Skall Idre överleva?

Nu kommer den...

Idre skall erövras och stället kommer aldrig bli detsamma igen. Örebro går ut starkt med ledarstoet Danielle "snöslungan" Sillrén i spetsen som styrningsguru utan gloria. Det finns få som bygger egna puckelpistar, men Dannie hon kan! Som partner in crime och in love såattsäga har Danielle Patrik "Mästarns pöjk" Söderström. Telefonen med den direkta heta linjen till mästarn står öppen i hela 7 dagar. Hur många av dessa han mäktar med att svara blir ett senare problem.
I direkt anslutning till dessa tu ser vi en underdog, Therese "Dojjan ner i barnbacken" Jämthed. Det är få förunnat att umgås med denna tös (när magen är mätt) och vi ser med spänning fram emot hur dojjan går i snowboardskor.

Det andra kärleksparet med på resan hämtas upp i sköna dalarna. Camilla "snow-flow" Månsson kommer stå på hårt i backarna och vara den sista att undvika spruta snö på sittande tards i backen. Vid hennes sida ser vi Albin "åker bäst baklänges" Wahlqvist. Om måhända hans kärlek skulle missa någon liten stackars pojke så tar Albin lavinen som efterföljer och ser till att resten blir vitsprayat också.

Självklart ser vi denna vecka en viss Marcus "Jag vill bara åka svarta backar" Åström. Killen med koll på utrustning, pister och after ski.
Mackan kommer finnas att finna i sällskap med en viss Joel "pistens skräck" Florén. Utan hänsyn mejar han ner barnfamiljer och tränger sig först i alla köer, ingen öl före tolv Jolle...
Med dessa två gossar husrerar även Fredrik "snökäppen" Granberg. Minst en vurpa är värd, resten liknar skit. Få klär så bra i en björns förhud som Frerra.
Hanky-panky "Snögubbar är till för att kissa på" Jacobsson åker på oidentifierat föremål och han gör det bra. Kan tänkas springa nerför backarna om det inte går riktigt fort att åka.

Vem ser vi högst upp i de svarta pisterna om inte Mikaela "störtlopp är the shit" Bergback? Måhända att vi andra inte ser mer än snödammet som lägger sig efter henne när hon lämnar oss på toppen för några grymma offpiståk.
Frida "bäst på after-ski" Granberg kommer sälla sig till vårt gemena sällskap senare i veckan och då bjuda på några grymma stunts i barnbacken med soppåsar på fötterna.
Med Frida anländer också Robin "gör pungplask med wakeboard" Sjöberg och David "Ljushopp är livet" Lundberg. Dessa två pojkspolingar ska ge sig på något så magstarkt som tandembräda. Det rosa gipset är beställt och med detta ska de bygga en släppulka till termosen och bullarna.

Sist med inte minst har vi mig! Anna "Jag trivs bäst i barnbacken" Axelsson. Vad jag än kommer bjuda på denna resa är of the record och kommer vara tusen roligt.


WHICKED!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0