Vilken onsdag!

Ramlade ur sängen kl 06.30 och se på fan, träningsvärken har bara hälsat på axlarna/skuldrorna... Men den jäkeln brukar ju kunna hålla på sig så jag ska nog inte vara så kaxig än.

Dagen har rullat med påskpynt på dagis, uppstyrande av en snygg påskhare och en tusen god påsklunch med efterföljande nap på en soffa brevid Emma. Fräna grejer på G!

Nu sitter jag hemma och ska skicka med pappa en beställning innan jag rullar iväg, ska även idag försöka komma till bror, Christina och Wilson en sväng innan det blir kvällsfika med Sofie. Träningsledig idag också, det här är ju bara guld!

Blev inringd på jobb imorgon också, dubbeljobb dagis/o'learys - catjing!


Lite siffror som bränner extra:

7, 8, 17, 46
Vad kan det vara måntro?




Några av barnen blev skrämda till tårar, men jag tycker att hon är bra snygg!

Tirredarre

Kom upp idag också, men det är tveksamt om jag sover ordentligt på nätterna. Jag vet inte vad jag gör och det gör mig irriterad, sova som är min paradgren! Sova är ju kanske någonting som jag skulle kunna ta alla högskolepoäng i... Lurigt, men det kanske är lite som spökar just nu.

Ännu en dag på dagis och idag blev det miniutflykt till idrottshallen, grym aktivitet! Jag och Mickan scoutade lite blivande stjärnspelare, kan ha hittat nåt guldkorn.
Eftermiddag med Emma, bjöd på lite överraskningar kan man säga (!!) Exciting.. Imorgon är det påsklunch som har blivit så varmt omtalad att jag och min alltid (tyvärr) hungriga mage redan kurrar.


Dödsträning med Nisse idag, några nya farligheter också så träningsvärken lär snart komma knackande på dörren. Rätt svettig handbollsträning också och jag vet inte om man ska kalla mig handbollens Zlatan? (Lyckades tunnla 2 ggr, första gången det har hänt och det gör ju mig ödmjuk... eller inte!)


Avslutar med en bild på en riktig heting till snickare, nam nam nam ;)

TW är ingen vanlig gosse, förgyller ens dag ibland när man behöver det


Mindre mysmåndag

Jag kan inte sova ordentligt när jag ska upp så tidigt, det är ju tydligt det. Vaknade före klockan när den stod på 05.15, är det friskt beteende?!
Hann inte mycket mer än komma till jobbet innan jag fick klet i handen och kaos i skallen, men det ordnade upp sig. Sista minutrarna idag segade sig fram, då gjorde sömnbristen sig påmind. Lyckades hålla mig vaken i bilen hem, stoppade vid apoteket och hälsade på gamla arbetskamrater och sedan hem för att sova en sväng. Svängen blev en stor sväng, tokslocknade och kunde inte få upp ögonen. Söndagen sitter nog kvar i huvudet än...
Iväg för att träna med detta glada gäng, måndagsträning som vi alla vet innebär SVETT och stön. Skönt efteråt ändå...

Hoppas kunna somna snart så morgondagen kommer på rätt köl direkt.


7 veckor kvar till sol, strand, salta bad och sara!

Tänkvärt

"Livet är vad som händer om man sitter och väntar på att det ska börja"

Vinst och vidare

Vi vann matchen igår, med tio bollar trodde jag men det var bara nio. Det spelar väl ingen större roll eftersom att oavsett nio eller tio så gick vi vidare till playoff 2.

27-18 blev slutsifforna och 811 på läktaren. Riktigt skönt tryck och många rara människor som var och hejade. Fasters lilla älskling hade klappat händerna och hejat hela matchen, men somnade lagom när man ville kelas efter avblåsning.

Jobb på O'learys på kvällen, golvet i 3 timmar och jag trodde att jag skulle DÖ! Svettades som en tok och hade tusen ont i benen, kan ju ha att göra med att man spelat en match innan men ändå. All heder åt gummorna som löper hela kvällarna! Fick testa på mer servering och jag blir så nervös, känner mig inte alls hemma där... Tror att jag ska dra ner stället i smutsen, man har bra självförtroende sådär. Annars en bra kväll med mycket folk i skönt flow, bra dricks, glad Palle, skjuts av Dannie och kram på Jonas, David och Dojjan.

