Jarrå

Jag är så trött och så förbannat GLAD!

Vann vi eller?
Ja, jag tror det!




Tack för kaffe och brö'. Kyss mig i arslet och adjö!

Roli roli

Har idag jobbat på apoteket, något som jag såg som helt underbart efter en vecka i social karantän. Lyckligt leende och småsjungande jobbade jag av de få timmar som lördagen bjöd.
Har sedan sprungit på IKEA med Mickan som ska flytta hemifrån, snabbsnackade med Lisa och Anna-Karin och kärade ner mig i en soffa.

Jag såg förövigt min blivande man igår när jag var och tränade. "Axelsson" tatuerat stort över ryggen, han var dessutom hängiven Djurgårdare, men vem är jag att vara kräsen?

Ikväll ska det bli sköj!
Jag, Mickan, Tess, Abbe och mammsen ska på Footloose. Wei!





Imorgon är det kvalmatch 1. 14.00 i Idrottshuset och det kommer bjudas på ALLT!
Komsi komsi

vikten av mössa

Nu är det ju kallt igen och vikten av att hålla sig varm är stor! Det är inte kul att frysa om öronen...

På tal om det så har jag sedan jag var liten fört en debatt med min far om hur han har sin mössa, och skrattat åt hans "mösstil" och funktionen som den ska tänkas fylla.

Men han har mött sin överman i Västerås! Jag, mamma och Mickan var och kollade på hockey och denna snubbe satt framför oss...



(det är alltså ingen mössa med en liten boll på, utan en toppluva eller vad de kallas...)

snö igen

Där får man för att man är lite lycklig över vädret, detta aldrig för gamla samtalsämne som man absolut inte kan göra nånting åt men likt förbannat irriterar sig över. Två dagar sol byts mot hur många dagar av snö, vind och kyla? Pisspung!

Nu ska jag inte vara bitter, jag är feberfri idag och har fått en läkartid nästa vecka. Så kanske det kan ta stopp med de här dumheterna en gång för alla. Och jag vill träna! Jag vill jobba. Undrar hur mycket de har saknat mig?
Det finns ingen som ställer dumma frågor om elektronik och håller med i alla samtal eftersom då kan man inte vara dummare än nån annan. Ingen som tar Olofs stol i fikarummet. Ingen som surmulet påpekar att Daniel är dum i huvudet för att han ständigt tjoar "snart är det måndag igen!", ingen som roar ett helt fikarum genom svårigheter att ta sig upp från stolen p g a stelhet. Ingen som sprider morgonbitterhetens nyheter om idioter i busskön eller alternativa cykelrace på väg till bussen - ingen gör ju allt det där om inte jag är där!  Jajusst, jag kanske gör lite nytta också.


Någon vill mig någonting, jag låg i sängen och läste teoriboken när mobilen ringde. Hemligt nummer, brukar vara mamma eller eventuellt Mickan men det kan också vara jobb.
Men det som jag fick i örat var ingenting annat än Björn Rosenströms "Anna".

Ungefär:
"Här sitter jag vid mitt matsalsbord, så liten och svag på denna jord.
Jag skyller all min enkeldom på Anna"
osv osv...

Vem kan det vara som jag har lyckats påverka nu?


solsken

dagen då neråt är åt rätt håll - tempwise!
nu håller jag tummar och tår för att den fortsätter neråt och jag ska få konsultion av läkare senare idag.

eftersom jag har legat i min säng och febersvettats istället för att svettas tillsammans med mina töser i idrottshuset så blir det nog läktarplats för mig på söndag. så jag funderar... det vore ju synd att bli en sensation som hejarklacksledare för då blir jag säkert förpassad till läktaren resten av kvalet, men vem är jag att hålla tillbaka?
det löser sig, sålänge vi gört bra och tillsammans (visst tessan, visst)

imorgon hoppas jag vakna feberfri och åka till jobbet - träna och sedan åka hem och somna trött och lycklig.


