tisdagen efter

Ja, det blev vinst i seriepremiären. Slutsiffrorna skrevs till 30-19 och vår eminenta landslagstrio gick i bräschen med 27 mål sammanlagt. De var grymma! Undertecknad spelade inte så mycket, men med tanke på skadebakrunden så ska jag väl vara glad att ens på entra planen.



T och X gosar i försvar

Kvällen blev efter många om och men hemma hos Mallan med trevligt sällskap. Riktigt fin kväll, med många roligheter. Jag "rymde", hamnade på efterkula, somnade, vaknade och somnade igen. Hursom, söndagen var inte min bästa dag men jag och Soffan tog en promenad innan det var hockeydags. Ishallen var en gudagåva denna söndag! Söndagen slutade väl kanske inte på bästa sätt med igångsatt mörker från ishallens korridor, men sömnen var varmt välkommen - när den väl kom!

Måndag med massa fix, ännu en liten promenad med Soffan, träning och himmelskt god mat! Vilken stjärnkock som åter trollade med mina smaklökar.


Idag: milen, mer garderobsrens, papperstrix med gamla jobbet, träning och sömn. Kan bli bra!

seriepremiär och sömnproblem

Att vara dagisfröken igår var en fröjd, likaså fortsättningen på dagen tillsammans med Mickan på stan. Avslutade det hela med att bränna oss tillsammans med de tighta damerna Mallan, Dojjan och Frida.

Jag avslutade min fredag med en myskväll hos Sofie och Robin, min "dejt" Erik och Robins brorsa Ola. Mat, Idol och Ondskan. Masserade Soffan också, en skräckupplevelse. Hade jag haft hälften av de spänningar hon har i ryggen skulle jag nog vara halvvägs i graven.


Svårt att sova, lite axelproblem, lite nerver och lite dåligt samvete som trillade in framåt småtimmarna. Typiskt?

Nåja, idag seriepremiär!



Mina pannrynkningar idag:
Vem ska jag säga åt om sina piercingar?
Vem ska jag passa med?
Vem ska jag brottas med?

Alla mina "pree-game partners" från föregående år är ju inte med.


/finns bara seger


back

Jag har låtit hålla på mig, dumt när så mycket finns att skriva om...

Förra helgen var en lugn tillställning, fredagsmiddag hos Gransbergs ute i Marieberg. Jag applåderar kocken i pannlampa, alla vitsord jag hört var sanna! Vidare hem för sömn (försök till) tidigt. Men då började min axel strula, en gammal skada som pressar ihop nerverna. 

Jag var uppe med tuppen för att upprepa tidigare succéer tillsammans med Mickan som tränare för a-flickorna. Och de vann ju första matchen med 15 bollar också (min och Mickans första coachseger). Fortsatte följa flickorna ännu en match och sedan hem för att däcka i sängen då axeln hade gett med sig och skonade mig från att åka till läkare. 
Drog till gymmet och njöt av att vara i princip själv (det är inte många som tränar kl 18 en lördagskväll) innan det blev grillmiddag med mor och far. Svängde förbi min vän Sofie med lite blommor och fick hälsa på hela familjen Israelsson, mycket mycket trevligt.

På söndagen gjorde jag mitt för demokratin i landet, och jobbade i vallokal. En låååååång dag och en lååååååång kväll, med massa tjafs. Klockan 01.30 fick jag cykla hemåt, då var jag bra nöjd!


Måndagen firade jag med att bära möbler, sortera förråd och klädpåsar med Sofie. Klart man ställer upp för sina vänner, speciellt som Soffan ställer upp för mig och lyssnar på mina idiotier och teorier. Fick med mig lite snyggt också, alltid popp!