Är idag helt FÖRSTÖRD! Ställde om klockorna inatt, 05.00 somnade jag och 09.45 vaknade jag... Har sovit från och till hela dagen, känner mig tokbakis. Hoppas jag kan somna ordentligt sen eftersom jag ska iväg till dagis kl 05.45 imorgon bitti.

GAMEDAY!

Idag så har vi kniven på strupen men allt att vinna.

En vinst med 5 bollar eller mer ger oss möjligheten att spela playoff 2. Men vi tar den här matchen först, genomför den på ett grymt sätt och så får vi sedan se vart det bär.

He-he-he-HEJ här kommer segertåget!


Think Kravitz

ÄNTLIGEN fredag! Den här veckan har jag stålsatt mig själv för att inte lura mig själv av dagarna, och nu öppnade jag ögonen till denna dag. Fredag!

Jobb på dagis
Sola och svettas
Hälsa på fasters ögonsten och krama om bror
Mys och uppladdning med min pärla Frida

Jag klarade natten i ensamhet med mitt trogna baseballträ bredvid sängen och idag kommer pappa hem. Jag drömmer massa konstigt, inatt har jag varit byggjobbare på Sofie och Robins husbygge. Oroa dig inte Sofie, jag ska hålla mina händer i fickorna tills du ber mig om annat.

Imorgon är det match, 14.00 avkast och öronproppar finns att hämta vid kiosken. 

Nästa vecka ska jag börja vara duktig (igen)
Magrutorna lyser med sin frånvaro...


I want to get away
I want to fly away
 

Magplask

Det blev förlust med 4 bollar igår vilket innebär ett såkallat "startläge" på minus 4 på lördag. Ingenting man inte kan fixa till!

Matstoppet i Hässleholm blev en parodi för min del, med 5 minuter kvar till samling för att hoppa på bussen igen hade jag inte fått min mat och då fick Dannie och Frida steppa upp och stilla min hunger. Skitskåne!

Nu ska jag snart åka till dagis och sedan är det träning ikväll. Vad ska man sen laga för mat? Mamma åkte till Trysil inatt och kvadratmetern framför spisen spökar. Kanske svänger förbi bror och Christina en sväng senare, har ett sug efter att få mysa med folk jag älskar. Min kärleksgosse behöver få sig en omgång med pussar från faster och jag behöver lite pojkdregel på min tröja, så ska den här dagen också räknas.


Ja, på'na bara Wilson! :)

Blöt tisdag

Dagen började med att jag vaknade 04.20 och trodde mig ha försovit mig. Efter det var det mindre lätt att slappna av...
Åkte till dagis kl 05.50 för att vara med och öppna och sedan har dagen rullat på.

Man kan säga att det inte riktigt har varit min dag.
 - Regn
 - Trött
 - Sviterna efter gårdagen i form av bultande huvudvärk (sömnproblem och lite grinigheter)
 - Fiskbullar

Jag har också varit godissugen och utan Onico i evigheter känns det som, tuggar sönder käkarna med allt tuggummi. Klart är också att vi drar till Skåne imorgon efter många om och men, fick som tur var ledigt men förlorar ju lite på det. Val som man får göra, hur ofta får man den här chansen?

Fick ett vykort från Thailand igår, Lisa gör sin livs resa och jag unnar henne såklart. Saknar henne och får mig att fundera på vad man själv håller på med... Fick ett hugg igår efter 3xH också, inte alls bra.

Nu ska jag snart åka till O'learys för dagens andra jobbpass, kör till 23 ungefär tror jag och sen ska jag packa och se så jag får med mig någon mat till resan imorgon. Samling kl 10 för avresa mot söder.

Håll tummarna för oss!

/Vändning, tack

What's the use of trying. All you get is pain. When I wanted sunshine, I got rain.

Förbannad

Jag köpte inte ett par skor, jag köpte fyra. Älsklingsdoserna från förra året FANNS på REA och jag var nära att gråta av lycka. Dedär skorna som jag ville bo i och som råkade få en marshall över sig när vi firade division 1. Ett par i svart och ett i vitt. Ett par röda också, annan modell och ett par svarta gladiatorsandaler.

