38 och veckoschema

Måndag: Tydligen må piss, försöka få lite plugg gjort

Tisdag: Skola, plugg, träna, ev jobba

Onsdag: Ev skola, träna, jobba

Torsdag: Sova, plugga, träna

Fredag: plugga, träna, jobba

Lördag: Åker till stugan med det härliga folket

Söndag: Kommer hem från stugan med det härliga folket

Ska försöka träffa T någonting i veckan också.

Lördagens roligaste stod faktiskt jag själv för när jag ilsket svingar en sopkvast mot en duva som sitter i ett träd och Mickan frågar "What you doing?"
Mitt eleganta svar på härlig engelska:
"It's a fucking dove. They sound like shit and they are shiting all over the place. I only want dove under my arms, not in the trees."

38 och dåligt mående

Idag mår jag inte bra, nästan sämre än igår. Vilket säger en hel del för de som såg min dagsform på söndagen.

Fredag och jobb på o'learys. Folk är rätt äckliga måste jag säga. Roligast var att få jobba med Carro och titta på killen som spelade luftgitarr i 3 timmar. Snällast var bror som väntade på mig för att jag skulle slippa cykla hem själv. Några nya bekantskaper.

Lördag och rätt trött. Iväg till Östansjö för att fira Kusin Johan, 30 år. Trevligt folk, god mat och gott i baren. Det hann kanske bli lite för mycket de två timmar jag var där innan Mickan hämtade mig. Jag och pappa fick iaf sitta i vår drömbil och Filip har lovat att ta med mig på motorcykeltur :)

Stress och strul innan alla hade landat, taggat och börjat festa på lite. Men förfesten var riktigt rolig, tycker jag. Festen körde vi nog skiten ur, jag tog sikte på dansgolvet och likaså gjorde mina kära töser. Mumma och Cajsa gick faktiskt upp på scenen och sjöng, det trodde jag inte.

Sedan vill jag minnas att kvällen tog slut där...

41 mjaa, njae, mjo

Väckning och frukost 07.00
Handbollsträning 08.00
ÖKK fram till 11.00

Såg Imse i duschen och i omklädningsrummet och skrek för full hals, var på väg ut naken i gymmet och var allmänt flickig.
Upp på staden för lunch med mamma och bror och visade sedan bror balklänningen som inte alls var helt okej idag. Konstigt?
Skolan och religion, lite mer projektsnack och sedan träningsläraseminarie. Tokrusch hem efter strul med telefonen, fick ändå vänta lite och sedan blev det en liten stadstripp med Tobbe, Steve och Jojje. Grabbarna shoppade loss och jag var rätt tyst... Det kanske är just det som krävs.

Grillning med familjen och snart iväg för att jobba på o'learys.
Cykel hem och sedan sömn.

Kanske skopunkten imorn med Mickan
Dusch
30-års friande av kusin Johan
iordningfixande och diverse
Hemma hos Mixs daddy'o
Fest om man lyckas bra.



Känns inte alls helt okej. Vet inte riktigt vad det är som skaver. När - är hemma så blir jag plötsligt liten, försvarslös och otrygg. Jag blev felplacerad och tyst med -. Vad är det då som sker?
Vad är du när jag behöver dig som mest? Jag vill ju inte be dig, bara att du ska se att du behövs som mest och göra det du gör för att få mig på fötter igen. Men önskande har inte hjälpt sedan jag bad tomten om en nalle... Då var jag 1 år.

42 update

Blir inte alls någon Bogatripp imorgon kväll...

Vad ska Anna sysselsätta sig med nu då när det plötsligt blev både jobbfritt och soprent i kalendern. En fredagkväll med plugg, städning och omvårdnad kanske?

42 och icke-mormon

Försovning och långdusch, tur har man väl att matten var inställd. Lekte lite bild-byggar-bob för att sedan hetsäta med Cricke innan vi gick till brudspecialisten för att kolla smoking åt honom, visa min fina klänning och fixa till en "näsduk" till min baldejt.
Jagade rätt på Bob och fick reda på vad jag ska plugga på till proven i samhällskunskap; familjerätt och internationella relationer. Big tumbs up!
Vulkanutbrott på geografin för att sedan få reda på att projektarbetet inte alls gick så bra. Piss piss och åter piss!

