Grattis PappStefan!

Idag fyller min älskade far och mannen i mitt liv 50 år. Kan inte riktigt fatta det, känns som att vi firade hans 40årsdag på sjukhuset för inte alls länge sen.

Veckan har varit lite jobbsök, arbetsförmedling, lagmöte, långpromenad, filmkväll, shoppande, några tårar, hemligt uppdrag och beachångest.

Igår kom Sofie och slog sig ner vid köksbordet med mamma, pappa, mormor och morfar i väntan på att jag skulle bli klar. Pappa blev såld på henne och tyckte att hon var en helt underbar och kanonmysig tjej och det skadade väl heller inte att Robin var lite utav en kändis. Vi tog en sväng till M-berg och skyller på 3xH/Skurt för allt randigt. Svängde förbi och hämtade Sofies systerbarn som var två riktiga sessor, kanonmysiga verkligen. Handlade på ICA och gjorde hemmagjord pizza innan golfarns pöjkar trillade in i regnet. Som alltid en trevlig kväll, men somnade tyvärr med knivhugg i magen och värk i pannan.

Sång och frukost på sängen för pappsen idag och massa fix & trix inför dagen/kvällen.



Kan inte släppa helgen..

Tillbakablick

Fredagen var som ni vet en underbar dag, Sofie och Robin gick ut som blivande föräldrar och så även jag (?). I alla fall på facebook och det vet vi ju alla är nutidens bibel. Mormor blev nog lite nervös när det stod att en bebis var på väg.

Jag åkte hem och gjorde mig iordning för kvällen, var i ett lyckorus med pirr i benen. Fick skjuts av Sofie och hennes goa mamma till Frida där damerna slöt upp. "Hästkorten" var mitt signum och jag har väl aldrig haft så många bilder på mig själv, inte heller så många otroligt fula. Vi traskade till Eklunda där det var lite mingel, mat, lekar och sedan liveband. Micke entrade scenen och jag blev eld och lågor, de är grymma. Azelsson var uppe vid micken tillsammans med "laget för kvällen" och vi vann en champagneflaska, jag fick en trumpinne och ett blåmärke i pannan. Buggade järnet och fick beröm, vet inte riktigt hur det gick till. Jag vet inte hur det kom sig, men ut gick vi och på strömpis stötte jag på fåtalet kändisar. Körde lite spontan t-träning och några glas vatten innan det var dags att åka.
Sov otroligt gott men sen mådde man sådär, sov bort mestadels av dagen innan bror, Christina och Wilson kom för att grilla. Kanonhärligt att träffa dem igen, lite brunbrända och snygga. Fick en tröja som var ett riktigt toppenkap.
Jobbade på O'learys med Malin och Dannie i garderoben, kvällen tedde sig tillslut men kollegorna skrattade åt mig.



Trumpinne, vinstchampagne, solglasögon och nitbälte - tycker mig vara en rockstar


Igår blev jag väckt att min underbara favoritkille, lekte med honom under dagen, käkade lunch med hela familjen, jobbade på behrn, deklarerade tillsammans med mor och sedan sms-tumme.

Mysväckning



Trots att jag inte fick sova tillräckligt är det svårt att vara sur när man blir väckt av världens bästa kille.

LIVETS Fredag

Tillbakablick till fredag
Jag sitter hemma hos Sofie efter en mysig kväll hos Frida med lite vin, nostalgitripp i musikens värd, tacos och tacoångest. Sofie har tröttnat på att vänta och tar saken i egna händer. Vi väntar på Samtalet med stort S, jag pratar med mamma när displayen på Sofies telefon visade Dolt nummer. Jag slutade andas och hjärtat tickade som besatt.
Men det var bra!

Sofie och Robin ska bli föräldrar till en liten guldklimp i oktober. Jag är så glad för deras skull och känner mig högst delaktig trots en kort vänskap och inget som helst finger med i spelet. Tårarna flödade i floder, jag måste skärpa mig med det där. Sofie ringde Robin som satt med hela laget i backen uppe i Sälen, och de bara vrålade. Rysningar drog genom ryggraden.