Körde städjobbet och det gick helt okej igår, var dock dödens död när jag kom hem. Hungrig som ett as var jag också, tror knappt dörren hade gått igen förrän jag satt vid matbordet.


Jobb idag på dagis och uppstyrande av veckan, det har låtit som att det blir match på onsdag hemma så jag behövde inte ta ledigt. Däremot blir morgondagen svettig, men det kommer ju löna sig. Nu har Nacka äntligen fått tummen ur arslet och tackat nej - och plötsligt vet vi inte vad som sker igen.


Tycker jag har hållt mig duktigt nu och då kanske jag ska sluta också. Är så otroligt jävla förbannad just nu så jag känner att om jag vore en seriefigur så skulle det ryka ur öronen och ansiktet vara knallrött. F it!


Morgondagen:

06.15-14.00  Jobb på dagis
Bokade om träningen med Nisse för att sno åt mig någon timmes sömn
17.30-23  Jobb på O'learys


vinst igår, oviss vecka



När man stretchar i ensam majestät...


Vi vann igår, 29-25 efter en bra första halvlek och medioker andra. Så nu har vi förlängt säsongen med oviss tid och ovisst är även när och var vi ska spela mot vilka. Underbart med struktur och uppstyrt!

Jag bara hoppas att jag inte försökt ta ledigt för ingenting, då blir jag riktigt grinig. Trots att jag fått ett extrapass på Lärkan så vill jag ju plocka malvas till tusen nu.
Igår efter matchen var jag rätt så förbannad, fick en utvisning som jag inte är helt nöjd med och sedan blev det häng brevid Abbe. Inte blev jag gladare när jag kommer hem för att upptäcka att jag inte har någon nyckel, sätter mig i bilen och åker upp på stan igen för att få nyckel av mamma. Hem och packa snabbt innan Frida hämtar upp, mat, dusch, fix och snack innan vi cyklade oss upp på stan för att se lite folk. Vi tog oss varsin drink på O'learys, hälsade på Dannie och mina andra kära kollegor och placerade oss i soffan. Satt och surrade lite, kollade på folk och bara var. Bigpig och NJ kom förbi en snabbis och vi drog oss sedan alla hem till sitt för en härlig sömn. Jag fick tvärpunka vid varberga och var sådär nöjd...


Drömde att jag och Joel var i Thailand och surfade - king var det. Och sen vaknade jag...
Ska idag shoppa lite skor (eventuellt mer) och sedan jobb, kanske en filmkväll med Den Heta + pojkvän och spider.



Vilket lyft...


Gameday!

Gårdagens jobb gick bra, var mycket folk och fötterna fick sin del av kakan. Skönt att man är så skön, säger jag!

Idag är det match, vinner vi så är vi klara för elitseriekval. Om vi spelar lika, likaså. Men om vi förlorar ligger det i händerna på Nacka som ska bestämma sig i dagarna...

Vinst it is alltså!

Avkast 16.00 i Idrottshuset, klart ni är där!


NU är det fredag!

Nu kurar jag nyvaken under en filt efter en snabb powernap, jobbade 7.30-13 på dagis och tog mig sedan och fick lite (läs mycket) färg innan jag kom hem och smackade i mig lite mellis innan jag stupade i säng. Börjar jobb nummer 2 om 2 timmar och jag kommer få sova om ungefär 10 timmar. Innan det ska en fredagskväll på Olerran dammas av och ikväll jobbar jag och fröken Sillrén dubbelt kan man säga. Ska promota morgondagens match och jobbar därmed i svart med lite specialdesignade affisher brevid. Dannie ser snyggt iskall ut, jag ser ut som om jag försöker klämma ut en skinnsoffa på bredden... Men det är lite utav mitt gameface kanske. Ems jobbar ju ikväll också, massa plus!

Imorgon är det match, 16.00 i Idrottshuset. Vi ses där!

jag vill nog åka hiss...








Det kändes som fredag...