Hem för att direkt möta upp Lina utanför mormonkyrkan. Vi blev lite skraja när de visade oss ett nedsänkt, kaklat rum med en glasvägg, kaklad trappa, vattenkran och en bamsespegel i taket, men det visade sig att de döpte folk där. Det var inte alls någon gaskammare. De var väldigt trevliga, även om jag nog aldrig kommer kunna "leva gott".

Lite plugg i solen innan det var kycklingsallad och sedan iväg till Behrn. Kokade på några koltrastar samtidigt som en fluga flög in i munnen på mig. TVI!

Snackade med Jossan en lång stund i telen igår, kändes riktigt bra. Jag saknar henne här hemma, fattar bara inte hur mycket förrän man är där. Ringde även Calleponken för att kolla vad han och "min blivande Z" hade för sig. En eller två öl, jovisst gosse.
Ikväll är det snabbvisit i Lisas garderob, pluggande med min hemlärare Mickan som är en ängel och sätter sig på cykeln för att plugga familjerätt med mig.

Imorgon:
8.00 Handbollsträning
9.20 ÖKK
Lunch med mor och bror på stan, ev visa bror balklänningen
Religion
Träningsläraseminarie
Träffa T med boys på staden och eventuellt följa med till boga.

43 och det börjar lukta sommar

Gårdagskvällen;
Drog världens sämsta lögn för Mickans mamma för att se till att hon var hemma när jag kom förbi med en födelsedagsblomma. Världsrekord till Idrottshuset och kvällens SM-final.
Skapligt att töserna vann! Jag trodde faktiskt aldrig efter idrottspsykologiuppgiften förra året, då vi fick se en volleybollmatch som inte var "all that" såattsäga, att jag frivilligt skulle kolla på volleyboll igen. Men nu var de riktigt kungliga!

Hem till Mickan för lite födelsedagsfika och sedan hemåt för att nästan direkt gå att lägga mig med min solsvedda näsa.
Väcktes återigen av bror som klampar likt en elefant i trappan på mornarna. Frukost UTAN tidningen som inte hade kommit, idrottshuset och dödsträning på specialidrotten. Lämnade ut lite CVn och tog mig sedan till skolan och geografin. Har solat någon timme ute i det sköna vädret och ska kanske iväg och lira lite beachvolleyboll ikväll.

- Kanske beachvolley
- Grillning
- Pluggande
- Frusna män söker kärlek (ett måste då en sladd-kompis är med)
- Mer pluggande

Morgondagen:
Skola; Matte, bild, geografi.
Söka upp Bob för samhällskunskapsprov
Brudspecialisten
Mormonmöte
Sälja raggarslangar på Behrn


44 - skogsmulle

Måndag:
Skola och projektredovisning som jag tror gick helt okej. Visst fan ska jag och Maria lyckas kamma hem ännu ett mvg tillsammans.
Promenad med Maria, Mikaela och Shaggy, PN hos Mickan innan jag åkte hem för att byta om för löpningen med paret Sillrén/Söderström. Det gick åt helvete, och jag var på min absoluta anti-humör.
Lisa ringde och vi åkte och hämtade hem hennes grejer. Hon var jätteduktig och modig framförallt. Jag var hatisk. Sedan åkte vi hem och gick ut för att rasta oss lite, det blev en promenad på 2 timmar med Sara som sällskap.

Idag:
Hämtad av Adde
Natur och friluftsliv med klassen i Markaskogen. Lekar, matlagning, diverse byggen och lite sol.
Någon form av träning, blev efter lite uppgifter idag lite passivt ställd till att åka till ÖKK som det var tänkt.
Volleybollfinal. Upp hopp - tvärstopp!
Kanske mys med töser och gossar hemma hos Jens.
Pluggande



Ska verkligen försöka göra någon skillnad nu. Jag vill att allting ska bli bra och igår såg jag en ny förebild växa fram. Allt har inte kännts tipptopp och jag vet inte vem jag ska kunna lufta det med. Det är svårt att hitta rätt ord och vad är det egentligen de ska säga?

Nu ska jag allt sola lite rygg

46 och det är synd att du är så söt

Det här är sjuka dagar. Känner mig ju inte så frisk.