Bebis på G. Nedsläpp sker i oktober

Slut på säsongen

Ikväll tog handbollssäsongen slut för denna gång, IVH vann återigen med 9 bollar. Om man såg matchen så kanske man kan hålla med mig om att siffrorna inte direkt speglar matchen, utan att låta som en dålig förlorare. Straffar, IVH: 11 och ÖSK: 1. SÅ jäkla fula var vi inte så det ska vara rättvist. Jag nämnde innan matchen att jag trodde att jag skulle se rött på flera sätt, och så blev det. Jag och Dannie avslutade säsongen med att plocka varsitt rött kort, Dannies var direktrött och refererades som "onödigt övergrepp och hockeytackling". Köpa det! Jag tog mitt livs första röda kort med 50 sekunder kvar att spela, det är ju också värt.



Var på hemvägen rätt nöjd med att NA hade skrivit rätt namn på matchrapporteringen, men det sket sig ju snabbt. Anna Azelsson for the win!

Anna Axelsson

"23:36 Onsdag 21 April 2010 | från ip-nummer 81.233.185.242

Alla ni är grymma, och lite plus i kanten till målvakterna Frida Granberg och Jessica Wessman som gjorde fina räddningar. Var det rekord på räddade straffar idag, Wessman? Jag ger också en stjärna till Anna för hon är skön och ett stenblock inte en jävel kan rubba. STRONG WOMAN! ÖSK!!ÖSK!!ÖSK!!ÖSK!!ÖSK!!MVH MACKAN"


20e

Jag kanske inte vaknade som en ny människa, men dagen tedde sig bra mycket bättre än gårdagen. Vaknade på samma sätt som jag somnade kan man säga, av telefonen...

Har även idag jobbat på dagis och som igår fick jag njuta en stund av solen, trots att morgonen började med att skrapa rutor... Man är inte alls lurad av morgonsolen, kan ju lätt få för sig att det är varmt ute nu.
Jag har haft er i tankarna hela dagen och nu så hoppas vi bara på det bästa!

Drog igenom en tisdagsträning idag med lite spökboll som överraskningsinslag i fysen och sedan handboll. Match imorgon igen och det återstår att se om säsongen tar slut imorgon eller på måndag... Jag tror att jag kommer få se rött imorgon, på fler än ett sätt men det kan man ju hoppas är fel. Onsdagsmeny: taggtråd och peppar!
Det blev en liten tripp efter träningen, handlade ostbågar och vattenmelon till S och en subba till kvällsmat. Fint äre! Mys med S & R i den svarta skinnsoffan där jag nu har min egen plats, lite fotboll och DH. Tårarna rann litegrann när jag fick läsa det uppdaterade albumet, man är ju en riktig hårding!

Mycket på to-do listan imorgon!
En del som ska hinnas med innan det är dags för mat med laget, samling och resa till Västerås för match. Avkast 19.15, det är inte så långt till Västerås!



Fartfylld lek det där, handboll...


ny vecka in progress

Vaknade äckligt tidigt och var pigg, tänkte ta vara på det ordentligt och fixa med lite grejer. Fick ett sms från mamma att bror kommer få bussas hem, vilket värdelöst slut på en underbar resa.

Jobb på dagis och mycket ute i den underbara solen, men sedan hände någonting. Snö började falla, vad är det för straff?! Braschade hem för att byta om till träning och sedan kollade vi fredagens match tillsammans.
När jag är trött, hungrig och kollar på en match jag VET att vi förlorar så är jag inte på topp, jag blev riktigt grissur. Fint var det att få mat i magen men jag tror ändå inte att denna kväll går till historien som en av mina bättre. Sitter och kollar hockeyn nu och Djurgården gjorde precis mål och kvitterade med 51 sekunder kvar att spela, skam den som ger sig!

Imorgon håller jag tummar, tår och tankar för er

Har en tvätt på och grejer i tumlaren, sen hoppas jag kunna sova så den här dagen tar slut. Hoppas vakna som en ny människa imorgon, det vore helt underbart.




