2 x segersöndag

Sedan min fashionabla fredagskväll dedikerad till Dunder och mamma så har det varit en transportsträcka - en helg! I lördags flyttade vi åt farmor hela dagen, en trappa ner. Ingen ultimat flyttningsupplevelse men ändå kul att träffa alla. Kusin-Saras karl Stefan orkade väl inte riktigt med, så man fick ju ta det tyngsta lasset (ironin droppar då karlsloken är biff) och han är inte sen att haka på snacket man råkar ut för jämt. När vi hade varit där i 8 timmar var jag direkt slut och vi gav oss för dagen.
Mamma och pappa släppte av mig hos Frida, som var i pysselstämning och konstruerade en jättefin adventsljusstake. Jag var inte riktigt med i det kreativa moodet såattsäga så jag hängde lite emellan med Kecke och Mackan tog min plats som pysselhjälpreda. Det blev mat och mys framför tv'n när Frida fixade kortet till Kecks.
Söndag och matchdag, fixade lite mat och sorterade tvätt innan det var dags för samling. Match mot Härnösand igen och det blev vinst efter en icke så skönspelad match. Jag bytte tröja från svart till vit och började uppvärmningen med division 4 laget direkt efter slutsignal. Det blev ännu en vinst där jag och Hjulis försökte oss på en jappe, hade jag bara tryckt in bollen så hade det ju varit bra.

Avslutade kvällen med glöggmys hemma hos Christina och Wilson, då brorsan var på väg hem från Mora.

Dundervarning?

Här sitter jag en fredagskväll och kommer på tanken att göra en skytteliga-lista såhär långt in på säsongen. Badda min panna och fram med tabletterna, men här kommer den.

(med reservation för eventuella felaktiga siffror)

Dannie:     46
Linn:         43
Lina:         43
Dojjan:     18
Sara:        13
Elin F:       12
Mallan:      10
Måns:         9
AnnaX:       9
Elin P:        7
Hjulis:        6
Abbe:         3



Eeeh, ja det var väl det.

Godnatt!

Victorious

Med en seger säger jag godnatt!

16-32, säger en del va? Då fick vi se en snurrstraff (signerad Danielle) slalomstuds-kontring (Måns) otaliga räddningar (Frida) en och annan jappe (the Twins)

Nattinatt y'all.



Och på NA's hemsida kan vi redan läsa:

ÖSK krossade Guif

ESKILSTUNA

Serietvåan på bortaplan. På förhand lät det som en tuff uppgift för ÖSK.
I verkligheten blev det någonting helt annat.
Gästerna körde över Guif med 32-16 (14-7).

Att Örebro SK klarade av att göra dubbelt så många mål som Guif överraskade nog de flesta.
Till viss del även tränaren Tomas Dunder.
_ Jag har haft en jäkligt bra känsla inför den här matchen, men att siffrorna skulle bli så stora trodde jag nog inte, säger Dunder.
Trots att ÖSK lite oväntat fick stryk av GT Söder

Matchfakta

Guif-Örebro SK 16-32 (7-14)
Målen, ÖSK: Danielle Sillrén 7 (2), Lina Larsson 7, Linn Larsson 6, Elin Pettersson 4, Therese Jämthed 3, Camilla Månsson 3, Malin Bergfalk, Elin Forsberg.

 


Stalked

Träning igår efter en veckas sjukdom och det var väl kanske inte all that. Är såklart lite kul att köra igen men orken tryter snabbare än en godispåse på dagis och de små salta boostar inte lifelågan. Men sånt får man ju ta! Eller, men borde inte men det är mycket som inte är riktigt facit.

Hursomhelst så är det match på onsdag och söndag. Jag hade mått betydligt bättre av en träningsvecka i bagaget istället för begynnande liggsår och sönderskavd näsa av mammas alla huskurer men nu får jag ta det för vad det är. Onsdagsmatchen mot Guif är en snackis sedan länge, bra eller dåligt? Jag hoppas iallafall på vinst och vägrar gå av planen utan poäng. Det ska blödas!


Jag går runt med dåligt samvete och jag vet inte riktigt för vad, det är lite skit men det kommer säkert på rätsida det också.
Ska bjuda på två Anna-grejer. Den ena blir kodad för eventuella läsare som kan ge mig otäcka konsekvenser.
Har pajat min cykel på ett sätt jag inte trodde var möjligt, tårarna rann och jag kunde inte sluta skratta.

Jag har säkrat en plats i helvetet när jag och Dunder var på stan, gick fram och talade med en kassörska och märker när jag är klar att jag har trängt mig före en tant som hade fått låna en pall för att orka vänta. Jag får kanske betala karma för den, ska rådfråga karmagurun D.

