här igen

Nu är det såhär, att jag hetsade lite som vanligt i mitt förra inlägg. Då var jag ledsen, lät helt knäckt.

Nu är jag tamigfan förbannad istället! Det slår om snabbt...



Fortfarande några hack högt på termometern, men det skiter jag i. Ikväll kommer bli bananas!

skojar inte

Nej, jag skojar inte. Jag är svindålig på att uppdatera min blogg nuförtiden, har fått nån sorts dataskräck tillsammans med en imaginär tidsbrist som gör att jag inte hamnar här så ofta. Jag inbillar mig att jag skulle vara tokdatafreak om jag fick ha datorn i sängen - men vem vet.

Och nu till det mest patetiska, jag uppdaterar så sällan och nu ska jag göra det bittert också!

Jag är ledsen. Jag trodde någonstans att jag kunde lita på dig, jag började skruva på mig för att jag tyckte att det blev lite mycket men jag höll ändå kvar och ville ge det ett försök. Då klipper du bara - direkt. Och jag känner mig som en toalettstol. Fan fan fan att man ska vara så otroligt jävla lättlurad. Och nu börjar jag såklart tjuta när jag ska förmedla lite känslor på pränt. Man kan ju tycka att en förklaring inte är för mycket, men vad vet jag?


Ingenting blir heller bättre av att jag efter skitonsdagen med två pissförluster blev sjuk och ligger hemma med feber, tjejerna går ut (något som inte händer många gånger om året) och jag blir bara så less.



Nu lägger jag ner.


Nu så...

Sitter i skrivande stund hemma hos Emil och Christina med en slingmössa i håret och har gosat med min älsklingskille lite innan han fick somna in i vagnen.
Snart är det dags, snart smäller det. 
Ska bli bättre på det här igen också. Lovar!
Dannie gjorde veckans grej när hon hoppade plint, oförglömligt och kom helt otroligt nog med på film. Bra Trace!
"Jag tycker inte om att titta på folk som inte pratar" - Danielle Sillrén säger faktiskt fel

Karma går med oss...

Som bekant var vi i Idre över nyår, vi hade det lagom kyligt och mer än en gång var jag lite småskraj i sittliften när den höll på.

Igår stannade 6-stolsliften och de blev fast i 1,5 timme innan de fick firas ner...

PHUH!


Ikväll blir det god mat och Sherlock Holmes, eventuellt lite handboll tillsammans med Korren som borde vara på G nu i sin fina fyrhjulsdrivna vagn. Mys på er!

Värmeböljan fortsätter...

Tisdagskvällen på Olerran blev en mix av allt kan man säga. Stundtals sällskap av Emma, mycket dans, mer hungrig, fler toabesök och två oerhört obehagliga olycksfall utanför då ambulansen fick blinka in. Ryktet sa -30 grader och det ljög inte, då kostar det att gå ut med strumpbyxor...


Emma är mest bäst på fest. Klad flika!

När jag och Emma äntligen kommit till bilen nere vid Harrys så skulle jag ratta ut den från parkeringen, trodde jag! Ratten gick knappt att rubba och som pappsen sa hade antagligen servon frysit. Jaha, och där stog vi - två frusna blondiner och visste varken fram eller tillbaka. Det slutade med att vi mjukade två varv på parkeringen och någonstans vid polishuset så släppte det och ratten blev lättare än nånsin.
Jag droppade av Emms och fick brottas med motorvärmare, handtag och nyklar innan jag äntligen kunde slänga igen dörren efter mig. Nästa skit: man tror att man kommer ner under ett varmt och skönt täcke - men icke! Värmen i rummet är obefintlig, bara elementet är varmt medan rummet är som en isbjörnspitt! Låg och darrade i 2 timmar innan jag tröttnade på att frysa och kröp ner mellan päronen.



Gårdagen var ett töcken med föreningsdag från 9.30 - ca 15.30 - efter 3.5 timmars sömn.

Idag har varit fix&trix dag med more to come. Snart dags för en "skönhetstur" innan det är 2xträning och uttagning till match. Imorgon ska jag utföra ett alternativt jobb på dagis innan Korren kommer hit och myser med mig i helgen igen!

Glömde väl inte att det är match på lördag? Match som är så sköj!


Tisdagsjobb

Idre - avbockat!

Mer om denna resa kommer, var så säker. Det som är är ju att jag sällan sitter vid datorn längre, speciellt inte om jag inte måste. Men, bättre ska det bli.


Nu ska jag iväg och jobba, tror med Emma så då rockar garderoben värst och mest ikväll. Upp imorgon kl 8.30 för en hel dag med handbollssnack och diverse diskussioner. Yeey!




Nog rasade idre!

RSS 2.0