Har börjat gå i full träning den här veckan, i måndags blev det dock bara skott då Claes Hellgren var där för att kolla på Frida. Jag blev så stolt när han berömde henne så, man kan nog inte fatta hur grymt bra hon är. Men han höjde henne till skyarna, och han borde väl veta...
För mig har det gått helt okej, knäna hänger med bra men huvudet, flåset och fötterna är väl lite sisådär. Psyket blir tränat när man ska fatta att man inte är lika bra som innan operationen, förra säsongen. Men snart så...
Igår lyckades jag ju tyvärr skada axeln, första träningen jag fick gå helt fullt. Det är ju just my luck! Dommen: stukat nyckelbensfäste.

Kolla in på: http://stegfel.blogg.se



Finns så mycket mer...  

/hungrig & snart stark igen


Karibienkryssning





Inga fel...

Hoffan

Jag kan förstå hypen. Jag kan förstå att de drar fulla hus. Jag kan förstå att polisen kom i onsdags...
Hoffmaestro var faktiskt all that! Grymt att se några som kan tända så många människor och samtidigt ha grymt kul själva och tillsammans. Adrenalinet pumpade t o m på mig.

Jag, Jessica, Abbe och Sofie hoppade ner i Idrottshusets källare för att skratta in ÖSK innebandys nyförvärv. Mycket, mycket roligt och jag är ännu närmare ett krav på inkilning i ÖSK handboll också. Vi trixade oss om på Ritz där det var FÖR mycket folk. Eftersom det var kört för mig och mina svettkörtlar så fort vi klev in så spenderade vi någon timme på dansgolvet, o vi körde så det skvätte!

Kvällen blev en helkväll, därav de kryptiska punkterna nedan:

- Tack Mackan, du är kung.
- Häng med de längsta grabbarna i stan
- Ett styck spräckta jeans efter en ryggklättring
- Lite ragg - vad hände där?
- Möte med mitt förflutna. Helt otrolig känsla...
- Roddbåten över hela lilla dansgolvet
- Ägde bort alla köer som tänkas kan, tack vare M och våra "VISA-kort"

Eftersom man inte kom ut förrän klockan var 3, var hemma förrän klockan var halv 4 och sovade kl 4 så var jag korsögd och närapå bakfull av sömnbrist när klockan ringde kl 7.30 på morgonen för läkarbesöket.

Jag var ganska knäckt hela dagen igår, dels av sömnbristen och dels av alla tankar som nu snurrar i skallen. Lite ledsen, lite peppad, lite lättad - ja, lite av allt. Blev inget bra alls när jag kom till idrottshuset för dryga 3 timmars samvaro heller. Inte alls lätt när man är vilsen, och ibland gör inte andra aspekter det lättare heller.


Jag är glad att jag har haft läkarbesök och sjukgymnastbesök med goda besked nu, vad det händer grejer!



Nu lyfter vi!

mitt i veckan

Jag har återigen kännt på en handboll! Smög in och stod i försvar igår, mot Mallan - precis som jag hade önskat. Men, det får stanna där. Jag får hålla lite på mig.

Ikväll dags för nya spelarkort, jag kan väl göra i princip vadsomhelst och ändå slå förra årets "gör något coolt"-kort á la Schwartswald.



Ikväll gör jag mig av med min Hoffmaestro-oskuld. Ska bli kul att se!


Produktiv dag:
Trygghansa - check
Personlig sponsor - check
Arbetsförmedlingen - check
Sjukgymnast - check
Hämtat ut kamera - check


Rykten
... säger att en känd ishockeyspelare har satsat pengar på ÖSK handboll som seriesegrare
... säger att ÖSK damerna är imponerade av Kumla hockeys idé och snart släpper in fansen i omklädningsrummet
... säger att Dunder skrattade igår

Med tanke på det senaste... Alla rykten ska man inte lyssna på!

Och så var det vecka igen..

Det blev ingen flytthjälp för min del i fredags, dagen på stan (som jag betedde mig som ett tjurigt litet barn på) blev betydligt längre än planerat och klockan var mycket när jag var på väg hem från gymmet. Dagen på stan fick dock klart godkännas efter lite bra shopping och att Frida hade någonting, någonstans som pep om henne i varje affär. "När det piper så springer vi", försökte jag med, men det hade gått dåligt.

