dubbla känslor

Sara har träffat en kille, Anders, som hon är jättekär i. Det tycker jag är bra, för han är snäll och en bra kille.

men...

Örebro utan Sara Juhlin? En sommar utan spontana äventyr?

Nej, Anders... Jag vet inte om du och jag kommer så bra överrens längre.

kommande sköj!

Helgen: Match mot Vadstena eller Västerås hemma i Idrottshuset.
Västerås med Lisa, Fricken och Pettson. Fest med bror och hans vänner (denna gång ska det tamigfan bli bra) och kanske vinka lite till Jim och Jon.  big ups!

Nästa helg:
Match (förhoppningsvis) mot RP borta och sedan kvar i Linköping för att hänga med Jossan, Jovana och AnnaG som kommer hem från Öl-landet. Äntligen!

Lagfest:
Ska styras tillsammans med herrarna så snart tillfälle ges. Kan bara bli riktigt bra, som det brukar :)

Kosreunion: I Sthlm, kan det bli annat än succé att träffa UpStairs-crewet igen?

And more to come...

Mer sköj åt folket - men mest till mig :)

helg och schema

I helgen var det J-SM och jag återfanns som coach. En ovanlig känsla att inte ens få spela, annat är det ju att vara skadad.

Tjejerna var duktiga, många imponerade på planen men allt fler imponerade utanför planen. Dallas och Madde har väl inga hämningar alls, deras rap var grym. "När Dallas är kåt och Madde är våt är det fuktigt". Att Dallas har sån grym koll på motståndarna så att hon tror att Gbg-laget Hisinge var Hidingsta som ligger någonstans utanför Örebro är väl en annan femma. Fina tal och roliga lekar gjorde en härlig kväll. Jag och Mickan fick sällskap av alla tjejerna som sov i vårt hus och vi låg och snackade. Plötsligt drar brandlarmet igång, 6 tjejer ner i trosor och t-shirt och rätt så skrämda. Leffe låg kvar och sov, Markan knackade på för att fråga "Du eldar ingenting inne hos dig eller så?".
Dallas och Markan hade en liten tvist om vem som var vems bitch, men jag tror att Dallas vann när hon sa "Vänta till sen, då ska jag sätta på dig ett koppel och kalla dig för Fiffi".
Söndagsmorgonen var nakenchock på nakenchock och våra tankar gick till Cox som hade dött av skratt. Handbollsmässigt? Vi förlorade alla matcher, men om man skiter i vad som stog på tavlan så ska vi vara rätt nöjda.

Att man kan vara såhär trött hela tiden? Förstår inte vad som ska pigga upp...
Tuff träning igår, och en riktig pissträning. Som jag sa till min pärla "jag skulle kunna säga bra träning men då skulle jag ljuga", "detsamma" fick jag tillbaka... Vi var inte speciellt nöjda någon av oss.

idag:
jobb
ring om ännu en arbetsintervju
fys + handbollsträning
underbara sömn

imorgon:
jobbmässan med dannie
stan
arbetsintervju

torsdag:
jobb
träning

fredag:
jobb
stan + frisör

lördag:
match
till västerås med Lisa, Maria och Pettson för att festa med bror och hans vänner
söndag:
åka hem och göra allt som måste göras innan en ny vecka


Produktiv dag

Gjort idag:
 - Sökt jobb på McD och i Irland.
 - Fixat lite grejer inför helgen.
 - Packat och slutmonterat på jobbet
 - Blivit kallad på arbetsintervju
 - Gjort ett 20tal frågesporter på internet
 - Fått en semesterförfrågan av Kiffe, riktigt sugen!

Kvar att göra idag:
Stan och kolla jacka och skjorta
Handboll med Lisa
Prata med bror om nästa helg
Soooovaaaa



Blir det så blir det...
4-5/10 - Västerås med tjejerna
11-12/10 - Linköping och bigtimes återförening

OBS!

Två bankrånare jagades av polisen, när de kom till rondell åkte de runt några varv.
- Akta, polisen kommer!
-Det är lugnt, de ligger 3 varv efter...



