Bara en sån dag

Jaha, jag är nog inte så bra på det här med blogg som jag ville tro. Jag hade ju tänkt mig roliga små notiser varje dag men det fick man se sig i arslet efter, som jag så fint vill uttrycka det.

Vad har hänt då?
En strulig påsk, med en rolig rolig förfest med mycket trevliga människor och gött dricka. En rolig rolig cykelfärd till adolfsberg, ungefär där tog det roliga slut. Fest som inte hamnar på någon topplista, armbåge i ansiktet, punkade cyklar och en ilsk jonas.
Efter lite strul på natten så vaknade vi tre stycken med bakfyllans tryckande ångest. Jag åkte till linköping för att bevittna en knapp men ändå en vinst till linköping.

Fredagen var en sorglig dag, begravning av min gammelmormor. Vackert men tårfyllt.

Idag ska jag dock försöka lyfta lite på mungiporna, efter några slappa timmar i solen på våran massiva baksida så ska jag och bror med polare åka till linköping för att kolla på hockey. Hoppas på en vinst för LHC och trevligt sällskap. (vilket redan är relativt spikat)

citat ur Team America "det handlar inte om sex, det handlar om tillit. Sug av mig nu så vet jag att jag kan lita på dig igen"

P O !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0