Home again

Nu är jag hemma igen efter 2 veckor i Grekland, på Rhodos närmare bestämt. Jag har saknat en del mer än jag trodde jag kunde göra på två veckor, men där ser man litegrann vad folk betyder.

Vi har såklart haft det underbart, jag och Pettson. Träffat mycket roligt folk, solat, ätit FÖR gott, badat i det inte tusen njutningsfulla vattnet, festat, sovit, strosat i gamla stan och kollat i affärer i det häpnadsväckande stora centrumet. Pettson lyckades tillslut stena en duva och lägga en annorlunda svordom till en idiot på stranden.


Vi grinade lite över solbrännan, vart tog den vägen? Vad äre frågan om?! Men vissa kort skvallrar om vårt krigande på stranden och det är ju iaf ett litet plåster på såren

.

I början var jag irriterad på att dessa jeansshorts var för stora i midjan... i slutet av resan kändes detta faktum enbart skönt. 2 veckor med tsatsiki och hotellets vedugnsbakade pizzor har satt sina spår.

Fran Rhodos

En vecka ar avklarad och den kan i korta drag berattas...

Det har blast mycket, solen har varit framme men aven dold av moln. Regn och aska en dag, ingen dodsvarme. Men vi ar glada och nyttjar stranden jarnet, sen ar vi grovt missnojda med var uteblivna solbranna, Pettson har dock borjat morkna ordentligt nu.

Folk vi traffat forutom Mummsan som kom pa bild och hennes Grabbarna-kollegor?
50 studenter fran Gnosjo som akte hit pa studentresa (kopa det!) vi hangde med val valda delar av ganget kan man saga. 3 smagangsters fran Halmstad varav en av dem hade lyckats med porrfilmsklassikern att satta pa pizzabudet. De 4 mustachprydda dalagrabbarna fran planet ner som jag saklart  hade hockeykoppling till via Kumla och Pitter. De bjod upp till dans i dalarna pa midsommar och gjorde mig till ofrivillig medverkande i miss-wet. Traffade massa grabbar som hade varan Kos-Robban som larare pa bartenderskolan ocksa, samt Malin som jobbade pa Kos nar vi var dar. En tjej fran linde som dejtat en "rikskandis" och kande till Dannie (saklart) har vi ocksa sprungit pa.

Glomde kanske att saga att vi sag en manlig stripp-show dar Paradise-Patrik strippade o vem fick med sig hans troja som souvenir? Har i efterhand fatt hora att detta var en favorittroja som han ofta har...


Gick omkring och tankte pa min kara van Therese en hel kvall da ett gang dok upp som hade tryckt trojor dar det stod "Varsta braah bruschan" DET ar saknad!


Tanker pa er o saknar vissa av er dar hemma.
Puss pa er!

Live from Rhoooooodoooooooos



Vi lever och har det gott! Luktar vitlök och har rödbränd hud



Puss på er alla!

Om 8 timmar...

...lyfter planet. Om några timmar lämnar vi öret.

überunderbart!

Vi håller med oss, och oss har alltid rätt.



Snyggast live?



Puss på er alla!
Råhåhåhåhådos!
(Staying at the PPMH)

Packar järnet - 1 dag kvar



"Va gött det är när kläderna passar" Sa Soffan och knäppte en bild



Från i onsdags - hetingarna Joel och Hobbe kör penislyftet



Den vackra 25åringen som stod för pangfesten igår

GALEN kväll - 2 dagar kvar

Ikväll smäller Dannies 25årskaka, ivägkörda med buss någonstans blir vi ca 30 pers och festen är ett faktum!
Nu sitter jag barnvakt åt min lilla prins som mötte mig med "Fasters älskling"tröjan på.
2 dagar till RHOOOOODOOOOOOOS!

Dannie 25 år! - 3 dagar kvar

Idag fyller hon 25 år! Många grattis och fler blir det imorgon när brakfesten smäller av stapeln.


