge för att tjäna de stora pengarna.

En annan som höjer mig är min pärla Frida som appropå ingenting alls bara skickar ett sms att jag är en grym tjej och att hon älskar mig. Kan man få bättre vänner, som att de känner det på sig att man behöver ett lyft.

Sofie och Robin skulle hem till Örebro för ett snabbt pitstop om planerade in att träffa mig i en timme, vad ger ni mig för det då?

underbara, underbara er!

fridayblast

Äntligen fredag!

Jobb x2 idag. SportSupport och sedan till kära gamla O'learys för att misslyckas brutalt med att servera once and for all. Jag tror dock att det vänder idag och att jag leker mig igenom kvällen, hoppet är det sista som överger en!

Träning/mat/bio med Dannie igår var en hedersam dejt efter en riktigt sunkig eftermiddag. Allt gick emot mig från det att jag lämnade norr. Men träningen gick bra, maten var god och filmen riktigt bra. Man kan ju inte stå emot att bli lite filmdukskär i båda grabbarna, vampyr som varulv. Ögongodis är inte att förakta ibland!
Blev förföljd hem av två grabbar i en bil, ingen hit speciellt efter att jag och Dannie pratat om farorna med Örebro på nattetid. Hård puls när jag äntligen kunde hoppa i säng.

Imorgon vankas en underbar lördag i goda vänners lag, och det ryktas om ögongodis DELUXE på nära håll. Mamma skulle vara såå avundsjuk om hon visste att jag ska spendera en hel dag med drömhunken i badbyxor och våtdräkt.


Soffan kommer hem imorgon, inte hem till mig men hon kommer till landet igen iallafall. En smula närmare och då vet jag iallafall att hon kommer må bra och vara glad. Det är plus, stora plus!




Jag har väl aldrig ljugit och sagt nåt annat än att jag upplevs bäst live?

/Spegelkrossarn

Vem ska det bli?

Vem kommer det bli som vänder trenden? Vem kommer sätta en fot i arslet på Anna Axelsson o bringa ordning?

Any takers?



Ny line från nån sång... Jag har en känsla att min kära pizzavän och fotbollskarl Victor skulle gilla't. Går lite hand i hand med team America.
"Sex is always the answer, never the question. Cause the answer's yes, It's always yes. No is a dirty word"



Liten presentation av några av superhjältarna på SuperHeroCamp 2010



Flying Torso and The Penetrator



Magic Sealion och Breakkilling Kid





Mr Gadget och Nature Child




Vår allsmäktige ledare
Captain Awesome!

KickbikeChickSidekick o Wonder Midget har jag inget på, fanns många superhjältar denna helg.

Statuscheck

Ett gigantiskt långt inlägg skall komma, det är ett löfte. Men min sinnesstämning just nu plus tröttheten ger mig utrymme för en snabb statuscheck bara...


P&L var off the hook!
Penisfinten gjordes och likaså dess uppföljare
Dojjan pinkade revir
Helium roade oss alla
Patte var Mackans cykelmarodör
Jag fick pojkvän
Skurtan stöttes på, på gott och ont
Jag träffade TP, underbart kul!
Dannie fick beundrare med dåliga raggningsrepliker
Vi blev superhjältar på superherocamp 2010, dubbade av Captain Awesome

Jag saknar Sofie
Jag är på lite konstigt humör
Jag bor i lägenhet i 2 veckor nu, fest!
Frida och Jocke kommer hem inatt
Träffade min hjärtevän Lisa igår och fick en kanonsnygg klocka, underbart att ha henne hemma igen!


Dags för godnattsaga då jag ska träffa Dannie på gymmet kl 8 imorgonbitti. Puss på er alla


RSS 2.0