haha Danne

Jag lägger in en snabb-blogg bara för att visa att jag inte lagt av mig helt...
Vad händer då? Jo, plugg, plugg, plugg, möten, plugg, körskola, plugg och snart är skolan slut för detta läsår. Mina kära vänner som föddes året före det året som var Året tar studenten, Jossan kommer hem från deluxe luxemburg och skakar sin härliga med oss, en galen lördag vankas med min lilla lilla lilla snutt robban och hans jobbarkompisar i en bubbelpool och bastu. Brorsan ska flytta till lite härligare, Dannie renoverar (!) eller gör om kanske är rätta ordet, midsommar är uppstyrt och jobbet har varningsflagg.

Jag och min kära vän Per-Daniel (räddare-i-nöden-Sledge) har våra alltmer djupa msn-konversationer, idag pratade vi om tuttar, kan de klassas som ett kön bara för att de är så roliga att ta på (?) Ja, det var han som tog upp ämnet. Vi talade om min sångkarriär, som kommer, så fort Gud har insett alla mina goda gärningar och ger mig en kvittrande stämma istället för att låta som en packad Christer Pettersson.
Vi talade om en djup intervju med undertecknad för att verkligen visa den nakna sanningen om Anna "varför händer allt mig" Axelsson. Vi kom också in på den lilla anekdoten som inträffade på Frimis.
Sledge sitter och samtalar med Jonas, ovetande om att denne och jag är bekanta. Jag kommer upp och hejar lite glatt men styr mig sedan kvickt mot dansgolvet. Danne säger då till Jonas (tillägger igen att han trodde att vi inte kände varandra och tyckte att detta var det första Jonas skulle veta om mig) "Där är Anna, hon har 7 killar med sig varje kväll". Var denna karl får detta nonsens ifrån är oklart, han dementerar ryktena och sa "Det var säkert Jonas som kom på det där för att få ligga" men lägger sedan till att han sällan far med osanningar och ställer sedan frågan om jag verkligen är den oskyldiga flickan jag utger mig för...
Klart jag är!

Denna snabb-blogg blev en lite längre snabb-blogg, men du kan ju scrolla den om du känner för det...

Fagerfuc-ingsanna

Ja! Fredagen var dagen som alla väntat på länge (jag hade iaf väntat ända sen måndagen), dagen vi skulle utforska Fagersanna. Denna idyll utanför skövde, precis vid vattnet och granne med alla.
Jag blev hämtad runt 3 tiden... vid 5 hade vi fortfarande inte lämnat Örebro. Det första vi gjorde var att packa in grejerna och jag lyckades sno en dubbelsäng ändå :)
Vi åkte in till Tibro för att köpa pizza, ingen "15 minuter, en kvart" här inte. i 50 jäkla minuter fick vi sitta hungriga och griniga. Karin glömmer hallonsodan kvar på pizzerian så Thony får åka tillbaka efter den. Precis då jag öppnat en cider och skurit min första slize, så ringer Lisa och är utanför tillsammans med Martin, BG och Mange. Surrade lite varpå jag gick in och avnjöt en av de största pizzorna jag har sett.

Efter maten då alla var tokmätta började alkoholen flöda, för vissa mer än andra. Jag hittade inga lagom stora grogglas så jag blandade i en 1liters tillbringare. ingen kanonidé.
Jensa blev värst först, men absolut inte sist. Alla hade tusen kul, dansade, spelade fylleboll och jag BADADE!
Karin drack skitsprit som ingen av oss tyckte om, trots att ingen smakade. Wille hade sin egen metod för att få folk att bädda åt honom.

