Happening

lördag
kan också kallas dagen som rymmer det vi kallar festernas fest


Frågan:

En shout-out till den heta:
-Vart är vi på väg?!

Svaret:
På fest älskling...
Ja men vad väntar vi på?
LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖrdag




Behöver jag säga mer än att det är taggat?
Ska du inte gå? Tooo bad for you!

snart Maj

- smärta i kroppen, bodypump med pappa visade sig bringa sjuklig träningsvärk
- lite trött efter gårdagens frimis där vi hejade på Stairs i våra "groupielinnen"
- pettson och lisa är två bra skitar
- ryktas att det händer nåt på lördag, snart uppstyrt och klart


Valborg idag då. Mat och sällskap i goda vänners lag. Jag tror att det blir trevlans!


En shout-out till den heta:

-Vart är vi på väg?!

komedi, javisst

Jag kom hem från jobbet i fredags och då väntade kusin Malin i en solstol hemma på framsidan. Vi skulle försöka bestämma oss för mat, och när vi lyckats vela tillräckligt länge var det försent att ställa sig vid grillen så det fick bli en snabblösning. Fotboll stod på programmet och när vi navigerat oss fram till rätt plan (Malin vid ratten, såklart) så var det småpojkar som sprang omkring och tränade. Killarna vi skulle heja på verkade precis gå in i omklädningsrummet. Ringde Jennifer som sa att matchen började 20.15, inte alls 19.00 som jag hade fått för mig.
Hängivnda supportrar som vi är rekade vi mattan och gick sen för att besöka Haga centrum. Mötte pappsen som hade tränat dubbelpass (laddar hårt för beach 09) och sedan tillbaka till planen.
Solen började gå ner, det blev kallare och vi ångrade klädvalet. Pettson kom och mös med oss, vi tog bilen i halvtid, gick på toa och letade filt på OK/Q8, men där hade de endast handdukar för 159:-. En kopp varm choklad och sen tillbaka.
Övfre vann tyvärr inte, men 1 poäng knep dom iaf.
Malin och jag la oss och kollade på En fyra för tre innan vi somnade. Lite grillning i solen på lördagen innan jag och Mickan tog bilen till Lindesberg, för att byta bil och sedan köra mot Stockholm.
Problem med gpsen gjorde att vi lyckats hamna någorlunda rätt när det var 1,5 timme tills staden stängde. Hetsshopping (för att inte komma hem tomhänt) och sedan flyttade vi bilen och letade rätt på en gatuparkering eftersom att parkeringshusen i Sthlm stänger 00.00.
Vi hoppade in på ett matställe, hungriga som vi var brydde vi oss inte speciellt mycket om var. Fick in maten och hade konstiga bordsgrannar. Gick till medborgarplatsen och satte oss på Snaps uteservering, skrattade lite åt folk och träffade två grabbar, varav den ena hade fått i sig alldeles för mycket.

Vi gick till Göta lejon där kön redan var lång och det var tydligen slutsålt, showen började och det första skämtet som drogs från scenen var om det stället där vi hade ätit! Oddsen på det?
Det var iaf grymt bra, alla 3 komiker var kanon. Betnér må vara den bittraste som finns, men tamigfan att det är kul med bitterhet ibland. Tusen tack Mickan för en kanonklapp!

Tog bilen hem och det var en pärs. Mickan ska ha all cred som klarade det, vi stannade och luftade några ggr och sjöng för full hals. Upp i Lindeskogarna för att byta bil igen och 04.40 var vi hemma på väster.
Kom aldrig riktigt i säng eftersom jag började må illa och fick toalettrusa...


Konstigt att de skämtade om det stället där vi åt? Nej, inte direkt. Låg helt däckad igår och mådde illa och är hemma idag eftersom jag och magen inte kommer riktigt överrens ännu.

Mitt tips:
ÄT INTE PÅ GRÖNE JÄGAREN!

