20 årsfesten

Min 20 årsfest gick av stapeln i lördags och det var tusen lyckat.

Mickan och Lisa hjälpte till med diverse inhandling och fix här hemma på fredagen. Tusen tack för det! Sprang på min gamla rektor på bolaget med en rejäl laddning i famnen, idrottsprogrammet är the shit.
Åkte iväg med Mickan som chaffis på lördagen, dags att ta farväl av Järnvägen cup. Gjorde en match, blev utvisad av Larholm och blev sur för att han begränsade min speltid under min sorti. Vi vann i alla fall!

Hem och fixa lite mer, sova en sväng och duscha med diverse bi-sysslor innan Pettson kom för att hjälpa till med det sista och inhandla en pizza för att grunda magen ordentligt.
Folket började rulla in, kändes ett tag som att det var mycket färre än jag trodde men det fylldes på duktigt. Mormors smörgåstårta gör som alltid succé och mamma blev orolig ett tag att de inte skulle räcka till.

Presentöppningen var en fröjd. Fick kanongrejer och är glad över att jag har så härliga vänner:
Ett tandemsegelflygs-hopp (jag darrade duktigt på handen och fällde nästan en tår)
En picknickkorg med massa gött plus en bok med kort, namn, ålder och telefonnummer till grabbar i Örebro stad. (dagens snackis och världens roligaste)
Vin
Martiniglas + ett linne med mitt ansikte på
En tripp till sthlm med grönan och allsång på skansen + en eventuell utgång
Dusch och kroppsgrejer
samt en hel del annat...

Alla hade trevligt, Maria blandade drinkar (Jon och Challe också, riktigt avancerade grejer) mamma styrde upp dansgolvet, Dannie skuttade runt i raggsockor och spred skräck bland brors kompisar, Tess förklarade tjejerns kompismoral för grabbarna, PD söp ner pappa och Peter med GD, vi körde syrian-goet och massa massa mer. Vi tog oss till strömpis och där spred sig alla för vinden. Jag stötte på en ur min "singelbok" och såg en annan, de fanns alltså på riktigt. Jag tappade bort många men alla tycks vara vid liv såhär i efterhand. David fick förövrigt inte komma in trots att han var som bror uttalade det: "nyktrast på bron." Skumt och tråkigt att han och Maria inte kom med in.
Jag blev lite ledsen när kvällen gick mot sitt slut, av fler anledningar än att det roliga snart var över. Men med vännerna och bror vid min sida så kom varken tårarna eller nåt utbrott.

På det hela taget en guldkväll, trots att den sotades lite på småtimmarna.
Tack alla som gjorde den till en toppenkväll!

verkligheten kommer ikapp

Söndagen blev en mörk dag.

En av mina vänner, ofta en solstråle med humör som spets, blev drabbad av livets baksida då hennes pappa gick bort.
Man vet att det händer alla förr eller senare, men varför just förr?

Mina tankar hos hela familjen F.

Snyggast i rutan

Ja, inte jag då. Utan Camilla Månsson. Vilken pudding!

http://svtplay.se/v/1571156/hockeyman_handbollsdamer_sant

min sorts humor

Något som jag skulle skratta galet åt är att se Kaninkokerskan (Ballar av stål) hoppa på mina icke-singel vänner med deras pojkvänner.

Det skulle hon inte få mycket för... eller kanske en och annan blåtira.

Själv-skäll

Okej. Här igen!

Lagfest i helgen och det var jättekul, tyvärr gjorde jag det för mycket jättekul (tyvärr inte alls första gången) och tycker inte att det känns så bra. Men min mor säger det enda sanna, att jag ska ta lära av det. Och det vore väl själva fan om jag ska vara så otroligt trög att det inte går in någon gång.
Efter denna otroligt roliga aktivitet (går inte att säga att den inte var kul) så är jag en mobil fattigare (igen). Det här håller ju inte.

I vilket fall så mådde jag inte alls topnotch på söndagen, vilken inte var så konstigt men det höll i sig och något som torde vara en basill kom inte ur. Ännu en sjukhistoria.
Så hemmaliggande i sängen med en vattenflaska, två mackor på lika många dagar och nu tillbaka i sadeln igen. Matlusten har väl inte infunnit sig ännu, men jag är på benen.

Mamma och pappa är i Italien och har det gott med mor och far Gunnarsson, man skulle gärna byta. Men hemma fick jag sällskap av min käre bror, jag blev jätteglad för jag fick nån tryckande ensamhetskänsla plötsligt. Kan ha att göra med att jag bara legat och försökt dricka vatten hela dagarna, äntligen någon att tala med annat än i telefon också. Och någon som sover här, i detta icke ljudisolerade hus. Mickan ställde upp i måndags och hon blev inte sjuk, det är bra.