Dagen efter mådde man väl inte toppen men ingen baktung äckeldag ändå. småstädning, solning och fotboll sen var man igång igen. tog mitt livs kanske skönaste dusch och sedan var det dags för mackisar och k-bullar. vi fortsatte att umgås med varandra till klockan tickade ytterligare och det var dags för grillning. Thony var grillmästare, tappade mitt kött på marken, sköljde av det, wille och jensas hamburgare hade blivit feta pannbiffar och eriks kött var svart.
På alkoholen igen och idag var det Erik som blev värst först. Shotta öl var väl inte underbart men samtidigt ville man ju behålla kläderna på, så mycket man kunde påverka själv alltså.
Vi snackade diverse hemligheter och dessa fick killarna att strunta i barca och vara lite sociala istället, stort av oss!
efter lite promenader, pick-nick-utflykter, irländsk-julafton-straffar, baywatch-dans, bh-dans, limbo och vifta med händerna så var det dags att lugna ner det hela lite. Jag gick och la mig, dock inte först av alla. och fick senare sällskap av mina kära sängkompisar wille och julia.

söndag, försov oss, städade, resten är oväsentligt....

Tack för en kanonhelg tjejer och killar. Och Jens, nu vet jag ;)

Hänvisar till tributbykarin.blogg.se då ni kan se några av alla tusen bilder som togs i helgen...

Törsdag

Torsdag och i slutspurten av ännu en vecka...
Måndag var myskväll, lite senare än någon i familjen Axelsson hade önskat.
Tisdag och onsdag var det jobb på Subway, man är nu alltså "subba". Rekomenderar varmt ett besök eftersom det är tusen goda mackor och du behöver inte oroa dig för att inte bli mätt.
Min första dag gick väl inte tusen bra, jag tappade väl nån macka, skar nån macka fel men hade rolig arbetskompis.
Gårdagen gick i jämförelse tusen bättre! Kassan kirrades och mackskillzen börjar komma naturligt. Härliga tjejer att jobba med också.
Fixade igår inbjudan till Carins 25års fest, vilket kalajs!

Helgen bjuder på underhållning, och vilken underhållning sen!
Jag, Lina, Sara, Karin, Julia, Wille, Adde, Thony, Erik och Jens ska ta våra fagra till Fagersanna i sällskap med två partybilar, massa mat, massa dricka och tusen gott humör. Tråkigt att vi missar Mariorna på balen men tacka Gudarna för kameror.

Redovisningen idag gjorde succé, shit asså töser va vi gört bra.

Kvar att göra idag är; fystest, möte ang. tisdag, snack, plugg och körskola...

Lite sent ute...

Men här kommer det ändå!

Fredag skulle då bli en sån där Frimisdag... eller ja.

Jag började dagen med att storhandla med Jonas, ja jusst han.

Sophie och Sara anlände hemma hos mig för en av de kvickaste och minst förfestiga förfesterna som solen har skänkt sitt ljus åt (iofs sken inte solen utan pissregnet föll)

Vi kom till Frimis tillsammans med Maria och fann att vi faktiskt var de enda peppade ostudenterna (med undantag av Maria)

Vi gjorde ändå det vi skulle, tyckte vi. Runt 11 tiden fick detta nonsens räcka för mig, lördagen hade ju utlovat döden. Jag och Sara traskade hem till brorsans vänner där dessa satt och dog framför 50' plasma.

Sov den underbara sömnen för att sedan vakna äckligt tidigt. Jag och Mickan åkte finbil till Hallsberg där dessa underbara tjejer skulle spela s k gräshandboll, Kallt var det för coacherna...

Jag gjorde en judas och åkte hem för att sova knappa timman innan det var dags för diverse upppiffning. Jovana agerade chaufför och hämtade upp mig, hämtade upp mitt göttigött+Jonas, lämnade av Jonas och styrde sedan ratten mot hennes lägga.

Vi tog oss till Tessan (eftersom att denna sköna tös uppnått åldern 20 så var det värt att firas till tusen)

Italiensk buffé by mamma Carin och trevligt sällskap i en salig blandning.

Döden korkades upp och snacket surrade kring öronen. Jag ingick i Mackans poliolag i kubb, men vi fick se oss slagna trots fusket med kungen.

Mammsen och pappsen var där och höll låda, mest pappa. Mamma och jag tog oss enn liten svängom på det provocosiska dansgolvet.

