Min Mr Big

Jag har haft en sån där dag, en dag man absolut inte vill vara ensam men ändå inte prata med någon om något speciellt. En dag som verkligen inte går till historien som en av de bästa.
Jag ringde till min bästa vän, vi sa inte mycket men jag vet att hon finns där för mig - jämt. Bara det fick det att ljusna litegrann och jag försökte ta tag i lite saker. Men idag ville sig inte mycket, jag själv ville ingenting men att allting skulle bli bättre. Vem är jag att hoppas på en förbättring när jag inte gör någonting för det?

Mikaela kom och drog upp mig. Hon sa saker som inte bara gick in och ut igen - utan det stannade kvar. Hon är verkligen en pärla.

Vi kollade på Sex and the city, självklart började man fundera. Har jag en Mr Big? Och vad jag kom fram till är att, min Mr Big är jag själv. Det är jag själv som krossar mig själv till tårar, det är jag själv som gör mig lycklig och att jag mår bra. Självklart inte bara jag själv, men det är nog jag som är min egen Mr Big. Hur sorgligt är det?


Jag vill ha det som i den där drömmen...
hand i hand på en sandstrand, le det där leendet och bara vara lycklig.

inte okej

Fredagen blev en trevlig kväll i Mickans sommarstuga med grillat och någon cider innan vi drog oss hemåt i sommarnatten.

Lördag och först bröllop, de kom bara in kyrkan - då började jag gråta. De var så fina och så lyckliga.
Middag och tal, allt var jättefint och jättegott. Jag började såklart att gråta ännu mer och sökte sällskap av de andra våtögda i form av mamma och Ingrid.

Mickan och Lisa hämtade upp mig för att dra oss mot Gävle där maskeradfest skulle hållas. Bilresan var nog ett av de roligare inslagen.

Gävle i plus/minus:

plus
alla roliga utklädnader
kossan
badtunnan
ryss-horan
Mickan och Lisa
allt roligt fram till 03.00
den mörka prinsen

minus
mobilen borta
sprit uppdrucken av fel personer
svarta timmar
hala golv
idiot-elvis
fylleidéer
att vakna där
idiotfolk

Ge mig min mobil tillbaka! Piss på't!

Onsdag

måndag
körde bil
shoppade lite med mamma
storhandling med mamma
träning med mickan

tisdag
staden med lisa
mer shopping
småträligt resiabesök
jobb på behrn
bror med tös hemma på besök
fixning av underhållning till lördag
KANON-nyheter från Lisa
champagnefirande

idag
staden med sara
dubbelträning med mickan
diverse viktiga samtal

done, done and ahead

Midsommar firades tillsammans med min kära vän Lisa i skogarna vid fagersanna. Till sällskap hade vi Matilda, Lo, Filippa, Viktor, Magnus, Björn, Hallon, Fia, Matilda, Anders och Martin. Det grillades, det dracks, det strulade en del, det spelades beachvolley, det spelades brännboll, det badades och ja, det firades smått midsommar helt enkelt.

Jag är glad att jag följde med Lisa, jag ville vara där för henne och samtidigt roa mig själv lite.
Nu står jag bakom dig och gör allt för att du ska upp i toppen igen. Jag älskar dig gumman.




Massa träning är avklarad, och ännu mer återstår. Men det ger, fan vad det gör. Träningsvärken hinner aldrig riktigt försvinna och benen bara växer. Jag undrar när jag kommer kunna gå nerför en trappa utan att tänka "fan, om jag ramlar kommer det gå snabbare och ändå göra ungefär lika ont"



På lördag är det dags för min "storebror" Roberts bröllop. Han är så värd all lycka han kan få, så mycket som han har gjort för min familj. Nu gifter han sig med sin Pernilla och har fått två underbara barn, Love och Pelle. Jag är så lycklig för hans skull.
Efter bröllopet och middagen bär det iväg tillsammans med Mickan och Lisa till Gävletrakterna där vi har blivit bjudna till fest. Vi har ingen aning om vad som kan hända, men vi ska ge allt och bara njuta av att komma ifrån Örebro, träffa nya människor och ha det härligt tillsammans.



Idag är det 39 dagar kvar till planet lyfter 06.40 från Arlanda - mot Kos och två härliga veckor. Det ska solas till tusen, badas och lekas, festas och tränas och bara ha det sjukt, brutalt, massivt och underbart ROLIGT!
Jag, Mickan, Maria, Jossan, Dallas och Bella drar iväg - kanske med en eller två jokrar. Oron i lägret har lagt sig och nu är resan också betalad. Jag ska verkligen iväg, två hela veckor med SOL, bad, härliga vänner och mina egna galna idéer. Hörni kräker, här kommer vi!