   Således blev det en myskväll med Tessan och Frida, som konstigt nog inte hade tröttnat på mitt sällskap under dagen. De lockade med sushi som var gott, nötter och Idol. Jag avbröt för att vara chafför åt bror och Christina en snabbis innan vi slappade oss igenom resten av fredagskvällen i Fridas sköna soffor.


Mina två vänner


Jag var ruggigt trött efter min tidiga morgon och alldeles för få sömntimmar, så jag var ganska nöjd när bror och Chrissan skulle hämtas och jag fick plocka med min mamma hem. Somnade alldeles för sent och gick upp kl 7 för att vara på gymmet kl 8 igen. Skönt att träna i princip själv, förutom alla veterantyngdlyftare som hade tävling.
Hem igen för att packa och sedan stressa iväg till buss och Sthlm. 11.45 - då var det igång.
Vi landade i Hanna & Marcus fina lägenhet, fick se ringen och höra storyn om förlovningen. Då började jag, Frida och Ankan att gråta, skräll!
Festen drog igång, det var varmt, mycket folk, beerpong, mycket kärlek, bekännelse från min sida för Jossan, Elin, Ingrid, Hanna och Jovana. Nu var det klart och jag gör aldrig om samma misstag! Varför skulle jag, för dessa underbara, härliga tjejer?
Jag och Oskar vann frågesporten och erhöll varsin flaska vin från förlovningsresan, jag har sagt att jag ska spara min tills jag förlovar mig. Hur länge kan man spara vitt vin?
Kvällen går inte att beskriva i ord, det kommer ta alldeles för lång tid, utan att göra den rättvisa, så jag säger bara; kanonkväll.

En trött söndag med ihoppackning, frukost, tunnelbana och buss hem till örebro. En taxiresa hem till min sköna säng, morötter och dipp samt cola zero och Vänner.


Fästman & fästmö




Fästmö och fästman, dagen efter

Att vakna lycklig...

... brukar vara helt underbart! Men så var inte fallet denna fredagsmorgon i september månad. Jag vaknade nämligen kl. 05.20, glad i och för sig, men kunde inte somna om! Brukar ju inte hända mig direkt, men där fick man känna på ett litet fredagsstraff.

Nu så ska jag inte förringa undret med att vakna lycklig, det är ändå härligt!


Egentligen borde jag inte skriva denna blogg, egentligen har jag tusen annat som jag borde göra. Men jag vet inte hur jag ska lägga upp mig dag, överhuvudtaget. Först och främst, vilken tid ska jag passa? Hockeyroadtrip-avresa eller flytthjälpbilen? När ska jag till gymmet? När kommer jag kunna vara på stan?

Har fått lite jobb gjort på morgonen och likaså tagit en fight med dammsugaren i hela huset. En ansiktsmask och ögoncreme som försök till att sudda ut min tidiga morgon gjorde inga under direkt.



Ska försöka få tag i en bil så jag KAN åka och hjälpa till med flytten om det blir aktuellt, och då slippa stressa igenom de grejer jag måste göra idag.

puss på er alla/
vankas underhållning



Nu händer det grejer...

Woop woop woop!

Mycket bra domar idag, håller i hatten för att inte flyga iväg med molnen jag klev ut på. Hoppas och vill, hoppas och vill.


Idag; Sjukgymnast, jobb, sushilunch med Månsan, jobb och snart gym. Kan jag få till en rensning ikväll också? Hold your tumbs!

Imorgon; jobb, stan, träffa Maria en snabbis som är hemma från Umeå, ev hooka med Frida och Dojjan, hockey(?) flytt (?)

Lördag; gym, buss till Sthlm och in i dimmar och upp på lådan i vackert sällskap av Dojjan, Frida och Mallan. Väl där möts vi av Hanna och Mackan (vars förlovning och nya lägenhet vi firar) samt fint sällskap av bl a min mycket mycket omtyckta Josefin!



Bjuder på en av mina charmigare bilder från sommarens 3 veckor av värmebölja. Man tar de medel som finns!