Misslyckad singel

2 snygga grabbar sitter på en uteservering när jag kommer ut från körskolan och ska åka till Pettson innan fotbollen.
Jag sätter på mig solglajjerna och går upp mot cykeln

Ena killen tittar på mig och säger
"Skönt med solen idag"
Jag blir lite nervös
"Ehh, ja jo"
Kille 2 säger
"Vill du ha lite kaffe?"
Jag (trögtänkt som en neandertalare) svarar
"Njae, jag dricker inte kaffe"

Varpå jag ska ta min cykel (och välter nästan en hel rad) sneglar bort mot grabbarna som vinkar innan jag trampar iväg och förbannar mig själv för min oförmåga att finna mig i situationen.

Stickdöden x TRE!

Alla som känner mig (och frekventa bloggläsare) vet hur rädd jag är för nålar och vilken avsky jag känner gentemot dom.
Igår skulle jag återigen ta blodprov eftersom det var något som var avvikande med de förra (bara det, hjälp!)
Jag kom dit och blev uppropad, tog i hand (som min goda uppfostran har lärt mig) och blir kladdig av handbsprit eftersom hon nyss "spritat in sig" som hon sa. Sneglar på skylten på hennes rock; Sjuksköterske Student.

Jaha, tänker jag. Det liknar ju skit, hoppas att hon bara ska titta på. Det börjar med att hon inte kan sätta på ettiketterna åt rätt håll på provrören. Detta bådar ju gott. Jag börjar kallsvettas och kan inte sitta still...
Det visar sig att det är hon som ska sticka också. Crap!

Hon kan inte sticka ordentligt utan det gör duktigt ont och bränner liksom, fyller ett rör och ska till och fylla det andra när hon drar ut nålen! "Hoppsan, den åkte ur" säger hon. "Vi får sticka igen".
Jaha och återigen in med det där dödsverktyget och lika ont denna gång. Hon får knappt fram något blod och fattar inte varför. "Nehe, vi får noga prova med andra armen"
Och så fick jag stickas för tredje gången (lika ont då) och då gick det.

Kontentan av det hela:
3 stick istället för ett
3 stick som gjorde mycket ondare än i vanliga fall
Hon hade svårt att hitta bra ställen att sticka på medan andra har sagt att jag har perfekta "blodgivarvener" eftersom de är så tydliga.


Hur glad är man när man åker hem då?

Omg Photoshop

Kom till jobbet och möttes av två mail...
Eller snarare två bilder.
Till saken hör att vi pratade om kändisar man liknade på jobbet och Anders fick ju då höra 'Rosing-storyn'.
Så dessa två bilder kucklade han ihop...



(Sara kommer skratta sig död, pappa lär nog gråta och PD kommer bli glad)

Nu ska det FIRAS!



Capitano Albertsson och menige Axelsson

DIVISION ETT BABY!




B t w

Jag fick beröm av en elitseriespelare igår, bara sådär. Han sa att jag var grym.

Jag kan ju låtsas vara oberörd men jag vart jävligt glad!

Big ups till JOEL!

En fyra för tre går åter varm i dvd'n hemma och det har jag Joel (på jobbet) att tacka för.

Han plockade ytterligare plus när han var och kollade på min match i tisdags och var den enda på läktaren som skrek åt målisen som trampade på Månsan. Sånt gillar vi!
Nu får man väl lov att inte spruta lavendeldoft i nacken på honom... svårt, men jag ska göra mitt bästa!

hey hey hey

Igår hade jag min vanliga otur... Sitter utan att göra väsen av mig och väntar på bussen i Lindesberg när en gubbe kommer och börjar prata med mig (samtidigt som jag sitter i telefon kan tilläggas). Han luktar sprit och rök och är allmänt äcklig och vägrar se mina artiga försök att avleda en konversation.
Tvingas skicka ett meddelande till Abbe som inte var så trevligt (hon fattade vinken snabbt dock) och hon räddade mig från vidare utsvävningar angåengde gubbens liv och kärlekstrassel.