18 år gammal och på väg till Fridas 20årsfest. En kväll som inte riktigt blev som planerad, men slutade helt underbart tycker jag mig minnas.

Dagen före måndag


Jobb igår på Lärkan troddes först bli ett sömnpiller, vek x antal servetter och kunde relativt ostört surra med Dannie om vad som sker runtomkring. Men så smäller det till och omsättning på folk blir rullande, en skön kväll med bra flow. Råkade ut för min andra (!) svensexa för dagen och jag har för första gången pussat en manlig gäst (han bad om det som del av ett uppdrag, men mjuka läppar hade han) Palle var en liten suris för att vi kidnappat hans choklad men jobbade upp humöret snabbt. Agerade "hjälpgumma" till 3xH, numera även kallad Skurt.

Kom mig inte för med någonting av det jag hade tänkt mig idag på förmiddagen, men mamma kom förbi, Mickan och Sofie ringde och snart var man med på banan igen. Skjutsade mamma innan jag styrde bilen på egen hand till solhaga och Sofie. Lite varierat mys innan vi fick eld i häcken och gick till ica och började styra upp maten till två hungriga (o)frivilliga golfare. TUSEN god mat och jag har redan börjat på min väg till att lukta grekgubbe med all vitlök jag konsumerat nu. Wipeout, glass och o'boy Robinstyle och lite Bond innan det var dags att göra som de som flankerade mig och Robin i soffan - åka hem för att sova.

Bror och Christina är fast i turkland efter vulkanutbrottet och det är oklart när de kommer hem, lägenheten är i goda händer dock! Imorgon blir det dagisjobb innan träning och uppladdning inför tisdagen med S.

Ska ringa läkaren imorgon och se om han har någon dom till mig, återstår att se om jag hamnar på operationsbordet igen... Här mår man som en sessa!







Fick en kommentar på ett av inläggen efter den där helgen då folk sa att jag var ful åt höger och vänster, en värmande kommentar av ingen mindre än SnyggEmma. Tackar och bockar, samt hoppas att ni har en härlig afton mina kära kollegor!


"Postat av: Emma
SNYGGANNA du är jävligt snygg och rolig! Den som säger nåt annat är bara jävligt avis ;)

PÖSS"

Dagen efter... på ett sätt

Ja, det är nästan att jag önskar att det vore på det "vanliga svensson sättet" men det är dagen efter årets match i Idrottshuset. Ja, det blev förlust... Det skulle vara en lögn att säga att vi gav dem vårt bästa game, men nu vet vi lite mer inför onsdagens match. Jag känner mig kanske okej med min insats, är svårt att vara varken eller känns det som. Mäktig publik var det!

Avslutade kvällen i trevligt sällskap, med en PP (patetisk pizza) och Solisten. En film som varmt rekomenderades av den småsugne killen i videobutiken, vet inte vad han hade för smak riktigt. Gjorde mig en ny bekantskap som behövde lite kvinnlig guidning, och det gav resultat! En 7-8 poängare, sämre hugg har man ju sett...
Har varit till Kumla en sväng idag med Sofie, sett tomten och fikat hos hennes faster. Blev kanske något generad men det känns som nåt jag kan vänja mig med genom att umgås med denna frispråkiga tös som blivit en riktig favorit! Vi åt massa god mat och njöt av en riktig chickflick, råkade på en svensexa (är du förvånad Sara?) och jag gick loss på Sofies muskelknutar i ryggen.

Ska sussa en sväng innan kvällens jobb på Olerran, har fint sällskap av Dannie men ingen Emma. Det känns lite tomt!




Det är alltså vi som ska rocka rocken ikväll!

/stupid is what stupid does

GAMEDAY

Har laddat med havregrynsgröt, banan och sylt innan en skön solskenspromenad med mitt solsken Frida.
(lyssa på SR's morgonshow 8.30-9.00 på två sköna damer, Mallans skönsång får inte missas!) Kusin trillade in lagom till att jag snodde ihop lunchen med pasta, bacon&chilisås och sallad så vi har hängt lite och pratat om allt möjligt. Hon är go som bryr sig så mycket om mig.