Canadian goose

Skräckfylld hundpromenad
Ska det vara så att när vi hundrastare kommer och går i godan ro på Stora Holmen i Örebro, plötsligt blir bortjagade från gångstigen? De skyldiga är varken ett högljutt tonårsgäng eller ryska terrorister, utan kanadagäss. De väser när vi är ca 10 meter ifrån. "Vi kan väl gå, de flyttar sig säker som normala fjäderfän", tänker jag. Men ICKE! Fågeljävlarna går till attack! Och när vi då vänder om (vad ska man göra?) kommer det ytterligare fem till, på väg att omringa oss. Ska man behöva springa omvägar och vara rädd när man är ute och rastar vovven? Fågeljävlarna anfaller, de skiter överallt och ärligt talat är de inte ens fina och se på.

Pissdålig Sverigematch
Sverige suger hamsterkulor mot Ryssland. Ryssarna har vodka i vattenflaskorna och kärnvapen i dobbarna, men inte fan lyckas de blågula gossarna ändå. Dock hade jag trevligt sällskap, god mat och blev lätt road av de fulla grabbarna vid bordet brevid som t o m klämmer i med "alla vi som älskar Anna klappar nu"

Smådeppig
Senast idag sa mamma att jag verkade må så bra, är glad för det mesta och sover bra. Självklart slår det om, som på beställning. Nu sitter jag här igen, med de mörkare tankarna och bara spyr skit över mig själv. Självironi kan väl vara charmigt, eller?

tomorrow, today will be gone

dagen började tidigt och relativt produktivt; upp och åt frukost tillsammans med sportdelen - min enda vän på morgonen. Lade mig återigen i sängen för att slöa lite, städade sedan lite och la mig i solen en timma innan det var dags att packa och åka hem till Mickan för att rasta jycke. Envisa hund jävel, han fick mig att bli skrattad åt både en och två gånger. Väl tillbaka gav jag mig på matlagning via microvågsugn och gick lös på dvd'n som inte ville fungera. Istället blev det Harry Potter och lite småsömn tillsammans med Shaggy i fåtöljen.

Träning och ja, det kommer kännas att kliva upp imorgon.

Morgondagen, ja. Vad kan den tänkas bjuda på?
Jobbjakt
Förhoppningsvis lite sol
Hundpromenad
Styrketräning
Fotboll och mat tillsammans med Mickan och MammAnn.

Kanske, kanske har fixat till ännu ett roligt alternativ till midsommar. Det återstår att se.

mindblowing

Fredagen blev riktigt rolig, även om inblicken i livet som 30-åring gjorde mig lite skraj. Men folket var ju sköna, otroligt viga och en del riktigt förfriskade. Det blev en stugtripp på lördagen tillsammans med Lisa, Mickan och Hanna. Rätt okej väder, skönt i vattnet, pissförlust i fotboll men tusen tusen mat. En idé som slutade med 2,5 timmes tröttsam men segerviss lek innan vi rumlade i säng.
Fotbollssöndag, igen och Turkiet imponerande heta i slutminuterna. Sov oroligt, var ute med Shaggy som blev rädd för åskan, pratade lite med den heta som låg hemma och var ledig, hem och sov och sedan träning med Mickan, mat och sedan fotboll igen. Matchernas match; Real Örebro - Öfvre Adolfsberg. Öfvre vann, real var äckligt sura på dommaren och det hela var rätt kul. Jag är, efter överrenskommelse, spelarfru åt Victor eftersom hans flickvän inte är intresserad av fotboll. Så jag satt där trogen i min knallgröna Öfvretröja och var stolt över "min karl" som gjorde 2 mål.

Morgondagen:
Promenad med Shaggy, banken med mamma, jobbsök och städning hemma, träning med laget och kvällspromenad med Mackan.

Midsommar?
Vad ska jag göra?
Det finns diverse alternativ, men frågan är vad det är värt...

Jobb?
Kan man söka mer? Imorn ska jag gå loss återigen...

Kos?
Resan ska betalas på söndag. Lite småirritation i lägret. Ingen större koll längre känns det som. Fan, inte så som det ska kännas.