ÖSK i kval till division 1



så här sköna grabbar har vi på läktaren.




såhär sköna tjejer finns det på planen..
Notera skräcken i ögonen på "stackaren" som stängdes in i segerdansen


Kvalet börjar på söndag i Idrottshuset, kl 14.00
Det är där man ska vara, det är där det händer!

Trött på't

När ska man sluta bli sjuk titt som tätt?

Jag haaataaaaaaart!


korta snabba

Jag lider av  "medialt tibiaperiostit" - benhinneinflammation.

Nisse ringde mig och lös upp min onsdag med sitt omtänksamma sätt.

Det är inte alla som har en mamma som scoutar pojkvänsmaterial åt en på stan, men idag ringde min mor med en riktig 10poängare tydligen. Jag får väl kanske ta och kolla in den där...

Fick ett samtal från parkteatern angående bokade biljetter, han trodde att jag skulle ha 104 stycken. Det hade svidit på kontot...

En väns glada humör smittade mig igår trots min skitdag - fick inget av mina ärenden gjorda, hamnade i bråk, gjorde ingen toppenträning, smärta i underbenen och hade punka på cykeln när jag kom ut från idrottshuset. Tack du, fast antagligen inte har en aning!

idiotfolk!

jag måste spotta skit, det är inte första och antagligen inte sista gången heller.

där cyklar man, lite smått stressad mot träningen i idrottshuset. hela vägen är blockerad av fotgängare (längre sträcker jag mig inte) och jag ringer då följaktligen i min ringklocka. ingen jävel flyttar på sig men de vänder sig om och säger någonting så jag tar ur mp3n ur öronen och frågar vad de sa. då är jag rasist för att jag ringer i cykelklockan och ungefär där bröt mitt humör ut. vilka jävla idioter!


det jag trodde var ett rent skämt visade sig bli lite allvar efter snack med tränaren efter träningen och laguttagningen igår. vilket skit! men, laget före jaget eller vad vi nu går efter för devis...

måndagsmorgon

Another weekend - another win!

Vi plockade Vadstena med 10 bollar i lördags och på läktaren plockade vi dem på all heder. Supporterbussen gjorde verkligen sitt för att segern smakade smaskens. Grabbarna med ansiktsmålningar, trumma, konfetti och sång matchen igenom. Nästan så man blev lite rörd.

Blev lite småsnoigt när jag väl kom hem, tog cykeln och sedan hoppade jag på ännu en buss, destination: Karlskoga.
Blev upphämtad av A och sedan mat, Beck, snack och sömn. En riktigt trevlig helg.
Avslutade med lite kvalitetstid hos Lisa med inte alltför uppmuntrande samtalsämnen. Framtiden är ett ämne man ska lämna rätt orört, iaf en trevlig söndagskväll.

Börjar försöka styra upp min sommar litegrann, det ser ut att bli bra om allt klaffar nu. Ska börja med diverse bokningar och kart-check.


torsdagsmorgonstatistik

Jag mår inge bra och får då handbollen på hjärnan, eftersom jag sitter på jobbet och huttrar men är ytterst tveksam till om det kan vara hälsosamt (eller ens ofarligt) att träna. Mongokropp.

Sökes:
Ett imunförsvar som vill hålla en snart 20 årig tjej sällskap och ge henne en frisk tillvaro. Du får gärna vara överbeskyddande och omtänksam mot mina intressen. Du får gärna hålla full beredskap 24/7 och jag kan ge dig semester någon vecka/år om samarbetet fungerar som det ska övrig tid under året. Jag kommer vara dig evigt tacksam och trogen.
Hör av dig snarast!


Och nu som sagt torsdagsmorgonstatistik (handballwise)

20 matcher spelade hittills (2 återstår innan eventuellt kval)
+ mål: 565
- mål: 430
I snitt 28,25 gjorda mål/match
I snitt 21,5 insläppta mål/match

Så, egentligen skulle vi kunna ha vunnit alla våra matcher med 6,75 mål. Rätt fränt...

