dagen efter alla smärtans dag

Kort referat från helgen, maxsallad upplockad på väg till samlingen, ramlade in i en stor buss - men ack så fel vi hade. Vi skulle ju resa sardin-style till Nyköping. Vi startade bra, nedhåll och spärrar satt som om ett år aldrig har gått, men då kände Dannie att det fick räcka. Rött kort på min radarpartner 20 och några minuter in i första halvlek, sen blev det uppförsbacke. Lyckades kamma hem matchens lirare (en riktig skräll!) och hostade mig hem till Örebro. Blev panikkissnödig strax innan universitetet, kommentarer överflödiga.

Genomled den där kvällen som jag fasat för i nästan ett år, natten var lång och alla hjärtans dag fick inte världens bästa start. Krigade mig hostande igenom en dag på jobbet innan jag åkte ner för att hälsa på träningen. Dagen fick ett ljussken när jag kom hem på kvällen, på dörren hänger en blomma och ett kort. Anonymt, och ingen hjälte har gett sig tillkänna ännu. Glad blev jag iallafall!


Fortsätter hosta mig igenom nätter och dagar, så detta börjar göra mig förbannad. Ska följa Jonas råd och traska till ICA för att hamstra Tropicana. Det kanske går bra ihop med de chokladhjärtan som ramlade in i ett paket idag, härmed förlåter jag min mamma för gårdagens sms.

Ger min trisslottsteori ännu ett försök. Förra året testade jag med trisslotter på alla hjärtans dag efter att ha tänkt på den gamla frasen "Tur i spel, otur i kärlek", så är det någon dag som jag ska kamma hem miljoner så är det ju den dagen. Den gick åter i stöpet... Fick ännu en lott idag, låter den mogna och ska skrapa fram min framtid ikväll...


/hostar fram magrutor

Ett år

525600 minuter, 8760 timmar, 365 dagar - ett år.

En del kan hända...

Jag minns tillbaka, ett år på dagen. Då skulle jag också spela match, hade inte sovit speciellt många timmar men jag var lätt och flög några centimeter över marken.


Återstår att se hur denna dagen ter sig, men med tanke på att jag dödade en halv smörgåstårta igår så kommer jag nog knappast flyga. En sidekick är iallafall samma som förra året, tack för det Dannie!

fredagsfundering



"Jag vet det där med blommor och bin, men vart fan hittar man de där jävla bina någonstans?!" - hemlig kvinna



halsens seger

Har sällan tvekat så mycket för att skicka iväg ett sms som idag...

Nu blir det läktarplats i afton, men det får jag ta. Jag kan skrika lika mycket därifrån, nästan mer eftersom att risken att laget blir straffat för mina utsvävningar är minimala. Det kanske blir ett riktigt genidrag?


Nu ska jag hugga tag i städning och disk, sedan mig själv. Man ska ju tydligen se representabel ut... Hur jag nu ska lyckas med det?
Ska heja tusen på mina damer, och eftersom jag inte kan vara kvar och se u-laget så ska jag peppa upp Dannie till max. Den svarta muren måste fortsätta, den kommer ju troligtvis igen på söndag.


I afton väntar sedan klyftpotäter, bea, lövbiff och nattsällskap med den fina Lisa. Tusen mys att få skeda upp henne, tror att hon bävar för att mina nattliga fasoner från yngre år upprepar sig. Men det återstår ju att se...


/alvedon är min vän

en söndag..

Efter en incoming-stash fredag/lördag, samt späckad lördag för att hinna umgås med älskade så ligger jag däckad i soffan, dricker litervis med te och måste släpa mitt sorgliga arsle in i duschen för att fixa mina söndagsmåsten.

Fick mycket nya tankar i mitt redan proppade huvud igår så det blir nog lite mind-dribbling i afton.


"Man får skapa sin egen lycka, ingen annan gör det åt dig.."



Längtar tills jag får ligga och kisa mot solen, se ut som SkallePer när jag precis kommit upp ur havet, slå nya rekord med beachtennisracket och tvätta sand ur håret...

multipla... personligheter

Har vaknat flertalet ggr inatt, av att jag skrattade, sedan av att jag grät. Jag tror att jag lider av nattlig schizofreni...

Dags att ta tag i saker!

Har avslutat dagens första jobbpass på apoteket, sedan haft kvalitetslunch med mannen i mitt liv och ska nu slumra in för att sedan jobba av kvällens gyllene timmar i garderoben tillsammans med B-falk.



/ soffläge


RSS 2.0