Vi körde taxibilarna mot frimis och landade där på gräddhyllan. Då inga glad kom tillräckligt snabbt mixade Pontus drinkarna direkt i munnen och fördelade jämt.


Kvällen slutade med en fet elvispizza, lite bråk, otaliga telefonsamtal och tillsist sömn.

Hallsberg fick ett besök på söndagen också, av en lite småögd, rufsig Anna.


mammsen är ju king

Har precis avnjutit mammas dansuppvisning (lillkusse var också medverkande). Shit asså vad mammsen kan sin grej! Hon bara kör...

Är förövrigt inte i min bästa form idag, en självklar följd av gårdagen...
Förkrok hemma hos Maria i puben, sällskapet bestod av två glada gossar från Hallsberg, värdinnan själv, Nappe, Lillan och Bella...
Efter mycket om och men kom vi iväg mot Strömpis som vi hade beslutat oss för att ära med ett besök denna onsdagsafton. Mycket folk ute men kön slapp vi.
Jag hann inte mycket mer än in i lokalen innan jag kände mig som det ultimata lammköttet. Mycket dans denna kväll, vilket känns i buggarna idag.
När det var dags för max+efterfest så sprang jag på Hampa. Han slängde in mig och Niklas i en taxi för att hämta upp Challe, vilket vi gjorde. Max luktade pannkaka så vi traskade till Shell för att avnjuta dessa underbara korvar som stället har att erbjuda.
Smygefterfest hos Maria, i puben, vad annars?  Hampa och Niklas battlade lite singstar som Hampa vann stort, förnekat av Niklas som vägrade förlora mot en full jävel som höll micken mer mellan benen än munnen.
Efter att värdinnan klämt av ett par gäspningar så tog vi oss hemåt. Ute var solen på väg upp och jag trampade hem till min underbara, härliga, älskade säng.
För mycket telefon för att få njuta till fullo av denna underbara doning, upp för att duscha och iväg till Badhuset.

och här är jag nu...

Överlevde

Jag övelevde gårdagen, kors i alla tak och golv.
Nu ska väl berättas att jag igår skulle genomlida min första (och förhoppningsvis sista) gastroskopi. Alltså, man börjar med att få fjolliga (dock nödvändiga) bedövningsplåster i armvecken, varpå man får STICKDÖDEN och en infart där diverse goa grejer ska sprutas in, man kommer in i ett litet (mycket litet) rum där sköterskan och läkaren visar upp den "lilla kameran" som ska ner i min mage genom min hals. Jag överdriver bara smått när jag säger att det var som en jävla anaconda.
Efter att ha druckit och blivit sprutad i käften med bedövningsmedel fick jag en spruta lugnande, "känner du nånting" frågar läkaren. "Nej" säger jag och tänker: de kommer aldrig lyckas söva mig med det där skitmedlet. Nu dör jag! Men efter ytterligare en hel spruta lugnande så är minnet svart... Jag vaknade och uttalade mig lite vulgärt om att det var inte konstigt att jag mådde skit efter att ha fått en stor k-kjävel i halsen.

Jag var inte riktigt mig själv förrän framåt kvällen som jag spenderade med vännen och lite Ugly Betty, DH och FÖR mycket mat.
Tilläggas bör att jag tror att jag klarade jobbintervjun bra och ska provjobba nästa vecka. Heja heja.

Kvällen är oviss men kan bjussa på mycket gött...

Blött

Nu kommer helgen i korta drag...
Fredag:
Släkten kom på eftermiddagen, lite utspritt. Fina presenter och trevligt folk. Babyboom och polissnack. Tess, Dannie och Frida kom skrålande ända från parkeringen med läckra djungelpaket innehållande diverse inför en framtida flytt. Kanon! Sedan ramlade folk in... Mycket trevligt och jättefina presenter. Bror med gänget (de andra bröderna +) kom och sjöng vackert. Riktigt på G var de grabbarna som ville göra min dag ordentligt.
Mamma och brorsan skakade rumpa duktigt till allas (inklusive min) förtjusning.
Vi drog oss mot frimis där bror styrde lista, roli roli. Kvällen slutade dock lite tidigare så brorsan och brorsan var förfriskade till den grad att de lyckades dansa in i väggen. Efter att bror bitit mig i fingret då han ville sno min korv så åkte vi på efterfest hos challe och hampa. mysig stämning, och slutet blev lite väl mysigt. Man kan väl sammanfatta det som att man fick se mer hos vissa än behövligt.

