pree-invalido

Sitter med ansiktsmask på innan jag ska hoppa in i duschen och sprita kroppen (för andra gången denna helg, dock denna gång utvärtes) som förberedelse för morgondagens operation. Jag är nervös, vill bara att allt ska gå bra, att det inte ska ha gjort för mycket skada och att jag kommer må bra.
Jag har världens bästaste bästa tjej som kommer för att vara med mig så jag slipper vara ensam. Frida, värd sin vikt + tusen i guld.




Gårdagen:
Eye-shot, dans med NHL-proffs, Torontoresa planerad med Lkpgare, träffade min kära stjärtis och Jossan, drink här och där, frångångna barn, fiskdans, frieri, vågade samtal, en ursäkt, utskällning, efterfest med ett bandylag, 600:- taxi, äktensskapsbrottsbekännelser... Mer? Ja, det var ju det...


Har idag inte mått som en sessa, duschade och däckade imorse och sov bort hela dagen. Vaknade ikväll för att hjälpa pappa med toalettrenoveringen och nu en film med pappsen. Kommer sova gott och drömma vackra drömmar om den gossen inatt.

Andreas Jämthed är värd ett par stjärnor på himlen för den hjälteinsats han gjorde idag. Räddarns pöjk!


/ operation imorgon



Sist de var inne för att greja i det här knät, 3 år sedan ungefär. Hade den gjorts noggrannare så hade jag sluppit morgondagens operation. Känns sådär att veta...

snabbtitt

Jag lever, och jag hatar.


Nu så är jag snart här igen, när kropp och knopp ställt om. Nästa vecka kanske jag tar mig igenom det senaste som varit, när operationen slängt mig i sängen.


Skövde idag, travjobb imorgon, västerås och wooopwoooop på lördag och operation måndag.
Nu vet ni!





/när inte choklad får hjälpa...

Fridayfever, eller inte

En vecka sen, why? Återigen har mitt otroligt omtalade och beprövade imunförsvar inte levererat. Har legat som en ångkokt grönsak sen i måndags, och då är ångkokt ingen överdrift. Jag tog upp svettjakten på min vän Therese som i veckan har tränat som en idiot, och hon dementerar men jag tror på vinst för nummer 18.


Lite snabbt och osammanhängande då mycket viktigare grejer väntar, som tempen och alvedon t ex.

- Fick inte ta någon spruta i måndags, tydligen med risk för mitt eget liv? Känns ju sådär, och då var det bra att min läkare och sjukgymnast är såna pärlor som ställer upp för mig.

- Operation nr 2 snart på ingång, en dryg vecka kvar och jag hoppas på mer lyckat resultat denna gång.

- Jobbstress åt många olika håll, jag valde inte rätt vecka att bli liggande. Jäkla skit! Vad göra?

- Min kusin har lämnat mig för Norge tillsammans med sin karl Robin. Jag saknar henne och vem ska nu äta sushi och dricka vin med mig med kort varsel? Vem ska sova med mig när jag som mest behöver sovsällskap?

- Min wingman och dödspolare Pettson ska lämna mig för Lund. Jag har inte rett ut mina känslor helt i detta, jag är glad för hennes skull men tårarna har redan fallit ett par ggr för att min "jag bangar aldrig"-donna ska flytta ifrån mig.

- Emma Hjulström och hennes karl fick i dagarna en liten Hannes. Emma har velat klämma ut detta lilla mirakel länge och sitter nu med huvudet uppe bland molnen. Stort grattis!

- Linn och Lina Larsson, Sara Johansson. Dessa tre härliga tjejer skrev inatt in sig i historieböckerna då de tog VM-guld i J20 VM i Dominikanska Republiken. Stort. Mäktigt. Grymt.

- Jag sörjer sommaren...




