slutet på veckan

Söndag och ännu en vecka går mot sitt slut, jag brukar inte vara ett fan av söndagar eftersom de är dagen före måndag och en dag som oftast avslutar en skön helg. Men idag är jag av annan mening, jag vill ingenting annat än att den här veckan ska vara slut och jag får börja på en ny fräsch vecka.

Jobbet på Olerran var som vanligt roliroli, jag blev som vanligt lite lätt folkilsk framåt kvart över 2-halv 3 (stackars Elias och Erik), Emma förgyllde, kollegorna bringade glädje och ett par kommentarer från gäster som klingade fram asgarv. Kort och gott - en vanlig fredagskväll. Jag blir lika glad varje gång någon kallar mig vacker, oavsett om de har sett för långt ner i glaset och känner mig. Vacker är ingenting jag är bortskämd med att höra, men one more time i fredags.

Lördag och lek stod på schemat, men först Stadium outlet och två par nya skor och en alldeles för stor, men fin, tröja. Sedan var det hoppborg på schemat och filmer och kort kommer komma inom kort. Kollade på det igår, och vi är inte friska. En timmes hoppande orkade vi med, sen var vi för trötta och svettiga för att fortsätta. Lekte då lite med Wilson som sprang runt i sin gåstol innan dubbel-Dna åkte för matintag och jag och Jessica satte oss i bastun.
Kvällen spenderades i mysbyxor hemma hos Frida med sushi, chirre, cola och film. På det hela en kanondag!



Idag är det match mot Irsta, mitt största problem nu är:
1. Hur ska jag komma till samlingen?
2. Hur ska jag få med mig mat?
3. Kan jag stilla adrenalinet någorlunda?


Later skater

preppar för en comeback

Gårdagens städning gick betydligt lättare än senast, kan kanske ha berott på utomstående omständigheter som lite för mycket träsmak - eventuellt. Träningen var en saga för sig, coaches har börjat anamma "stoneface" på riktigt och svetten lackade som aldrig förr.

Jag blev uppringd för arbetsintervju på måndag också, hoppas på det nu! Ska hunken få rätt, ska det lösa sig dirr? Isf har han kommit närmare en plats som livsguru.
På tal om livet så ska jag bitchslapa mig själv tillbaka till där jag ska vara, jag vet inte vad som har skett den här veckan men det är så ovärt. Speciellt nu när jag har lite mer kött på benen gällande "min rosa elefant" och har nästintill tagit ett beslut om det som känts jobbigast. Det kommer inte gå över en natt, men självövertalningen är i full process. Jag blir lite less på mig själv när jag nojjar över en grej som får mig glad egentligen, så jag ska försöka låta det vara. Fick ju bara glädjande i onsdags - egentligen.

Idag ska jag till resebyrån med Pettson - sunshine
Träffa Emma tidigare på jobbet för att äta - mytche bra (och hålla regnet borta)
Jobba en allnighter på Olerran


Imorgon ska jag leka, i ordets sanna bemärkelse, tillsammans med mina vänner. Hoppa hoppborg och gunga takgunga - spela lite sport. Kvällen är vigd åt mys med min pärla Frida som är en ovärdelig flytväst åt mig i stormiga tider. Eventuellt får vi utökat umgänge i form av bigpig T och Mallan kanske.



saxad från theresejamthed.blogg.se


Mallan: Ska du göra nåt kul i helgen Anna?
Anna: Mjaa, hoppa hoppborg och leka. Eller vad menar du?
Mallan: Ja precis (menande leende)
Anna: Vill du hänga på eller?
Mallan: Ja, jag väntar ju bara på en inbjudan
Anna: Ja, du får ju självklart vara med. Det var ingenting tokstyrt direkt.
Mallan: Nej, men du jag kom på att jag kan inte på lördag.

En sån där som var grymt rolig där och då, de som närvarade kan tänkas dra på smilbandet även vid detta taffliga försök till återgivande. Och allt är väl värt för ett leende....


Lätta på locket lite...