Sliten på lördagen, bror var fortfarande full då han vaknade och skulle spela paintball. Men jag styrde lite, slingade brorsan och sedan var det dags för schlager hemma hos Elin tillsammans med sällskap. Maria Ö hängde på, vi tar vara på de få helger som är kvar innan hon åker till Jersey.
Då vi inte var de bästa på att komma iväg så kom vi till Babar vid 12.20, då var det insläpp-utsläpp. Maria och jag fick bita i det sura äpplet och inse att vi var för unga för denna lördagskväll. Vi satte oss på MM-baren och surrade. Jonas gjorde oss sällskap och vi fick klarhet i att Maria är kille i sitt sätt.
Svängde förbi Babar för att surra lite och sedan hemåt för sömn. Hemlig ort.

Söndag: Vaknade och mådde inte så mycket skit. Tog mig till Dannie på 22 årsmiddag i gårdagens outfit och åt tusen god mat.
Gjorde min egen kväll kan man väl säga, med lite hjälp.

Tack alla ni som gjorde min 18års dag så härlig!

18 år!

NU är dagen D här.
Väcktes av mor med frukost, sång och presenter på sängen. Sms halva natten och morgonen, underbara vänner :)
NP i skolan, mindre rolig present. Chipsshopping på Lidl och en leende grattande Mr Lidl.
Mycket att göra innan folket invaderar, släkten först.

Förhoppningsvis följer en uppdatering imorn av vad som verkligen hände idag/ikväll/inatt...

Bara för att jag fyller 18 idag!


Sista dagen...

... som fjunig, len, oskyldig 17 åring...
jag vet, men jag kan inte sluta, jag fyller ju tamigfanöverallt 18 imorn!

Uppe tidigt, psykologi med lite, lite osämja i gruppen inför redovisningen när vi ska gestalta varandra.
Stan med mor, diverse inhandlat och sedan snack.

Körskola ikväll och sen kommer Emma för att sova här. Om hon nu är tvungen att åka till Linköping den enda dagen i hela livet som jag fyller 18 så får hon tamigfan vara med och sjunga på morgonen iaf.

hejdå föralltid, säger den 17 åriga, omyndiga Anna

GRATTIS THERESE!

Idag fyller Therese "Dojjan" Jämthed 20 år!
Hon gört helt enkelt jä-ligt bra! Systemet får väl göra en dunderkomplettering av varor när Dojjan är på Dojj/shoppinghumör.

Också bara 2 dagar kvar tills jag... FÅR dojja!

Mys igår, med de där lite speciella grabbarna som ska revolta uppfinnaryrket. (50 cent, sicken skådespelare) Johan skulle knäcka min rygg, med resultatet av ett ynka knak och mina tuttar kvar i Victors vardagsrumsgolv.

Fotbollsfru och mys idag... elle?

Ha Ha Ha

Danne säger: Skulle hem och käka häromkvällen, hade lite bråttom

Danne säger: Så äre en jävel i en Volvo som tränger sig före mig vid rondellen i Västhaga

Danne säger: Jag hänger mig ju givetvis på tutan

Danne säger: Då saktar äcklet ner och kör i typ 10km/h ur rondellen

Danne säger: Sen vevar han ner rutan och frågar "Ha do brattahm?"