Mycket att fixa med denna vecka och man har underbara vänner och släktingar som ställer upp!
Ser fram emot lördag, som jag hoppas blir tusen bra.


när det gör ont...

... att titta åt vänster.
En liten annalkande nackspärr? Ja, men varför inte nu när det absolut inte är någonting på gång.

Pisspung!




Pollen har sagt "ja" till Fredrik! Och, (ja, tyvärr alla som suktat efter honom) han sa självklart JA till henne också.
Big ups för kärleken!

Happy B-day to ME!

20 år idag.

Firad av släkt i lördags och frukost på sängen av mamma idag.
Massa sms och några samtal, underbara vänner!
En kanonpresent av jobbet, de känner mig väl nu.
Har invigit systemet också, viktigt!

ännu ett test...

Gjorde "Vem är du i LIF Lindesberg"

Anna gjorde Vem i LIF Lindesberg är du? din quiz och resultatet är Sebastien Ehnevid


Kul att det är Valpen på kortet!

Tes's day this saturday



Denna underbara kvinna fyller 22 år idag.

Nu är det relax med laget, kalas med släkten och lagfest med klacken.
To the beat!

ett av alla dessa test...

Fördrev tiden med att göra ett av alla dessa test på facebook.
"Vilken raggningsreplik är du"

Och fick detta svar...

''Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas!'' 

Ojojoj! Här har vi en riktig lirare. Du är påhittig, spontan och har en oemotståndlig charm. Gudarnas Gud helt enkelt. Alla älskar dig, du är en riktig Stockholmare. Grattis! Bara en fråga.. Jag har tappat bort mitt telefon nummer, kan jag få ditt?



Okej, lite kul. Men STOCKHOLMARE!?!


nostalgi

En lång och jobbig dag på jobbet förgylldes av en kort biltur hem, gamla distrikslagstränaren plockade med mig i bilen och skapligt nöjd man blir när man kommer hem 60 minuter tidigare än annars.

Städade och fejade lite innan jag och Lisa tog en lång nostalgipromenad. Skönt att vädra allt som är och har varit och prata om gamla kompisar osv.


När jag kom hem blev jag liggande i sängen och tänkte på för bara något år sedan...
Hur jag ska försöka komma tillbaka till det som var så bra, roligt, skönt och då bara helt naturligt. Fan att man hamnade på nåt bananskal och gled bort, bara precis runt hörnet.

Jag saknar verkligen den där tiden, känner mig lite som Pontiak.

"Jag längtar tillbaka till den [tejden]. Den var så himla cool. Om man kunde vrida tillbaka klockan så skulle man göra [dääää]"

Måndag

Torsdag och Valborgsmässoafton.
Mat tillsammans med Pettson, klädproblem och sedan mys på Marias veranda. Allmänt trevligt och utökat sällskap i form av Lisa och Filippa.Strömpis var grymt kul (som de flesta ggr jag varit där) stötte ihop med lite härligt folk och hade kul. Jag och Pettson stötte på mongonas mongo på dansgolvet men skrämde henne till tystnad och generade leenden.

Fredag, lite slapp i solen innan det blev Marieberg med Mickan, Pettson och sedan Lisa. Hittade kanonpresenterna till Dannie och Patte, dock inga kläder till kvällen som kom att bli ett senare problem. Grillning och kubb hemma hos Lisa på kvällen med toppengrabbar. Ser gärna fler härliga kvällar med dom, såna som man blir glad av att umgås med. Förutom att Kristian vann kubbmatchen och var världens sämsta vinnare (säger jag som världens sämsta förlorare)

Lördag och granplantering bortåt Odensbacken. Det började med ett solskenshumör och samtidigt som vi fick fler rivsår, blev svettiga och trötta så kom det dåliga humöret. Vår vimpelansvariga (Dannie) blev måltavla ett tag, men vi laddade om för festernas fest som kom att äga rum på kvällen. Min uppladdning blev något utöver det vanlöiga med strul åt ALLA håll.
Fullt med folk hemma hos Dannie och Patte, lägenheten är verkligen grymt snygg. Svalde mycket folk också så min befarade värmebölja höll sig inne. Frimis sen och det blev väldigt mycket in i dimman, tyvärr.
Big ups för D&P som kvällens värdarpar!

Söndag och en dag i sängen, på grund av fler anledningar än kvällen före, Värmekudde, flera liter vatten och citodon dövade mitt ont.

RSS 2.0