Äcklig men statistiskt bevisad information:
- Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
- Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, t.ex. genom att ta i dörrhandtag
- En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår
- Under ett år sväljer du 14 insekter när du sover
- Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna
- Under ett år skakar du hand med 6 män som onanerat och glömt tvätta händerna
- De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de har varit på toaletten, tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från en skål på bardisken.
- Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
- Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser
- Tandläkare har rekomenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd på minst två meter från toalettstolen, för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på den.
- Du tillbringar 6 månader av ditt liv på toaletten
- Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Slutsats:
Man ska inte bada, äta snabbmat, öppna dörrhandtag, sova, skaka hand med varken män eller kvinnor, äta jordnötter på krogen, gå på bröllop, andas, borsta tänderna eller bita på naglarna. Och du gör klokt i att göra toaletten hemtrevlig om du ska tillbringa 6 månader där...

Lite Kos i bilder





Inte okej

Igår när jag cyklade hem från idrottshuset efter att ha tittat på en träning (ja, det suger att inte träna själv) så såg jag en man i slitna kläder som stod ensam i mörkret och kollade in i ostbutikens skyltfönster. Jag började nästan gråta, vad fan är det?

Jag småsnyftade hela vägen hem och jag vet egentligen inte varför. Jag vill ju spela handboll, jag älskar att spela och jag tycker om laget. Men ändå kände jag något konstigt igår, som att jag inte kommer spela speciellt länge till. Jag känner mig lite bortkommen och vilse. Kampviljan, glöden och allt finns ju där, åtminstonde trodde jag det... Något är inte rätt. Mycket har ändrats sen förra året, har även personerna ändrats? Det känns lite så...


Mickan fick jobbet på eniro 118118, stort GRATTIS!

Om jag känner mig lite piggare blir det nog mys hemma hos Dannie ikväll, vore härligt :)

Vilodagar?

Fredagen spenderades hemma hos Dannie med lite mys, mat och film. Mickan kom efter och kvällen var riktigt trevlig. En del sms blev det till han som jag försökte hålla mig undan sen jag kom hem från Kos. Men det känns bra, jag tror att jag klarar det nu.

Lördag och jobb på apoteket innan det var dags att åka till Hallsberg för att spela seriepremiär. Jag vet faktiskt inte hur jag ska uttrycka mig nu, ska försöka göra mitt bästa.
Vi vann, 12-27 (7-9) första halvlek var väl inget man kommer minnas när man blickar tillbaka på karriären. Vi släppte ju bara in 7 mål iofs och det var ju bakåt jag spelade.
Andra halvlek blev det mycket bättre både framåt och bakåt, jag fortsatte att spela försvar. Blev lite trött på't och sprang på en kontring, hade Puff och Pollen fria men jag var lite målkåt kan väl erkännas. Det var skönt att vinna och extra skönt att kunna ge Dunder segern i Alléhallen. Jag vet inte vad jag ska säga om min egen insats, jag rycker på axlarna. Jag fick ett sms av Tessan som fick mig att gråta.
Det blev ett litet besök på Emmas 20årsfest på MC-klubb. Kul idé och härlig lokal. SaraP kom ju och gjorde mig glad. Tidig hemgång och sedan upp för jobb på Apoteket på söndagen också. Åkte med pappa och morfar till Västerås för att kolla på brorsan, ingen toppenmatch direkt. Sedan hem och laga mat för att sedan stupa i säng.

Nu sitter jag här i Lindesberg och har lunch om 5 minuter.


v.36
Jobb måndag, sjuk tisdag-lördag, frissan lördag, örebrocupen lördag.
v.37
Jobb måndag-fredag, träning måndag, tisdag, torsdag, intervju onsdag, träningsdag lördag, kräftskiva lördag, lagfest lördag, jobb på apoteket söndag.
v.38
Jobb måndag-fredag, tränings måndag, tisdag, torsdag, jobb på apoteket lördag-söndag, match lördag, 20årsfest lördag, ishockey söndag.



Jag är lite deppig, kanske är det bara höstdeppen som kommit redan i september eller så är det någonting annat. Jag vet inte vad jag vill eller vad jag ska göra. Mycket har nog med jobb att göra, jag kommer efter den här veckan vara närapå arbetslös. Handbollen? Ja, jag vet verkligen inte...