Det är dig som alla jagar och vi tar en liten risk.

Och jag kan inte sova och får inte benen att stå still.

Det är svårt att leva när man vet vart hjärtat vill

Men jag kan vara nöjd och sluta se allt så svart

Och jag kan glädjas åt det lilla och komma ingenvart

Man skulle njuta av att sova och gå i skog och mark

Eller vaka över vattnet i Picassos park


Det är så synd att du är så söt

Det är så synd att hjärtat är förfört

Det slår som en feber, som om allt vore kört

Vilken otur att hjärtat är förstört


Men nu så har det fastnat någonting där inom mig

Och jag behöver bränsle som kyssar ifrån dig

Men hur delas kärlek i en dålig konjunktur

Det här är sjuka dagar och det finns en enda kur

Det är ju du som mig kan hela men du ger mig också mer

Med ditt hår som är av guld och din hud så vackert len

Jag kan inte hjälpa att du ler så benen skälv

Varför är det bara jag som sitter ensam här ikväll


Det är så synd att du är så söt

Det är så synd att hjärtat är förfört

Det slår som en feber, som om allt vore kört

Vilken otur att hjärtat är förstört


46 för Tina X Turner

Blev absolut inte den lördagen som jag hade väntat mig, eller hoppats på. Men det blev helt okej ändå efter tårar, lite gräl, tomma tankar och magont.

Tacos med mamma och Mickan blev till skivbränningsmaraton, en riktigt riktigt skön fyllechaffis-skiva.
Iväg till OK/Q8 för att dammsuga ur bilen innan vi skulle fara till Hallsberg. "Taxi smurf ft. Tina X Turner" var ute på uppdrag i lilla traktorn. Det gick ju bra, killarna lyckades trycka ihop sig i baksätet och matade på med öl.
In på en knökfullt Pitchers för att boka bord till söndagens match och sedan till filmhuset för att hyra något att skratta åt. Det blev tillslut Time Out 2.
Film till sena natten och sömn i den höga sängen där drömmarna avlöste varandra. Lite degmorgon och sedan hem för att nu plugga litegrann.

Idag:
Plugga
Kolla Gefle-ÖSK på Pitchers
Plugga med Maria
Övningsköra

BROR kommer hem idag :D Som jag har saknat att ha honom hemma. Ska bli så skönt att få lite tid med honom igen och låta honom reda ut mina problem... eller nåt.

47 för bartenderns dottir

Projektredovisning på måndag, kommer fixa det sista imorn. Kommer gå skitbra och vi ska kamma hem ännu ett MVG tillsammans, jag och Maria.
Besök på Lager och inte fanns min tunika där... men det gjorde däremot kärlekströjan som efter lite trugande med mamma fick följa med hem till mig.
Mat, hockey (piss-Hv vann sm-guld) och sedan Kåren och jobb.
Det hade tydligen blivit lite fel i planeringen och vi var några för många på "golvet". Vad händer då? Jo, Anna X slängs in i baren som semi-bartender. Det var lite darrigt men gick sedan bra, fick lite dricks, blanda några drinkar och springa runt som en tok.
Sömn och styrning på morgon/förmiddagen/lunch. Lämnat ut ännu ett CV och ska väl nu ge mig på att plugga eftersom den av det andra könet är eftersatt något brutalt. Lite småirriterad, ja.

D är fortfarande min vän, även om hon slänger pizzor runt sig som undanflykt för att inte prata med mig.
Någonstans måste gränsen gå, frågan är bara var A tänker dra den.

Den brutalaste träningsvärken, kanske någonsin, idag. Det ska kännas att man jobbar för't, men vettefan om det är värt denna smärta.


48 och kroppen är seg

Vaknade 07.00 och släpade mig till frukostbordet. På väg till idrottshuset 07.35

Handbollsträning 08.00 - 09.20
hamnade med killarna och blev brutalt behandlad på övningarna. lurade max så han ramlade omkull.
ÖKK 09.30 - 10.30
Hårdgenomgång av kroppen samt 30 minuter på trampmaskinen till McGyver, Days of our lives och Smallville.

Snack, skola, sovstund i skolan, religion och nu sitter jag här.

