Fran Rhodos

En vecka ar avklarad och den kan i korta drag berattas...

Det har blast mycket, solen har varit framme men aven dold av moln. Regn och aska en dag, ingen dodsvarme. Men vi ar glada och nyttjar stranden jarnet, sen ar vi grovt missnojda med var uteblivna solbranna, Pettson har dock borjat morkna ordentligt nu.

Folk vi traffat forutom Mummsan som kom pa bild och hennes Grabbarna-kollegor?
50 studenter fran Gnosjo som akte hit pa studentresa (kopa det!) vi hangde med val valda delar av ganget kan man saga. 3 smagangsters fran Halmstad varav en av dem hade lyckats med porrfilmsklassikern att satta pa pizzabudet. De 4 mustachprydda dalagrabbarna fran planet ner som jag saklart  hade hockeykoppling till via Kumla och Pitter. De bjod upp till dans i dalarna pa midsommar och gjorde mig till ofrivillig medverkande i miss-wet. Traffade massa grabbar som hade varan Kos-Robban som larare pa bartenderskolan ocksa, samt Malin som jobbade pa Kos nar vi var dar. En tjej fran linde som dejtat en "rikskandis" och kande till Dannie (saklart) har vi ocksa sprungit pa.

Glomde kanske att saga att vi sag en manlig stripp-show dar Paradise-Patrik strippade o vem fick med sig hans troja som souvenir? Har i efterhand fatt hora att detta var en favorittroja som han ofta har...


Gick omkring och tankte pa min kara van Therese en hel kvall da ett gang dok upp som hade tryckt trojor dar det stod "Varsta braah bruschan" DET ar saknad!


Tanker pa er o saknar vissa av er dar hemma.
Puss pa er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0