Snygga nerds?

Det finns alldeles för många töntar, och alldeles för få av dem är såhär snygga!


Kärleksrykten

Handboll hjärta hockey = sant?

Kärleksrykten florerar kring Behrn Arena-området i Örebro stad. Vi har sedan länge känts vid en dragning mellan hockeykillar och handbollstjejer och nu verkar turen ha kommit till ÖSK Handboll och ett annat vida känt hockeylag.

Vi har redan i laget en "hockeyfru" i Frida Granberg, även känd som "VM-backens gumma" men nu verkar det som att Amors pilar skjuter på andra håll i ÖSK damernas omklädningsrum.

Rykten säger att han var och tittade på sin svartklädda dam senaste matchen, så snart ser man kanske mer än en handbollsdam i länets ishallar.



Kan det bli en kille med klubba och en tjej med klister, ännu en gång?
Det återstår att se...


Ljus i mörkret

4:15 10-10-24
Från Claes


Du ska bara veta att du är den perfekta flickvännen, :)
puss Claes, Joel och Hannes



Då sitter dessa tre underbara killar i Göteborg och pratar gott om mig mitt i natten, helt random.
Man blir glad!




Mina tre toppengrabbar en ljuvlig sommarkväll

Tammefan typiskt

Jag gjorde det igen.

1 minuts speltid, försök till lobb (något som jag ångrar grovt efter att ha blivit idiotförklarad flertalet ggr för den) 1 mål och utvisning.



I övrigt så vann vi matchen med 9 bollar, många var grymma och ytterligare två poäng inkasserade.


Snabbkalas för Christina efter matchen, och sedan ut i hetluften med en stor skara människor. Man borde kanske veta sin plats nu...

"Jag uppfann kanske inte bollen, men jag kan tamigfan kasta en fimp rakt"
"Ett rör är alltid ett rör"






Min lördagsdejt...

Första!

Vinst igår mot Kungälv och också en nolla spräckt för Axelssonskan som gjorde första målet i Allsvenskan (spelade också första anfallet i Allsvenskan, kan tilläggas)

Ego-stats från gårdagen:

Speltid: ca 1,5 minut
Moment i matchen: 2 anfall, 1 försvar
Skott på mål: 2
Mål: 1
Utvisningar: 1


Jag lyckas alltså på 1,5 minut lobba i ribban, göra ett mål och bli utvisad.

Score!


Goda två poäng att ha under huvudkudden inatt i vilket fall...
På återseende gott folk

Lost and found

Någon tjej (och säkerligen en eller flera grabbar) hade roligt på Ritz i lördags. Under en av mina svettiga räder på dansgolvet i sällskap med grabbarna grus så hittar jag en svart bh. Mitt på dansgolvet!



Den var förstås jättesmutsig och förlåt, förlåt, förlåt Jonas för att jag satte den på dig över din nya fina vita skjorta...



Jon i annan stilig skjorta

vatten under broarna

Mycket hinner ske, innan jag får tummen ur.

Förra veckan var en vecka för mirakel, jag träffade Snobben som nu fått namnet Oliver och han golvade mig. Japp, grabbar i Sofie och Robins närhet har tydligen en tendens att golva mig och denne lille prins kommer nog linda mig lätt runt lillfingret.



På fredagskvällen vankades hockey i sällskap med Fridus i Kumla, vi fick se en ruggigt rolig match och en 5-0 seger för istjurarna. Bra laddning för egen match!

Började dagen med min prins, han jagade livet ur Fridas stackars katter innan han rastade farmor i stadsparken och jag och Frida körde "laglunch" solo på Rosalies. Match och vinst, jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Kul med två poäng, kul att det gick bra för vissa, kul att se några kändisar på läktarplats men jag förbannar träsmaken.

Avrundade kvällen med inflyttningsfest hos Malin och en sväng på Ritz, hittade inte mitt flow riktigt och då är det läge att oroa sig. Sådär är man ju annars en nyckelspelare, lagkapten och fixstjärna - vad händer? Jag var en idiot och cyklade hem på natten, roade mig med att lyssna på ett visst telefonsvar och skratta högt. (Morgonsms: "Vad ville du inatt, var det något speciellt eftersom du hade ringt 8 ggr?")

Avrundade helgen såsom jag startade den; hockey i Kumla. I glatt sällskap av Dojjström (starkt lysande lördagsstjärna) och Frida (ÄR festen) så såg vi grabbarna plocka hem en seger. Två kändisar i Skövde var kul att se, stubben Notfeldt och Täng gjorde sitt.

Välkommen till världen!

Igår kom Snobben, som vi har väntat. En mer bevakad och engegerad graviditet vet jag inte om jag har varit med om...

Sofie och Robins kärleksbarn har anlänt.


 Snobben är en Oliver.

Jag hoppas få träffa den nyblivna familjen idag och risken är stor att jag faller som en fura.

Ännu en tisdag

Mycket på tapeten min vän...

En riktig pissförlust i söndags + träsmak - no success.
Trots min "bortamatch" och monumentala sömnbrist så klarade jag dagen fint, kan ju ha att göra med att min prins fick mitt hjärta i brand på morgonen när han gråtande sträckte armarna mot mig och sedan gosade in sig vid min hals.



Ja, jag tror jag är förälskad...



Lagmöte och Zumba igår, det senare toppade det första tusen gånger om! Ruggigt roligt och svettigt som f-n. Starkt rekomenderat från xannax.blogg.se!

Vi går i väntans tider... Snobben fyllde i helgen 60 år, den tecknade versionen alltså.


Update

-Jobb i veckan på apotek och fritids
-Träningar i veckan, suck eller succé? (lämnar den till senare)
-Tårar, Pettson har tagit flyttlasset med sig till Lund. Örebro gråter, och jag med staden.
-Massa oro, glädje och alla känslor som finns i registret i min externa graviditet. Sofie och Robins Snobben alltså, men snart kommer underverket och jag kommer älska den ungen.


Idag vaknade jag och hade nästan kunnat sova på vänster sida, framsteg! Drömde åter den där underbara drömmen, ibland önskar man sig blå. Bakade äppelkakor med mor, lekte med min prins, jobbade på apoteket, sökte lite jobb och ikväll vankas drömlördag. Bortamatch innan bortamatch, det kan bara bli succé!


puss på er alla!




Haha, va?! Vad hände där?

RSS 2.0