Mormonkyrkan ska jag och Lina skriva ett arbete om och träffa dem för en intervju också. Återstår att se om man blir hjärntvättad och värvad eller inte.

Nu ska jag snart hugga Maria för förberedelser inför måndagens projektredovisning. Sedan blir det jobbsök och spaning, vaxning, mat och hockey. Sedan är det åter dags att jobba på Kåren och kolla på alla överjordiskt roliga studenter.

Hade ett väldigt lugnande samtal igår som känns riktigt bra. Och nu ska jag också försöka sköta mig.

Imorgon kan det bli upp tidigt och skära kött, annars en härlig sovmorgon och långpromenad. Kvällen kan spenderas med T om han är pigg på't, annars ska jag ut på äventyr.

Gossip girl
A kom lite på kant med E när E trashtalkade M. Kommer vi få se en fortsättning på detta?
D dissar samtal på samtal, vad kan hon ha för sig?
En Elvisimmitatör var ruskigt lik K, som ville komma nära A för x antal månader sedan.
M har satt en fot i röven på P, får se om detta kan gynna A.

49 och dagens till Jenni

7 veckor kvar till studenten. Jajjamen, nu kryper det sig närmare.

Idag:
Matte
Stenplockning
Bild och tornbygge
Lunch med Jenni
Historia
Mickan
Träning
Mammas konsert

Jenni får dagens fång med rosor. Hon kom idag med "en liten present", en jättefin blingbling klocka! Tack och åter tack Jenni :D

Morgondagen:
Handboll 08.00
ÖKK 09.30
Snack vid 11
Projektpresentation förberedelser
Religion
Spaning
Vaxning
Hockey
Jobba på Kåren

fortf 50

Fan vad jag inte har fått en godnattpuss.

Löpningen med Dannie gick kanon! Hon är bra och ringde förut med en bra idé om "kick-off" innan handbollen börjar. Ska vi nog se till :)

Morgondagen:
Skola
Projektpresentations förberedelser
Söka jobb
Ut och springa med Dannie
Lyssna på mammas konsert
Ev. volleyboll
Plugg


Jag tror att jag kanske är lite för blåögd. Kanske lite för blond. Kanske är lite för godtrogen.
Eller så är jag inte det utan bara en väldigt negativ tänkare...

50

Rubriker börjar bli svåra att komma på. Det känns ju ovärt...

Gårdagens aktiva eftermiddag fick en lite sovande fortsättning innan det bar iväg till Dannie och beundra tösens fina inköp. TACK för att vi drar samma size ;)

Snabbträning på ÖKK med enbart maxtest för min del. Snabbdusch och sedan inspekterande av volleybolltjejernas träning för att se ungefär hur våra fysträning kommer vara uppbyggda. Vi kommer blir starka, men det såg också ut att vara kul!

Hemåt och lite mat följt av plugg.

Sara kom förbi och vi kunde båda lufta ur oss, tjata om jobb, killar, sommaren, kläder osv.


Mardöm som väckte mig tidigt och sedan kunde jag inte somna om. Rätt hård träning imorse och sedan skola och geografi. Min grupps miljöprojekt är växthuseffekten och vi kollade idag på Al Gore's film; En obekväm sanning. Och fan vad den är obekväm. Den praktiskt taget säger att om 10 år kan vi ha en ny istid eller så kommer hälften av världens länder ligga under vatten. Det är inte okej!


Nu ska det snart ut och löpas med Dannie och sedan blir det till att kolla sm-finalen ikväll och eventuellt lite pluggande. T kanske kommer förbi för att hämta sin laddare, kanske man får en godnattpuss då...


Svart och vitt

Måndag och endast en förmiddag i skolan varpå det blev en eftermiddag hos Mickan med hundpromenad och matlagning. Vi åkte hem för att laga mat åt oss och pappa innan hockeyn som var en riktig katastrofmatch. Lisa kom förbi och härjade lite hon också. Calle var iaf bra, det var ju positivt. Hoppas att Linköping tar 3 poäng imorgon så det kan bli ett SM-guld på hemmaplan på fredag.

Lite mörka tankar under måndagskvällen.