De jag vill ge lite extra löööv idag är:
Tessan, Dannie, Brorsan, Lisa, Tobbe

spontan "inför-matchen-intervju"

Efter att på vårsäsongens slut meddelat att en elitsatsning skulle påbörjas för Örebro SK Handbolls damer är vi nu framme vid det som ALLA sett fram emot; nämligen starten av damernas div. 2 Östsvenska Södra imorgon. Satsande Örebro möter i första matchen HK Järnvägen på bortaplan. - "En svår nöt att knäcka", enligt Örebros mittsexa Anna "X" Axelsson.
Hur känns det nu, så här nära seriepremiären?
- Jo, det känns bra.Trots många nya spelare har vi en skön stämning i laget och med det kommer ju spelet också.
-Hur har försäsongen sett ut?
Ja, vad ska man säga? Träningsvärken har aldrig hunnit gå över innan den nya har kommit och garderoben är ett minne blott. Men träningen har varit rolig och väldigt effektiv.
Vad har varit skillnaden från tidigare försäsonger?
-Personligen så är det att överhuvudtaget ha tränat försäsong. Det har aldrig hänt tidigare, jag har alltid varit skadad över sommaren. Omväxlande, genomtänkt och en bra stegring får man väl ändå säga.
Har det varit några bakslag, skador etc.?
-Alla som påbörjat träningen har hållit sig skadefria, förutom småblesyrer men det måste man ju räkna med. Vi har iaf inte pajjat 3 korsband ännu.
Har ni fått många nya spelare?
- Ja, det är en del nya ansikten som kommer bäraÖSK-märket på bröstet i år.
Hur har det fungerat att få in dem i truppen?
- Jag tycker att det har fungerat bra. Ett givande och tagande, det är ju sköna tjejer allihop.
Hur har sista veckorna sett ut inför morgondagen?
- Mycket fokus på vårt spel, vad vi ska göra och att alla ska vara med på noterna. Genomgång av försvar, kontringar och hemspring.
Vad är det för trupp vi får se imorgon?
- Jag får väl säga som Mix Megapol, den bästa blandningen av gamla och nya töser.
Vad tror du om matchen, någon speciell i Järnvägen som ni ska ha extra koll på?
- Har faktiskt ingen koll alls på dem. Jag brukar aldrig veta sånt innan matcher, det märks ju rätt snabbt ändå. Men Elin är ju tillbaka, hon brukar vara het.
Vad krävs för att ta tre poäng?
- 60 minuters krig. Vi måste spela vårt spel och "köra vår grej".
Något speciellt vi på läktaren ska hålla koll på imorgon?
- Kanske våra vältränade ben i våra nya matchställ?
Hur slutar matchen och vem får första utvisningen?
- Vi vinner! Någon kommer blöda eller ha en blåklocka. Utvisningen är svår, ska jag ta den själv? Nej, jag ger den första utvisningen till Mallan. En felaktig såklart efter att hon hunnit hem efter en kontring (minns tillbaka till matchen mot Huddinge och Mallans röda kort)

it's fucking friday

Jag ska som tidigare sagt spela imorgon, mot järnvägen, i Hallsberg, seriepremiär och derby. Ingen vanlig skitmatch det! Jag ska väl ärligt medge att jag är nervös, men det känns ändå bra. Kroppen håller, det är riktigt positivt. Jag hittar min plats lite bättre, och bättre lär det väl kunna bli.
Vi ska gå loss med dunder (haha) och brak och köra skiten ur alléhallen.

Efter dagens jobb på Followit så blir det först en rundtur i turban och sedan hemma till Dannie för gemytligt umgänge av bästa sort. Mat, film och trevligt sällskap.
Jobb imorgon bitti på Apoteket innan det är matchdags, hur lördagskvällen kommer spenderas är ännu oklart. På söndag väntar åter jobb på Apoteket och lite fix-trix hemma.

Jag har gått runt med lite tankar på han som slog mig som ett bombnedslag i juli. Jag vet inte riktigt varför men man ska väl ge det fina återblickar och låta det fula ta en tillbaka till nuet.

Jag vill ge dagens känga i arslet till:
Dunder - jag kan knappt känna mina lår
Finnar - djävulens påfund
Regn - onödigt blött

Solstrålar:
Att få spela tillsammans med Dannie, Dojjan, Pollen och självklart alla andra igen
En härlig myskväll med folk jag tycker om
Om 8 dagar JohanC ;)
Nästa månad kommer det äntligen en lön man kan snacka om



Kreativ som man är har jag komponerat en ny ringen-ramsa;
-Tjena tjejer har ni stake?!
-Nej men vi har Malin Lake!
DunderNisse

Ibland gör jag mig själv mörkrädd...

Tack och lov för bloggen

Just i sånna här stunder är jag glad att jag bloggar.

Lite kokande, besvikelse och allmän surmulenhet är väderleken just för tillfället. "Råttet är mågat", som Per Ledin skulle ha sagt.

Jag är i samma stund rätt tacksam...