Danne säger: Då sa jag "ja du har ju uppenbarligen inte så jävla bråttom" plus nånting om att han körde som ett kvinnligt underliv, etc

Danne säger: Missförstå mig inte, jag gillar kvinnliga underliv, men jag tror inte att dom kör bra bil

Danne säger: Sen försökte en totalidiot ramma mig vid eurostop också

Danne säger: Jag hatade verkligen folk

A n n a x. ღ .. 3 säger: Jag är ledsen att jag inte tar dig speciellt allvarligt nu, men jag ligger dubbelvikt och skrattar

A n n a x. ღ .. 3 säger: LOL, som ungdomarna säger

Danne säger: Hur kan du skratta åt mig!

Danne säger: Jag vet inte, jag försöker verkligen få i den här jävla stan vem det är som äger den, men ingen fattar

Danne säger: När jag vistas ute kan alla bara gå in igen

Danne säger: Nej, nu tänker jag åka hem och vara världens bästa pojkvän och dammsuga lägenheten

A n n a x. ღ .. 3 säger: Va duktig du är

Danne säger: Vill du ha en kopia?

Danne säger: För pojkvänsuppdraget förutsatte jag, och inte för mitt briljanta handhavande av en dammsugare?


Tissdah

Ännu en korvförsäljning avklarad, och ett par vita skor mindre (numer den speciella färgen kaffestänk, tack vare ett missöde mellan mig och dannie)

har spenderat dagen med nationellt prov i matte, stadstur med mor och cykel hem i regnet... Fick också det tråkiga beskedet om att banketten är inställd. Ska jag alltså slippa kroppsförnedringen som det innebär att ha klänning eller ska jag låta kvinnligheten segra?
Imorn blir Dojjan 20, shit asså!

Löpträning i regnet, roli roli.

3 dagar kvar...

4 dagar

Ja, nedräkningen är faktiskt nere i ynka 4 dagar som len, oskyldig 17 åring.. Sen blir det? Kaffe, aktiesidorna och sånt där vuxet...

Lagfesten i helgen var roli, även som den kanske inte var helt uppstyrd enligt herrarna. (Lyckades måla i fotbollen efter en impionerande dribbling av Anders, wööw!) Frida drar iaf ett hästlass. Tjejernas 14 sexställningar under 1 minut imponerade stort!
Söndag med vännen och Emma, ett uteblivet mys, slarvigt.

Måndag med före-frulle promenad, skola, praktik (har införskaffat x antal pojkvänner i åldrarna 5-8) och nu förmys med dannie innan det är dags för korvjävlar på berhn.

Lagfest

Var igår och kollade in ett nytt ställe med brorsan. TOPPEN! Investerade i ett par nya jeans, trosor, 2 par skor, t-shirt och brorsan shoppade på sig lite också. Och detta med NOLL avdrag på min budget. Brorsan är verkligen en toppenkille (Visst Therese) ;)

Grillning med familj + Anette och fick även där en present i förskott. Kvällen spenderades med vännen. (Sara ringer runt halv 2 och har blivit utslängd från frimis. du är duktig! mina andra vänner har krogat i över 2 år och aldrig blivit utslängda. du har krogat i ca ett halvår och lyckats med 2 ggr, som jag vet om)

Idag ska jag spela fotboll och festa lagfest. Shit asså, jag känner vibbarna i luften. Idag är jag bra!

Torsdag eller måndag?

Är det måndag idag, tisdag, onsdag? Nej, det är ju tamigfan torsdag! bara en dag kvar till helg, shit asså!
Mer långhelger s'il vous plaît :)
Gårdagen spenderade jag i solen tillsammans med min vattenflaska, gudfadern och teoriboken.
Jag skulle också lyda min mammas order att vattna blommorna ute och inne. Då jag har varit duktig och skvätt ner alla blommorna på framsidan tänkte jag fortsätta min succe som trädgårdsmästare på baksidan. Det gick ju bara sådär. Jag hann inte mer än ut på verandan förrän jag trampade fel och spillde inte mindre än en HEL STOR kanna vatten över mig. Jag såg mig förstulet omkring för att se så att ingen bevittnat min snedsteg, jag trodde mig vara relativt ensam. Men icke, till vänster på lekplatsen stog en förskoleklass med sin inte alltför fula lärare. Med ett snett leende och en (tyckte jag) nonchalant axelryckning svalde jag stoltheten och fyllde på kannjäveln igen och vattnade de törstande blommorna.

