Ännu en bakisdag

Jag börjar hamna i en rejäl festperiod nu. Det ska inte låta som att jag tycker att det är jobbigt eller tråkigt. det är just detta, baksmällan. Visst, man kan ju faktiskt festa utan att dojja ner sig, men de senaste dagarna har detta faktum inte varit en möjlighet. trots min styrka så har jag fått se mig själv besegrad.
Gårdagen Fredag lite sådär;
Grill hemma hos Gunnarsson där fadern fyllde år och alla syskonen var hemma. Trevligt och hundra procent gött kött! (kyckling, men det rimmar ju absolut inte lika vackert)

Jag drog mig mot sörby där jag skulle plocka upp maria och emma från deras alkopicknick. detta visade sig vara lättare sagt än gjort då flickorna hade halsat duktigt.
En relativt vinglig cykelfärd till Almby (två felkörningar och en cykelvurpa av emma, mitt framför en småbarnsfamilj) hittade vi till studentidyllen.
Den mesta vätskan flödade och så gjorde även de sköna kommentarer och kort som blev ett riktigt puss-maraton.
Jag och Zlatan kom fram till att vi kommer alltid ha Barcelona. Wille har mig som idol och Ivar är ett as att försöka sova brevid.
Jag har ju en annan alkoholhaltig kväll gjort uttalandet "Ge mig en sjö så går jag på vatten." Igår kan man väl säga att jag flög också...

Då klockan närmade sig 5 snåret på morgonen och det var ljust ute tyckte Ivar att sticka fingrarna i mina sidor var bland det roligaste man kunde göra. detta roade han sig med i en timme innan jag fick resultat av mina mordhot och självkomponerade svordomar och fick härliga 2 timmar sömn.
klockan 8 ringde det för skjuts (idiottid, jag vet. säger bara, Emma Olsson!) och dagen idag har nog varit den ultimata bakisdagen, förrutom lite städning.
sova några underbara timmar inatt och ladda om igen. Söndag, Måndag, here I come! shit vad jag gör...

P O!

Varför händer allt mig?

Jag ställer mig frågan. Ofta! Det händer alltid någonting utöver det vanliga...
Som i förrågår. Där står man i solskenet och ska precis dra sig hemmåt från skolan. vad händer då? Jo, Anna får ett päronhelvete i bakhuvudet av några dövidioter som roade sig med att kasta frukter på oskyldiga samidrottare och kunde inte höra de väl valda ord som jag så vänligt skrek uppåt fönstret.
På kvällen var det dags för min och Emmas light variant av blinddate. visade sig bli toppen! roliga grabbar och en biljardvinst kan faktiskt lysa upp en onsdag.

Gårdagen torsdag då?
Rolig psykologi där pjäser med känslor skulle utföras. Brottning/judo som inte visade sig vara nåt av det som jag är sådär ruggigt bra på att man får gåshud.
solande med Sara som kom förbi. Stan och körskola med Maria, nu luktar det körkort...
efter skulle jag sammanstråla med dessa underbara töser som lystrar till namnen Therese och Frida. Vi fick efter en liten tid tag i ett bord och efter ännu en tid våran mat.
då vi ska be om notan kommer servitrisen fram med en flarra champagne från "några herrar vid ett annat bord som inte ville namnge sig". alltså spenderade vi närmare en timme med att spana runt i lokalen efter lämpligt bord med herrar, utan större succe.
Tillslut gav de sig tillkänna som 3 grabbar från falun som jobbade med att bugga tält i kumla (va?!)
Efter x antal shots och champagneglas kände jag att jag behövde röra på mina vingliga ben. med en utsmugglad smirnoff ice tog jag mig och min skrangliga pärlan till örnsro och en småtrött vän.

Vaknade upp idag och mådde )(&¤%#%#, men jag är ju inte den så jag åkte iväg till träningen och körde mig svettig och röd.
Räknade därpå lite matte och har sedan spenderat tid på staden med Maria (fd. Maria Blonde) och stött på min kusse Sara och lilla underbara Elliot.
till kvällningen väntar grillning hos familjen Gunnarsson och en ev. fest med blinddate grabbarna...
blir en roli helg!

P O M F!

Ownsdag

JA! Jag har klarat det, utan att ha fått en död rumpa eller krampryckningar i handen. Det 5 timmar långa provet idag kortades av till 2½ eftersom jag valde att bli klar då.
En humoristiskt men fortfarande djup krönika om upplevelsesemestrar vs. den hederliga Svensson-chartern. Säg att det luktar MVG, bara säg det!
Efter att ha klarat av detta prov på både svenska-kunskaper och det faktum att sitta still så länge tyckte jag mig vara värd att få lite guldtid med Elin.
Jag provade massa kläder och skrattade åt min kropp, nåt kul ska man väl ändå få ha? Elin har nu officiellt åtagit sig den dödsbringande uppgiften att gör mig feminin. Jag kan inte säga annat än lycka till! Jag tror ändock på dig, för du är ju en toppentjej!