Jag sög tag i dagen igår, tyckte jag. Toktränade och gick ut på en lååångpromenad i solen. Var på otroligt ruttet humör trots det vackra vädret, blev inte bättre när jag inte skulle få mysa på kvällen och jag tyckte att karma har straffat mig nog. Kom på att jag hade spontanbokat en frisörtid på tisdagskvällen och åkte till frissan, klippte av mig x cm och kände att någonting ändrade sig iaf. Köpte present till kusin och armband till mig själv på Embracedesign innan jag skulle ta mig till bilen och åka till Christina. På vägen möter jag två män med 3 barn, männen är kanske 40+ och av utländsk härkomst, när jag ska passera så låter den ena "kss kss kss" samtidigt som det känns som att han klär av mig med blicken. Humöret som legat och pyrt under ytan bara brister och jag ger honom en ordentlig utskällning om att jag inte är någon jävla katt och han är alldeles för gammal för att hålla på sådär när han har sina barn med. Någonting ditåt och sedan marscherar jag iväg... Så mycket för tålamod och lång stubin.

 Riktigt svinförbannad blev jag...


Hade en kanonstund hemma hos Christina med henne och Wilson, vi pratade om det som är just nu och hon hjälpte mig lite med tankarna. Vilket toppenklipp brorsan gjorde när han träffade henne, jag är så glad för dom! Dagen verkade ljusna ytterligare när 3xH kanske kunde avsätta lite tid på kvällen för mig och jag fick hetsa hem för att göra mig iordning för Mallans lilla get-together.

Svängde hem till hunken när han hade landat efter jobbet för att mysa framför OS, kollade på skidsprintstafett-diverse och tyckte faktiskt att det var bra. Är lite orolig för vad han har för inverkan på mig när jag tycker det är bra med skidor... Högg djävulen i hornen och tog upp min "rosa elefant", var lite jobbigt men jag tror att det blev bra. Jag ska ta dagen som den kommer - ge det ett gott försök. Jag fick sova underbart skönt i alla fall och ska idag träna (x2?) promenaden är avklarad, städa x2 och fortsätta med reseletandet. Resebyrå imorgon, kan inte med dessa sajter längre.

Akta sig

Träningsvärken: total! Jag trodde att de överdrev förra veckan, men den där böjda plankan tog musten ur bröstmusklerna...

Strålande sol idag och jag hoppas med den skölja bort lite mörka tankar och funderingar. Känner att jag börjar komma farligt nära en Anna-dipp och göra mina vanliga misstag när jag egentligen borde plocka fram mitt a-game och göra det bästa jag kan för att få det dit jag vill.
Jag ska försöka ställa om verksamheten - det är inte lätt!


Gjorde ett riktigt fynd i hyllan igår, letade fram mina En fyra för tre-dvdskivor som nu går varma. GULD!

Jag vill ha sooooooooooooool, satt och kollade resor igår. All inclusive på Mauritius, 4500:- för en natt... taget!


Dags för lite flyt?


23e

Fredagen på "Lärkan" blev som vanligt - succé. Man slutar aldrig förvånas över folk och kollegorna är en klass för sig. Fick äran att hänga lite med Martina som visade sig ha hockeykoppling via sin bror till min far - skräll. Skjutsade hem lite töser för att sedan ha bil-häng med Emma en sväng in på morgontimmarna. All lycka till den tjejen, hon är värd!
Somnade runt 5-tiden och vaknade kl 9, kunde inte somna om. Det är helt otroligt! Ute var det totalt snökaos men jag blev upphämtad av 3xH och vi spenderade lite shoppingkassa på Lager 157 och Marieberg innan tröttheten och hungern spelade in och bilen rattades mot Kumla. OS, tacos, 2½ men, Beck och en hel del sova får man väl säga kvitterades ut denna lördag. Fick tokskotta fram bilen på morgonen då vädergudarna hade haft ordentligt krig under natten, men jag kom hem och var glad. Frukost på Java och sedan samling till match som hade blivit försenad, jag var äckligt taggad. Vi förlorade med 2 bollar och jag skavde trä hela matchen, riktig pissförlust. Åkte hem och åt en samlad familjemiddag då bror var med innan jag och mamma åkte och städade. Slangen gick sönder så jag blev dyngsur - ganska talande för mig denna söndag som ändå hade börjat så bra.

Måndag och jobb som assistent.
Sedan blev det mörkt, kan inte säga så mycket om det mer än att jag blev väldigt, väldigt rädd.

Tacka höjdarna för att man har sina päron och härliga vänner som håller i en...


Idag blev det en lååååång vinterpromenad i solskenet för att hitta lifelågan och få lite luft- många tankar som virvlar i skallen och någonting som skaver i magen. Hoppas det ger sig - något måste hända!

Grattis Fricken!



