Vem är Anna?

Nu har min frånvaro varit långvarig, på gott och ont. Har inte velat skriva allt skit som varit, inte haft tid att skriva det som varit kul och inte orkat skriva det som verkligen betyder.

 

Men nu tänkte jag, ifall jag någonsin skulle glömma vem jag är, att jag ska skriva de två svaren jag fick från 118800 på frågan ”Vem är Anna Axelsson?”. Jag skickade två gånger eftersom att jag inte blev speciellt nöjd med det första, efter det andra är jag beredd att slänga mig i badkaret i sällskap med hårfönen.

 

Svar 1. Anna är en vild ung dam som älskar allt i livet, framförallt sånt som är rosa! Allt som är rosa är bra helt enkelt, om hon hade fått välja hade hela världen varit rosa. The Jonas Brothers är förövrigt så söta och sexiga att hon får ståpäls varje gång deras namn nämns. Annars gillar hon att äta pizza och sjunga karaoke med sig själv. Hennes förebilder är Kissie och Carolina Gynning.

 

Svar 2.Anna är en tjej som är så online som man bara kan vara. Dagarna fylls av febril aktivitet på msn och facebook och andra forum. Hon skriver en egen blogg och läser 300 andra bloggar om dagen, där Kissie, Dessie och Paow är de självklara favoriterna. Livet utanför datorn är inte så spännande dock, fram och tillbaka till skolan och lite folköl och hångel på helgerna.

 

 

Ni kanske kan förstå att jag går i taket här! Anledningen var att Dojjan hade testat och fått ett skitroligt (och bra!) svar.  


Lite mörkt och blodförlust

Blir nog inget glädjande inlägg idag heller är jag rädd. Bara värt att få skriva av sig när man flyger solo.

Måndag - mediadag. Blev radiodebut med Frida och Carin, middag på slottet med landshövdingen i sällskap med tv och tidning. Riktigt trevligt med slottsmiddag och kvällen avrundades med min egen sessa Jess och sedan en blöt cykeltur hem till mamma och pappa. Somnade i soffan när jag skulle kika på Dear John, vaknade 05.20 i den LILLA (såklart) soffan. Sov mestadels av tisdagen innan det var dags för match mot Hellton i Karlstad, vinst i genrepet inför seriepremiären på måndag.

Vaknade idag och kände mig överkörd av en lastbil, åkte till jobbet och bäddade sedan ner mig i soffan. Proppar c-vitaminer och hoppas att någon där uppe ler mot mig. Saknar och är fortfarande körd i The Bleach. Suger mestadels men ger mig vingar ibland. Värt?

Ganska mycket som känns upp-och-ner just nu.

Dagens klant:
Självklart regnade det när jag skulle cykla hem från jobbet. Pratade med Dannie i telefon, fällde upp paraplyet och cyklade med telefonen tryckt mot axeln. Stannade för att knäppa jackan, satte paraplyet i munnen. Tyvärr var det inte vindstilla. Tyvärr för mig, min dumma klantiga idiot. Vinden hugger paraplyet och jag skär upp läppen, blodet rann nerför hakan hela vägen hem i gott sällskap med regnet som jag inte orkade trotsa. Måste berott på blodförlusten...

RSS 2.0