Tisdag och tandläkare. Vad är det för jävla jobb? Hon tittade lite och allt såg bra ut, kanske var det någonting på gång men det gjorde vi ingenting åt. Nästa gång jag åker dit är jag betalande, då kommer dom tamigfan vilja laga hela munnen på mig.
Hem och städade, rensade garderoben, pluggade, lagade mat och städade mer. Allt för att hålla tassarna borta från telefonen. Det lyckades inte riktigt och det visade sig att jag hade varit orolig utan anledning... tror jag.

Vitt:
Shaggy som bokstavligt talat skrämde skiten ur en äcklig gräsand och hoppade sedan på en äcklig duva
Pluggande som minskar sakta men säkert. 51 dagar kvar till studenten.
Helgen som var riktigt bra. Jag gjorde det fruktade mötet och jag klarade mig rätt bra.

Svart:
Äckliga gräsänder (5 hanar på en hona, det är gruppvåldtäckt om något)
Att vara sårbar
Bristen på jobb och pengar


Helgen

Fredagen blev en jobbkväll på Kåren, men innan det var det stress, stress, stress och strul.
Hämtning av bil, stressdusch på 11 minuter både jag och Mickan, inlåsning av nycklar, middag med mamma, upphämtning och avläning av diverse och sedan hockey hemma i soffan innan det var dags att ratta mot universitetet.
Jag var lite nervös och blev i dörren mött av några vakter som frågade om leg. Vi som ska jobba? frågade vi då och han sa; Ja jag tyckte att ni inte såg så fint klädda ut. (Tack för kaffet)
Genomgång och lite sådär innan folk ramlade in och kvällen gick bra. Blev två ggr slickad i nacken när jag gick genom dansgolvet och Mickan fick den absolut skönaste kommentaren någonsin. Hon går och plockar i glas i en back när en kille kommer fram och stoppar i och tar ur sin halvdruckna flaska ur backen och säger "Ville bara känna hur det kändes att stoppa min flaska i din back" Hemgång 02.45 och sömnen slog oss som ett baseballträ i pannan.

Lång sömn och lunch innan det var dags att plugga lite och förbereda inför lördagskvällen.  Tobbe kom hit och Mickan hämtade upp oss när vi var ready to do the town såattsäga. Mat från Rosalies och sedan styrde vi kosan mot Mallans nya lägenhet.
Folk trillade in, och trillade in ordentligt. Snart var Dojjan, Frida, Hanna och Dannie där, halva LIF Lindesberg + två respektive, 2 dormy-arbetare. Nämnde jag att hon bor i en etta? Ja, det var ganska trångt.
Ut på strömpis och det var riktigt, riktigt kul att spåra lite dansgolv igen med Dannie. Tobbe shejkade på duktig och alla försvann i vanlig ordning. Höll på att svimma när jag för första gången på flera månader stötte ihop med Zigge och hans tös. Men jag tror att jag gjorde det rätt okej. Det svinet gillade inte mina skor -tvitvitvi-

Hem i taxi á la Mickan tillsammans med Tobbe, Ola och Malin. Ola surrade på ordentligt och ringde alla vänner i telefonboken. Jag och Tobbe dråsade i säng och gick inte upp förrän klockan hade passerat 15.00 idag.

Hjälte

Man kan säga att vi vann läktarmatchen i onsdags. Då handboll inte är mycket till publiksport och även fast jag flera ggr propsade på att det var offside, crosschecking, stürmer och hands så gjorde inte domaren en skit.
Ja, Örebro förlorade tyvärr.

Sömn hos Mickan och sedan före-frukost-promenad, inhandling av mat, lagande av mat och ätande av MAT som var tusen gott och given på menyn och sedan ytterligare en promenad. Hem till Emma för lite kvalitetstid med tösen som jag träffar alltför sällan. Upphämtad av Mickan och ja, ännu en promenad. Hockey och plugg till sena natten.

Matte och GODKÄND
Bild och lite framsteg
Sara hemma från Thailand och helt SVART!

Projektarbete, hem, mat.
Blev dagens pärla när jag skaffade fram en intressant till Tobbes lägenhet. David blev min pärla som hjälpte mig.

Idag;
Plugg
Milen med Dannie (som förövrigt har fått sina filmer)
Dusch och plugg
Behrn arena
Mickan

Morgondagen kan bjuda på många olika senarion...