Lämnas något att önska?

Vi skulle ta ett lagfoto för en tid sen, alltid ett projekt i vårt lag. Så efter många om och men (och efter en träning då jag var lite trött och irri) så snackades det om "hur ska vi ha händerna" bla bla bla.

Då tröttnade jag, satte armarna i kors och avfirade mitt solskens-jagvilldö-leende.

Vilket kort hamnar på hemsidan?

Damer A 2009/2010

(Jag vet att D var först, men när det ändå är jag som står för "nöjet"...)

Idre -09/-10

November brukar kallas årets mörkermånad, och så känns det även i år. Vad som lyser upp är att kunna se fram emot någonting och som genom ett trollslag så displayar dannie (danielle13.blogg.se) laguppställningen till idre. YES! Där kan man snacka att ha någonting att se fram emot, det är inget vanligt folk man ska iväg med.

Hoppas Dojjan har investerat i en vit mundering, aina är efter henne överallt.


Big ups till Danielle som är uppstyrarns dottir och ska ha all cred, en stjärna i himlen och kanske en hedersmedalj!


Lisa lever också!

Första inlägget från Tanzania är läst, tösen har överlevt resan. Hon verkar till och med tillfreds med en liten pyttestråle till dusch.

Jag snackar om Lisa, vännen som blev min vän för 13 år sedan. Hon har tagit sin dröm och åkt iväg, långt utav helvete. En annan drömmer ju om en liten tripp och pizza i Vintrosa.

Nu är hon där och har det bra. Håller tummar och tår för att hon inte ska råka på någon spottkobra, alligator, flodhäst, afrikansk maffia eller ett dåligt toaletthål.

Saknar dig redan dock


She's alive!

Jodå, här är jag! Märkbart omärkbar trots mina 178 cm över havet. Jag tycks vara duktig på att bara försvinna...

Nu har jag lyckats dra på mig ännu en sjukdom, eller åkomma kanske man ska kalla det. Vilket har resulterat i 3 dagars sängliggande och en krigardag som slutade med halv medvetslöshet i sängen. Ingen träning och mitt dåliga samvete äter mig inifrån. Lite konstigt att man ska må dåligt för att man mår dåligt, det viktiga är ju att bli frisk. Men, logiken känns som ett onödigt kapitel i livet just nu när livet rullar likt en punkad boll - lite åt olika håll hela tiden.


Ska nu bli friskus totalus med en återhämtningshelg. Om jag inte är dömd till att ligga i sängen och fortsätta med mammas alla mordiska huskurer för bihålor så blir det eventuellt:
Sällskapsspelsfredag med trevligt folk
Chaffis till och från Öl & vin-mässan på lördag. Kolla på handboll och bada med Wilson.

saxat från GT's sida

Vi förlorade igår, det liknar skit eftersom vi kan absolut mer och bättre.

"I Örebro var det framförallt skyttarna Daniella, Lina och Linn som GTSöder fick se upp med men även matchens lirare i Örebro, linjespelaren nr 18 som var riktigt kvick på returerna."

DaniellE och nummer 18 har ett namn som är Anna. Priset var förövrigt dubbelduch för herrar och handcreme, undrar om det fanns någon undermening i det?

Naughty naugty Danielle

Och hon undrar varför karma ibland straffar henne? Just nu vet jag inte om karmaguden går på prozak eftersom det värsta (nu överdriver och underdriver jag i samma mening) som har hänt är att hon tog två högerskor. Ja, säga vad man vill om det men jag kan ju trösta hennes ego med att det var samma sorts skor, i samma färg bara att den ena var lite renare än den andra och som sagt.... bägge var högerskor.

Själv har jag hjälpt en tant bära upp sin rullator för en trappa och får samma kväll höra att jag är ett fläskberg, någon mer än jag som ser att det inte är riktigt korrekt?



Jag ska också härmed skydda mitt ego och högtidligt tillkännage att det var mitt citat som prydit bägge dubbel D'nas bloggar. Naughty naughty


Jag kan väl inte skriva två bloggar denna dag som sammanfattar min senast svunna tid utan att säga: Dannie är tillbaka i media och Dojjan blev matchens lirare trots att aina jagar henne. Inte klokt att stå ut för mycket när man är på rymmen, men hon har mycket kvar att lära. Aiiight!

Back on the blog

Vart ska jag börja? Ska jag börja med handboll eftersom livet börjar och slutar där? Nejvars, men mycket är det! Vi spelade hemma i söndags och jag fick spela rätt mycket och tillsammans med Elin. Vi blir alltid lika glada när vi möts i zon 3 i försvaret.

Nej, jag orkar inte med handbollsskrivande just nu.

