Vad är det för straff?

Något är allvarligt fel, jag vaknade för tidigt av att mamma stod inne i min garderob och letade efter en tröja. Men sen kunde jag inte somna om igen. Vad fan är det?! Jag börjar bli orolig för mitt välbefinnande. Idag får jag lov att sova middag om jag ska vara vid liv inatt när det är dags för urspårning deluxe, såg på schemat att Emma sviker och avviker kl 1. Inte om jag får bestämma...

Började gårdagens träning med att börja störtböla nere på ÖKK, vi ska få tillökning i ÖSK-familjen (ingen ny spelare, iaf inte än på 15 år) och jag blev så chockad att det blev ett serietidningstjut. Träning sen och jag sprang som en tok, hamnade ute till höger och försökte ha lite kul. Jag lyckades på något vänster göra en felvänd knorr med vänstern in i mål - köpa mig! Var helt slut efter träningen och 8 vändor kontringar, tillsammans med den underbara nedjoggen från helvetet. Tänkte skynda mig till tusen men fick ett sms som slog av på takterna och Dannie körde hem mig istället. Helt färdig la jag mig på golvet med strumporna på och surrade i en timme, fick prata av mig lite och en timme gick så helgen kommer tidigare.

Jag hade många planer med den här dagen men eftersom det snöar dasslock och isbjörnar så kommer jag antagligen skjuta på dem allihop. Jag vill till brorsan så jag får träffa dem, har inte pussat på lillprinsen på ett tag nu. Det återstår att se vad som sker... Jobb på Olerran ikväll är spikat - har smådåligt samvete för att jag tackade nej till div 3 matchen men jag hade faktiskt en upp där.

imorgon är det lördag... great success!


den här är till dig min vän T, med hopp om att locka fram ett leende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0