Gott nytt jul och god år!

Ja, jag har varit så fantastiskt dålig på det här. På gott och ont, det borde ju vara så att jag varit för upptagen. Och så är också fallet, men prioriteringarna faller olika ibland :)

Julen har varit helt underbar med dagen-innan och julaftonsmorgon traditioner hos mamma och pappa och sedan julafton i pålsboda. Var ganska duktig med kameran så när jag har installerat kameranställningarna på min nya fina dator så kommer de.

Juldagens kväll spenderades med glada vänner och värdparet stod för en riktig surprise! Lycka och glädje, hela kvällen! (För allt och alla utom mina fötter, kanske...) Annandagen är en dag jag stryker ur kalendern...


Nu är det snart dags för nya äventyr, styr mina lurviga till sälen (ledsen alla ni som blivit lurade, jag och mitt sällskap bor tydligen i tandådalen, inte lindvallen)



Där någonstans hittar ni mig och ett gäng galanta damer och charmanta herrar.
Kanhända syns Axelsson på dansgolvet i följande poose



Vem vet?

After weekend

En måndag som kändes som en sån där söndag efter en lördag som varit lite väl tilltagen. Hade ju tänkt träna imorse, men då jag varken vaknade upp hemma eller i rätt tid så bestämde jag mig för att skjuta upp både det och det dåliga samvetet till senare.

Den riktiga helgen som var blev lite kaotisk. Fredagen började med idiotträning och karaktärstest och blev sedan inringd tidigare till jobbet så det var hektiskt hos Axelsson. Åkte till min prins för att barnvakta lite innan Christina kom hem, och sedan iväg till B-falk som bjöd på förstklassig mat och goda drycker. Mickan förgyllde vår kväll med sitt sällskap och sedan bar det iväg mot Strömpis för att möta upp T och grabbarna i Lindlöven.

Körde min grej, kanske man ska säga. Tardstämplar killen som sa åt mig att lätta 45 och tjejen som ryckte sönder min tröja. Mongon hänger ute på fredagar...

Upp på lördagen för att jobba, inte alls tusen pigg. Men snabbt som ögat var jag därifrån, hemma, i duschen, lagade mat och sedan på O'learys för att möta upp laget som hade lattjat lite på stan. Kollade matchen, irriterade oss lite på grannarna och lade grunden - såattsäga. Hem igen för fix och T dansade över på lite sminksällskap och rosa pantern (big thumbs up!) Vi åkte till klubblokalen för att vicka igång kvällen och efter några om och men så var vi i farten. Nomineringarna blev uppskattade (av vissa) och jag själv fick titeln; Miss strong/miss bock 2.

Ritz väntade och den första man ser när man svänger in på dansgolvet är bror, skräll. En riktigt bra kväll de första 90 minuterna, sedan en bra kväll..


Handbollshäng, mycket efterlängtad sushi och morötter + dipp fick kröna söndagen som annars var ett virrvarr. Hem till mamma och pappa på kvällskvisten för att låna deras tvättstuga och lyckades knipa en skinkmacka när mamma precis griljerat klart julskinkan. Iss okay!

Knähelvete

Imorgon kommer domen, kanske... Ska till sjukgymnasten och se vad han säger denna gång. Börjar tröttna på det här.

Men efter hörsägen så stegade jag i världsklass på höger utsida och drog en lobb, en knäskada är väl då en bagatell? Snart har jag väl landslagsledningen i luren... Ett jä-la tjat! ;)


Min natt från helvetet tog minnet tillbaka från en annan natt från helvetet. Ålderskillnaden är 13 år, men smärtpaniken densamma...

8 år gammal och första skoldagen efter sommarlovet, dubbel fraktur i underbenet och det brutalt stora (felaktiga) gipset var ett faktum. Men, jag som alltid tyckt att jag var en så ful unge tycker faktiskt att jag är riktigt söt!


Tillbaka en sväng

Flytten är gjord och jag har idag haft nycklarna i två veckor, börjar få lite hum om detta nu. Har iofs knappt landat nångång (känns det fortfarande som) och precis börjat sova bra i den nya baotasängen. Men, ett hus där det steks pannkakor är ett hem, och igår gjorde jag precis det.

Inga konstigheter!

Tillbringade några timmar med mina två favoritkillar igår, min käre bror och lillprinsen hjälpte mig kolla på datorer i IT-djungeln och sedan roade jag Willis medan Emil fixade med lite grejer. Åkte ner till träningen för att se fotbollsturneringen mellan yngre/äldre/ledare, knät är totalt paj efter söndagens u-lagsmatch. Gårdagsnatten var en prövning, kunde inte sova ordentligt, vaknade hela tiden av att det gjorde ont och fick ganska snart panik över att inte kunna rådfråga någon.


Det är kul nästan jämt, nu är det bara att invänta domen.

Flytt!

Jag är under flytt och livets stress med tusen jobb och någon såkallad fritidsaktivitet som upptar allt.
Har ännu ingen dator och mobil inskickad för lagning, är alltså ganska avskärmad från världen.

Har inga nummer, hata mig inte för att jag inte hör av mig.

Puss på er!

RSS 2.0