Happy B-day to you! Jag hade många idéer för att reparera mina inställda dejter, just på din födelsedag.
Hoppas du får en underbar dag!

Vad är det för straff?

Något är allvarligt fel, jag vaknade för tidigt av att mamma stod inne i min garderob och letade efter en tröja. Men sen kunde jag inte somna om igen. Vad fan är det?! Jag börjar bli orolig för mitt välbefinnande. Idag får jag lov att sova middag om jag ska vara vid liv inatt när det är dags för urspårning deluxe, såg på schemat att Emma sviker och avviker kl 1. Inte om jag får bestämma...

Började gårdagens träning med att börja störtböla nere på ÖKK, vi ska få tillökning i ÖSK-familjen (ingen ny spelare, iaf inte än på 15 år) och jag blev så chockad att det blev ett serietidningstjut. Träning sen och jag sprang som en tok, hamnade ute till höger och försökte ha lite kul. Jag lyckades på något vänster göra en felvänd knorr med vänstern in i mål - köpa mig! Var helt slut efter träningen och 8 vändor kontringar, tillsammans med den underbara nedjoggen från helvetet. Tänkte skynda mig till tusen men fick ett sms som slog av på takterna och Dannie körde hem mig istället. Helt färdig la jag mig på golvet med strumporna på och surrade i en timme, fick prata av mig lite och en timme gick så helgen kommer tidigare.

Jag hade många planer med den här dagen men eftersom det snöar dasslock och isbjörnar så kommer jag antagligen skjuta på dem allihop. Jag vill till brorsan så jag får träffa dem, har inte pussat på lillprinsen på ett tag nu. Det återstår att se vad som sker... Jobb på Olerran ikväll är spikat - har smådåligt samvete för att jag tackade nej till div 3 matchen men jag hade faktiskt en upp där.

imorgon är det lördag... great success!


den här är till dig min vän T, med hopp om att locka fram ett leende.


2 cool 4 school

Jag vaknade och var i chock, klockan stod på kriminella 04.03 och jag kunde inte somna om... Helt jävla ofattbart och jag snurrade järnet. Tillslut ringde klockan kl 6 och jag skulle gå upp. 2 timmars morgonsömn åt skogen, och det är så olikt mig att en blek Oprah skulle vara mer normalt.
Gjorde min första dag som assistent, gick brevid en annan tjej idag och det gick kanonbra. Kommer bli lite tider här och där nu, får se vart det bär av med alla mina jobb.

Träning ikväll och sedan kanske det blir ett litet torsdagsäventyr för att lysa upp vardagen litegrann, det återstår att se.


Jag är lite för frän för mitt eget bästa...


liksom glad

Jobbade på dagis igår och det gick finnemang, men barnen bara försvann liksom tiden. Klockan var fem och det var dags att bli upphämtad av spelarbussen då div. 3 match stod på schemat mot Irsta. Vi fick värma upp en kvart i en korridor, sen inne i hall tio minuter kanske och sen match. Vi förlorade och jag tyckte att det var skit med allt trots en okej insats. Jag satte några i golvet i alla fall... Gisse släppte bomben att jag hade gjort 8 (!) mål och det har inte skett sen jag var liten, så jag blev övernöjd. Spelade med nummer 13 på ryggen, är det där det sitter måntro Danielle?


Idag har jag varit på snabb restvax, svettats, lagat mat, provat sommarkläder och gått på stan med min kusin. Råkade bli en del kassar med hem, en klänning, kjol, tröja, två ögonskuggor, två linnen och ett par jeans. Riktiga fynd dock! Det blev snabbmat hemma hos Frida innan vi åkte mot Kumla för att heja på hockey. Tyvärr bidde det förlust för grabbarna i rött ikväll och (H-H-)Håkan höll på att punktera min lunga när jag hälsade efter matchen, men jag är nöjd ändå.

(Okej Frida, j-----ligt nöjd!)


Mycket dags att kika resa nu!


same ol' same ol'

Först och främst så tackar jag återigen PD för hans gedigna arbete. Och tar därmed tillfället i akt att svara på mina två kommentarer:

Mackan: Klart han inte tar betalt, han är ju en hedersman som bara tycker om sina vänner och vill smita från vanligt arbete när en söt flicka ber om hjälp.