Ska lalla lite och dricka vatten innan det är dags för mellanmål och att smacka i sig massa tsatsiki så man luktar grek på planen ikväll.
Laddar med mat? Tycker ni?

Berättade för Frida om lite mentala bilder jag har och en är att jag efter matchen kommer blöda näsblod, ha fläskläpp och blåöga. Det bjuder jag på i så fall, eftersom jag redan ser ut som Cruella Devill efter gårdagskvällens misslyckade hemmaspa.

Avkast 19.00 och att vara i tid kan vara kul eftersom det ryktas om en fin inramning...


Grillafton

Gårdagen på apoteket gick kanonbra, dock lite mycket med de nya ändringarna som blivit med uppdelade apotek, köpta och sålda. Det är en djungel! Folk vill ju gå till det "riktiga" apoteket... Hoppas på mer tider där, var guld att träffa alla igen.

Städade och fixade lite här i läggan igår innan Frida kikade in och gratängen åkte in i ugnen och grillen tändes på. Jag fick röken i ögonen hela tiden och grät som en besatt, men det får det vara värt. Sofie och Robin kom när tålamodet var på upphällningen och jag suttade en ostskiva över räcket, tur att den hamnade på gräset. Håkan slöt upp precis när maten var klar, och hur mycket mat blev det inte? Tur att man ska överdriva, ska man göra det så ska man ju ändå göra det ordentligt - eller hur?
Gott var det och de var nöjda, Jocke kikade in efter kryssningen och det dög även åt honom. Styrde upp efterrätten med glass, varm hemmagjord hallonsås och riven choklad, (synd att det blev över...) Hade en jättetrevlig kväll och sällskapet är helt underbart. Fick massa mat över och några matlådor fick åka fram när det var dags för disk och plock när folket hade gått hem.

Minddribblade lite innan jag la mig för att sova i den underbara sängen. Vaknade upp och plockade lite till, la mig på balkongen i bikini ett tag och det brände bra innan det började blåsa och lite moln for över himlen, då snörade jag på mig skorna och gick ut på en mastodontpromenad i ca 2 timmar. Har fixat med massa idag, bl a har jag hälsat på Sledge med datorn som behövde justera en knapp från höger till vänster för att funka igen. (790:- för påbörjad timme, bra support). Nu är det snart dags för träning och ikväll blir det nog till att sitta i soffan och kolla hockeyn.



Match imorgon! 19.00 i Idrottshuset


Trött tisdagskväll

Jag skippade sjukhuset som den viking jag är, men mina händer och fingrar lär knappast attrahera någon inom snar framtid... "Smärta är en högre form av njutning"- och som jag fick njuta på träningen idag!

Började dagen med en lång förefrulle promenad tillsammans med mitt sovsällskap Malin, som sedan skulle iväg till skolan. Då tittade jag lite på ÖSKs träning iklädd bikini, det kanske inte är något som sker så ofta. Hade dock mycket på agendan idag med handling, tvätt, matlagning och promenad med Maria till Naturens hus. Undrar om man kammade ihop 1,5 mil idag kanske... Kanske är bra det om jag snart åker på att möta den där killen på gymmet som nyper mig i magen och säger att jag har en bit kvar... Eat my shorts, lille Abdibo! Jag är ikapp och förbi dig.

Sprang på Adolf vid träningen idag och jag har ju längtat efter den killen som hållt sig undan ett bra tag nu för att han ska få det fint i lägenheten, ser fram emot att få komma in på lite fika. Han fick dock en känga eller två för uteblivna sms-svar och frånvaro på handbollsmatcherna. Jag och Frida åkte och solade innan det blev mat framför dejting in the dark och sedan deluxedeg framför DH.