Vilken roli bild jag hittade, båt måntro?



Min födelsedag blev kanonbra, fick många fina presenter och massa massa massa gratulationer av folk från överallt. Ni gör mig glad!
Domen från farbror doktorn blev operation av bägge knäna, första blir en titthålsoperation i juni.
Igår blev det en spontanutgång med kusin, Joel, Hobbe och Get. Mötte upp T och Frida kom senare, tusen folk var ute och Pettson hookade på dansgolvet som var svettigt. Höll på att hamna i bråk med en liten smurf som var två äpplen hög, men skrattade henne i ansiktet.
Fick ett sms av L: "Tja kingen. Vad gör du?" Varpå jag svarar: "Äger strömpis. Ensamt på toppen. Vart är du?" Jag och Malin var oerhört tacksamma över att ha lånat Robins stora paraply eftersom regnet öste ner, en dalakarl hoppade in i vår taxi och bjöd oss på korv på OK/Q8 innan han tog taxin hem. Jag tömde mina dalmålskunskaper i baksätet så killen skrattade tårar.

Marieberg med Pettson för fixande av det sista inför resan. Mycket snart ligger vi på stranden. Underbart!


My b-day - 5 dagar kvar

För 21 år sen kom man till världen, och har hunnit med en del redan. And more to come, så att säga. Bara den här sommaren ska jag sätta minnesmärken, var så säker.

Jag blev väckt vid 6 med sång, frukost på sängen och presenter av mina underbara föräldrar. De skämmer allt bort mig. Somnade om en sväng och blev väckt av Skurt som önskade en grym födelsedag samtidigt som han laddade för en dag bland hönsbajs. Är det karma som talar? ;)
Sms har smattrat in och FB ska vi inte tala om, vad mycket härligt folk man har omkring sig. Jag vill fylla oftare bara för att man pratar med dem man inte pratar med så ofta.


Mycket att göra idag innan det trillar in lite folk på kalas. Får domen idag, hjälp!

     

Det var då det...



5 dagar kvar till RHODOS


Måndag - 6 dagar kvar

Vaknade inatt helt kallsvettig efter otäcka mardrömmar som jag inte kunde skaka av mig. Efter någon liter vatten och lite filmaktigt "sitter vid fönstret och tittar ut" så kunde jag somna om igen.

Vaknade upp till en fullspäckad måndag (vilket låter sådär eftersom jag sitter här) men jag har lite att pyssla med framför datorn också. Ska idag städa, fixa med jobbsök, fixa tårtor, upp på stan, köra russian (kommer dö!) och eventuellt ta en långpromenad och kolla golv med Soffan.
Kommer somna relativt ovaggad ikväll tror jag...



6 dagar kvar till RHODOS BABY!



Rekordet ska slås!

icke alkoholbaserad bakfylla

Jobb denna vecka; måndag, tisdag, torsdag, fredagx2 och lördag. Egentligen söndag också men då springer ju pengarna förbi den personliga kassan, så det räknas inte som mer än tidssjälande.

mycket jag borde ha gjort denna vecka som nu kommer få tryckas in i dagen, borde egentligen pyssla med det just nu. Jag har blivit för bra på att skjuta upp, glömma bort och irra iväg. Det är ingen smickrande sida, så den får jag lov att jobba bort.

Jobb på Lärkan igår och det var ingen höjdarkväll för garderobiärerna, så mycket skäll vi fick som var oförtjänt eftersom de hittade brickorna straxt efter de lagt av en munsalva som heter duga. Men på't ikväll igen, kusinen går ombord och jag byter mitt "plock" med Dannie. Känns som att man gick all in igår, med tanke på huvudtyngden idag...




