Ännu en vecka

Ännu en vecka har gått och det märks nu att vi närmar oss den härliga svenska vintern. Regn, blåst och pissväder med andra ord.
Denna vecka har det varit mycket skola, träning och så har jag skaffat mig ett jobb på det hela också. Jobbar numer som ledsagare, kan bli bra :)
Orienteringsvinst på tisdagen i regnväder, det gör vi bra tjejer.
Fredagen skulle bli en mysig hemmakväll med Lisa. Mamma och pappa for till stugan för att lämna hushållet till mig. Klockan tickade iväg och ingen Lisa syntes till, jag ringde till min bror för att få prata lite skit men där var dojjningen igång. Ringde då till min andra "bror" och dödade 40 minuter, Bobbo är en bra kille han.
Lisa dök upp vid 22.30 för att då starta filmkväll med Svensson svensson, lite Beck och sedan hemgång för tösen som reste till Skottland under lördagen.
Lördag:
Jobb, Shrek 3 på bio. Inget skit sådär.
Åkte hem för att vara på uruselt humör till mammas glädje. Till hennes ännu större glädje åkte jag hem till Dannie för att tillbringa kvällen med värdinnan, Dojjan, Frida, Johan och Emma. Lite tacos, lite dricka och en 2-3 filmer hann vi igenom innan det var dags för att åka hem och ladda inför matchen.
Match mot Linde idag då, ingen Dannie på planen dock en Frida i mål!

Har blivit lite inspirerad av Sex and the city denna vecka, funderar på att göra en blogg-make over "Carrie-style" men det får bli enbart små notiser.

Tankar denna vecka:
Överlever jag gymnasiet, kommer jag då döda mig när jag börjar jobba?
Vad är jobbigast, att se någon man tyckt om lycklig eller ledsen?
Kommer min kropp nå 25 år innan jag sitter i rullstol?
Den gamla vanliga, varför händer allt mig?

Dannie och jag pratade om oss tjejer, och hur vi komplicerar allting, och hur killar mer och mer blir som oss i tänk och tal. Ska det sluta med att man inte kan göra något okomplicerat längre?

Nu går vi för vinst, i Idrottshuset...

black moon monday

Tillbaka vid knapparna efter en kaotisk helg får jag väl säga...
Fredagen var vigd åt att fira Karin. Först åkte jag för att debutera som tränare för Ösk's F-97or tillsammans med diverse töser. Jag tycker att vi skötte det riktigt bra, speciellt att komma ihåg alla namn, sen visar det väl sig om man kommer ihåg dem idag...
Pappsen skjutsade mig, Julia och Sara ut till Fjöööget där middag och förfest ägde rum. Ett svart ögonblick i telefon orsakade diverse tråkigheter för mitt festhumör men jag fick ta mig i kragen och köra min grej.
En bussresa som måtte varit jobbig att vara medresenär på tog oss in till öret och Klaras, där Karin gjorde krog-debut.
Två "kändisar" kryddade kroggästerna litegrann och Karins uppdrag med att lämna ut Flirtisar gick inte helt som planerat. Helt plötsligt delas lappar ut till höger och vänster, dock inte av Karin. Hon fick istället finna sig i att okända personer ringde till hennes telefon, glada över att ha fått en gullig lapp i bakfickan.
Träffade min kära BB Oscar som var på snabbvisit hemma i öret, den gossen gör mig alltid glad :)
Kvällen kunde ha slutat i katastrof men nångång ska väl jag också ha tur...

Lördag:
en lång förmiddag i sängen med alla tankar efter fredagens händelser. Mamma ropar att det är mat och på köksbordet har hon dukat upp en 3rätters med vitt vin :)
Lite allehanda strul innan dannie kom och hämtade mig för att njuta av en superkebabpizza delad med Patte. Iväg till Mallan och förfest.
Klaras även denna kväll och kul att köra lite med töserna, dock var det mest jag, Camilla och Jovana som körde dansgolvet. Dannie gick ner i splitt, wöw.
Träffade Micke (som hade varit ett hett samtalsämne tidigare under kvällen) med hans polare, trevliga gossar. Ballavirre var ute med bihang och blev även björnkramad av den korta och kompaktas polare Matta.
Diverse äckel hade tyvärr hittat in på klaras även denna kväll, synd på en annars rolig afton.
Hem till Dannie och Patte, försökte sova men Mallan tryckte sig ner emellan och det blev lite för trångt för min smak så det blev den inte allt för sovvänliga soffan.

Piss och skit möttes dagen efter hemma i min kropp men jag åkte till Västerås och såg på när bror med lag slog Oskarshamn.

P O!

-----

Ännu en dag i sjukstugan, dock har idag varit en mycket effektivare dag. nu ska det börjas styras upp på riktigt!
Snacket idag gav mig väl ganska mycket andra perspektiv på saker och ting, frågan är bara hur de ska sättas i gång. Men att ta en dag i taget och köra min grej på bästa sätt är väl en bra början kanske...

Inte mycket att delge idag kanske... avslutar med ett pappa-skämt:
I vilket land är bönderna alltid höga (drogpåverkade)?
Brass-i-lien

Höhöhö

ut med det gamla...