Imorgon ska jag göra comeback på apoteket, riktigt kul att jobba där igen! Sedan blir det rush hem för att greja lite innan Sofie dyker upp, och Frida och sedan grabbarna. Det vankas middag och det återstår att se om man kan komma upp i samma standard som de andra. Tror på ännu en kvalitetsafton i fint sällskap... Ska lura i Dojjan en praktlunch innan matchen på fredag kanske... Bacon&chilisås, kan du känna det?



Puss på er
/ Idiot signing out

guld måndagskväll

Har idag fixat med lite grejer, fått hit kläder och mat, suttit och solat på balkongen och gjort ett jobbigt besök. Nu är det klart iaf, får se vad det blir av det hela...

Träning och den gick bara sådär, magin från igår infann sig inte riktigt och sen stukade jag ett finger rakt bakåt, svullet som satan och vi får väl se om jag tar mig till sjukhuset och tar en plåt på det imorgon... Troligtvis inte!
Käkade sushi tillsammans med Malin och Frida och gick sedan ut på balkongen för att se det sista av fotbollen, pratade balkongskräck och sjuka tankar man får när man befinner sig lite högt över marken.

Nu ska vi smälla i en film och sen krypa ihop i den där underbara sängen, guld med sovsällskap. Det är inget man är bortskämd med :) Imorgon blir det morgonpromenix och sedan diverse görmål.


Min härliga kusse som även hon fick brungenen från Franzon-släkten... Jag lider inte av den (tyvärr) utan fick Axelssons röda näsor och soleksem... Inte alls bitter :)


storförlust och grillkväll

Lördagen bjöd även den på en folkfylld kväll på Lärkan, skönt att man inte står sysslolös. Blev utbjuden på 2 dejter, varav förslaget på den ena lät så gott att jag min hungriga jäkel nästan hade kunnat tacka ja. Blev ställd som en klocka när Robin och 3xH rumlade in, här har man inte sett karlsloken på en månad och så uppenbarar han sig brunbränd som en Lisa med sololja. Jäkla svin! Nu fick man känna sig som en mjölpåse igen...
Grabbarna och jag skulle ha mat och efter ett par om och men så blev det maxdrive med pärlan Sofie bakom ratten. Billigt blev det, på flera sätt och det satt som en krocketklubba på smalbenet med en friscobuckare. Kollade ut över staden från balkongen och såg två stjärnor som körde springtävling över behrn arena, folk är friska. Lilla L ringde och lät mig somna med ett leende på läpparna, sköna killpolare är guld en sen lördagskväll..

Gick och la mig i en underbart skön säng, den tar upp konkurrensen med Kärleken t o m! Men jag fick gå upp alldeles för tidigt för att njuta fullt ut. Vaknade upp med en första tanke som löd "Vad fan- och hur mycket drack jag igår?!" Svaret var ju vatten och cola, tröttheten var boven. Käkade frukost och la mig för att sova lite till innan det var samling till matchen mot pojkarna. Truppen var ganska avklippt med the Twins och Dannie på sidan, samt Jessica som signade ut innan ombyte. Vi fick storpisk och jag blev så förbannad på en kille att jag hade kunnat jaga livet ur honom, och för att göra mig själv rättvisa så gjorde jag ett gott försök. Förvånade mig själv genom att lägga (och sätta) 2 straffar. (Ja, Dannie jag vet att det var fotfel... säger ni) och stega upp en pojke på läktaren. La upp för en växel på mig själv också (luktar hybris) men målvaktsaset fick ut stortån för mitt massiva niometersskott.

Efter att ha slocknat som en stock blev jag väckt av Sofie som föreslog grillpremiär, vem är jag att tacka nej? En helt underbar idé och trevligt sällskap, det bangar man inte! Kollade hockeyn först och AIK är i elitserien... Kul för Johan, men jag vet inte annars.. Robin agerade grillmaster och gjorde ett gediget arbete. Maten var helt underbar och satt som ett smäck! Vi kurade ihop oss i soffan för att se Taken som är en ruggigt bra film för er som inte sett den. Hade tänkt gå hem också, men det är inte så charmigt när inte solen lyser och jag kände hur trötta mina ben var. Håkan tog sin Skurtkeps och körde mig hem till lägenheten och här sitter jag nu.


