Inför RP - matchen

Dax för wax till max

  

Matchen mot Vadstena blev uppenbarligen inte spelad. Tråkigt för alla parter då vi hade laddat till max under veckan och var sugna på att få oss en värdemätare. Men uppladdningen gick inte helt till spillo, våra kära junis-pojkar ställde upp som motstånd och vi fick oss lite smällar på lördagsförmiddagen. "Klockspel" eller inte, vi kan stå upp!


Nu är det äntligen dags för ännu en seriematch, denna gång i Östergötland mot de rödvita (?) RP som förra året spelade i division 1. De må ha tappat spelare från förra året men årets trupp är ingenting att räkna ut. Det kommer att bli en tuff match, 60 minuters kamp och förhoppningsvis riktigt bra handboll. I RP återfinner vi vår gamla lagkamrat Josefin Gollner, som efter sina år i ÖSK lär vara bevis nog för att det kommer bli stenhårt på lördag.

Fokus på ÖSK:

2 grymma målvakter gör det svårt för bollarna att komma in i nätet. Ett försvar som hela tiden når nya höjder och är ett rent helvete att springa in i. Ett anfall som överraskade och snabbt kommer framåt. Sen är vi ju också dressed for success.


Träningarna i veckan har verkligen speglat fokus och målmedvetenhet inför helgens match. Alla visar att de vill vara med och det är stentufft om platserna. Dunder har stått där med hakan i handen och fokuserat sina hjärnceller på uppställt spel och försvaret. Allas vår Malin Lake smyger runt och ger de tips som gör att det hela tiden lyckas bättre.

Guldgossen i truppen (Nisse såklart) klappade igång våra kroppar med ett fyspass på tisdagen där det stod väldigt klart att sommarens alla svettdroppar har gett utdelning.


För allas bästa hoppas jag att:

•-         linjerna i Linköpings sporthall inte är lika höga som de i idrottshuset, ibland är det lätt att snubbla (behöver jag ens nämna namn?)

•-         Dojjan springer ifrån RParna lika lätt som hon löper ifrån Nisse

•-         Domarna är betydligt bättre med pipan än Lake

•-         Dunder kommer lukta himmelskt med en lätt touch av seger på lördag ca 16.20


En bilsport på "o" i Östergötland?

- Oally!


Håll tummar och tår på lördag, för våra kommer att vara upptagna!

Anna X


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0