Jag trodde verkligen att det var fredag idag när jag vaknade, men så var ju uppenbarligen inte fallet. Torsdag den 18e mars 2010, ingenting annat.
Gick en före-frukost promenix till markbacken för att bli upphämtad av morgonens räddande ängel Emma och vi kom i tid! Grejade iordning havregrynsgröt istället för barnens mannagryns och kickade igång dagen.
Pettson hade sökt mig och när jag ringde upp efter arbetsdagens slut så hade det brunnit i knutarna, skön som hon är så har hon löst det. Var nära ögat...
Pappa hämtade upp mig med den nyfixade bilen och nu är det snart dags att få i sig lite bränsle innan träningen. Har nån konstig känsla i vänsterarmen, vet inte vad som håller på att haverera nu. Träningsvärken har i dagarna varit BRUTAL och det kommer sig väl antagligen av Lakes combat-träning kan tänkas, med lite plus från gymmet. Går runt med huvudbry och har pratat lite med päronen om saken, vet inte hur jag ska göra. Man kan iallafall inte göra alla nöjda, och knappt mig själv heller i det här läget tror jag.

Hade en kanonmyskväll igår tillsammans med Christina och Wilson, Sanna var där när jag kom och henne har jag inte sett sen sprutan så det var väldigt trevligt att surra över en bulle och en kopp te. Sushi och Greys avslutade kvällen perfekt.

Bigbig-T har signat sitt intresse för äventyr i sommar och vi ser henne självklart som ett starkt nyförvärv. Hon har förövrigt tajmat ett par sms nu så de lyft dagen avsevärt - det tackar vi för.



Dojjan, i Borlänge under P&L, dricker Dannieblandad-mojito
3 rätt av 3 möjliga


Imorgon är det dagisjobb - sovtid - jobb på O'learys sen är det lördag och gameday.


Magi och massage

Dagen började lysande med solsken och jag gav mig ut på en före-frukost promenix i grannskapet, stannade upp en stund för att se solen lysa på snön. Det är lite magi...

Jobb på dagis och träning på gymmet där mina frivändningar hade fått Nisse att gråta om han hade sett dem... Snabbdusch och sedan till universitetet för att vara "studiematerial" åt Frida på hennes massagekurs. Det är någonting jag gärna lånar ut mig som igen! Hon var grym :)

Har fått lite att bita i nu...



Imorgon blir det dagisjobb,
Fixa med bilstrukturering,
Mysa med Christina och Wilson.


Gårdagens räddare blev Sofie som visat sig vara en toppendonna!

Sommarens bokade guldklimpar



Rhodos i två härliga veckor tillsammans med Pettson



Peace & Love i Booorlänge tillsammans med livets folk



Det ryktas om en vild 25 årsfest, några spontana roadtrips med min pärla Frida, många åk till Harje och sommarstugan... Sommar, ge mig sommmar NU!

Saftig text idag

Nästan en vecka har gått och tur är väl det...

Måndag och jag och Pettson tog tag i oss själva och bokade resa. 2 veckor på Rhodos i slutet av maj, all inclusive och äckligt nära till stranden och staden. Konsumtionen av tsarre kommer bli äckligt hög och risken för att lukta som en grekisk gubbes armhåla är stor. Big ups!
Tisdag och läkarbesök, ska få MR på bägge knäna inom snar framtid så det känns bra att det är i process. Sen är jag väldigt orolig för vad domen ska bli, men det är ett senare problem. Christina var en ängel och slingade mitt hår efter träningen också, blev väldigt bra och sedan mys med bror och Chris framför DH.
Onsdag och jobb på dagis innan det var dags för samling och match mot serieledande Nacka i Sthlm. Fick ett infall och ringde Robban för att se om han kunde tänkas komma och kolla, så blev det inte men vi fick oss en ordentlig pratstund och jag saknar honom litegrann. Matchen vann vi trots mindre imponerande insats handbollsmässigt, dock en krigarinsats och jag är nöjd med det jag gjorde.
Torsdag och ännu en dag på dagis innan det var dags för nästa jobb som städerska - riktigt sliten och en mycket jobbig kväll. Stort tack till mamma för varma kramar och lugnande ord.
Det blev fredag och jag jobbade på dagis en sväng på förmiddagen innan jag åkte hem och sov i solen tillsammans med mamma. Gjorde oss iordning och åkte hem till Emil och Chris för att fira bror eftersom han åker till Åre idag med laget och är borta på sin födelsedag. Han fick kanongrejer och vi fick toppenmat! Traskade iväg till O'learys för att jobba och det är alltid en upplevelse. Dannie fick telefonnummer och en tjej som ÅT upp henne med blicken - hon är för charmig på jobbet. Jag fick erbjudande av en riktigt söt gosse att hänga med och pimpla fisk och sola, dummare saker har man ju ställt upp på.

