42 och icke-mormon

Försovning och långdusch, tur har man väl att matten var inställd. Lekte lite bild-byggar-bob för att sedan hetsäta med Cricke innan vi gick till brudspecialisten för att kolla smoking åt honom, visa min fina klänning och fixa till en "näsduk" till min baldejt.
Jagade rätt på Bob och fick reda på vad jag ska plugga på till proven i samhällskunskap; familjerätt och internationella relationer. Big tumbs up!
Vulkanutbrott på geografin för att sedan få reda på att projektarbetet inte alls gick så bra. Piss piss och åter piss!

Hem för att direkt möta upp Lina utanför mormonkyrkan. Vi blev lite skraja när de visade oss ett nedsänkt, kaklat rum med en glasvägg, kaklad trappa, vattenkran och en bamsespegel i taket, men det visade sig att de döpte folk där. Det var inte alls någon gaskammare. De var väldigt trevliga, även om jag nog aldrig kommer kunna "leva gott".

Lite plugg i solen innan det var kycklingsallad och sedan iväg till Behrn. Kokade på några koltrastar samtidigt som en fluga flög in i munnen på mig. TVI!

Snackade med Jossan en lång stund i telen igår, kändes riktigt bra. Jag saknar henne här hemma, fattar bara inte hur mycket förrän man är där. Ringde även Calleponken för att kolla vad han och "min blivande Z" hade för sig. En eller två öl, jovisst gosse.
Ikväll är det snabbvisit i Lisas garderob, pluggande med min hemlärare Mickan som är en ängel och sätter sig på cykeln för att plugga familjerätt med mig.

Imorgon:
8.00 Handbollsträning
9.20 ÖKK
Lunch med mor och bror på stan, ev visa bror balklänningen
Religion
Träningsläraseminarie
Träffa T med boys på staden och eventuellt följa med till boga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0