Ska försöka sparka undan lite skolarbete, skicka iväg lite jobbansökningar och städa mitt rum innan kvällningen. Jag och Emma har gett oss i nåt som vi skulle kunna kalla "light blinddate". Så nu ska jag väl försöka kolla på lite biljard på eurosport för att komma i stämning. Alla vet väl vilken rutten förlorare denna blonda tös från västra örebro är? Det gäller ju att göra ett bra intryck.

Jag fick precis min goda (ibland faktiskt) killsmak erkänd av Frida som idag fick träffa killen som gjorde skolan värd att gå till under högstadiet...

as I say, P O!


På't igen!

Sådärja, åter vid knapparna efter en liten liten svacka i bloggsystemet... egentligen bara 2 missade dagar men 2 kan bli 1000 om man inte ser upp som von Anka brukar säga.

I helgen har jag ju då spenderat mycket i den där trasiga bruna skinnsoffan med att titta på film och skälla av mig lite energi.
Lyckades även skrämma Jonas med en perfekt (tycker jag) Grudge immitation.

Jag har övningskört (Åh Gud) det kunde ha gått illa men man kallas ju inte Bräcken-Anna för inte...
Måndagen genomled jag stickdöden (även kallat blodprov) och jag VET att det inte gör sådär jäkla ont som man tror men... jag MÅSTE rycka undan två gånger och panikslaget se mig om efter nödutgångar.
Som om det inte var nog med dåligheter denna dag så var det nationellt prov i svenska B i skolan.
Men som tur var fick jag en bra avslutning på dagen med lite fotboll på Pitchers med Emma och diverse grabbs + tös.
Dagen i dagen har jag spenderat med mycket engelskt prat, dansuppvisning och ett päron i huvet. Debuterat på frisbeegolfbanan, jag ska ju inte skryta med någon övermänsklighet men jag var inte värdelös. Sen att jag höll på att dra en kille i huvudet när jag siktade ca 100 meter till vänster om honom är ju en annan femma...
Lite mys med Dannie på det och ni är ungefär där jag är nu :)

Nationellt prov imorn, 5 timmar. Är det någon som känner sig manad att döda stjärtmusklerna och få kramp i handen?

 P O !

Målar'n

Idag har jag varit duktig och huslig... om jag får säga det själv!
oljat lite utemöbler och tvättat lite väggar, samt sprutat ner en granngubbe när jag lekte terminator med högtryckstvätten.
Myst och pratat lite med bror om diverse och sedan gått in i skräckfilmens underbara värld igen, Grudge 1 och 2. Tur att man är hård som sten...

P O!

Äntligen!

Äntligen fredag efter en dödens vecka... Frusen låg jag i sängen och försökte sova bort lite trötthet för att vara pigg denna underbara tid i veckan som kallas helg. Men icke!

Är fortfarande på samma humör som vädret ungefär, sol, moln, regn, hagel och t o m lite snöhelvete.
Hälsade på min gamla skola för att se om inte vissa as hade gått i graven än, men icke. Den man minst av alla vill träffa strosar in med en fin liten basker på sned och pipig röst.
Lite nostalgi ändå...

Som sagt, nedräkningen som pågår är nu nere i 21 dagar, nästan så att luften darrar, visst, visst, visst?

Som förrut, P O !

Regnet

Jaha, jag börjar väl med det pissiga så får vi en bra avslutning på skiten idag iaf.
Jag kan väl dra det i korta drag och säga att vädret har sällan speglat mitt humör så bra som idag. Skit med allt!

och så går vi vidare, som jag så duktigt har lärt mig...

Fotbollsmatchen igår då, den blev väl inte som tänkt. En giganternas kamp mellan Ösk handboll dam och herr. Istället blev det en liten uppvärmning med mix-match. Efteråt fick vi förfrågan om vi ville ställa upp och spela mot ÖSK Söders P-89/90. Snabba jäklar med bra teknik och kondis som en kanin.
Slutresultat: 4-1 till Ösk handboll! Katching!
Resultat av min gedigna insats: två nedbrunkade, förbannade fotbollskillar och ett lobbskott i ribban. Ej att förglömma en dribbling som skulle ha gjort Ronaldinho avundsjuk... (eller jag drog iaf deras spelande tränare vid näsan ute på högerflanken)

Vi gört bra flickor och pojkar!
Nu låter jag nog det här avslutas på ett positivt sätt...
P O !