Glatt återseende

Vi spelade ju en match i lördags, toppmatch i division 2 mot RP. I RP spelar Josefin Gollner, denna året-runt-bruna tös som fick över mig till ÖSK och det härliga gäng som jag nu spelar med. Mycket är tack vare henne!

Det kom fler ansikten som gjorde mig lycklig:
Anna G kom otippat hem från Danmark där hon säger sig läsa medicin men jag tror att hon utför en grundligt utstuderad forskning på dansk öl. Skämt åsido, hon får gärna lyssna på mitt hjärta med stetoskop.
Jovana tittade hem från Norrköping, också helt otippat och lös upp strömpis med sitt leende.
Ingrid hittade hem från Uppsala och Snuttis trippade ner från Sthlm och alla var de hemma, på en och samma gång!

Det är ju bara skit att det är en sällsynt upplevelse, men jag ser då fram emot sommaren.
Bränna lite skinka tillsammans med Anna och försöka få Jossan att ligga i skuggan (omöjligt uppdrag) så man kanske skulle kunna komma ifatt någon gång.

Hej hopp, nu ligger vi i topp!

TABELLSP VOF+/-P+/-
1. Örebro SK201514565 - 43031135
2. RP IF191513454 - 33131123
3. IFK Arboga HK201415553 - 4732980
4. Norrköpings KvIK201316500 - 4362764
5. Lindeskolans IF201226525 - 4642661
6. HK Järnvägen208111388 - 44917-61
7. Huddinge HK208012467 - 49016-23
8. Vadstena HF208012505 - 53616-31
9. HK Tallen197111440 - 52315-83
10. Torshälla HF205312440 - 50413-64
11. Tumba HBK204115446 - 5219-75
12. AIK203215403 - 5298-126

RP - Tallen hade WO men blev tvingade att spela matchen (precis som ÖSK-Vadstena) så nu ligger vi i topp. Det vore väl härligt om det skulle sluta såhär :)

nam nam

Den söta smaken av seger sitter ännu kvar som ett sött hallon på tungspetsen. Att man kan få sån tillfredsställelse av att vinna en handbollsmatch...

Följaktligen så vann vi alltså mot RP, men kanske mest mot Laris. YES!

Kvällen blev först hos Mallan där självironin var på topp, sedan Strömpis där det var tusen roligt folk ute. Jag blev glad!
Söndag - i Hällabrottet (?!) Ja, herrejävlar det bor faktiskt folk där. Men sedan tillbaka på hemmaplan och PP-buffé innan det blev lite volleyboll och en kväll i Kärleken med lite sällskap av Mickan.

det ryktas...

... att någonting händer imorgon, lördag, i örebro idrottshus någon gång strax efter 12. jag vet inte, ska vi dra dit och kolla?

... att kaoset åter nått arbetsplatsen och annas huvud

... att det klickar till i annas mobil och hon töjer läpparna till ett leende några gånger om dagen

... att dannies bästa kompis är hemma i helgen, men jag vet inget (?)


som sagt, det ryktas.


livin' the dream

... som Björn Gustafsson sa.

Tokmycket av mitt liv spenderas i idrottshuset, andra idrottshallar, bussar och allt vad det nu är. Men snart drar väl även det ihop sig.

Idag, jobb på apoteket och riktigt riktigt skönt att slippa gå upp kl 6 och komma hem halv 7.

Skillnaden

Linde: upp kl. 6, cykla 5 i 7, buss 7.15, bil 7.40, på jobbet 8. jobba till 17 med en halvtimmes lunch, gå från jobbet, buss 17.25, i örebro 18.20, hemma ca 18.35.
(8,5 timmes jobb - 12, 5 timmar)

Apoteket: upp 8.30, cykla 9.40, på jobbet 9.50, jobba till 17 med en halvtimmes lunch, cykel hem, hemma 17.15
(7 timmars jobb - 9,25 timmar)

Men jag är inte bitter, skapligt lyckligt lottad snarare med två jobb :)

RSS 2.0