Skall Idre överleva?

Nu kommer den...

Idre skall erövras och stället kommer aldrig bli detsamma igen. Örebro går ut starkt med ledarstoet Danielle "snöslungan" Sillrén i spetsen som styrningsguru utan gloria. Det finns få som bygger egna puckelpistar, men Dannie hon kan! Som partner in crime och in love såattsäga har Danielle Patrik "Mästarns pöjk" Söderström. Telefonen med den direkta heta linjen till mästarn står öppen i hela 7 dagar. Hur många av dessa han mäktar med att svara blir ett senare problem.
I direkt anslutning till dessa tu ser vi en underdog, Therese "Dojjan ner i barnbacken" Jämthed. Det är få förunnat att umgås med denna tös (när magen är mätt) och vi ser med spänning fram emot hur dojjan går i snowboardskor.

Det andra kärleksparet med på resan hämtas upp i sköna dalarna. Camilla "snow-flow" Månsson kommer stå på hårt i backarna och vara den sista att undvika spruta snö på sittande tards i backen. Vid hennes sida ser vi Albin "åker bäst baklänges" Wahlqvist. Om måhända hans kärlek skulle missa någon liten stackars pojke så tar Albin lavinen som efterföljer och ser till att resten blir vitsprayat också.

Självklart ser vi denna vecka en viss Marcus "Jag vill bara åka svarta backar" Åström. Killen med koll på utrustning, pister och after ski.
Mackan kommer finnas att finna i sällskap med en viss Joel "pistens skräck" Florén. Utan hänsyn mejar han ner barnfamiljer och tränger sig först i alla köer, ingen öl före tolv Jolle...
Med dessa två gossar husrerar även Fredrik "snökäppen" Granberg. Minst en vurpa är värd, resten liknar skit. Få klär så bra i en björns förhud som Frerra.
Hanky-panky "Snögubbar är till för att kissa på" Jacobsson åker på oidentifierat föremål och han gör det bra. Kan tänkas springa nerför backarna om det inte går riktigt fort att åka.

Vem ser vi högst upp i de svarta pisterna om inte Mikaela "störtlopp är the shit" Bergback? Måhända att vi andra inte ser mer än snödammet som lägger sig efter henne när hon lämnar oss på toppen för några grymma offpiståk.
Frida "bäst på after-ski" Granberg kommer sälla sig till vårt gemena sällskap senare i veckan och då bjuda på några grymma stunts i barnbacken med soppåsar på fötterna.
Med Frida anländer också Robin "gör pungplask med wakeboard" Sjöberg och David "Ljushopp är livet" Lundberg. Dessa två pojkspolingar ska ge sig på något så magstarkt som tandembräda. Det rosa gipset är beställt och med detta ska de bygga en släppulka till termosen och bullarna.

Sist med inte minst har vi mig! Anna "Jag trivs bäst i barnbacken" Axelsson. Vad jag än kommer bjuda på denna resa är of the record och kommer vara tusen roligt.


WHICKED!

Toppen att ligga i topp!

TABELL SP V O F +/- P +/-
1.  Örebro SK 11 7 2 2 306 - 247 16 59
2.  Nacka HK 10 8 0 2 282 - 231 16 51
3.  Tyresö HF 10 7 1 2 268 - 240 15 28
4.  IFK Tumba HK 10 4 5 1 233 - 221 13 12
5.  IF Guif 10 6 0 4 226 - 227 12 -1
6.  Irsta HF 10 5 1 4 235 - 212 11 23
7.  IF Hellton 10 5 0 5 217 - 227 10 -10
8.  Skånela IF 11 4 2 5 266 - 286 10 -20
9.  GT Söder 10 2 3 5 237 - 257 7 -20
10.  Härnösands HK 10 2 2 6 201 - 231 6 -30
11.  Arbrå HK 10 1 2 7 250 - 266 4 -16
12.  AvestaBrovallen 10 1 0 9 194 - 270 2 -76

2 weeks, 2 days...

Så länge sen var det som jag gjorde ett framträdande på bloggen och följderna har blivit skrämmande. Folk blir oroliga, går upp i limningen och sover dåligt. Vem är jag att orsaka en sådan landskris?

Orskakerna är en del, för det första bristen på tid då jag jobbat på skola och dagis ute i glanshammar, dagarna fylls sedan i med träning och sen är fröken Axelsson för trött för att redogöra för dagens strapatser. Ännu en orsak kan ju vara att när andan har fallit på att skriva av sig för allmänn åskådning så har datorn havererat.

Nu är jag dock tillbaka och, chocker, inte mycket har egentligen hänt... - skulle man kunna säga vid en första återblick, men så mycket som har kommit upp på tapeten!

Jag fick mig en ordentlig chock och en känslomässigt konstigt laddad resa tillbaka i tiden när Lian föll ihop under en hockeymatch. Nu kan jag med lättat hjärta säga att han mår bra efter omständigheterna och kan också gå tillbaka till den sköna donnan jag är i sällskapet efter att ha känt mig som en mamma/fruga/syrra med panik. Många tankar till hans familj.

Lite roligheter som närmar sig. Jag fick en smärre chock när Dannie skickade sms angående Irde, först iddi-förklarade jag henne eftersom att det är MINST en månad kvar... Tänkte jag, ja! Vi åker ju förfan SNART! 26 december (snudd på 25e faktiskt eftersom vi ska åka okristligt tidigt) drar vi iväg, ett sällskap på 14 personer. Dettsa sällskap inkluderar mig själv, Dannie, Dojjan, Frida, Mickan, Måns, Albin, Patte, Mackan, Jolle, Frerra, Henke, Robin och David. Har vi koll eller har vi koll, MMMM vi har koll!

Ett par matcher kan man kalla avspelade sedan sist också, Hellton och igår Skånela. Serien är idag en fröjd att skåda då vi leder, med en match mer spelad men ändå.

Det finns mycket mycket mer, och ja det kommer för att törsta er brist på bloggande från min sida.
Peace out folket!

Ikväll ska jag sparka smalbenen av tränarna då den prestigefyllda fotbollsmatchen mot ledarlaget äger rum.


RSS 2.0