Matlagningsorken stog inte i topp så det blev en slövariant bestående av uppvärmd lunch och hemkörd middag. Trasslade mig igenom Gufadern 2 framför Tvn och fick senare sällskap av vännen.
Fick se mig själv besegrad av viljan att mamma och pappa skulle komma hem från Italien till ett rent och snyggt hus så jag tog mig i kragen och städade lite imorse vid halv 7 tiden. Bra krigat, om jag får säga det själv.

snack, knuff, hemkomst av mor och far och teorikurs väntar idag. ska få till att sola också?

denna nedräkning står idag på 8 dagar, wööööw.

Maj maj måne

Nu är då skämtmånaden över, allvaret kan börja!

ska väl göra den sedvanliga uppdateringar av mina dagar som gått...
efter en grymt skön bakislördag som spenderades med vännen åkte jag hem till min kära far som fyllde år. diverse släkt kom och fikade.
på söndagen var det ju också dags för fest igen, studenthem igen.
jag fick med mig sara, maria, sabina och frida! Vi anlände senare än önskat av grabbarna som var snus och tös sugna. det första jag ser i willes lägenhet är min egen skylt över soffan "Stallägare; Anna X. VIP" stort!
vi surrade, drack, surrade mer och hade sköj. det visade sig vara en tokstor gårdsfest precis bredvid så vi smög emellan och spanade in diverse.
såsom kvällen slutade var väl, jaaa... inte det jag skulle önskat kanske.
jag blev kvar ensam efter att mina vänner drog (vissa hem och vissa hem... till nån annan) och jag ville verkligen verkligen sova! jag fick löfte av ivar att sömnen snart skulle slå hans koffeinkompisar.
fram till klockan halv sex spelade dessa gitarr, sjöng, målade på mig med svart penna, hoppade på mig och skrattade åt mina mordblickar.
då jag klockan halv sex har lyckats sova i en kvart, vaknar av att de står en halv meter från mitt ansikte och sjunger "Boten Anna" kände jag att det var nog. jag tog mitt pick och pack och begav mig hemåt mellringe. jag såg ut som nån som hade fått sig en rejäl bortamatch samtidigt som tårarna strömmade ner för kinderna eftersom jag var så trött och arg, det kanske inte var så konstigt att de morgonpigga örebroare som jag mötte kollade till lite extra.

jag var inte alls i mitt bästa skick den morgonen men efter att ha anlänt hem vid halv sju och läst morgontidningen samtidgt som jag smackade i mig en minipizza så fick jag äntligen sova!
emma kom över på måndagen och fick smaka på brorsans matlagningskunskaper. vi kirrade oss iordning och jag fick faktiskt despens av brorsan som propsade på att jag skulle ha klänning på kvällen.
vi kilade förbi lisa ett tag där de satt och mulade kött med tillbehör. Vi åkte hem till elin för att därifrån dra oss mot micke. när vi kommer sitter de flesta ner, förrutom en kille som studsar runt bordet och dansar. denna kille var ju självklart min bror! en av mina bröder får jag väl säga nu... eftersom att jag på nåt vänster har blivit adopterad som syrra av challe, adolf, hampa, lian och tobbe. fick även en syster i elin. ska man se över läget med bröderna så är det väl synd i vissa fall att man inte får berdiva incest.
efter att folket bestämt sig för att värma sina fötter inne på krogen så åkte jag och emma hemåt i sällskap med en påse chips och dumlesnacks.
efter lite film så blev det dags för sängen. mobilen gick varm och efter ett tag kom bror hem och damp ner med oss, kall som en isbjörnspitt.
dagen har iaf bedrivits med disk, städning, lite plugg och pizza med diverse uppe på edessa. den har också innehållit "Jakten på Tobbe K", skulle kunna bli en bra film...

P O va!

RSS 2.0