Giganternas kamp

Idag är det då dags för matchen mot herrarna, dock inte i den idrott vi vanligtvis utövar, utan i fotboll.
Det känns bra i luften, fotbollsguden är nog med oss. Vi tror på minst 2 mål var och x antal dribblingar som lurar upp dem på läktaren. Jag har ju själv utlovat ett antal tunnlingar på diverse herrar, varav Pira kan vänta sig en del.

Detta återstår ju att se, såattsäga.

Att kränga korvjäklar visade sig inte vara någon utmaning, hungriga ÖSK supportrar (och en och annan vilsen boråsare) hittade till oss. Sprang på tusen folk och var tokstressad.
1-1 till de svart-vita får jag väl säga eftersom att de fick ett mål bortdömt. Självklart regnade det när jag skulle cykla hem...

Jag väntar nu på undersökning och ev. operation av mitt kära knä som har strulat i ynka 3 år. Underbart!

Nu laddar vi för matchdags och ser om jag lyckas behålla mina smalben ett tag till...

P O !

bling bling

Bara för att jag har haft på mig både VM-brons medaljen OCH OS-silvret!
Jenni är skön hon. Inte många som är både hockeystjärna och modell ;)


Glömde också skriva att Sara är en pärla, en modig skit också. Jag är stolt över dig!
Fortsätt i den här takten så glömmer vi bort allt vad gangstertjejer och skithögar till killar heter...

Tirredarre

Jaha, jag fortsätter då imponeras av mig själv, på flertalet punkter...
Nummer ett (här förstås) ännu en dag med en blogg
1½ timmes promenad, promenader innan frukost och lägg till en liten löprunda på det. (tackar Stoffe för hans engegemang eller egentligen att han retar skiten ur mig så jag blir förbannad nog att springa)
en del plugg har också avklarats vilket jag är mycket nöjd med.

Jaha, rättegången igår visade sig inte vara speciellt mycket att vara nervös inför. Jag behövde inte säga speciellt mycket och erkännandet kom snabbt.
Under den 1½ timmes långa promenaden fick jag vara lite med underbara Lisa och få ur mig en del skit.

Idag har det varit lite plugg inför nationella prov i svenska och "rörelse till musik" på idrotten. Att se en klass som annars är så självständig och normal (ibland) få en sån uppgift och bli helt kaiko är en upplevelse, recention av uppvisningarna kommer!

Idag ska jag få undan mer av det roliga skolarbetet innan jag åker och kränger korvjäklar på behrn arena. Blir det fotboll mot herrarna imorn så kanske det kan vara bra med lite inspiration iofs. Men sen så kan vi tjejer lite mer knep än de svart-vita grabbarna på gräsplanen, det återstår att se om man har något kvar att lära, såattsäga! ;)

P O !

ännu ett framsteg

Ja! Ännu en blogg på rad, nu börjar jag komma i form ordentligt. (dock ej kroppsligt, men det skall tas tag i snarast!)

Idag är det då dags för miniprojekt redovisning, ett 21 sidor långt arbete. vart fan är det mini nånstans?
Sedan är det också dags för den omtalade rättegången...

För övrig information så börjar den nedräkning som alla mina vänner så snällt påminner om, 25 dagar i dagen till dagen som blir Dagen!
Innan det hinner min TOPPEN toppentjej Dojjan att fylla 20! Välkommen till Systemet Therese, vad får det lov att vara?

Maj är ju förövrigt den månad då många lyckats kläckas till världen. 9e - Dojjan 20 år, 11e - yours truly hela 18 år, 13e - Dannie gamla 22 år och 14e - Josefin de Lux(emburg) ännu en Systemare 20 år!
Den 12e maj är ju också datumet för bankett med handbollen. Ett finger i ögat måste jag väl ändå säga... Jag gissar på att undertecknad inte mår så bra under dagen (som förövrigt titulerar sig; handbollens dag) och för att man ska utsättas för den kroppsförnedring (enligt mig) som innebär att bära klänning. Dojjan och Dannie har ju sitt på det torra, de kör balblåsorna!

Annars, jobb? köra utlandet med Wille i sommar?

P O !

börjar komma i form nu

Sådärja, ger mig själv lite cred för två inlägg på två dagar. Det är ändå ett steg i rätt riktning...