Jobbade på O'learys i fredags igen, med en ny tjej igen. En riktigt trevlig Emma som hade lite horn i pannan ibland, jag kunde lugnt sköta mina sysslor medan hon bet av de odrägliga arslena. En viss sjukgymnast och en läkare hade en rolig kväll och pajade garderobsdisken, hämnden är ljuv! Kom hem och i säng, fick ett samtal från en okänd G som var i Malmö tillsammans med min hobby-pappa Jocke (även Fridas pöjk). Nu vankas en BD, undrar hur jag kan sköta det?
Sov skönt och sedan en hel dags stress inför kvällen och vissa bitterljuva känslor inför vad som komma skall. Lisa hade hejdå-fest nu när hon ska dra. 7,5 månad, det är lång tid utan henne... Vi hade trevligt, jag och Sara blev "höga som hus" på cola eftersom det var matchdag dagen efter. De andra sparade inte på krutet... Boken jag hade klippt ihop med massa bilder och minnen blev väldigt uppskattad och jag hoppas verkligen att den kan trösta de stunder av hemlängtan som kanske kommer. Jag får klippa ihop en bok åt mig själv så jag har nåt att gråta i också. Vi drog upp på stan där förfest nr 2 ägde rum. Kommer in i en drömlägenhet och uppenbarelsen minskade inte i himmelsk anda när den var proppfull med sköna grabbar. De var lite i en klass för sig kan man väl säga... Jag blev lite pös-stolt när en (riktig hunk kan tilläggas) berömde mig för mitt handbollsspel och diverse annat som inte löst folk ska veta om. Matta som överraskade och var där slängde upp mig på axlarna i hallen och körde benböj, stort av honom.
De skulle till Frimis och jag kände att kvällen räckte då, åkte hem till en skön säng och kollade på Youngblood. Vaknade och mötte upp Dannie i karlslund för att gå en femma och snacka av sig lite skönt innan samlingen. Jag skulle inte funka annars.

Jobbade på dagis i måndags och träning på det. Allting strulade till sig både tisdag och onsdag med den där jä-la läkartiden så jag fick bittert tacka nej till jobb - helt i onödan visade det sig i efterhand. Det är inte direkt så att jag är i position för det, och inte vill jag det heller. Men jag var bara så inställd på att fixa det nu och sluta skjuta upp det. Nu verkar det inte bättre...

Christina har gjort mig blondare - två ggr. Pelle har hjälpt mig och Civko har kommit med ett bra förslag.

Helgen verkar bli dessbättre. En maskerad BD med den mystiske G plus sällskap imorgon efter att ha hejat på Kecks son. Match på lördag i Sthlm och vad som kommer efter den är ett mysterium... Man vet aldrig hur känslan är. Söndag är en försenad farsdag med middag och kanske en liten efterrätt?

Psssst...

Kan det komma en uppdatering idag?

Jag tror så. Nu ska jag köra styrkan, sola och sen hem. Ett ev. läkarbesök, mer hårfix idag, skjutsa mamma, till Pelle, hämta kamera osv...

Talk to you soon

När ska jag bli lika poppis som Dojjan?

Japp, hon hade en egen copyhoe. Hon ville va som hon, gå som hon, snacka som hon... Jag går ibland och tycker att jag själv är rätt töntig och patetisk, men nu har jag min överman! Inte för att Dojjan är nåt skit sådär och man kunde ju kopiera värre än henne, men ändå; köpa det!

Idag har jag varit dagisfröken idag och roligast var väl kanske när en annan fröken skulle förklara hur illa det går när man springer runt bordet där folk dricker varmt te. "Känn här på muggen" --> "Vadå, vill du att jag ska bränna mig eller?!"
Det var roligt där och då, han sa det med en sådan ton och min att man kunde tro att hon ville lägga honom i sträckbänk och piska honom med varma strykjärn.

Snart träning igen, först en timme med Nisse och sedan 1 timme och en kvarts handboll. Jag bara hoppas att det går och känns bättre än igår, för igår var jag under isen totalt. Kändes i alla fall så och tyvärr hjälper det inte när "bara" mina lagkamrater säger annat. Konstigt hur mycket man kan värdera små ord från "rätt" personer. Jaja, energygiver - not taker! Funderar på om jag inte är ett uppladdningsbart batteri, jag kanske behöver slängas bland farligt avfall och sedan investera i ett nytt och fräscht.

Lite neg nu känner jag. Ska sätta Dojjan på plats, så hon inte tror att hon är nåt bara för att hon har en copyhoe.
JAAAO!


Jajust, Mallan tippar mig som första utvisning på söndag. Moahahaha, isåfall klarar ÖSK sig läääänge med 6 spelare på planen.