PD: Se ovan. (Klart det blir en öl eller 5, kanske t o m en GD)

 

Idag åker Lisa igen, 4,5 månader. Jag kommer sakna dig igen och tycker faktiskt att det här med att du ska komma hem och åka igen är lite svinigt när man har vant sig att du finns några hundra meter bort.
Tur att jag har Pettson att sakna dig tillsammans med, du hörde ju hur bra vi var på det.
Citat från gårdagen: "Jamen jag kunde väl säga nej! Jag var ju full!" Känns lovande...


Hittade en riktig guldgruva när jag letade lite bilder igår, så jag ska smacka upp några här då och då tänkte jag. Mycket nöje!



Mycket fräna, syskonen Axelsson



Fresh look

Wooow woooow wooooooow!

Det har hänt lite nytt, kände att jag behövde ett ansiktslyft och eftersom det inte går att polera en bajskorv (citat: Fredrik Granberg) så fick det bli på bloggen istället.

Stort tack till min webmaster som debiterade mig för 1975:- med valfritt betalningssätt.

  Denne glada karl hjälpte mig så snällt! Tack till PD



Gårdagen var riktigt bra och ingen är mer förvånad än jag som brukar vara som ett åskmoln på alla hjärtans dag. Kvällen blev perfekt med god mat på Pacos, trevligt sällskap i Dannie, Dojjan och Mickan och sedan en bra film. Jag var på helt rätt humör för Valentines Day och att sitta brevid Dannie som lägger asgarv i biomörkret drar inte ner plusfaktorn. Vi satt i mitten, mitt bland skogen av alla hånglandes par. Jag förstår inte riktigt tanken med bio då, men det är ju en fråga som jag ej kan besvara.

Idag är det fix&trix innan det är dags att träffa Lisa och Sara och sedan åka och träna. Får se om det blir en måndagsdöden idag också...

Håll era tummar för mig, och hoppas att jag inte har gjort bort mig som vanligt!

all hearts day - to you

Glad alla hjärtans, folket!

Fredagskvällen på Olerran: Det var GALET mycket folk, jag "debuterade" på golvet och gjorde nog smärre succé (är att överdriva). J.Weiseman kikade in och blev såld på stämningen och folket som hänger där, hon är mer än välkommen att hänga där oftare. Fick en komplimang som drog ner asgarv.
- Kille i 25-30 årsåldern lutar sig mot dörren och säger. "Du vet att jag är läkare och... jag skulle älska att sätta EKG på dig"
Jag tycker så mycket om kollegorna (idag på alla hjärtans får ni en stor puss)

Var rätt trött när jag vaknade på lördagsmorgonen efter lite för lite sömn men glad ändå. Gameday och frulluch inhandlad på ICA innan jag tog tillbaka min plats i bussen, då tvillingarna med bihang gick på senare. Var kul att få lira igen och jag och min linjekollega Elin målade dubbelt bägge två när vi vann med nätta 41-14. 27+ mål - catjing!
Kom hem och var dödens trött, fick sällskap i tv-soffan och blev småtvingad att kolla på skidskytte. Jag uppskattar tydligen inte sporten så mycket som jag borde bara för att jag är född i Närke. Sov underbart gott trots något som tryckte i skallen och racade klockan imorse. Överträffade mig själv med att göra äggröra, bacon och köttbullar och agerade sedan lite chaffis innan mötet med arbetsgruppen.
Nu återstår middag och bio med Mickan, Dojjan och Dannie för att sätta guldkant på denna söndag.
Alla hjärtans känns inte så mycket skit som vanligt...

Min teori om trisslotter på alla hjärtans dag för ofrivilliga singlar visade sig dock vara en riktig skitidé, blev inte en krona rikare.


Lisa's back

Blev väckt på ett läskigt sätt imorse, drömde att Dojjan stog och skällde på mig och jag vaknar precis som jag ska till att springa därifrån gråtandes. Why Dojj, why you yell at me like that? Hade fått ett inte helt hundra sms heller och blev uppringd med förklaring av Mickan som inte hade fått en underbar morgon direkt.

Jag har träffat Lisa en sväng, underbara tjej. Fick ett jättefint armband och halsband från massajernas underbara smyckeskultur och en lång (men ändå kort) utläggning om resan. Mycket mer finns att berätta! Hon är förövrigt pissbrun och så jävla snygg. Inte för att hon åkte iväg och var ful men nu var det något magiskt... Kul att jag omger mig med snygga vänninor (och en och annan snygg killpolare också iofs)

 (Jag var tvungen att ta en bild när t o m Lisa ser lite blek ut)

Som jag har saknat den här tjejen och så drar hon iväg igen. Kommer hem i början av juli...