Gårdagen sådär; Tokstressade för att bli klar till klockan 2 då avfärden var planerad, men bror hade kommit på andra tankar så jag fick belöna min vita rygg med några solstrålar innan det vad dags att åka mot linköping och cloetta center. Jag, brorsan och Johan fick platerna bredvid familjen Gunnarsson.
En bra match (bättre än sist) och LHC förtjänade att vinna men hockeyguden hade nåt annat i tankarna och sm guldet gick till modo.
2 ass till Calleponken och en bra insats får man väl ändå säga gjorde resan värd.

bilfärden hem var över snabbt, bokstavligt talat. Bror och Johan skulle ut och skaka rumpa och jag vandrade den måttligt långa vägen till vännen.
Har tillbringat dagen med Lina och Maria och krigat klart projektarbetet, heja oss!

soooolen har hittat till örebro! hang on, happy times! :)

Bara en sån dag

Jaha, jag är nog inte så bra på det här med blogg som jag ville tro. Jag hade ju tänkt mig roliga små notiser varje dag men det fick man se sig i arslet efter, som jag så fint vill uttrycka det.

Vad har hänt då?
En strulig påsk, med en rolig rolig förfest med mycket trevliga människor och gött dricka. En rolig rolig cykelfärd till adolfsberg, ungefär där tog det roliga slut. Fest som inte hamnar på någon topplista, armbåge i ansiktet, punkade cyklar och en ilsk jonas.
Efter lite strul på natten så vaknade vi tre stycken med bakfyllans tryckande ångest. Jag åkte till linköping för att bevittna en knapp men ändå en vinst till linköping.

Fredagen var en sorglig dag, begravning av min gammelmormor. Vackert men tårfyllt.

Idag ska jag dock försöka lyfta lite på mungiporna, efter några slappa timmar i solen på våran massiva baksida så ska jag och bror med polare åka till linköping för att kolla på hockey. Hoppas på en vinst för LHC och trevligt sällskap. (vilket redan är relativt spikat)

citat ur Team America "det handlar inte om sex, det handlar om tillit. Sug av mig nu så vet jag att jag kan lita på dig igen"

P O !

Ontdag

Vem är lika prickig som en dalmatiner?
ANNA!

Jag kan inte säga vad jag har gjort eller inte gjort för att ha dessa blåmärker på alla möjliga ställen på kroppen men min misstanke är att någon slår mig i huvudet varje kväll och sedan går loss på mina stackars ben.

Vad händer då?
Jo, Dannie har fått en ny kollega. Roligt för dig raring, ni blir nog bästisar direkt.
Elin är bland de skönaste som finns, 1½ års försenad inflyttningspresent inhandlad.
Filmkväll ikväll med tematjejerna, kan vara bra att utöka sitt umgänge lite. kanske? jo!
Det vankas påskfester och beslutsångesten flaggar på hel stång.

Jag har kommit fram till att det här med jobb, är ett riktigt finger i ögat. Nu börjar det dra ihop sig...
Som ni ser har jag inte mycket att delge idag.

P O!

Må- må- måndag

Ja Hallå.
En måndag i solens tecken får man väl säga.
Vad som då hände i helgen i korta drag var att fredagen spenderades med pappsen i soffan, lite let's dance och lite 300.
På lördagen vankades avslutning med handbollslaget, vi sammanstrålade på efesos för att avnjuta den grekiska (?) matkulturen. efter ett bra tag då vi fått vår mat och njutit av denna vitlöksmarinerade middag var det dags för allas våran frida att hålla tal. som väntat kunde hon inte hålla tårarna borta, men det var något många hade svårt med denna afton när vi skulle säga hejdå till Pinnen, Kajsa och Peter. dessa härliga tränare som har ställt upp på oss till hundra procent i alla lägen.
Jag ska väl erkänna att det var lite vått i ögonvrån efter att ha kramat om dem.
Hemma hos Dannie vankades förfest som drogs igång med en film från Fruity Friday production. Några grabbar anslöt och det hela var väldigt trevligt.
Vi drog oss till Klaras och jag hann faktiskt inte mycket mer än in innan jag begav mig ut igen, i sällskap med lite ovälkomna festbesökare. Men med en sån härlig mor som jag har tog inte kvällen slut där. Jag kom till baron där diverse klasskompisar, en full emsipem och gamla vänner befann sig.
Roli att dansa lite och jag fick även chans att vinna dans-battle x2! Heja mig!
Söndagen bedrevs i sängen, solen och även en liten övningskörningstripp.

Nu ska jag lite ovilligt resa mig från min bekväma badenbaden och ta en sväng på stan med Sara. (Vars bror kom i kontakt med en hård skalle i helgen och fick vårdas på akuten. En tanke till honom om förbättring och en rejäl känga i skrevet på idioten som gjorde det)

På återseende!

RSS 2.0