Gymmet, solning och plugg är ett faktum iaf. sedan kan det bli...
Alt 1. Linköping och SM-final
Alt 2. Jobb på Kåren med Mickan
Alt. 3. Överraskning

Tuesday

Gårdagen blev inte riktigt som planerad men helt okej ändå. När jag skulle åka hem från jobbintervjun (ja, jag tror det gick hyffsat iaf) så hade det självklart börjat regna. Och nej, det var varken fint duggregn eller stort och blött regn, utan någonting mittimellan som samtidigt var kallt som aset. Man kan säga att det regnade isbjörnspittar...

Jag skulle bara lägga mig och vila lite innan jag skulle åka till Dannie för kvällens efterlängtade löpning. Men efter många (arga) om och men så somnade jag istället in i ca 2 tim. Åkte sen till Dannie och vi begav oss ut på en runda i ungefär 40 min. Kändes bra och vi var riktigt duktiga!

Tog svängen förbi Mickan för att nyttja hennes dusch och plocka med mig min privatlärare hem för seriöst plugg av naturkunskap. Gick helt okej och insomningen till Göta kanal 2 gick som vanligt snabbt, vaknade mitt i en annan film runt 03.00.

Upp, frukost och mer plugg innan det var dags att vrida cyklarna mot staden och skolan. Provet gick nog helt okej, historian gick kanonbra och redovisningen på natur och friluftsliv är nu avklarad.

Idag:
Är i skrivande stund hundvakt åt Shaggy och skall så förbi till ungefär halv 7
Lite pluggande avklarat här vid datorn
Volleyboll med laget. Titta på, inte praktisera.
Sömn hos Mickan

Onsdag:
Träna på ökan med Mixs
Äta lunch
Geografi
Projektplugg
EmmaoO



Faktiskt så är jag inte helt imponerad.

Meningen med livet

Jag har under dagens lektion i filosofi A fått en uppgift att skriva 2 a4 sidr om meningen med livet, utifrån ett häfte där de redogör för olika "meningar". Detta fick mig ju osökt att tänka: "Vad är meningen med mitt liv?"

Jag tror att jag vill göra nytta, göra mig själv och mina nära nöjda, jag vill göra avtryck och efterlämna mig goda ting. Om man får uttrycka sig filosofiskt.... Och det är ju ingen press.

Jag och Mickan pratade om ifall man skulle komma i situationen att hålla ett tack-tal. Hon sa då det ultimata, det absolut bästa som verkligen är sant. "Jag vill tacka alla som har gjort intryck på mig, goda som dåliga. För utan dem skulle jag inte vara den och där jag är idag."

Det är riktigt sant och något gott kommer ofta från det onda. Efter regnet kommer solen... osv osv

Fick sms av FruityFriday ang midsommar idag och en knut knöt sig ytterligare i magen. Jag har inte haft speciellt bra koll, bara anmält mitt intresse men när det nu kom svart på vitt så vet jag ju inte om jag kommer kunna följa med, iom jobb och eventuella pengar som ska med till Kos. Jag fick falla av... igen. Men, jag ska ju försöka sluta planera så långt fram så det kanske kan bli nåt bra av det också. Den som lever får se... Jag kommer kanske komma paddlande över till Gotland och söka reda på töserna med stormlampa och skallgång. Det kommer nog inte behövas egentligen eftersom töserna både syns och hörs när de kör sin grej. Man kan på miltals avstånd höra Dojjan sjunga med till radions ljuva toner, se Frida "spåra" till en låt, Mallan stå och småshejka eller kanske Hanna som klappar händerna över huvudet.

Annars slutar det väl med dans kring midsommarstången och våfflor i Lövdalens trädgård...

Helgen sådär

Det visade sig att jag visst kunde göra lite nytta en fredagskväll trots bitterheternas bitterhet.
Jag pluggade litegrann, gjorde en ny "att-göra-lista", städade rummet och skämde bort mig själv litegrann.