Ja jag får väl börja med att erkänna förlusten i gårdagens derby. 8 bollar till IFK, grattis "storasyster". Nu välkomnar vi 16 mars, då vi återställer ordningen i idrottshuset igen.

Sitter här och bedriver sjukstuga för mig själv, eller ja, jag och mamma då. Kunde vara bättre än så, men också värre.
Jag ska nu göra ytterligare ett försök att styra upp lite saker i tillvaron, och hoppas på mer vind i ryggen denna gång. Frågan är var jag ska börja... Ett litet steg är kalendern, som alltid annars ligger dammig och oanvänd nånstans i bombnedslaget som kallas mitt rum. Där ska det bli ordning, så slipper jag glömma allt som faller ur mitt minne titt som tätt. Träningen och tillhörande måste skötas bättre innan kroppen går ner sig igen. Skolan ska brottas ner ordentligt, det är ändå sista året. Då borde man ju kunna köra skiten ur sig.
Sådärja, verkar ju inte vara någon fara att klara av allt det där... Eller?
Känn er fria att peppa.

Jag vill blicka tillbaka till en konversation med min kära vän Per-Daniel, att folk inte fattar hur de ska bete sig. När jag går ut, ska de gå in och tvärtom. Folk är inte kloka. Folk har fel. (Ingen mening med det hela egentligen men det drar lite i smilbanden)

Ut med det gamla, in med det nya...
...så hjälp mig litegrann

höst!

Hösten har kommit och jag har numer inte sommaren att skylla för att jag inte sitter vid datorn längre för att föreviga mina uppsåt i bloggen, dock finns det mycket annat som kan komma att komma i vägen så ha förtröstan och njut av det som bjuds på Annas smörgåsbord för denna gång...

Av att det som skrevs sist att dömma var det strax innan V-ås bloggen utökades, vilket betyder att det har hunnit hända grejer sedan dess... vissa inte värda att skrivas ner, vissa för farliga osv osv..
Västerås började bra, slutade mindre bra.
Skolan rullar på, man har inte riktigt fått in rutinen med tidiga mornar och konstiga lektioner men det ger sig. Det är ju trots allt mitt sista gymnasieår!
Träningen har tagit en vändning, besöket hos farbror doktorn visade att det ska (äntligen) opereras i mitt knähelvete och en ännu bättre sak är att jag får träna fram till det. Alltså är jag tillbaka på banan igen, dock inte helt fit for fight ännu.
Vi har varit på träningsläger i Tranås (av alla ställen) men där bor ju också John! Härligt att se grabben efter så lång tid och han blev mycket väl godkänd av töserna i laget. Där och då var jag inte klar för handbollsträning än så det var några dagars brutal fys vilket orsakade smärre handikapp i ungefär 5 dagar efteråt. Träningslägret var annars ganska kul, man fick ihop laget lite mer och vi skrattade såklart ihop.
 Lite höjdpunkter:
Testningen av Dannies och Pattes vad, bitter förlust för Dannie.
Pinnens ostabila säng och (oförtjänade) tal om hans snuskfasoner.
Smeknamnsmaraton.
Bowling.
Slödder-pizzeria med tillhörande idioter.
Att träffa John igen såklart.

Nu tillbaka på handbollsplanen känner jag mig inte precis säker, och inte blir det bättre när Alex Cox förvandlades till handbolls-hitler en träning i frustration över Pumas misära organisation och våran pissnödiga träning, på ren skånska. men som Bengan Johansson sa, bryt ihop och kom igen.
Imorn är det dags, seriepremiär, derby, bortamatch på hemmaplan och det känns även som en liten come-back måste jag säga. Som måtståndare står IFK örebro och på planen kommer Slungan saknas. Tur är att det förhoppningsvis bara handlar om en vecka eller två, sen är hon tillbaka till målvakternas fasa :)

Nära till en böteslapp av farbror(faster?) blå under torsdagen, men man klarar sig ibland med ett leende och jävligt mycket tur.

En inställd resa till Turkiet med Elin, Micke och Anders är väl inte en av höjdpunkterna men samtidigt fick jag ju chansen att komma tillbaka till handbollen... en win-win situation med blekt (-skratt) resultat. De är iaf hemma nu så jag kan ju få njuta avundsjukt av deras minnen och berättelser istället.

En tjock, nyttig, alkoholfri fredag med Fricken, Paris Hilton och Eddie Murphy. Gott, sköj och mysigt.
Dop, kräft/räk middag hos G-ssons och myskväll hos Patte och Dannie på lördagskvällen,
en bra, lugn, bakisfri helg. Sömnbristen är dock inte bruten...
Nu väntar plugg och en annars lugn och skön söndag...

Agenda för kommande vecka:
Måndag: Match mot IFK Örebro, IDH, 20.00
Tisdag: Jobb på det alltid så trevliga tryckeriet
Onsdag: VI-dagen, snack
Torsdag: Mördarträning på dödstid
Fredag: Firande av Karins 18årsdag i Fjöööget
Lördag: Hålls öppen för aktivitet med mina damer
Söndag:

RSS 2.0