Lördag och inte helt pigg åkte jag till Pålsboda med mamma och pappa för att äta 70 årsmiddag hos mormor och morfar. Ruggigt god mat och jag inföll i matkoma när jag skulle kolla barnprogram med Ebba. Åkte iväg för att jobba på Olerran igen och vid Elite så springer jag på en kille jag känner igen "Tja!" säger jag lite stressat för att inte vara otrevlig när jag sedan kopplar att det var Paradise Hotel-Cimon som stod och rökte. Tur att man är med i matchen...
Ännu en knaskväll på lärkan som dock flöt på tack vare ett fint fynd tidigt under kvällen, ibland så händer det - eller... Patte förgyllde hemresan deluxe. Har idag spenderat några timmar i baden-baden ute i solen och fått våfflor utomhus. Ska iväg och handla med mamma innan det ska svettas och förhoppningsvis hända nåt.

Har varit lite under isen ett tag nu och vet inte riktigt vad som är fel, helt och hållet. Lite har jag fått rätsida på och tyvärr så blev ju min sunshine-story lidande. Den kanske hade gått i moln i vilket fall men jag boostade den inte på bästa sätt. 3xH drog till Thailand med en diss som kan liknas med min "skriva-på-handflatan-dumpning" från David i årskurs två. Känns väl sådär... Men den som lever får se vad som sker, som den ohejdbara tillfällesoptimist jag är så väntar jag mig fortfarande en present. Eller så är jag bara dum i huvudet :)


Helgen

För att börja där jag slutade sist... Vi vann mot Tyresö och säkrade därmed en allsvensk plats nästa år, som det ser ut just nu så ligger vi på elitseriekval. Två matcher kvar att spela i serien, mot fortsatt bra motstånd av två av de tre lag som ligger före oss. Nacka på onsdag och Tumba den 20e, låt oss se hur det kommer gå.

På kvällen stog det äventyr på schemat och vi skulle bege oss ut på landet i utstyrslar som inte sett ljus på 20 år. 80-tals fest i Hällabrottet, arrangör Sofie hade först haft med sig sällskapet till relaxen där de överaskade Robin (vars 25 år vi firade) och sedan iväg till lokalen där vi höll hus. Kanonstyrt med mat, lekar och tipspromenad om Robin. Fick hänga lite med Seboline som man inte träffar så ofta nuförtiden och vi dammade av våra buggkunskaper från sam-idrott. Tror att vi hade gjort Roggan stolt! Det var en kanontrevlig fest och Sofie med all hjälp gjorde det med bravur!

 Familjefoto



Jag mådde bra igår eftersom att mitt magont satte in i lördagskväll igen och satte stopp för all konsumtion som kunde ha kommit i bruk. Var däremot lite ledsen och sur på mig själv bland annat... Åkte och kollade på brors sista match för säsongen och trots förlust på straffar så var den helt okej. Träffade Maria och David som jag fick prata med över två kravallstaket, vilka huliganer vi är. Gick hem till Frida för myskväll med en dålig film och god mat. Hon är en sån pangpärla, jag vet inte hur det skulle gå utan henne. Fick traska hem till Emil och Christina där mamma och pappa var barnvakt och somnade i soffan innan vi kunde åka hem. Fick sms av Emma inatt att O'learys vann "Bästa mötesplats" - go oss!
Har idag varit ute och gått milen i solskenet med mamma, ska träffa Christina och Wilson, till resebyrån med Pettson och försöka reda upp lite i min känslomässiga oreda. Sen är det träning och jag känner att jag vill ge Therese Jämthed en riktig björnkram för att hon är så söt.

/Håll tummarna

Lördag?