Lördag och match mot Västerås. Jag försökte med en taktik att få alla arga innan matchen, för att tagga dom lite extra. Vet inte om det var ett vinnande koncept.
Vi förlorade matchen med 10 mål (9 mindre än förra gången) Vi vann utvisningsligan med 10-3. Jag fick lägga en straff (!) men blev så nervös att jag drog den i stolpen och utbrast ett kvinnligt "rööööööven". Ett gult kort och en utvisning (det stod att jag fick två, men det var faktiskt bara en) Emma B fick en rejäl cookie men hon kom såklart tillbaka på planen. Hon är inte vek, hon inte. Måns löpte skiten och var överallt på planen. Jag lyckades "vricka" bröstvårtan och skada nacken vid KONTRING!

Hem och mat á la Pappa S med Mickan innan det var dags för helveteskväll på Karro.

Marra underlättade 2 timmar, grabbarna tyckte att jag var ett riktigt svin, diverse fylleslag ringde, blev inbjuden på rummet av en 13 åring med kondom i fickan (ja, jag sa nej) och sedan kom Markan och höll mig sällskap resten av denna guldkantade lördagskväll.
Blev hemskjutsad av Mickan med minibussen och misslyckades med cd-bränning.

Väcktes först av pappa, somnade om och vaknade igen. Då ringer Robban, kl 10 på en söndag. Jag trodde att han hade hamnat på efterfest eller åkt vilse i mina trakter men han var bara ute och rastade sig själv lite. Mötte upp gossen som jag inte träffat på länge och gick och solade. Jag blev bruuuuuuuunare än Robban. Åkte förbi Oscar för att trösta hans stackars knä och sedan hem för mat, plugg och dusch innan det var dags för fika med Robban och Tobbe.

Småtyst ibland men trevligt att känna mig lite pimp för omväxlings skull.Jag och Tobbe åkte på jakt efter A Night At Roxbery och fick jackpot på MAXIM.
Sedan blev det Eragorn och han åkte hem efter en godnattpuss.

Tror att det är rätt okej nu.

Jobbintervju idag
Löpning med Dannie idag
Plugg till prov idag
Sova hos EmmaOo idag

fuckingfriday

Torsdag och vad får Anna i skolan?
Studentmössan! Man blir inge sugen? Naaaae.

Med Mickan som moraliskt stöd på hennes fotbollsträning (som tränare) och sedan över för att agera handbollstränare på idrottshusets golv för mina egna lagkamrater. Det gick kanonbra faktiskt!

Hem, dusch, mat och sedan kvällsplugg med hjälp av Mickan.
Geografi - check
Svenska - check

sova och upp tidigt för att åka till läkaren (i adolfsberg), cyklade på 30 min.
åkte till skolan för att plugga och rök på vägen ihop med en tant (70 år kanske) på cykel. Det kan vara så att jag har skrämt en åldring till en för tidig död, men hon var extremt otrevlig och pappa sa att det var bra att jag står på mig.

matte komplettering - check
svenska-latin - check

DAGENS. Maria mia Maria kom fram till mig, helt sonika, och frågade: "Vill du ha en digitalkamera?"
Hon gav mig alltså en digitalkamera, en helt vanlig fredag. Det är ingen vanlig tjej vi snackar om.
Blev också kallad till jobbintervju på måndag och sedan peppad (?) av Tobbe i telefon.
Skrev ett kärleksbrev på beställning till Cricke
"Dina ögon får mig att drunkna
Ditt skratt får mitt hjärta att dunka
Du är en toppenkille, fin och go'
I'm always open for you"

(det sista blev ett internskämt när vi som vanligt fick tråkigt på religionslektionen och råkade sitta brevid varandra)

Hem, hämtad av Mickan, upphämtning av Hannah, besök på Karro, strul på Karro, hem till Mickan, sur som ättika, karro igen, boll-pumpning på shell, max, karro och boll-lämning samt glassöverraskning till grabbarna, Mickan och mat.

Hemma nu, och inte alls mycket att göra en fredagskväll. Jag har fått för mig att göra nytta, det återstår ju att se.

Lördag:
Match i Västerås
HELVETESJOBB 18-23

Söndag: Förmodligen träffa Sala och T. Kanske åka till Västerås och bli dagshjälte.



Jag älskar min bror. Han är king.

En underbar vän sa till mig att hon som är min bästa, verkligen lyser nuförtiden. Jag håller med.

onsdagsrapport

Det är onsdag och det har hänt saker för hela veckan. Nej, inte riktigt kanske men en helt SJUK dag.