utdrag:
"Du har väl kille?"
"Nej"
"Är du gift?!"
"Nej"
"Är du ensamstående"
"Det kan man väl säga"
"Gulledig! Jag är väl lite för gammal för dig?"
"Det kan man absolut säga"


Handboll i Hallsberg igår, Järnvägen-LIF Blå i kval till ettan... Känns bekant?
En helt okej match där jag fick en ny idol. Nisse i Järnvägen, vilken kille! Järnvägen förlorade dock med 6 bollar men (jag trodde aldrig att jag skulle säga detta) jag håller nog på svart-gult på söndag.

sista kvällen med gänget...

i idrottshusets handbollspublik igår, för den här säsongen.

och vi vann!

7 bollar har vi tillgodo inför returmötet i Härnösand på lördag.


påsk åsk sk k

Torsdag: Jobb hela dagen på apoteket, snabbt hem och sedan till ishallen för att kolla den sista och avgörande matchen för örebro hockey med mamma. Fick en guldbonus med Jossan och Calle på läktaren. Och jag träffade Lina :) De vann och stämningen var grym. Alla var så glada, precis så glada som jag vill att vi ska vara på lördag, ca 17.30.

Fredag: en sväng till Vingåker med Mickan, Abbe och Elin. Strategisk shopping och lite skönt "komma bort" med sköna tjejer. (Jag förlorade shoppingen, den tar jag!) Jobb på Behrn Arena med Mickan, Dannie, Tess och Pettson. Sol på läktaren och korvspad på Pettson och Tessans kläder. Korvspad blir hårt när det torkar och luktar konstigt. Hem och dusch med diverse innan jag mötte upp Mackan med gossar för att åka till Satin och gratta Oscar som fyllde 20. Träffade Hanna och Emma som blev glada över en tjejs sällskap i den annars killsmockade lokalen. Surrade lite med mamma och pappa Sundén som alltid lika glada och trevliga pratade sport och min och Oscars speciella vänskap. God mat och allmänt trevligt men jag bestämde mig för att åka hem med svängen förbi mina gamla klasskompisar som hade lite utav en mini-reunion eftersom Cricke fyllt 20. Mysigt att få krama om dom men eftersom de skulle in på satin så tog jag pilen hem till mellringe, fick sms av Sara som hade gått till satin för att göra mig sällskap och fick lite dåligt samvete.

Lördag: Jobb på apoteket, en liten stund i solen, ÖKK med Pettson, hem och dusch för att sedan åka till Mickan och fxa soffan som blev kanonbra! En stund på O'learys dit Björn och Micke kom. Så jävla kul att träffa Björn igen efter 3 års tid. De ville ha ett VIP-bord och det fick bli Klaras. Ska inte göra grundläggande rapport därifrån men jag kan väl säga som så att det var bra med så mycket groggvirke så jag kunde smutta på 7up och pepsi alldeles själv.

Söndag: En helt underbar dag i solen. Mat från shanghai och en filt i Oskarsparken tillsammans med Mickan, Pettson och Lisa. Vi spelade kubb och fick två cp-ungar med oss. De höll på att kasta Sara i huvudet två gånger och var allmänt tards. Jag råkade träffa den ena på smalbenet, löst. Opps! Vi började insittningen av Mickans soffa för att sedan avrunda kvällen med ett besök hemma hos Victor där grabbarna spontanfestade en söndag. Ingen lång visit utan hem för att mötas av en rumpgnuggning á la Hasse i dörren hemma.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag träffa Dannie, eventuellt spela frisbeegolf om vädret tillåter. Spelar ingen roll vad vi gör, ska bli kul att bara träffa henne litegrann utanför allt som har med handbollen att göra. Träning imorgon kväll också! Och snart tisdag...

Vad är det som händer då?

KK till Malin

Ja - grattis då skitunge!