gaaaaalet

Det blev en helt galen kväll på jobbet igår, folket kom i strida strömmar och det tycktes aldrig ta slut. Fick en del inte så trevliga grejer kastade i ansiktet, men en del goa grejer också. Dannie fick också höra sin beskärda del av svordomar. Min "pimplingskille" som skulle ha med mig och pimpelfiska kom in igen och han fick sona lite för att han misskötte pimplingen. Men han jobbade upp sig litegrann igår igen.
Jag fick ringa in Mickan på akutinhopp och hon räddade kvällen, det hade aldrig gått annars.


Vaknade idag av lite rummel på nedervåningen, kan ju inte sova ut ordentligt när jag jobbar. Jag sitter här och funderar på om jag ska gå ut och gå litegrann innan jag packar ihop lite grejer för min "veckoflytt" till centralare delar. Blir idag en tur på stan med Pettson och Maria innan det får bli powernap-deluxe och grillning innan ännu en kväll på Lärkan. Mickan kör ikväll igen, kan hoppas på lite mer andrum och lite mer tid att förbereda sig kanske. Träningsmatch imorgon mot "småpojkarna", kl 11.00 i Idrottshuset - då är man pigg!


Längtar så mycket till sommaren, man har lite lättare steg och närmare till skratt då känns det som. Jag ska få den här sommaren att bli grym!



En ljummen måndagssommarnatt i Victors soffa tillsammans med kalas-Claes, kvällen avslutades med ett spontanbad i alnängsbadet om jag inte missminner mig. Fina grejer med Lidl-chips!

9e

Magnetröntgen gick bra igår, eller ja att ligga i den där låtande gigantiska tunneln gick bra. Vad bilderna visar blir en senare fråga. Kikade förbi mitt gamla jobb, riktigt skum känsla. Men det var jättekul att se alla gamla kända ansikten, tror att de saknar mig tusen. Tyvärr hade Karro (en underbar människa) hunnit åka men annars fick jag krama om de flesta. Satt och surrade ett bra tag uppe i värmen med Olof och Anders, mina favoritgossar. Jag och Kajsa gjorde traditionen stolt och köpte varsin glass på Mejk innan jag åkte hem för mat.

Regnet föll på eftermiddagen och så gjorde också mitt tidigare solskenshumör, var inte alls på topp när jag rattade iväg. Träningen kändes sådär, kan ju ha med sinnesstämningen att göra och resten av kvällen var också bara sådär. Men vem är på topp jämt? Jag är ju skön för det mesta, och på sistonde har jag varit löjligt bra. Några såna där deppdagar får man ju svälja då.

Livet gör sig också påmint mitt i min lilla vakuumbubbla och mina tankar finns hos mina vänner som har det tungt.

Jag har idag jobbat på dagis, lekt Emma för en dag då hon ska till Sälen och förhoppningsvis ha det guld. Har sovit en sväng och ska sen iväg till dagens andra jobb på Lärkan, tror på en succékväll ikväll.
I veckan gjorde en väldigt gammal bekanting ett inhopp i tillvaron efter ca 5 års frånvaro, kul att damma av gamla minnen och få skratta åt den där jäkla dialekten igen.




Christer (till höger) fyller år idag, happy b-day m f!

8e

Gårdagen gick tillslut bra trots min motvillighet att åka till ångestens hus, kanske gick mycket bättre än man kan vänta sig eftersom jag stötte på en bekanting som känner för att hjälpa mig. Sånt folk gillar jag! Jag fick ett toksött sms när jag satt där och väntade och vad händer? Jo, jag börjar gråta. Skönt att man har fått mammas väloljade tårkanaler...
Åkte till gymmet och körde igenom det snabba passet och smög också iväg för att få lite färg innan jag tog hem bilen till mamma.