/ nästan feberfri

Loerdag alltså

Fredagen blev all that, och lite till... Kanske man ska säga innan någon hinner före. Tokstressade hem från jobbet och in i duschen, skulle raka benen men med den hastigheten och känslan idag var det nog skitsaksamma. Sånt skall göras med finess.
Åkte först för att kela lite med Alice innan jag äntligen fick fatt på Danielle. Åkte förbi våra gamla polare på Kebab House, "tjeeeena tjejer. vart har ni varit?!" Respekt? Njaaaa.
Matade hungriga grabbar ute i Brickeberg och pratade på lite, blev kärleksgnabb redan innan jag hunnit sätta mig vid bordet. Man ska inte umgås med sådär självmordsbenägna människor, tur att de jobbar upp andra sidor.
Det blev Strömpis, ett ombyte i taxin innan som jag aldrig trodde skulle gå och dans. Som vi dansade! 30+ är starkt rekommenderat, faktiskt. Min telefon blev kidnappad, så ni som fick konstiga sms mellan 00.00 och 02.00 behöver inte döda mig. Ta Steve!
Idag ska jag leka med min prins hemma hos mor och far, sen vet man inte vad lördagen bjuder på för snask. Allt är möjligt. Förut levde jag för sommaren, nu lever jag för helgen!
Ska gå min "walk of shame" till Dannie och Patte och hämta min cykel, fantastiskt att sova i Soff och Robins sköna säng.
/magic sealion

Friday for the win

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN

Jag trodde aldrig att veckan skulle ta slut, herrrrrrregud. Nu är det allt vardag igen, upp innan klockan passerat 07.00 och stressfrukost, iordningfixning är ett måste, cykel/bil till jobbet där jag håller till mellan cirkus 08.00 och 17.00. Direkt efter så har det burit iväg till idrottshuset för träning, handboll för laget och rehab för mig. Svetten har runnit duktigt denna vecka. Jag har inte orkat mer än åka hem och äta som en hjord elefanter (vet inte vad det är som slagit till nu, äter brutala mängder) och sedan ramla i säng runt 21.30. Jag har sovit väldigt oroligt, har mycket som snurrar i skallen, så trots mina tidiga kvällar är jag konstant trött.

Någon som tycker att jag blir alldeles för positiv nu?

Men, idag är det fredag! Jag kan förhoppningsvis sluta lite tidigare och ikväll ska jag leka med Flying Torso och de andra superhjältarna anledda av Captain Awesome. Mycket roligt tycker Magic Sealion som legat lågt med skurkjagandet denna vecka och är sugen att göra sin plikt till samhället.


Ska också flytta in i Solhaga för några nätter, men jag gör nog Soffan besviken igen. Det blir ingen grabb med hem, min karl ska spendera lördagen hemma hos mamma och pappa så jag kommer nog suga åt min all kärlek där. Ej att förglömma också min P&LPV som kommer till stan denna helg, jag och Dannie ska nog tukta honom lite så han beter sig.


Det var ett tag sen lillstekarn såg ut såhär, x antal kilo sen. Kärleken bara växer!


/med hopp om att timmarna går fort nu. sovmorgonx2 på ingång

Lunchbloggarns dottir

Jag är lite ledsen att jag missade föra helgen i Linköping, precis som jag visste att ja skulle vara. Saknar de där töserna som är så genuint goa och underbara. Men, jag får som sagt skylla mig själv...

Jag gjorde det bästa jag kunde för mig själv här hmma, tjänade lite pengar på fredagens jobb på travet och gick ut med goa vänner på lördagen. Ännu en utgång för vinst och guldpokal! Kollade golv och tog en sväng på m-berg med mamma på söndagen när jag inte mådde som allra bäst samt hade ångest för att verkligheten skulle starta redan dagen därpå.


Kort och gott, måndagen revs igång med jobb direkt och sedan pang på träningen, vad ska man sägaW? Blir kanske ett inlägg om handbolandet och min relation längre fram.


Hursomhelst, nu är det torsdag och veckan snart til ända, hade jag tänkt om jag inte skule jobba til 17 imorgon innan helgen tar vid.

Ska i helgen vara kattvakt åt gosgulet Alice medan Sofie och Robin är Skurtvakt i Arvika, på fredag blir det festligheter med Dannie, Patte, Mackan, Danne, Steve m fl. Så länge sen vi sågs för ett litet superheroconvent.




/trött hjälte signar ut varje kväll vid 21.30. man är ingen ungdom längre....

RSS 2.0