Jag har lite ågren över vad jag egentligen gör här. Jag är inte ute och jobbar eller reser någonstans, jag jobbar ju knappt här hemma. Jag har inte flyttat hemifrån (fast nu vill jag det mer än någonsin) och jag äventyrar inte ens speciellt mycket på hemmaplan. Tränar, äter och sover 11½ månader om året känns det som... Känns det värt? Skickade en efterfrågan på ett par vita dosor i samma variant som de röda jag köpte för ett tag sen, då finns de inte såklart - straff på straff på straff (mina i-landsproblem)

Idag ska jag vaxa mig igen (underbara smärta) för att minska luftmotståndet till morgondagens match. Ja, nu får vi se hur det går denna gång, är iaf taggad till tänderna av många anledningar. Jobbar på O'learys ikväll också, kanske får ett psykbryt tillsammans med Emma framåt 2-tiden inatt - vem vet?


Later skater, ska reparera förhållandet med min mor och gå in på banken....

Hangout with mr Ågren

Jo, det är så. En ångestladdad tös med sovande fot i skrivande stund... Jag vet inte riktigt vad det är som klämmer hårdast, men någonting är det.

Försov mig på rasten idag, hade ställt klockan helt galet och vaknade med ett ryck av att Emma väckte mig (som tur var!) Inte sådär jättebra jobbat av Fröken Axelsson som förövrigt inte har en aning om hur länge jag sov nu när det kom på tal.


Surfade in på min valentines blogg (Thereses) och såg så härliga bilder

Saxad från theresejamthed.blogg.se

Sådär glad vill jag också vara tillsammans med mina vänner, det svider det lilla extra eftersom jag var sjuk och satt i mörkret när denna bild knäpptes.


Hade en riktigt mysig kväll igår trots de ändrade planerna, Frida och Jocke är riktiga pärlor. Frida briljerade i köket med viss assistans från mig och Jocke, och sedan tillbringades kvällen i köket med god mat och dryck och trevligt sällskap.

Puss på er två som är så goa mot mig!


Glädjeämne!

Dojjan bidrog med ett stort när hon styrde upp f-ttsöndagen på ett utomordentligt sätt och det är synd att det ska hamna i skugga men....

LISA ÄR HEMMA!
Om så bara för en vecka (för att sedan åka iväg 4,5 månader igen på dessa 3 hon har varit borta från mig nu) så är denna blonda och nu säkert äckligt brunbrända tjej hemma i Öret! Pure joy


omstrukturering

På tal om min vikt...

Dagens på dagis:

"Pippi är typ starkast i världen. Hon kan lyfta sin häst! Kanske kan hon till och med lyfta dig Anna"

Tack för den!






Har idag, som ovan kanske hintar om, jobbat på dagis där smittan härjar fritt. Nyast insjuknade: Mikaela med B, aj aj. Fick ett sms av Therese som lyfter årets ångest-dag mången hack i mina ögon när hon styr en härlig kväll i biomörkret. Jag hatar förövrigt denna dag och har nu hatat den i över 3 år, lonelyness rules! En dag då ALLA kära par verkar infinna sig precis där jag ska vara och att inte hålla handen verkar vara något straffbart. Har bestämt mig för att satsa på att skrapa trisslotter på söndag, tur i spel - otur i kärlek. CATJING!

Det blev inte den onsdag som var lite tänkt, utan det blir istället tacos och mys med mina hobbypäron Frida och Jocke. Det var längesen vi hade en ordentlig familjekväll och nu måste det ju firas att de har hittat och ska flytta in i gemensam lägga. Jag bara hoppas och utgår ifrån att dotera får en säng, om än hopfällbar.

Jag gjorde (bara sådär i förbifarten) en otroligt pissnödig träning igår, när jag verkligen skulle behövt vara bra! Känns inte kul alls - synd!


BMI

Gårdagens träningspass hölls på itrim där Terese jobbar, de vänder sig först och främst till kunder som vill motionera och gå ner i vikt. Gick in på deras hemsida och kunde där ta ut mitt BMI, ni vet de där roliga siffrorna som säger om man är överviktig eller inte.