Tack till Kajsa som kunde fixa ett jobb till mig ett par veckor
Tack till Jakob som lät oss sova till 20 i 8 en jobbmorgon
Tack till D, som egentligen inte har gjort någonting just nu men jag vet att jag kan ringa henne bara om jag vill få ur mig skit. Och bara det får det att kännas lite bättre.




ONT i höften och i själen, vill inte att det ska förstöras nu men man kan inte kriga ensam heller.

följ-efter-det

...Jobb, jobb, jobb
Träna, träna, träna
Äta, sova, pendla...
 - Mina veckor nu på Followit i Lindesberg...

Happenings:
☺ A-lagspremiär på lördag i Hallsberg
☺ En lördagskväll som ska bli bra
☺ Mina älskade f d klasskamrater flyttar till Norge, utan att jag har träffat dem :(
☺ Jobb på Apoteket
☺ Någon kvalitetstimme med Lisa

Jag läste om en sommar... Det gjorde mig både glad och lite nere. Men - kärlek till min pärla


språk

Hur vanligt är egentligen ryska utanför Ryssland?
Hur i helvete kan man gå in på ett svenskt apotek och tro att personalen kan prata ryska och i medicinska termer dessutom?!

Folk slutar aldrig att förvåna...

Helgen

Fredag:
Jobb i lindesberg tillsammans med Mickan som tillsammans med sin pappa blev dagens hjältar då vi fick åka bil till jobbet. Det var dags att flytta massa grejer från den gamla lokalen och det var TUNGT! Vi hittade väl en hel del roligt också och gjorde Kajsa överlycklig med att fylla upp alla tomma utrymmen med massa saker som hon inte visste om vi skulle ha. Vi tog oss en väl värd solning innan vi åkte hem till tulpangatan. Dusch och fix innan det var dags att hämta Chris vid tåget och sedan mat på Indigo med mamma, pappa, bror och Chris.

Lördag:
Träningsdag på GIH, vi strartade dagen med ett brutalt pass, svetten bara rann och musklerna domnade. Men det var kul! Jag får så mycket utbyte av mina lagkamrater och får lära mig massa nytt varje träning. Lunch och teori och sedan ett lugnare träningspass då vi gick igenom teorin.
"Din tid är förbi, Lake" - Camilla Månsson
Hem och dusch, fix och iväg för årets kräftskiva i Pålsboda hos mormor och morfar. Gott och trevligt och mycket skratt. Ebbas leksakshund "Doggy" gjorde att mamma började gråta av skratt. Mickan får ytterligare en stjärna på himlen när hon hämtade mig och skjutsade mig till lagfesten som ägde rum hemma hos Malin. Mickan har fått en ny kärlek, men jag skulle inte oroa mig. Vi kom rätt bra överrens. Lagfest och ja, det såg ut som det brukade förutom lite nya (mycket välkomna) ansikten. Frimis och medelåldern sänktes betydligt när vi kom dit. Alla drog åt olika håll, som vanligt. Jag var lugn och fick se krogen med vita ögon. Inte en helt vacker syn.
Fick bära hem broders kompis som var lite överförfriskad, men han roade mig den timmen det tog. Mickan fick tamigfan hela Vintergatan när hon skjutsade hem mig i natt. Telefon innan kudde och upp idag för att jobba på Apoteket. Ska på stan med pappsen och kolla skor sen och så åker bror och Chris hem. Har lite planer jag ska briefa med Mickan och se vad som sägs...

Big ups:
Dannie som var iväg i Gbg och sedan har börjat göra förändringar. Det är starkt och jag beundrar henne för det.
Therese som bara finns och ger en guldkant på tillvaron
Mikaela. "Jag känner ingen som är som hon, vilken pärla" sa min pappa imorse
Kräftskivorna hemma hos mormor och morfar

.

Höjden av självupptagenhet är att på allvar tro att kassörskan vill ha din autograf när hon ber dig skriva på kvittot efter kortköpet.

Lägesrapport:


Jobb - i Lindesberg några veckor på företaget Followit som säljer sändare till hundar. Jobbar på "lagret", packar och sänder ordrar och slutmonterar. Nu kollega med Mickan och Kajsa som slavdrivare. Är hemifrån 06.55 och kommer hem runt 18.40 om det inte är träning.