Gävle?
Inte mycket till frågetecken, förutom hur sent vi kommer komma upp. Kommer bli en sjukt rolig helg!



Var har Maria Frick tagit vägen? Har Sara Juhlin gått under jorden? Är alla människor i den här staden kära? Hur kan Sverige släppa in det sista målet mot Spanien? När var senaste gången bara jag och Dannie hängde med varandra? När ska jag lära mig att inte pilla på sår? När ska mitt hår få volym? När ska jag sluta vara så blåögd? När var senast jag sov djupt och drömlöst? När ska jag få kontroll över min ekonomi? När kommer pappa vinna på tipset?

så mycket frågor - så lite svar

Friday

Började dagen med frukost i sängen och Bodyguard för att sedan sätta mig här vid datorn och klicka runt lite.
Detta fick jag reda på:
Jag är så nära pank man kan komma - tur att jag har två löner innestående, men det skulle ju underlätta om de kom tillhands.
Danielle kan få mig att gråta med lite ärligt svart-på-vitt - glädjetårar eller kanske lite rörd?
Facebook bombar mig med mail och jag fick även ett lovande mail från Grekland om jobb.

Efter min första riktiga träningsvecka känns allt helt okej, visst jag kan knappt gå nerför trappor eller i nerförsbacke med min brutalt ömmande lår, men jag står ju fortfarande någorlunda stabilt.
3 fyspass gjorda denna vecka, 2 handbollspass och idag är det dags för styrkepasset. Mickans och min överrenskommelse står fortfarande skriven i sten och 2 kilo har redan kyssts hejdå. Jag och Mickan tog oss till Brickebackens IP igår efter träningen för att jag skulle uppfylla något kriterie som Victors fotbollsfru. De vann ju såklart, jag, Mickan och Johan tog åt oss lite ära. Johan har anmält sig frivillig som kock till ÖSÖ Handbolls damlag nästa säsong, han säger sig vara en riktig hejare på att rulla köttbullar. Som betalning kräver han endast att han får en kombination uppkallad efter sig, jag låter den heta "Kalas-Claes" tillsvidare. En överraskning var att se lilleTim, Orre och "En liten del av skogen" spela i Garphyttan tillsammans med andra mätta fotbollspappor.

30-årsfirande ikväll på Strike för Johan tillsammans med pappa, farbror, kusin och alla hans vänner. Kommer jag vara skön eller kommer jag vara skön? I egenskap av yngst i sällskapet så borde jag få alla handikapp man kan få inom världssporten bowling.
Stugtripp imorgon, hoppas på härligt väder och roligt sällskap. Självklart en Sverigevinst också, men nu är ju farmors älskling igång med målskyttet så det ska väl kunna gå vägen. Heja [SlAtan]

Livet som arbetssökande

Nu har jag tagit studenten. Japp, en dag, ett dygn snarare - och sen är skoltiden bortblåst för denna gång.
Dagen var underbar, oförklarbar och helt brutalt grymt rolig!

Champagnefrukost - Mozze är vår kung. Jättetrevligt, lagom fullt och riktigt gott. Stämningen på topp och härjning utan dess like upp till virginska och fototagning.
Fotot blev så småningom taget, Liselotte, Bosse och Roger var där och de fick sina presenter. Snabbt till Systemet innan Hjalmar Bergman och världens grymaste avslutning. Stämningen var på topp och Elias ägde scenen. Jag och Jenni blev uppropade på scenen för att få stipendie, riktigt oväntat.
Till skolan och betygutdelning innan det var dags att springa ut. Sjukt, sjukt kul och där stod alla mina älskade med blommor och plakat.
Flaket - en GRYM upplevelse. Jag älskar't!
Hem och mingel med alla mina underbara medmänniskor innan det bar iväg till frimis. Sjukt lång, men underbart rolig kväll. Tog med mig grabbarna till stadsparken och där träffade jag inte många ur min klass med dock många andra.
Gick in genom tulpangatans gränder 05.30. Jag har tagit studenten - fyfan vad jag är bra.

Jag vill tacka min klass, SPIA5, för 3 härliga år. Jag fattar inte riktigt att vi inte ska gå tillsammans mer men jag hoppas att se mycket av er ändå.

Jag vill tacka mamma och pappa för ALLT de har gjort för att göra min dag så sjukt bra. Tack också älskade bror, du gör så mycket för mig.
Jag vill tacka min släkt och mina vänner för alla fina presenter och bara att ni var här och firade den dagen med mig. Det betyder massor!