Körkort, that is.

tidsfördriv

drinkar med väldigt klartydliga namn:

quick fuck (en shot)
0155 (en shot, 5 i 2 alltså)
knullskum (drink)

vem beställer detta med rätt anledning?

funderare

Jag jobbar på apoteket idag. Folket kommer i strida strömmar.... ibland!

Nu har jag sagt ifrån mig sommarvikariatet på apoteket, med blandade känslor. Jag tycker ju om att vara här men man får ta att tänka framåt, eller nåt sånt.

Det har varit träningar måndag, tisdag och onsdag. Ingen har väl varit speciellt lyckad för min del och jag blir så trött på mig själv när jag blir sur. Men jag är ju tyvärr lite sån med hett temprament och snabba omställningar...

Däremot saknar jag lite vänskaplig närhet, jag får lov att tvinga mig på den obrytbara trion eftersom att jag saknar dom... Jag kanske får genomgå nåt test eller nåt, men det kan ju vara värt! ;-)

kort och koncist

Jobb i Lindesberg med allt vad det innebär PLUS att de fick tårta och godis av påskharen. Tårtorna såg goda ut, men jag fick nöja mig med att titta. Jag hade ju en korvmacka och en burk med tomater att mumsa på...(jag fick rosen också)
Har precis lekt "fuck, marry, kill" med Joel på tjejerna i handbollslaget, mycket roligt utfall på det.

Det ryktas om att det händer nåt i svängen... Tisdag ska det tydligen smälla igen. Jag vet inte... Kanske nåt att hålla koll på?

torsdag: jobb på apoteket, eventuellt träffa Björn
fredag: vingåker, jobb på behrn, fira Oscar 20 år
lördag: jobb på apoteket, styra lite på stan, svänga förbi Elin som fyllt 25
söndag: eventuellt relaxen (skulle egentligen åkt till Sälen, men det faller bort när man väljer att kasta boll)


live from lundby 2 (3, 4, 5)

Skräckens natt är över - och mardrömsdagen har bara börjat!

En halvtimmmes sömn, 30 minuter, 1800 sekunder. Förstår ni hur lite det är?!

Jag ser verkligen ut som ett kryss i ansiktet. Passande, kan tyckas.

live from lundby 1

Skolchef Axelsson vid knapparna...

Vilken fredagskväll man får, no sleep, much stress and very mycket koffein.
Fåglar kvittrade i mitt öra att det där jävla laget är igång. Sandlådeångest!

Tacka fan för en vän, T.
Hon vet hur man ska göra för att få mig att le en hel dag. Och att skapa en stående leendeframkallare till mobilen som finns tillhands jämt är ett bra vapen för att klara bittra dagar.

onsdagskväll

En vän (kan kalla henne Måns, även min radarpartner i mittförsvaret) undrade vad man ska göra en ledig onsdagskväll. Själv så hjälpte jag Mickan mäta, tänka och svära i hennes nya lägenhet under min lediga onsdagskväll. Jag diskade också x antal nya tallrikar, glas och bestick. Kom hem, lagade mat, plockade undan och packade träningsväska för att sedan beskåda polisbilarna som åkte utanför fönstret och blev skraj, hämtade baseballträet och gick och la mig. How's that for help Månsan? Inte riktigt vad du hade i tankarna kan jag tänka mig att du tänkte, kan tänkas.


Jag hade väldigt trevligt sällskap i mitt rum igår...




guldserie!

Oh my

Vilka val-kval man ställs för!


Nu kan det komma flertalet obegripliga inlägg innan jag får huvudet på rätsida och vet lite hur jag ska göra.

Me no like denna känslan i magen av dåligt samvete, samtidigt som jag är lite glad.



psssst...

Pettson är hemma igen!
Hon är lite för brun för att jag vill tycka om henne, men jag tröstar mig med att det går över.
Dags för mys och mums i den vita soffan med kärlekskissen igen.

Trött

Idag var det segt att gå upp...



Kände mig ungefär såhär i bussen.

RSS 2.0