FÖRLÅT MARIA!

Jag har gjort ett grundligt misstag. I min tristess på jobbet igår när jag skrev ner laguppställningen till Kos glömde jag den kanske viktigaste kuggen (utan henne hade det nog inte blivit detta resesällskap).


Så, mina damer och herrar, här kommer den fullständiga laguppställningen till Kos 2LAX8.

Coach: Maria "Fricken" Frick. Ruggig taktikplanerare, alltid med ett eller flera ess i rockärmen. Skriker som en tok på spelarna som gör som hon vill och ger, de som gör emot hennes vilja, en iskall blick. Fricken ser fördelen med coachningen att man istället för sportdryck kan ta sig en kall öl i halvtid för att sedan ha ännu mer energi till andra halvlek (även kallad efterfesten)

I mål: Mikaela "Mixs" Bergback. Bollsäker och hett temperament. Kommer lapa sol tills buggarna är svarta och att retas med greker är hennes favoritsysselsättning. Otroligt snygg i blågult, som självklart ska med eftersom att OS utspelar sig samtidigt.
V1: Lovisa "Lisa" Harfeldt. En utav jokrarna som hänger på till varmare breddgrader. Snabb på korta distanser, gärna med en solbränd bringa som måltavla. Inte så målfarlig men ett otroligt spelsinne.
Centerhalv: Anna "Dallas" Dahlberg. En som antingen absolut inte vill - eller absolut vill - ha kroppskontakt med. Den redan brunbrända blondinen som kommer ha klasar med greker efter sig. Målfarlig, snabb och stentuff i försvar.
H1: Sara "Pettson" Pettersson. Den andra utav två jokrar. Målfarlig, pilsnabb och en tuff motståndare att möta. Bjuder på en flygande uppvisning och ett solskensansikte.
V-halvback: Josefine "Jossan" Jönsson. "Liten men tuff" Yngst i uppställningen men kanske också starkast. Har återigen blivit brunett och kommer ge grekerna stentufft motstånd. Kommer se ut som en domare i sin då (troligast) svarta hudfärg.
H-halvback: Anna "X" Axelsson. Längst i sällskapet och troligtvis tyngst på Kos. Ska driva skiten ur grekerna med sina finter och tala domaren rätt med sin otroligt o-gramatiskt korrekta engelska. Blir troligast den rödaste i sällskapet.
Center: Isabelle "Bella" Behrn. En liten "upcomer" som drar till när man minst anar det. Håller Dallas lite i schack så hon ska hålla sig ifrån utvisningsbänken. En speedkula och kontrar på allt.


Kommentarer
Postat av: DALLAS!

hahahahahha fy fan va du är klockren, gillar't!

best bloggger ever ! :D

2008-07-05 @ 12:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0