Jag spenderade gårdagskvällen i ytterst trevligt sällskap. Sofie sa tidigare i veckan "fika eller en tacokväll kanske" och just precis där så hittade jag ännu en soulmate. Genom tacos når man snabbt mitt hjärta! Vi handlade på ica och fixade iordning maten till Robins ohöljda glädje. En kanonkväll med två härliga personer, konstigt hur man stöter på dem ibland. Såna där som är svårt att inte tycka om...






Började min dag med en promenad i solsken och till ljudet av fågelkvitter, sämre dagar har man ju mött! Jag vill citera en gammal släkting från hans roll som grannen i Madicken: "Jag känner livet i mig". Allan Edwall gjorde mycket bra grejer!
Ska nu skicka iväg lite mail och sedan lapa lite sol ute innan jag bilar till Lindesberg och sjukhuset för magnetröntgen. Är pirrig inför vad svaret kommer bli, men det får jag ta när det kommer. Svänger förbi mitt gamla jobb och säger hej också tror jag! Träning ikväll och sen är det godnatt till fredag. Dagarna bara flyger!

7e

(Gårdagen)
Efter en morgonpromenad och havregrynsgröt (utan honungshjärta) packade jag mig iväg till bror och Christina. Jag lattjade lite med Wilson medan de packade inför resan, eller vek tvätt. Vi käkade lunch innan jag och Chris traskade upp på stan för att kolla lite. Blev några påsar med hem, dock bara en från "rätt" affär. Bikini och 3 linnen, Grekland närmar sig!
Cyklade hem för att byta fordon till träningen där vi återigen fick "blåsa på lite" som Lake säger... Det där med att blåsa på suger bra i benen! Kontaktsträning efteråt och vi inkasserade lite rivsår och blåmärken, jag slog till på en mindre lårkaka också.
Gick hem till Frida och Jocke (och deras underbara lägenhet) för att käka och kolla DH. Maten de bjöd på var inte av denna värld, kan ha varit det godaste på länge. De bäddar ju inte för att man ska lämna dem ifred direkt... Trevligt mys med dessa två härliga personer och sedan hemåt för kuddwrestling.


Mötte min gamla lärare under morgonens promenad och han följer handbollen med stort intresse, kul! Ska nu fixa iordning lite här hemma och försöka kolla skatten innan det blir stan och Ångestens hus innan gymmet. Ikväll tacomys och ev. film hos Sofie och Robin. Great success!




Congratz Jess Weiseman on your b-day!
En mycket, mycket, MYCKET fin tjej



Igår på min morgonpromenad kom det ett gäng hockeygrabbar flåsande i spåret. De vek av för att springa mot ishallen när de hade tagit sig varvet runt, jag kommer lite längre fram och då ser jag några längre fram som står och smyger. De fuskar småjäklarna och skiter i att löpa varvet runt! Såg skitkul ut där de stod och tryckte under en gran...

Svart-vit måndag i Mellringe

Måste passa på att i denna sena (för mig) timme gratulera ÖSK Innebandy. Damerna plockade sig upp i elitserien och gossarna ska lira Allsvenskan nästa säsong. STORT!


Arkivbild från danielle13.blogg.se

En stor PUSS på tallarn och hans vänner samt big ups för damerna!



Jag har legat och stört mig nåt så grymt på det här med att folk sagt åt mig att jag är ful i helgen, så jävla ful tycker jag inte att jag är så någon ska behöva FÖRKLARA det för mig. Hur många människor ser man inte som inte tilltalar en själv, men inte fan så mycket att man känner ett tvång att låta dom veta om det.

Som sagt, tur att man är rolig... NUTS!

