Friday this day

Söndagen utökades med ännu ett äventyr, det alltför underskattade "sommar-måstet" av mig och Emma.
Vi laddade upp olika, jag med sömn och festis och emma med chirre-dirre och fanta. Klockan stog på 00.30 då vi tog cyklarna från det blommande mellringe och styrde mot tybble med våra redbull i korgarna och problem med cykellysen. Väl framme sög vi tag i uppgiften med blodigt allvar, vi gick över den där jäkla träbron som ingen använder! 12 ggr, alltså på alla sätt man kan gå över bron med 4 trappor. Stolta över oss själva cyklade vi hemåt, skrattade åt alla på björnstugan som skulle vakna bakfulla och utan minnen, något som vi själva hade gjort oss ett par till.

Skolstart på tisdagen, rivstart med projektarbete osv. Vilket straff!
Tränat duktigt på ÖKK, sugen på handbollen men får lov att invänta undersökning av farbror doktor.
Lekar på onsdagen, satte mig i respekt hos de nya gossarna i ettan, varav en försökte kasta en gädda i ansiktet på mig. det gör man inte ostraffat, visst karin?
Dunderträning på ökan på onsdagen också. Trodde att jag skulle få somna tidigt och ovaggat men Lillan hade andra planer för mig.
De lurade mig hem till Joel på förfest, och där i köket såg jag en ljuvlig uppenbarelse; Maria har kommit hem!
Lite halvförbannad och med rinnande tårar hälsade jag min älskade tös välkommen hem.
Skola, bank och shopping på torsdagen, plus att västerås styrde upp sig. dock inte som planerat men det kan nog bli toppen ändå. Lämnar öret imorn för v-ås tillsammans med grabbarna för att festa in brors nya lägenhet, ett litet projekt sådär.

P O!


Back on track

Det gapar stora hål emellan dessa sällsynta bloggar numer, men man har ju bättre saker för sig än att sitta vid datorn när det är sommar, eller vad som ska kallas sommar iaf.
Vad som har skett? 2 sommarhockey-veckor avklarades, med tillhörande galna kvällar. Mer än vanligt och det var väl det som gjorde hockeyn seg iår.
2 kommentarer som är värda (eller egentligen inte) att komma med, bägge uttalade av markus:
-antingen ligger vi nu eller så skiter vi i det. FULLSTÄNDIGT!
-kommer du nånsin släppa till? kanske inte nu men nån gång i framtiden kanske?

Jag, Emma och Maria hade fått anställning som bartenders på Peters storslagna 30års fest på lördagen. Vi kommer dit och kliver in i ett himmelrike av alkohol och tänkte "fyfan vad den här festen kommer spåra". som svar på frågan hur länge vi kunde jobba svarade vi "vi är ju unga, vi kör så länge ni orkar", vilket vi bittert fick ångra. klockan stog på 06.00 när vi kunde lämna lokalen och trampa hemåt. men vilken fest det var!
drinkarna som gjorde stor succé: MP, MF, AA, MFAA, Fricken och X special.

Tisdagen bjöd på härligt väder, då drog jag och Niklas till hans mormor som bodde i ett paradis vid Hjälmaren. Väl där mötte jag en förvånad Plutt och Robin. Jag skulle få till iaf ett av mina sommarlöften och komma upp på wakeboard. Vadet som gjorde det hela spännande ett tag låg på 500 friska, men de fick lugnt stanna hos Niklas då jag till hans lättnad inte kom upp på de första 5 försöken. Efter att ha spottat vatten och fula ord så lät jag mina ben vila lite för att sedan gå på't igen, och som jag gjorde det! Uppe på första och stog riktigt länge och inte helt dålig på att svänga litegrann och spruta vatten.
Träningsvärken var dock brutal.
På onsdagen skulle vi festa av Jovanas hejdå eftersom hon packade sina pinaler och flyttade hux-flux till Norrköping. En härlig liten tjejförfest med mindre lyckad utgång, inspekterade slottet i 1 timme varpå jag gick på våldtäktsman-jakt på karroskolans skolgård. såg dock inget äckel att slå in bollarna på...

Lördag: festen som alla väntat på. Fridas 20 årsfest! Den som hade fått alla att plocka fram det där lilla extra. Hon erhöll av oss en diskmaskin som vi tror kommer vara till stor hjälp för en elitseriespelande toppentjej.
Fyllan var ett faktum men så gör man den totala missen att man åker in mot Örebro, för att där mötas av det trötta samhället.
Ljusglimtarna i öret inatt var ändå de fantastiskt goda burgarna som serverades, elin och våra resepolare micke och anders, en kort och kompakt hungrig gosse och en kort promenad till sängens härliga värme.

Dagen kan inte förklaras bättre än, UUUÄH och en läcker outfit som cyklade genom stan..

äntligen!

efter att bloggen har strulat (ja, faktiskt är det inte bara jag som är seg) så kommer nu en (säkert) efterlängtad liten uppdatering.
i skrivande stund är jag inte speciellt lycklig men jag ska göra mitt yttersta för att beskriva händelser med den entusiasm som dessa är värda. jag börjar med Italien, det var där det slutade...

Jag och min härliga familj drog oss till sydligare breddgrader och hotel Londra i Miramare (?) strax utanför Rimini. en härlig strand, vackert väder, trevligt dock kokhett hotell och god mat. det pressades, det stektes, det var hardcore och det var härligt. vinet flödade likaså svetten i den otroligt sköna solen.
jag var överlycklig!
ett litet missförstånd på hemvägen gjorde att polisen skrämde skiten ur oss men vi landade på säker mark på härliga tulpangatan natten till onsdagen.
på onsdagen vankades rix (nae) istället utgång på strömpis med maria och sara. vilken afton vi hade! idiotkillar, härliga tjejer, sköna grabbar och pajaskommentarer. "Du är skitsnygg men din attityd suger", "du gnider så härligt, vill du gå ut och gå en sväng", "har nån sagt att du är snygg? förra året eller?" osv osv, den listan kan faktiskt göras lång.
vi skulle på efterfest var mening med två nyfunna bekantskaper, men den efterfesten hamnar inte i någon rekordbok.
torsdag med mat på o'learys med frida och dannie, följt av mys med frida, dannie och patte. mötte brorsan med vänner +mamma och pappa i kön till harrys. pappa skulle steka på dansgolvet.
fredag var det utgång med lisa, martin, sophie och maria. sistnämnda kom dock inte långt in på utgången, det blev en hemgång istället. röjde lite dansgolv med bror, bobbo och tobbe samt bråkade med idiot. träffade härliga grabbar från klassen och så vännen som var där.
på lördagen vankades förfest hemma hos ingrid med massa härligt folk, jossan, stjärtan, elin m.fl. bror och hans toktaggade vänner var där även de. jag drog mig till emma för att hamna på en rolig fest, så var dock inte fallet. hamnade istället med en nyfunnen vän på hemlig ort där jag sedan fick mina vita jeans röda av baccardi vattenmelon och jag blev raggad på av en lesbisk tjej. hittade bror, bobbo med jossan och ingrid, och även kalle som jag tog med mig till McD där han och polarn var fullast i stan.

Jobb hela veckan på sommarhockeyn med allt vad det innebär... Dagen torsdag, alltså idag, går absolut inte till historien som en av de bättre, Skenavrättning!
Jag vet inte var man hittar de där underbara, men det vore underbart att göra det.

Lite lycka var det ändå i det där...

RSS 2.0