Skulle ha jobbat i torsdags men vaknade kl 5 av brutalt ont vid solar p. Låg som en räka hela dagen och yrade. Kunde sova hela natten och trodde jag var med i matchen igen, såg tusen fram emot att jobba på Olerran på kvällen. Blev lite osäker på magen och så började det onda igen, vågade inte chansa på att må piss bland jackorna så jag ringde till Linda. Var så förbannad efter det, ville ju verkligen jobba. Hur ofta känner folk så om sitt jobb?

Så jag var hemma med pappsen, mixade soffläge med städning och vädring av rummet samt en lååååång dusch och nya sängkläder.

Idag vaknade jag upp till en solig lördag. Det är match idag, mot Tyresö. All the way in the kakel

Sedan är det dags att damma av barndomsminnena... Jag känner sparkdräkt, nappflaska och barnvagn - eller?




Mitt i veckan, småändringar

Tittade just ut genom fönstret och upptäckte att äckelgubben som tokstirrar in, inte har gett sig... Drar mig till minnes en ljum sommarkväll för säkert 5-6 år sen, då min pojkvän Simon (som senare i livet kom att övertas av Mallan - en annan historia) stod i fönstret i 20 minuter i väntan på att göra helikoptern för gubbfan... Då kom han aldrig, det var ju synd.

När jag ändå är så långt tillbaka i tiden är jag glad att jag inte går kvar i högstadiet, för då hade jag kanske idag mötts av den aldrig gamla: "Vad är det för likhet mellan Anna och en toalett? -Bägge har blivit spolade" Simon och Adam är två pojkar som ska vara glada att de överlevde årskurs 9. (Låt oss nu hoppas att de hade haft jävligt fel också)

Jobb på dagis nu i 2 dagar, blir en tredje imorgon denna vecka och ingen är gladare än jag. På så vis fick jag lite tur då veckan fylldes ut av jobb - dock inget mys men vem är jag att vara girig? Hade varit ack så härligt att krypa ihop under ett täcke för två efter en kväll i ishallen, som inte direkt fylldes av folk som höll värmen uppe. Jag och Mickan samt övrigt hockeysällskap i släkten bevittnade en skitmatch i afton, så kvällens höjdpunkt får bli mina smackpussar av lillhunken Wilson och det gudomliga wienerbrödet.

-1 på vågen idag, 6 sedan nyår. Var och varför? Ingen aning, ingen är mer förvånad än jag. Efter kvällens fross är det nog påplusat ett par though... Mer och värre!

"Life is bajs, and then you die" - Mikaela Bergback


Hört på stan:
Tjej i 25års åldern pratar med sina två väninnor
- Vi träffades på gaybåten, men då hade han sin tjej med sig och jag var tillsammans med Maria - nej jag menar Helena. Och han ville att vi skulle ha trekant, och jag var såååå nära att ha det med han och hans flickvän men jag hade verkligen inte det. Men sen kom jag att tänka, jag är van att vara singel och jag är van att vara otrogen - så vafan!


Ny vecka, nya möjligheter

Det var match igår, en sån där som man helst skulle vilja spela om. Det blev förlust med 3 bollar och känslan av att den inte var helt ovinnbar låg kvar som ett tjockt molntäcke. Jag fick spela lite och var riktigt nöjd att få springa bort träsmaken, bara skit att vi inte vann.

Jag började dagen med en väldigt liten promenad eftersom snön har bestämt sig för att forsa ner från himlen igen. Jag är trött på vintern nu, ge mig vår. Grönt gräs, lite sol och mindre kläder. Eftersom jag inte jobbar med vinterskor så längtar jag efter att mina skor ska få vara torra efter att ha varit ute... Snöskottning och en tripp till Debora för att lämna tillbaka möbeltvätten innan jag åkte upp till uni. Har lite att tänka på nu.


Har lyft en sten från mina axlar idag och ska fortsätta med det tänkte jag, resan tillbaka till lifes life är på återtåg. Det snackas om sommaren, en tidig solresa, P&L och eventuella äventyr.





Veckan ser ut som sådan, träningar som vanligt, snack med laget och jobb på Olerran på fredag. Kan bli mer att fylla ut med, låt oss hoppas på lite mys i snöyran och lite jobb kanske...

Hala!

RSS 2.0