Jag avslutar den här bloggen med en hyllning till min bästa vän (som ibland skriver en kommentar här)
Danielle Sillrén. Hon stod där med öppna armar och tog emot mig, hon grät en liten skvätt, hon och hennes Patrik gav mig världens finaste halsband.

Viktigast av allt - HON PISKADE SKITEN UR POLISFYSTESTERNA FÖR ATT HON ÄR SÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖN!

3

Gårdagen blev inte som den var tänkt, tyvärr så är jag inte jätteöverraskad.

Vaknade idag och tränade mig litegranna, dyrkade solen och hjälpte mor med lite studentfix. Jag fattar inte hur vi ska få plats här, men finns det hjärterum så finns det rövrum, eller nåt?
Nu väntar jag på min blivande sambo för 3 dagar, Jenni kommer hit och lever Axelsson-livet. Vi får hoppas att hon klarar sig utan bestående men.
Dags för avslutningsmiddag i Havet ikväll med klassen, B5 och lärarna. Vattenfast mascara är ett måste och näsdukarna ligger i handväskan tillsammans med min otroligt vackra dikt.
Att man kommer gråta ikväll, känslig som man är.

Imorgon blir det väl lite träning på morgonkvisten, fika med kusin och sedan en härlig kväll med min underbara klass, kubb, filtar, gitarr och myspys.
Onsdag och VI-kampen, nu ska vi hålla vår heder och avsluta med flaggan i topp med en vinst för SPI. Kvällen kommer spenderas i Odensbacken med lövning och pyntning.

Torsdag:
Champagnefrukost hos Jens
Studentkort : 09.50
Hjalmar Bergmanteatern
Havet
Utspring: ca 13.00
Massa kramar och tårar, kort och skratt tillsammans med alla jag tycker om
Kortege och åka flak
Hemma och äta mumsig mat och träffa alla mina pärlor
Frimis och studentmiddag: 18.45
Stadsparken: någongång efter 02.00

NU KÖR VI!



Jag kom igår på vem som är min absolut bästa vän, och det är någonting som jag inte tror märks utåt. Jag vet inte ens om hon själv vet om det, men det blev övertydligt igår.
Såere :)

4

Det är helt sjukt! Sjukt, i ordets sanna bemärkelse. Jag (och massa andra såklart) tar studenten om bara 4 dagar!

Tisdagen blev till glasskväll hemma hos Mickan och te för min sköra hals.
Onsdag och då åkte jag ner till träningen för att visa upp mig och vara tillräckligt sur för att inte kunna träna, hemåt och sol igen.
Torsdag och frisörbesök, jag blev rätt korthårig faktiskt. Tydligen ingen skola eftersom jag blev hemskickad av lärarna för att jag inte hade nåt där att göra. Vad gör man? Åkte till MQ och köpte en skjortklänning och sedan hem för att dyrka solen innan jag åkte ner till träningen för att återigen inte kunna varken göra tester eller träna. Hem till Mickan för att slinga håret och sova till klockan ringde grymma 05.15.

Hem för att sova och sedan ta studentkort, shoppa lite med mor och sedan åka och jobba med Mickan på Kåren. Sjukt mycket folk, sjukt varmt och mitt heta temprament gjorde sig tillkänna några gånger. Jag fick även en klädsam fläskläpp och ännu en rolig raggningsreplik.

Okänd man 30 plus: Jobbar du här?
Jag: Ja
30 taggaren: Vad synd, jag som tänkte ragga på dig. Men nyktra tjejer brukar inte tycka att jag ser bra ut
Jag: Självförtroende är ju otroligt charmigt. Att ha stake är ju optimalt när man försöker ragga.
30: Jo. Jaha, men är allt bra med dig. Går det bra att jobba ikväll och sådär?

Herregud...
Lördagen spenderades vid kumlabadet tillsammans med Micks, Frick, Kusin med pojkvän. Det dök även upp andra kändisar i poolen och Cricke höll vakt.
Tittade på Lisa som skulle på bal och var så vacker att jag började gråta. Högslående middag och sedan hem till Larrsa för mys, kubb och vänskapligt drickande i sommarnatten.
Fick åka rallybil hem och sen blev det en del telefon...
Sömn, sol och den långa ovärda väntan idag.

Nu börjar snart mitt livs vecka.

http://www.youtube.com/watch?v=aCosyA3EiJk

RSS 2.0