Kortis

Två rykande färska säsonger av Vänner, fulla idioter i Tylösand och min underbara säng väntar - så vad gör jag här?

Sägas skall:

Underdogsen levererar! Kumla vann på straffar mot Örebro igår (ingen guldmatch) och ÖSK vann mot IVH idag (lite bättre match, men vi väntar på högre smällar)

Blev oerhört glad över att träffa Elin idag. Sådär glad så det kändes i magen. Tur var väl det, så bitter som jag var på läktaren annars...


Idag är jag glad över min vän i svarta spetstrosor.


/knäskålen Azelsson

Olika typer av iglar

Blev mycket gjort igår, trots allt. Jobb, sol, träning, fixning av diverse och duktig som jag är så hinner jag även göra bort mig innan jag somnade in för natten. När ska man överraska sig själv med att göra någonting bra? Herrrregud, snacka om livssugare.

På tal om sugare så har jag fått ett irritationsämne som suger energi. Glädjesugare i ens nära omgivning, mer eller mindre relationsnära. Det suger! T o m nära vänner som suger ur långt mycket mer glädje och energi än de ger.

Ni måste ge mig att det är ett värdigt irritationsämne, förutom den självklara frågan som min far skulle ställa "varför är du vänner med dessa?" Ja, kom igen om några månades så får vi se hur det går för mig...


Till gladare tongångar, rehabpass nummer 2 gick rätt okej och efter snack med sjukgymnast får jag fortsätta till pass 3. H-o-c-k-e-y, hockeydags idag med ett duktigt gäng från öret. Dock smäller kumla-anhängarna högst... Har börjar drömma igen och gjorde lite eftersökningar igår, såg mer lovande ut än sist jag kollade.


Dags för omstart igen, men det kan ju bli kanon!




Fanns bara massa äckelbilder på iglar, men så är det. Sugare är äckliga!




Avslutar lyckligt med dagens favoritbild på två av mina älsklingskillar, Wilson och bror min.


And she's back!

Jag som trodde att jag skulle kunna bloggbomba till tusen när jag låg nyopererad hemma. I wish!

Jag har legat helt död, första dagarna med otroligt ont och noll sömn, massa tårar som berodde på detta. En helg med laget som var mindre bra för mig kanske, en väldigt dimmig helg för att vara alkoholfri... Efter detta åkte jag på någon form av magsjuka som åter däckade mig några dagar.

Därav min frånvaro, har knappt hört av mig till en människa. Telefonerna har legat på ljudlöst och uppringda nummer har varit väldigt sällsynta. Däremot måste jag på detta sätt tacka alla som skickat sms, ringt eller hälsat på denna ångkokta grönsak till människa under dessa veckor. Ni är guld!
Frida får åter en stjärna i himlen efter sin insats på operationsdagen då hon fanns hos mig när jag vaknade och nästan hela dagen.


Och dessa stillaliggande veckor till trots så har det väl hänt en del? Ja!

Soffan kommer närsomhelst ploppa ut Snobben, jag känner det på mig. Två träningsläger med handbollen, det senaste kunde jag odrogad medverka i med enbart överkroppsträning á la Erik - träningsvärken är brutal. Hanna och Mackans inflyttningsfest blev till en förlovningsfest och vi ser med spänning fram emot helgen. Mamma har varit i Grekland med vinsessorna och haft det underbart, kom hem som en övergräddad pepparkaka. Bror har åkt på något elakt virus och varit sjuk. Wilson har börjat på dagis - fasters stora kille. Jobbsökningen är åter igång - har ni tips eller så, de är mer än välkomna!


Jag har funderat på "gamla flammor" själv och tillsammans med vissa utvalda, ingen höjdare till tidsfördriv i dessa tider.
Lovar bättring (mina främsta läsare som är Sofie och Snobben) ni kan snart ha denna blogg för ert alldeles egna nöjes skull.


Livsomvälvande - sug på det...




Grabbarna hopas, som det ska. Det går bra nu. Ellerrrrrrr

RSS 2.0