En Annandag

Nu är snart påsken över och det har ju varit lite utav en oklar helg kan man säga. I torsdags fick jag åka hem tidigt från Lärkan då det inte var så mycket folk, gjorde väl inte mig jättemycket efter en hel jobbdag på dagis. Körde dyngpasset på ÖKK på fredagsförmiddagen innan det var dags att fixa med lite hemma innan Erik hämtade upp mig och vi åkte till Karlskoga. Vi lyckades navigera oss rätt och parkera mitt i en snödriva, vi som hade varit helt sams heeeela vägen. Huset var jättefint och större än jag trott, de verkar trivas bra där :) Det var en trevlig, dock rätt lugn kväll trots att klockan var äckligt mycket när vi kröp i säng (för min del bäddsoffa). Jättekul att träffa Maria och David, något man inte gör så ofta.
Kom hem runt lunch till ett solvarmt Örebro och hemma satt bror, Christina och Wilson ute och stekte i solen efter mammas gudomliga kräftstjärtsoppa. Kröp ner i en solstol och gjorde bikinidebut för året!

Jag skulle jobba så jag sov lite, och gjorde mig iordning för en kväll på O'learys samt skällde på Dannie för att hon inte skulle hänga med mig. Hann inte mycket mer än komma dit innan jag fick åka hem igen, schemamiss och inte så mycket folk så jag fick sadla om. Pratade med Pettson och det blev en utgång denna påskafton för mig istället. Gjorde en make-over på 5 minuter och bikade iväg för att sluta upp med tjejerna. Massa gamla härliga bekantskaper som var med denna kväll! Om folk inte var på O'learys så var dom definitivt på Strömpis, tuuuusen folk i kö och trångt därinne. Vi lyckades dock hålla ihop - jag, Pettson och Jenny. Träffade på massa gamla kompisar - en riktig hemvändarhelg och jag som inte sätter foten ute så mycket längre heller. Kanonkul verkligen och totalt värt!

Söndagen spenderades med magont i solar p (igen) och kvällen spenderades med mina hobbypäron Frida och Jocke i deras nya, gemensamma lägenhet! Lägenheten är helt underbar, och de är den väl värda. Där kommer "familjen" trivas bra :) Jag kom hem till morgondagens entreprenörer, mamma och pappa hade sina bästa vänner över på middag och det surras då friskt runt bordet. Pappa försökte hetsa mig till brottningsmatch med Håkan och Kent men jag var för trött för att nappa.

Solar p spökar idag också och det kanske får läggas till ett läkarbesök nästa vecka - hoppas inte. Har tillräckligt att oroa mig för och fixa med. Snart dags för träning, hoppas att det går och kanske tillochmed släpper.

Har i helgen fått höra mer än en gång av diverse löst folk att jag inte är speciellt snygg, då kanske det är dags att jobba upp andra kvalitéer istället. Jag är ju trots allt jävligt rolig!






Drömde att jag och Dojjan gjorde en spektakulär entre på P&L i sommar, landade med fallskärm på scenen med Jay-Z. Svårt att toppa den...


Skärtorsdag

"Om man svär på skärtorsdagen så blir man rosa" från boken Gult är fult, Sune. Jag kan säga att det stämmer inte, trots att jag är lite grisskär jämt och ständigt.

Första april idag också, mig veterligen har jag inte gått på nåt skämt ännu men dagen är inte slut och jag kommer säkert åka dit innan klockan slagit över till fredag. Lyckades lura Mickan att hon hade vunnit 6 flaskor vin, där var vi kvitt från min massakerade häl från gårdagen.

Blev ingen fika med toppendonnan Sofie igår, vi väljer ett bättre tillfälle och det är snart. Men istället fick jag mysa lite med min lilla prins som börjat gå med gåvagn. Eller springa är väl en bättre beskrivning, allt som går fort är kul. Tyvärr för hans lilla mamma som när hon ska fika med vänner som har barn som snällt sitter och leker får gå runt bordet hukad som en neandertalare och hålla i Wilson när han traskar runt.

Bra dag på dagis, goood mat, gott fika och glass av kocken. Är magen glad, så är människan glad. Nu ska jag sova och sedan stämpla in på dagens andra pass, kan jag avverka 15 timmars arbetsdag idag?


Imorgon är det massa som ska göras när jag vaknat till liv och sedan bär det av till Karlskoga för 30årsfest i Maria och Davids nya hus. Mycket spännande att se, vuxenpoäng till Maria och David behöver inga fler.




Fasters rara älskling

RSS 2.0