I torsdags tog jag en roadtrip med Soffan till Kil, utanför Karlstad, för att träffa hennes gamla arbetskamrater på sexparty. En rolig tillställning och en riktig icebreaker när man ska träffa nytt folk, inget annat sagt om det. Buffébordet dukades fram och bara det fick fnisset att stiga, och i samband med att nivån i vinflaskorna sjönk så steg stämningen och de dummaste frågorna och värsta bekännelserna kom fram. En jättetrevlig kväll med min nyaste vän och många trevliga tjejer bland de andra, Nina som jag troligtvis kommer träffa igen redan på torsdag var ett riktigt stjärnskott!

  

Buffébordet                                                           "Sex and the city-favoriterna"




Snobben fick en avskedspuss av finaNina

Onsdag

Blev en del jobb denna vecka ändå, en intervju, massa mat hos Sofie och Robin, m-berg och imorgon en tripp till Karlstad. Låter livet flyta på och väntar på att kunna flyta med på en madrass och njuta. Snart åker vi ju i alla fall bort härifrån ett tag och det kan inte beskrivas som annat än VÄRT!

Har så mycket att skriva men kan inte riktigt förmedla tankarna till fingertopparna. Mycket att tänka på innan den här veckan går mot sitt slut, mycket att fixa med innan tiden blir knapp och mycket som gäller nästa vecka. Kan bara hoppas på bra besked.


Avslutar med en bild på två stycken som jag tycker så mycket om (och för att de är för snygga för att inte visas)




Ett fint par. Jag blir glad av deras kärlek!


Skurtkepsen

Bilden har varit utlovad ett tag, men nu kommer den.

Varför 3XH blev Skurt...

           

Viss likhet?


Slår i sängen hårt nu.
G'natt till er jag gillar!




 


Ny vecka igen

Torsdagen för pappsen blev tusen lyckad och han var mer än nöjd. Det var lite slitna miner vid frukostbordet i fredags men det får man ju ta!

Jag var väl den piggaste i familjen så efter en snabbröjning av de tunga grejerna så åkte jag till Emil och Christina för att få lite slingor i min inte längre så blonda kalufs. Nu äre ljust igen! Packade ihop "flyttväskan" och åkte hem till Sofie och Robin där jag spenderade helgen som kattvakt. Hade fått ett A4 med regler som skulle följas, mycket bra regler! Fast lite för svåra för att kunna checka av alla för Fröken Axelsson. Drog först hem till Tessan och blev bjuden på mat av P and K och deras grannar med köttöverskott - man får tacka och bocka! Sedan hem till Frida och Jocke för inflyttningspärla och vidare till Strömpis. Blir inga större utsvävningar om denna kväll just nu, känns ovärt.

Mådde not so much på lördagen när jag vaknade och fortsatte tyvärr på samma sätt. Skrapade ihop bitarna av mig själv och blev hämtad av Mickan för jobb på travet med henne och Dannie. Sprang oavbrutet i trappor hela dagen och det var en ny upplevelse det här med trav. När vi packade ihop kom det 3 killar i min ålder, och plockade ut 40 000:- i vinstpengar. Det är svårt att glädjas med andra ibland...
Svängde förbi gyllene måsen och hoppades på det bästa, matintaget hade varit begränsat under dagen. Segsprunget var det men igång kom man till sist och jag åkte till väster för att hooka ihop med T och hennes grabbar, samt Jessica och hennes töser. Blev ännu en kväll på Strömpis som hade nypremiär kan man väl säga, mötte på massa kändisar och dansade järnet. Letade som vanligt efter mina vänner en sväng innan jag hittade dem och med nästan bara en blick gick jag och Weiseman och plockade ut jackorna. Penishat på BK och en lång lektion av Jonas fick avrunda vår kväll.

Mådde många ggr bättre på söndagen än dagen innan och mös lite i soffan, tog ett bad och åt lite innan jag åkte och jobbade på sotarn. Kanongrillkväll med Sofie och Robin avslutade min helg och vad mycket jag har lärt mig den här helgen.

Dags att förvalta mina kunskaper!

RSS 2.0