Drömde en mardröm där du gick ifrån mig och alla bara skrattade. Mina vänner hade djävulshorn och pappa drack konjak.
Var på väg att skicka ett sms till Dannie när jag kollade upp i taket och såg att klockan var 4.
Drömde åter en dröm om en munkaffär där inte mina favoritmunkar fanns och jag vaknade och var arg för att jag inte hade sökt jobb där.
Mamma väckte mig men jag låg så skönt så jag mumlade och somnade om till klockan ringde.
Ont i halsen och frukoststrul.
Cyklade i pissregnet till idrottshuset för att träna, efter mig får jag en fågel som hade gett sig fan på att skita på mig. Jag blev alltså jagad av en bajs-attack från ovan.
Träning och inte helt okej i kropp, huvud eller hals. Men jag körde min grej med grabbarna på teknikträningen ända till det var min tur och jag hörde ett "RIITSCH". Då drog alltså Max sönder mina trosor.
Dusch och filosoferande med Joss och sedan cyklade vi mot skolan. Vad ser vi då?
Två (äckliga-perversa, snusk) gräsänder som ger sig på en ensam hona. Vi bevittnade alltså en våldtäkt.
Pissprov i geografi och sedan hemåt i pissregnet igen med depåstopp i sjukstugan för upphämtning av pengar.
För att toppa min redan så händelserika dag så cyklar jag som vanligt genom varberga och diggar min ålderdomsmusik. Då får jag självklart syn på en naken gubbe som står och tittar ut genom ett fönster.

Vad ger ni för den?!



Möte igår med handbollen. Tre dagars "camp" ska avgöra om man blir en av de 20 som är med i satsningen som skall göras. Bra eller inte bra? Det vet man ju inte. Det ska spelas snabb och rolig handboll, vara stenhårt men med "glimten i ögat" och inga maratonlöpningar ute. Vi behöver heller inte se ut som dopade ryssar efter sommarträningen, enligt Nisse.
Men, vad känner jag då? Min mor sa till mig; Men om du inte kommer med bland de 20 och fortfarande känner att du vill röra på dig så kan du ju alltid börja spela fotboll igen. Ska det verkligen vara så?
Frågan är....

För att vara positiv

Det händer ju faktiskt bra saker.

Linköping är återigen i SM-final i hockey. Heja Calle "Shaggy" Gunnarsson. Man kanske ska få till att åka och kolla någon match.

ÖSK vann första matchen i allsvenskan -08/-09 igår.

Jobbspöket kanske är bortjagat.

Handbollen är snart slut och det är dags för träning

65 dagar kvar till studenten

Lite struket på plugg-listan



Jag ska ta kontakt med Stefan och träna lite i helveteshuset. Ut med agget och in med lugnet.
1a april. Hejdå godis och hej grönsaker?

?

Jag trodde som vanligt för mycket och lät mig dras med. Men det gick som det brukar, fast ändå inte riktigt. Det är en slingrig väg och dimma, men ibland ska man ju klara av såna också.
Jag hoppas att allt blir bra, tiden får visa det.
Tack alla ni som ger mig stöd och tröst.

Två hemmadagar från skolan, och jag hoppas att jag mår bättre snart.
Möte med nya tränarna idag, där allt återstår att se.

Mickan ringde med glada nyheter, kan jobbspöket kanske vara bortjagat?

Jag måste ge dessa människor massa rosor och kramar, då de på något sätt hjälpt mig nu när det har varit lite mörkare;
Dannie. Berget i stormen som jag kan luta mig emot fast hon låter mig ta smällar själv ibland för att lära mig. Ovärdelig!
Mikaela. Hjälpande hand och stöttande i vått och torrt. Guld värd i alla lägen.
Maria. För de värmande orden i lördags och att du tröstar mig.
Robban. Att ett litet snack och ett hjärta på msn kan lätta en ledsen flicka. Du är kanon.
Brorsan. Du är så värd allt bra som händer dig och du är VIKtig för mig.

Mamma och Pappa. Siv. Sara. Mumma. Erik. Johan.

Låt oss ta nya tag och se vart det här kan bära...


RSS 2.0