Ut och in

Ut och snabbt in igen... Och nej, inte för att någon tror det om mig vid det här laget men, det handlar inte om att ligga.
Jag skulle ut och ta en före-frukost promenix idag också, kom inte så långt eftersom det blåste isbjörnspittar ute. Kom hem och fann 4 missade samtal från mamma, tänkte att nu jävlar har det hänt nåt. Men de ville bara ha mig att jobba ute i Glanshammar så det var bara att kasta i sig lite frukost och ratta iväg.

Har gått helt okej idag men man blir ju såååååå trött. Och så träningsvärken efter gårdagens inkast med medicinboll gör inte kroppen lättare idag.
Men snart är det på det igen, 1 timme och 45 minuter handboll. Det är alltså 105 minuter handboll. Efter det ska jag hjälpa Kecke och Weisman att flytta grejer kors och tvärs. Nu ska jag förbereda maten åt far så han blir lite underlättad.

Skulle greja med hår tillsammans med Christina imorgon men ska jobba då också. Får kanske bli fredag? Uppskjutet många ggr denna veckan, men så blir det när en är tim-vikare och den andra småbarnsmamma...

torsdag: jobb, träning, kolla över teckensnitt med Mix och fixa presenten.
fredag: ev. jobb, träna, hoppas på hårfix, hålla Mix i handen, jobba på O'learys
lördag: sova, roligheter med laget, Lisas hejdå-fest och chaffis till stan
söndag: match

vem säger att arbetslösa har tid?

71% idag, vad händer?

Jag tror inte att Facebook är att lita på... men vem är jag att döma den här dagen innan den har tagit slut? Varför jag tvekar är att jag vet vad som återstår... En hoprafsad träning eftersom vi inte har idrottshuset idag så vi trycker in oss i eyrahallen. Hoppas hoppas hoppas att huvudet är med mig idag. Och sedan hem för mat och DH, men det kanske är lycka för mig? Jag gillar ju både mat och DH...

Började dagen med en lååååångpromenad med Lisa, en sväng förbi hennes syster och lilla Felicia. Kan inte förstå hur liten hon är, Wilson känns som en bamse och jag tvivlar på att jag själv någonsin varit sådär liten. Skönt att kunna stjäla lite tid från Lisa som åker väldigt snart. Tiden går så fort och jag bara hoppas att de 7,5 månaderna när hon är borta går rätt så snabbt också. Hejdå-fest på lördag och jag ska försöka att inte gråta. Lycka till, till mig som lipar för de mest oväntade saker.
   Gårdagen var mycket trevlig, blev mat på Pitchers efter många om och men. Filmen var inte direkt vad jag hade väntat mig men jag tyckte att den var bra. Han var en sån otrolig perfektionist och med publikens bästa i tanke. Mycket "love" och Gud, men han är lite kung på det han gör, eller gjorde.


Nu ser jag egentligen mest fram emot att komma hem igen...

67%

Måndag och starten på en ny vecka. Test på det alltid så sanningsenliga Facebook säger att jag är 67% lycklig idag... Ja, varför inte?

Ska gå ut och äta och sen på MJ-filmen på bio ikväll med Emil och Christina. Ska bli riktigt mysigt och farfar får vara barnvakt. Det tycker han är kanon, mamma blev lite avis så hon kommer säkert sluta upp med de två karlarna framåt kvällen.
Pratade med Karro förut och blev bara sådär kontigt jätteglad av att höra hennes röst och att hon mådde bra. Ja, det kanske blir en bra dag idag!

Dags att fixa lite lunch och sedan börja pyssla med en överraskning till en väldigt fin vän.

vinst igår!

Vi drog till Bollnäs okristligt tidigt och "gjorde stan" (det var mer en by) någon timma innan det ens var dags att gå till hallen och börja laddningen på plats. Det gick vägen, kändes mer som förra säsongen än tidigare och det var riktigt kul.

Vinst med 26-31 efter 6 mål på straff av Dannie, vem har sagt att man mår bra av variation? Larsson-twins gör sitt och igår såg man t o m armarna uppe ibland, fattar inte att jag börjar skriva om prestationer för jag kommer aldrig orka klart. Min kära vän och kollega ElinFopp var grym igår, det får avsluta de individuella prestationerna. Eller, våra målisar var sköna igår, byttes lite som utespelare men gjorde det bra!


Det funkade, trots fredagen. Nu spelade jag ju inte speciellt mycket, kanske 7-10 byten bakåt men ändå. Lite träsmak i arslet och tokont i huvudet efter min obefintliga blåtira. Den kanske kommer senare?

RSS 2.0