Handboll - har börjat träna igen. Fick rivstarta med en träning och träningsmatch i måndags. Det gick okej, men inte mer. Det kändes som om jag kom hem efter en lång tid när jag fick spela tillsammans med Dannie igen. Tessan värmde mitt hjärta också. Tränade med en ond kropp i tisdags, en pissträning. Träningsmatch med u-laget igår, pissmatch.

Kroppen - ont, ont och ont. Missnöjd med det mesta men nu har överrenskommelse nr2 trätt i kraft. Med hopp så tror jag på en förändring.

Vänner - Dannie har varit iväg med polisen och hur det än går denna gång så är jag så stolt över henne. Jag saknar många som jag inte träffat på länge, eller inte träffat så mycket som jag skulle velat men jag hinner helt enkelt inte med det i veckorna. Mer dater på helgerna, när jag inte sover.

Familj - mamma hemma igen och pappa på sedvanligt bus/bråkhumör. Jag trivs :) Emil kommer hem i helgen med Chriss och det ska bli härligt att träffa dem båda.

Tankar - Mycket upp och ner, blandade känslor vad gäller mycket och ingen riktig ordning.


Osammanhängande

Osammanhängande, ja.

Frissan igår, nu har jag lugg, är inte längre jätteblond och jag vet inte riktigt vad jag tycker ännu.
Umgänge med pärlan, det är så värt.
Jobb på örebrocupen i handboll med Abbe. Hon är en skön tös. Hon är bra.
Snabbvisit på förfest hemma hos Pettson där Maria placerade sig under sin hemmahelg i Örebro.
Hem och i säng, 22.30?

Ska försöka sammafatta mer Kos, men jag behöver hjälp av mina medresenärer.
Igår saknade jag dessa människor som gjorde dessa veckor GULD;
Töserna såklart
Bård, Robban, Målis och de andra på UpStairs
Mads, Sara och de andra på West bar
Anton, Liza, Melina, Anna och alla på Strandcaféet
Jim, Jon och norrmännen

Jag saknar sol, eller åtminstonde lite värme. Detta suger rätt ordentligt.
  Jag tog mig en funderare på handbollen igår... Det är synd att behöva hålla på så när det är någonting man tycker om att göra, men det måste tyvärr göras. Allt flyter inte på smärtfritt och allt fungerar inte som man skulle önska att det gjorde. Frågan är bara vad man kan göra åt saken. Allt händer över huvudet och det är bara att spela med och le. Men när ska ens behov komma fram så det kan fungera ihop. Eller måste man tillslut välja?

dyr träning

Jag vaknade idag, nästan utan feber!

Weeeeeei!

Mickan ringde, vi ska jobba ihop nästa vecka och kanske veckan efter det. Vi kanske också kommer bli tränarkollegor under J-SM. Köpa det! :)

Nu när jag mådde lite bättre tänkte jag göra någon nytta och gå igenom garderoben. Vilken miss! NU mår jag dåligt på sant.
Efter sommarträningen har benen och rumpan fått sig en rejäl omgång med följden att jag inte kan ha några av mina jeans längre!
FUCK, snacka om dyr sommarträning.


baggy & leggins - den nya Anna?

idag bara

The three choices of life:

Be good, Get good
or Give up




Lisa, aldrig någonsin utan dig.
Dannie, sluta inte vara dig själv.
Sara, du är nära trots alla milen emellan.


Screw them if they can't take a joke

Botten

Jag har inte riktigt kännt såhär någon gång förut. Jag mår så dåligt, och jag har bara mig själv att skylla. Jag skäms så över att göra min nära och kära besvikna. Jag känner mig inte värd skiten under deras skor. Hur fan ska jag kunna komma tillbaka från det här?

Jag vet vad jag kan och ska göra, men frågan är vad det kommer kräva, tjäna till och göra för skillnad.

Nu är jag sjuk och har inte många fler alternativ än att stanna hemma, men sen då? Jag vill inte träffa folk, jag vill inte åka upp på stan. Jag vill inte ens åka upp till ICA och handla.
Jag har tappat mitt ansikte och spolar ner det i toaletten. Jag har t o m dragit mig för att ringa mina vänner, hur långt har det gått då?

Jag började gråta efter att ha pratat med Dannie, jag bröt ihop efter att ha pratat med Emil. Jag kan knappt krama mina föräldrar för jag känner mig inte värd det.

Man lägger allt i en ryggsäck för att lära av sina tidigare erfarenheter och misstag, men vad händer nör ryggsäcken blir så tung att det drar en tillbaka?

Bryta ihop och gå vidare... eller hur?

RSS 2.0