Min dom löd följande:

Du har ett BMI på 25,5 vilket betyder att du är överviktig. Du är dock i gott sällskap med nästan halva Sveriges vuxna befolkning. Som viktminskningskund kan vi hjälpa dig till en snabb och varaktig viktminskning med nya vanor inom mat, motion och motivation.

Tabell för BMI:
<18,5 18,5 - 25 25 - 30 30 - 35 35 - 40 >40
undervikt normalvikt övervikt fetma svår fetma mycket svår fetma


PHAH!


Träningen var grymt jobbig dock, vi blev helt sjöblöta av svett och det var ett roligt komplement. Gick väldigt snabbt och är absolut något som jag ska promota för!

Blev precis inringd som flyttgubbe till Glanshammar, sen blir det förhoppningsvis tid till att träffa Christina en sväng innan träningen och efter den kvalitetstid.

Later skater!


Massivt inlägg efter helgen

Först och främst: Fredagen från helvetet.

Jag kommer till jobbet och var på glatt humör trots att jag precis slagit en vurpa ute på drottninggatan, skaffade mig en ny bekantskap i O'lerranfamiljen då Denise börjat jobba hos oss. Sen börjar det, och det slutar aldrig. En helt sjuk kväll som avslutas med ett rejält meltdown av mig och Emma under städningen. Emma snackar dålig engelska: "I sleep with Santa's brother. He's my sex-Santa and I love it. He's not so hairy, I don't like hair, then I wax them." och jag kontrar med Pattes version av ryska.

Att man sedan får sova och bli väckt av en bror som smäller i ytterdörren är en annan historia, nu fanns ju min älsklingskille att mysa med så jag lugnade mig.

Lunch med laget på Rosalies och där lite omstrukturering av kvällen med en stor stjärna i himlen och puss i pannan till Linda som hjälpte mig. Iväg till Idrottshuset för att ladda för match, var riktigt skönt att vara tillbaka och jag hade sån grym känsla i kroppen inför matchen. Nisse sa till mig på uppvärmningen att jag såg spänstig och snabb ut, kan man få bättre boost? Precis innan vi ska in i omklädningsrummet tar tränarna mig åt sidan, "åfan, ska jag få starta idag" tänker jag. Men ack så fel jag hade, jag fick istället duscha och se matchen från läktaren då vi hade 15 spelare till uppvärmning och tillåtet antal på matchuppställningen är 14 st och tränarna hade meddelat att en spelare skulle få gå av efter uppvärmningen.



Jag kom inte mycket längre än såhär, kan man säga.


 Nog om handbollen för den får mig lite låg att tänka på nu, jag blev så ledsen i lördags. Men jag fick mycket trevligt sällskap på läktaren, om man ska se det från den ljusa sidan.
Vi gick ut på kvällen och det var så himla kul att dansa! Hade en perfekt kväll och hinkade i mig mången glas vatten (var jag klok?) framåt småtimmarna. Jag snöpulade en kille grovt på uteplatsen efter att han råkat kasta en snöboll på mig och bidrog starkt till Davids blåa bröstvårtor... Var än en gång med om en sjuk kväll som skulle passat på tv, vaknade upp och mådde prima!
Åkte hem för att snabb-duscha så jag och Mickan skulle hinna heja på Frida men tiden rann iväg så jag slog av på tempot och vi åt söndagsmiddag med mamma och pappa innan vi åkte till Kumla för att kolla på hockey. Lämnade min utlovade "present" och fick med mig blommor från första målskytten - till SnyggEmma såklart! :)
Menyprovning på O'lerran och umgänge med dessa sjuka människor som jag kommit att tycka så mycket om. Att bolldansen inte finns på film är ett straff!

Who's the man?

Martin Björk, that is!



Nu är jag tillbaka i vardagen efter en äckligt lång, tråkig och ovärd sjukdomshistoria. Veckan drog igång med dödsträningar för mitt stackars otränade arsle, och de stackarna som redan fått genomlida detta helvete x antal ggr innan var väl inte så jättenöjda heller kanske. Men, skönt att vara igång!
Har jobbat lite på dagis (gick toppenbra trots mina sömnsvårigheter i tisdags) och idag är det jobbsök, massa fix&trix innan lillprinsen kommer hit och jag ska dra iväg till jobbet.

Match imorgon mot GT, 15 spelare kallade varav en får gå av planen och slita läktare efter uppvärmningen... Fingers crossed! Blir jobb även på lördag kväll så det ska mycket till för att ha sömnsvårigheter på söndag.

RSS 2.0