Blandar och ger

Det är lite utav min melodi nuförtiden tycker, svänger likt motvinden på varbergarakan en tidig höstmorgon.

Onsdagen bjöd på leverans, av högsta nivå. Förutom de (första) två svettiga timmarna den kvällen, kanske ska tilläggas. Hookade med min älskade kusin som är hemma från Oslo, snabbkäk på O'learys, Harry P i kärlekssofforna (riktigt bra!) och sedan Daniel Adams-Ray på Ritz med ett gäng glada damer. Dessa två svettiga timmar var betydligt bättre!

Nöjd med min onsdag så tänkte jag att batterierna är laddade, nu kör jag så är det snart lördag. Icke, bestämde sig ovans härskare för. Jobb på apoteket gick bra, lite småweird att klättra på alla fyra i skyltfönstret. Så ni förvirrade själar som gick förbi Ringgatan igår - nej! Apoteket säljer inte julskinka!

Träning och nej, inte alls. Kom hem och nej, inte alls.

Är idag inte alls med, sovit lite, huvudvärk till tusen och egentligen TUSEN att fixa också. Ska skaka upp mig inför kvällens 9-timmarspass på Lärkan. Imorgon vankas match x2, 15.30 med a-laget och sedan matchernas match när giganterna Wessman och Axelsson intar golvet tillsammans. Jag skulle satsa på matchen kl 17.30 om jag vore ni, bara för att peta folk lite extra i ögat.

Pasta och Dojjan ska ha stort tack, det ljusnade lite. Ger dig denna Dojjström, som en morot till vad som komma skall och för att jag har lovat att bjuda på ett leende.



/ glad miiiidsommar

Min helg i siffror

3/15
4/23,5
40 - 12/0 - 60

Natt/sömn
Dagar/jobbtimmar
Mil - timmar/spelminuter - matchtid


Nej, inte helt hundra.


Lördagen var en dag för besvikelser, en av de större var att Soffiluran hade tagit en spontanare och var äntligen redo för Strömpis (alt. Ritz) och jag skulle jobba. Missräkning, men snart så. Då är vi där!


Natt-skratt

Ikväll har jag blivit lite ledsen, lite arg, mycket skrämd (hemska skriverier på internet om bror, allt lugnt dock - 7 stygn) men jag har också suttit och skrattat löst åt gamla klipp.

Känns som att jag kommer se de här en del, när jag känner mig ensammen i lägenheten sen.


Han är väl för härlig, den där Patte?


 

(sorry Patte, men jag bad frugan om lov i lördags...)

Nu må det va' nokk!

Jag får sluta strutsa, det håller ju inte. En sådan "profil" (som Asmus skulle sagt) kan inte gömma sig, det är inte rätt mot omvärlden.

Men ibland måste man...

Jobbade i fredags på Lärkan, ett blandat återseende kan man säga. Men mycket helt underbart, fast jag hade glömt bort att jag är folkilsken. Jag hade även glömt bort "baksmällan" efter de första passen, innan man är van. Vandrade runt som en zombie och trodde att jag skulle hinna allt innan det var samling för match - men icke! Stressade iväg i vanlig ordning. Vi kammade hem ännu en vinst i hemmaborgen och jag tog ett litet steg genom att inte ta någon utvisning (enligt... hrm)
Hem och "snabbfix" samtidigt som gästerna trillade in på nedervåningen, höstfest för mor och far. Jag fick löpa till taxin som var snabbare än mig, kom hem till Fricken och ett glatt återseende. Bamsekram med Sara och Maria, är helt overkligt att så många mil skiljer oss nu. Allt kändes som vanligt när vi satt där.
Jag och Sara tog oss till David efter ett tag och där var festen igång, så att säga. Diverse handbollstjejer, gamla motståndare, innebandygrabs och annat härligt folk. Möttes av ett mycket ovanligt "naaaaw" när jag klev in, av kvällens Malin Bayard. TUSEN kul, trots mitt uppdrag "låt din röstnivå höjas och sänkas, som om du inte kan kontrollera det själv". Jag och Dannie "imponerade" löst på grabbarna med omvandlad luft, kan man säga. Jag och Jonas matchade varann till utgången med brillor och fick ett fint tum-puss-kort som ramlade in i mobilen på tisdagen...
Rrrrrritz ratz fillibombombom fillibombombom fillibombombom stod för underhållningen denna kväll, mer succé denna gång.
Så mycket som hände, så mycket som sades - det är helt otroligt vad en kväll kan bjuda på.

Efter många om och men, fick man sova. Lite tveksamt, men ändå en välkommen sömn. Vaknade inte helt hundra och undrade lite som vanligt "vad är det frågan om?!" men fick plocka ihop bitarna av mig själv och åka till P-boda för lite 10 poängsmiddag och sedan första visiten i farmors nya lägga. Jobbade av några timmar på kvällen innan jag huttrande tittade på Beck och sedan in i feberdrömmarna.

Inte mycket att sätta på kartan för veckan alltså, förutom; flytt 1a december, nytt uppdrag för Uniflex, lite annat hopkok på ingång och snart dags att hoppa in på andra sidan baren.





Vem sa att jag blev kelsjuk framåt småtimmarna?

sms, axelsson-mål och blixt-kär

Det anlände igår ett sms, runt 21-tiden på kvällen. Jag låter denna person vara okänd, men det är bara lite för roligt för att ligga kvar endast i telefonen.

"Borstade tänderna, slant med tandborsten (fråga mig inte hur) och petade mig själv i ögat. Tandkrämen svider. Jag började gråta. Trött tjej?!?"


Man skulle kunna tro att det var araS som var i farten, känns som det var år sen man fick sms som: "Fan vad håret växer under armarna, nu måste jag ju raka det. IGEN!" kl 11 en tisdagsförmiddag när man hade det lite tråkigt..


Gjorde en u-sväng igår efter träningen och kollade på Örebro-Oskarshamn lite svettig på läktarplats, tur var väl det för brorsan glänste till och gjorde första målet för säsongen. Riktigt stiligt storebror Axelsson!

Ikväll vankas träning i lilleputt-hallen och sedan tacomys med härligt sällskap. Blev idag blixt-kär när jag såg nya bilder på Oliver, han är så fantastiskt vacker den ungen.



Min torsdagsdejt


Skjut mig

Herr Ågren lämnar inte min sida och folkskyggheten har aldrig varit densamma. Vad gör man?

"Håller huvudet högt"

Så jag ber er om att om ni har någonting annat än snälla saker att säga till mig, även om det  skulle vara ett skämt - håll på det ett tag. Det är inte läge nu.



Hallå där

Hittade lite gamla sköningar...






Ska snart plita ner, det är mycket nu.

Jag ska flytta!

RSS 2.0